משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ADSL 1.5 של בזק ואני רוצה לדעת את הפקודות שיעשו לי פינג נמוך יותר (עכשיו יש לי 60-90 ברוב בשרתים בארץ) תודה ומי שרוצה יש לי פה קובץ שמצורף לFPS טובים את הקבצים מכניסים לתקיה הזאת c:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\youremail\counter-strike source\cstrike [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המשחק עצמו פועל טוב מאד, אבל כשניסיתי להפעיל אותו על 1600x1200, הוא יצא, ומאז, לא נכנס, ומציג את אותה השגיאה כל פעם, אני רוצה שזה יהיה על 1024x768, אבל לפני שאני עוד יכול להכנס ל-Options, הוא יוצא לי. מישהו אולי יכול לעזור לי? :s05: תודה!
-
קצת מפדח לדבר על זה אבל נתקעתי בשלב במשחק צבי הנינג'ה החדש... זה איזה שלב מסריח כזה עם רובוט ואין לי מושג איך להרים ת'מניאק... מי שגם ירד לרמה שלי וגם יתוודה שהוא משחק בצבי הנינג'ה (אגב יש למשחק גרפיקה בתזונה לדעתי והוא יצא שנה, כאילו זה לא הישן) אז שיגיב לי ואני יפרט יותר איפה נתקעתי בשלב... אנא תחסכו לי פאדיחות ותתייחסו תודה!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי פינגים גבוהים מאוד גם בשרתים בארץ!! הכוונה לכל אלה שתחילת הרשימה שרשום בצד 38-57 ככה אני מקבל במשחק פינגים של 140-200 ואפילו 300+!! למה זה?? יש לי חבילה של 2MB ב-012 וכמובן אצל בזק התשתית של הקו טלפון מותאמת לזה כאילו דיברתי איתם וסגרתי איתם גם זה המבצע שיש להם לחודשיים
-
לכל המבולבלים ולמי שלא מבין מה נסגר עם העלילה של Half Life, הנה אתר שקצת יעשה סדר בכל הבלאגן. http://fragfiles.org/~hlstory
-
Splinter Cell : Chaos Theory מי משחק? ומה הכינוי שלו? הכינוי שלי במשחק: XPHUNTER אני בטוח שהרבה מכירים אותי כי פתחתי שרת מעל 20 פעמים. קבלו תמונה שצילמתי היום מהמשחק היתי SPY נגד 2 MERC ב- DM עמדתי על ה- LEDGE ותפסתי MERC שבידיוק עמד למעלה ואז בידיוק בשניות האחרונות של המשחק אני משכתי אותו למטה ובידיוק הMERC השני היה בצד ופוצץ את שנינו עם רימון ד''א הודעה ראשונה שלי בפורום
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
המשחק לא תומך בכרטיס מסך. למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
המשחק כל הזמן בועט אותי לווינדוס ואין לי מושג למה. מישהו יכול לפרש את ה-error הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שיחק את המשחק the threat? איך המשחק? אני יודע שהוא קצת ישן אבל הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש כזה שלב שהברמן מבקש ממני לקחת את שרון לבית שלה כי מציקים לה כמה אנשים. קיצר, הרגתי את כולם אבל היא עדיין נמצאת באותו מקום (ליד הדלת, היא מתכופפת וצועקת "תעזרו לנות תקראו למשטרה" והיא לא זזה, מה עושים? ד"א ראיתי שלפני כמה ימים נפתח כזה תר'ד אבל לא מצאתי אותו וגם עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי לגבי :-\
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז ככה: לדוד שלי יש את המשחק המקורי (5 דיסקים) ואין לו אינטרנט. כשהוא מסיים להתקין הוא לוחץ על הסמל של הלף לייף ואז ה-Steam עולה ואומר לו להירשם. עכשיו הבעיה שאין לו אינטרנט. ובלי אינטרנט הוא לא יכול להפעיל את המשחק כי ה-Steam לא מאפשר לו. מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה דרך לשחק במסך מלא רגיל כמו בפיפא? ניסיתי לכבות את לוח התוצאה ותצוגת השחקנים אבל זה פשוט משאיר את השוליים השחורים האלה ריקים.. למי שלא מבין על מה אני מדבר הוספתי תמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני הולך להיות עם בנדוד לשי בן ה14 מיום חמישי עד שבת כי הוריו בחו"ל... הוא מאוד רוצה ללכת למסיבת רשת הזו, אבל לי אין ממש מה לעשות שם, כי אני כבר לא טוב בCS כמו פעם ואני גם לא אוהב את שאר המשחקים שם. בגלל שאני דיי NOOB בכל הקטע של מסיבות רשת, רציתי לשאול אם בכלל או אנשים בפורום בפרט, ישחקו שם משחקים אחרים. אני למשל אוהב משחקי אסטרטגיה יותר מFPS אז למשל ג'נרלס, WH40000 וכו' בתודה!
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
חברה נוספת נסגרה, טרויקה (המפתחת של ומפייר, טמפל אוף אלמנטל איוול וארקנום) המשחקים של החברה לא הוערכו מספיק ולא הסיפקו לה כדי לפתח משחק נוסף
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני חודש וחצי לא הייתי מחובר ועכשיו חזרתי ועכשיו כל פעם שאני מנסה להיתחבר לסטים הוא רושם לי שאני לא יכול להיתחבר כי אני עובד באופליין!? למה? אני הרי מחובר עכשיו אז למה זה רושם לי את זה? בבקשה תעזרו חברה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
עד היום היו לי פינגים של 30-20 בשרתים ישראלים היום הפינגים שלי מטורפים על 190-110-200... למה? אני ב 012 יש להם בעיות היום ? אין לי שום תוכנה שרצה ברקע.. :-\
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי קבצי BIN ו CUE של המשחק התקנתי אותו בעזרת DT ועד כאן הכל סבבה עכשיו כדי להפעיל אותו אני צריך No Cd Crack והורדתי כזה (מקוה שהוא טוב), פתחתי אותו אל התקיה שבה התקנתי את המשחק, והפעלתי המשחק עבד יופי עד שהפעלתי מחדש את המחשב, אז הוא כתב לי להכניס את דיסק המשחק ניסיתי שוב לפתוח את הNo Cd וזה עדיין עשה את אותו דבר, יש רעיונות לפתרון? יש לכם אולי NO CD טוב בישבילי אשמח אם תשלחו לי לפרטי
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה מתי שאני ניכנס למישחק דרך הגיים ספי אני רואה שחקנים אבל איך שפותחים חדר אני לא רואה אותו זה בעייה מוכרת מישהו יודע איך מטפלים בעניין הזה?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב אז ככה, המשחק ממש ממש ישן, מימי ה086 (XT). ממה שאני זוכר אתה משחק מעין רובוט שמתחיל בצורת בן אדם בתוך ביצה. אתה מתחיל להילחם ביצורים שיש שם (ונראים כמו אנשי תנין) ומתקדם ממסך למסך, עד שבסוף הביצה אתה נלחם במלך שלהם וכשהוא מת אתה לומד איך להפוך למעין רובו-טנק. אתה מגיע לדלת משורינת בכניסה לעיר עתידנית ומשנה צורה לטנק ומפוצץ אותה. ככה אתה ממשיך להתקדם בתוך העיר ומפה הזיכרון שלי כבר לא עוזר.... אני רק עוד זוכר שמתי שהוא בתוך העיר אתה לומד איך להפוך למעין רובו-ציפור ולעוף או משהו כזה. יש למישהו מושג איך קוראים לזה? אני כבר שנים מנסה להיזכר בשם של זה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת של שני מחשבים (בלי נתב) כשאני מנסה להתחבר למולטיפלייר כדי לשחק עם שני המחשבים בLAN אז HALO לא מוצא את המחשב המארח! מישהו מכיר את הבעיה/יודע מה צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני בשלב הזה שקוראים לו HAPPY BIRTHDAY. אז אני נוסע לאיזה נמל ושם יש ספינה גדולה כזאת ולא רחוק משם יש הרבה אנשים שמדברים,אז אחרי זה ניסיתי ללכת לכיוון הספינה והשומרים לא נותנים לי אז הרבצתי להם ואז פתאום נפסלתי ואז רשום שאסור ליצור שם פניקה :\ אז בכל מקרה מה עושים במשימה הזאת?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרצתי את iron storm (מקורי) היה את הסרטון שלו וכשהגעתי לתפריט הראשי המסך נהיה שחור וכשאני מזיז את העכבר רואים כל מיני סימנים צילמתי את המסך (עם PRINT SCREEN SYSEQ )וכשאני מדביק את התמונה בצייר רואים הכל בסדר וחלק היה לי את זה עם משחק אחר אבל לפניי שהפעלתי אותו עלה חלון עם כל המאפיינים של הכרטיס מסך הגודל של המסך וכו' שיניתי את ה-800 * 600 ל-1000 * 700 וזה היסתדר. ב-iron storm לא עולה החלון עם כל המאפיינים אז איך אני יכול לשנות שזה יסתדר לי ??? זה המפרט שלי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 צריך עזרה בהפעלת המשחק Shadow Ops כשאני מנסה להפעיל את המשחק עולה ההודעה הזאת
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם Dungeon Siege יכול לרוץ על האיכות הגבוהה ביותר שלו על כרטיס מסך gforce2 mx 200 של Leadtek? נ.ב זה אחי זה לא אני.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-