משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a8%d7%99-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%9e/
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אתם יכולים לעזור לי מה אני צריך לעשות במשימה הזאת? לקחתי כבר את הדלק ואת הנרגילה עם זה מה שזה.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
רכשתי את המשחקים דרך origin, ואף משחק מהחבילה לא עובד.. אני לוחץ על אחד המשחקים ולא קורה כלום.. לא מבין למה. ניסיתי למחוק ולהפעיל מחדש ולא קורה כלום - - - תגובה אוחדה: - - - אני לוחץ על החלון ואל מגיב
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאת שלושה משחקים שלי עוד טרם ידעתי על קניית עותקים דיגיטליים, וניסיתי להעביר לסטים. אחד עבר, השניים האחרים לא.. ניסיתי הכל! עם caps lock, בלי, עם מקף, בלי.. שלושת המשחקים קיימים בסטים, כך שהם נתמכים.. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והכל אבל הוא כותב לי: PLEASE INSERT THE CORRECT DVD-ROM אבל שמתי את הדיסק שעליו יש את ההתקנה... (יש לי רק דיסק אחד) . מה לעשות? אה כן, הורדתי פרוץ בלי לקנות את המשחק...
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
קניתי מקורי בשביל לשחק ברשת !!!! בלי בעיות !!!לא אוהב בעיות !אבל למרות שזה מקורי יש בעיות אני מעל שעתיים עובר בין לובים מיתחבר למישחקים בוחר צד GDI בוחר מיקום במפה בוחר קבוצה לשחק איתם לוחץ X שאני מוכן ואז המנהל של המישחק(חדר) וכולם אומרים לי אותו דבר MUSARI U NOT CONNECT!!! ומעיפים אותי.........מזה אמור להיות אני קניתי מקורי פתחתי חשבון חוקי עשיתי את כל הצעדים שנידרשים למה זה ככה מישו מוכן להסביר? או שאוליי דילגתי על חלק יש לציין אני מישתמש עם ויסטה המשחק לא חסום בפיירוואל אני עובד עם ראוטר...אני רואה את כל החדרים ניכנס לכל התפריטים של כל המישחקים ואומרים לי אני לא מחובר ומעיפים אותי......................
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אז כן אני עובד כבר שבועיים על טורניר lan אז עלות ההרשמה 20 סנט והפרס 3 דולר לכל שחקן בקבוצה המנצחת אם אתם מעוניינים אנא תמלאו את הפרטים clan name: players ranks: steam group link: captain steam link: captain skype:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט מחשב שלי: Asrock Z87 Pro 3 Intel Core i5-4440 3.1Ghz Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Galaxy GeForce GTX650 1GB DDR5 Toshiba 500GB SATA 3 7200RPM Kingston 120 GB SSD Kingston 60 GB SSD Zalman 500W ZM-500LE LG DVD Write x22 Tzag Elita Happy 33 case איפה הבעיה? יכול להיות שהגרסה שהורדתי היא לא תקינה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאז שהחופש התחיל הספקתי לעשות הרבה מאוד דברים: סיימתי כל משחק שיש לי (אני יגיד את כולם עוד מעט...) קראתי כל ספר שיש לי (לא פעם שנייה פשוט לא היה לי זמן לפני החופש) הרווחתי הרבה מאוד כסף בסנוקר.... קניתי GAMECUBE עם הכסף הייתי שבוע בטבריה לבד אני, חבר ועוד שתי בנות... הייתי באילת ועוד כל מיני שטויות... סיימתי את: NO ONE LIVES FOREVER 2 RISE OF NATIONS FINAL FANTASY X (המשחק הכי טוב שקיים!!!) MAFIA WARCRAFT 3 וגם את ההרחבה FROZEN THRONE SPLINTER CELL MORROWIND ואת BLOODMOON GTA 3 שלא סיימתי לפני זה.... TAKKEN 4 METAL GEAR SOLID 2 DEVIL MAY CRY 1&2 ועוד כמה... עכשיו אני בחיפוש נואש אחרי משחקי מחשב.... אז אני צריך שתגידו רק את השמות של משחקים טובים באמת למחשב.... תודה לכ…
-
- 48 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
*כותרת*
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני רואה שעכשיו נכנס לאט לאט ה i7 קניתי לא מזמן את המחשב שלי לפני 3 חודשים בערך E8400 1333FSB C2D P43 NEO - F7.1 1GLAN MSI ZOTAC nVIDIA GeForce GTX260 896MB PCIe V2 4gb gEil עם צלעות אלומניום לקירור 800MHZ 1/2TB 32MB SATA 2 של seagate 7200 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREAZER 7 PRO מארז של LED+25CM FAN EZCOOL מערכת הפעלה windows vista sp1 x86 heb ספק PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL צורב LG DL עכשיו אני רואה שדנים הרבה על המשחקים החדשים ומה שיכנס אז אני רוצה לדעת אם עדיף לקנות עוד כמה חודשים מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 כדי שהמחשב ישרוד יותר זמן לעתיד אני קונה 1 לארבע/חמש שנים מחשב וחשבתי אם כדאי לקנות עכשיו כי אני מעריך שלאט לאט הquad וה duo ירדו מהשוק * המחשב מיועד למשחקים …
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
פתחתי ערוץ חדש של גיימפלייס מהסוני מקווה שתבדקו אותו ושתאהבו את הסרטונים ותעשו סאב : https://www.youtube.com/user/uFagTeam/featured אחד הסרטונים האחרונים שהועלו: Modern Warfare 3 Multi-Kill Montage אם אהבתם תנו סאב ולייק
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
-
שלום! מישהו יכול להביא קישור לתוכנה אימולטור שמפעילה משחקי פלייסטיישן על המחשב??? תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה על מה מדובר: http://www.pcgamer.com/2012/10/10/pretty-up-crysis-2-with-this-mega-texture-enhancement-pack/ http://www.shacknews.com/article/76158/crysis-2-gets-better-hd-textures-with-maldohd-mod http://www.dsogaming.com/news/crysis-2-maldohd-4-0-beta-released/ http://maldotex.blogspot.com.es/ בנוסף לטקסטורות פי 4 מפורטות יותר מחבילת ה - HD שקרייטק שחררה לפני שנה יש פה שינויים נוספים, ההורדה היא 1.5GB ונפתחת ל - 2.3GB.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רגע לפני התחלתם של מבצעי הקיץ הגרנדיוזיים, החנות של הפלטפורמה המקוונת מציעה מחירי מבצע נעים על כמה וכמה משחקים איכותיים סוף השבוע הקרוב אמור להביא מבול של מבצעים ב-Steam, אך גם לפני שמבצע הקיץ הזה מגיע נראה שיש לפלטפורמה האהובה כמה וכמה הצעות משתלמות עבורנו. סדרת משחקי הפעולה הטקטיים ARMA חוגגת 15 שנים (הספירה מתחילה מ-Operation Flashpoint המקורי והמהפכני שהושק ביוני 2001) וכותריה זמינים פעם נוספת במחירי מבצע: ARMA 3 מוצע בעלות של 20 דולר, ARMA 2 נמכר ב-2.6 דולר וחבילת ההרחבה שלו Operation Arrowhead זמינה ב-4 דולר, ARMA הראשון בגירסת Gold Edition מקיפה נמכר ב-2 דולר וגם הגירסה העצמאית של מוד הזומבים הנודע DayZ נמכרת ב-29.75 דולר אשר מהווים הוזלה קלה מהעלות המלא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יכול לעשות לי טובה ולעשות PRINT SCREEN אני רוצה לראות את ההשוואה בין הכרטיס שלי לכרטיסים אחרים זה ה-PRINT SCREEN שאני עשיתי גרפיקה חרא אבל עדין כיף לשחק משחק בן ז************************* איזה סבבה זה להיכנס להאמר מזכיר לי קצת את בלק הוק דאון יש סינגל ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס להתקנה הוא תוקע את המשב ולא נכנס. מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אני קניתי שרת משחק של באטל פייליד 24 אנשים הוא פתוח לכולם אם הגנות תוכנות אדמין פהנל ניהול ועוד השרת תשחק א ת כל סוגי המודים ואת כל סוגי המפות יש לנו גם טיימספיק 3 שמפורסם בתוך השרת אז יאלה תיכנסו ותהנו
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שיחקתי כל כך הרבה בשביל לראות מה קורה או מה יש כשמגיעים ל 111\111 השקעתי זמן ולבסוף כשהגעתי קיבלתי איזה שידרוג שמוסיף רק יופי! נדהמתי לגלות שהמשחר לא נגמר !! ב112 אני משחק אחד על אחד ואי אפשר לנצח כן, אי אפשר, עקפתי אותו ושנייה לפני הסיום חסמו לי את הדרך 4 מכוניות !! אני מתכוון חסמו לגמרי!! אין מאיפה לעבור !! בטוח יש ביניכם כאלו שסיימו את המשחק אז בבקשה אפשר איזה טיפ מנצח?? ???
-
- 39 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם מישהו בבקשה יכול לתת לי הכוונה לפאטצ' השלישי של המשחק לא דרך האתר הרשמי...אני פשוט לא מצליח להוריד משם אם יש למישהו כוח אז האם הוא יכול לשלוח לי אותו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שכולכם מכירים את המשחק הישראלי BALLERIUM שנקלע לקשיים כספיים בעת פיתוחו. צוות המפתחים צריכים עזרה בעניינים כמו שרתים למשחק, באנרים וכו'. תיכנסו לאתר www.ballerium.com לעוד אינפורמציה. תודה רבה לכל מי שיעזור. ד.א. אני BETATESTER שם.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מחפש חבר'ה שרוצים לשחק במשחקים כמו gta v, forza horizon 3, gears of war 4, כשיצא battlefield 1 עדיף מעל גיל 19
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 260 GTX בקשר למעבד וזיכרונות אני בטוח ביכולתם רק הספק הוא בכרטיס האם הוא יכול לעמוד בדרישות?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-