עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by moses_23,

או.קיי אז ככה אני תקוע כבר שבוע במקום כזה שנראה כמו מלא ארונות מתים קפואים ויש מנוף למעלה שמחליף את המקומות שלהם. פגשתי מדען שאומר לי שאני צריך להשיג איזה משהו בשביל להפעיל את הטלפורטר(שממנו התחיל כל הבלאגן והמפלצות). אני צריך להגיע ל-Security Room אבל הדלת שבורה ויש למעלה פתח קטן ואני לא יודע איך להגיע לשם או מה לעשות בכלל. Please Hellp!!!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  2. השרברב של נינטנדו מדגים את יכולות גירסה 4.8 של מנוע ה-Unreal Engine, בתוספת טכנולוגיות ה-Flex וה-HairWorks של NVIDIA לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%9b%d7%91-%d7%91%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Slavikik,

קיצור אחרי שאני מפעיל תמשחק אחרי כמה דקות של משחק הוא יוצא מופיע החלון של שלח דוח שגיעות או אל תשלח...והרזולצוליה משנה ל 800X600 (בשולחן העבודה) כיאלו אחרי שהמשחק נתקע וה COLOR QUALITY משתנה לבד ל 4 BIT!!(איכס מגעיל הכל נראה).. וזה לא משנה על איזה הגדרות אני שם תמשחק אפילו הכי נמוכות זאת לא הבעיה..(יש לי 7600GT) מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  4. מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תמשחק למחשב...? ראיתי סרטונים שלו בyoutube משחק מזה קטלני חבל על הזממן!!!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. משחק הפעולה שפותח במקור על ידי יוצרת Far Cry ו-Crysis עושה קאמבק אחרי תקופה ארוכה של שקט, ודווקא נראה לא רע בכלל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-ב-homefront-the-revolution-חוזר-לחיים-עם-סרטון-משחקיות/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלות בנוגע לבעיות למשחקים אם לא אז תעבירו לפורום המתאים. יש לי בעיה בהעלאת המשחק Pro evolution 2009 התקנתי אותו וניסיתי את כל הקראקים האפשריים ועדיין אני לא מצליח לעלות אותו כשאני בא לפתוח אותו הוא רושם לי The application failed to initialize properly (0xc0000005). click on OK to terminate to application מקווה לעזרה כי אני כבר משתגע.. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. אני התחלתי להוריד לפני יומיים את המשחק UNREAL TOURNAMMENT 2004 ועד עכשיו ירדו לי 400MB. המשחק הוא בגירסת DVD. מרוב טיפשוטתי אני שחכתי שאין לי צורב DVD, כך שהמשחק יתקע לי על הכונן הקשיח או שאני בסוף אצטרך למחוק אותו. רציתי לדעת אם אני יכול איכשהוא בכל זאת לצרוב את המשחק על דיסק רגיל בורב רגיל?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  8. כותר המירוצים החביב של Criterion הבריטית משנת 2010 יזכה לשכבת צבע חדש והיה התוספת החדשה למותג של EA Games לשנת 2020לכתבה

9. Started by fragon,

למי שלא ראה ומי שראה ורוצה לראות עוד פעם הנה אוסף סרטים של השחקנים מ mydgb מכל מני תקופות. fragon gilad blwz Divine משותפים: תהנו

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by abo,

שבת שלום לכולם, המשחק הזה : היטמן, קיים גם בגירסה לPSX?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  11. Started by Galit17,

כשאני מפעילה את Startup זה מה שרשום לי: תמונה א. תמונה ב היא התמונה ששם נמצאים הקבצים של redists ניסיתי להפעילם אבל הוא לא נותן לי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. Started by RDS,

שמעו, פשוט משעמם לי (המחשב שלי בתיקון... אני עם הלפטופ שלא מריץ פיפא), ככה שדי משעמם... אז אם זה נושא מטומטם כל כך עד כדי נעילה, אל תעזרו את עצמכם... אה וד"א יש סקר למעלה..

13. בע''ה, שלום חבר'ה, האם יש דרך לדעת איך יעבוד משחק על מערכת מחשב מסוימת מלבד דרישות מערכת של המשחק? מדובר במשחק FALCON 4 AF ובמשחק FALCON OF המשחק הנ''ל כוללים תוספות ופאצ'ים למשחק FALCON 4 המקורי. אני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1680X1050 ובמפרט הבא: 1. intel i3 550 2. GIGABYTE H55M-D2H 3.DDR3 1333Mhz 2GB Kingston כרטיס המסך הוא המובנה של המעבד. אז......איך יעבוד המשחק? תודה וחג פורים שמח ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. היי חברה אני מחפש אתר שיש אפשרות להוריד ממנו צ'טים או טריינרים לאנריל טורנמנט 2003 . חיפשתי אך לא מצאתי ולכן יגעתי ------------ אשמח לכל גלגל הצלה שתזרקו לי

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  15. אחרי שסיימתי את הקמפיין ב3 וב4 החלטתי לרכוש גרסה מקורית ולשחק במולטי ב4 מחפש טיפים לשחקן מתחיל- סוגי המשחק, איפה הכי כדאי לצבור ניסיון בהתחלה, שימוש בנשקים ועוד...

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  16. Started by intel suck,

עברתי כבר את שלושת הבוסים הראשונים אני שולט בשלושת האזורים ובחלק מהאזור הרביעי ועדיין לא נפתחו לי מלא מכוניות המכונית הכי יקרה שיש לי בינתיים זה השברולט קורבט איך אני פותח את שאר המכוניות?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. Started by DeadByDawn,

תגידו לי,זה Stand Alone או שזה צריך את HL2 הבסיסי ?? ועוד משהו,יש לזה Single Player?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. Started by StablyBlade,

19. מה דעתכם על המשחק הזה שהולך לצאת בעוד כשבועיים .. ? שווה הורדה .. נראה דווקא סבבה .. הנשק נראה חבל על הזמן בסרטונים .. אבל מצד שני זה נראה מאוד עתידי..

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. Started by klips,

שלום לכולם אני מחפש מקום ממנו לרכוש את המשחק BAD COMPANY 2 במחיר הכי זול ומה ההבדל בין הגרסה הרגילה לגרסה LIMIT האם עדיף לקנות אותה כי לא ראתי שמוכרים אותה פה בארץ אשמח על כל עזרה ויעוץ ....

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  21. תוספת מעולה למשחק... יוביסופט אוכלים את הכובע עם משחקיות חוזרת על עצמה

22. Started by kokoki,

כרגע יש לי מנוי ל- origin access, אם אני מבטל את המנוי המשחקים נשארים לי בספרייה?

23. Started by fp581,

אם משיהו יכול להביא לי את השמות של השלבים לפי הסדר

24. Started by coorva,

שלום רב שמתי לב שיש כ- 3 טלאים למישחק הזה. למיטב הבנתי, לשחקן יחיד אין צורך בכל הטלאים. האם מישהו יכול להגיד לי איזה מבין הטלאים אני צריך להוריד?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  25. Started by dani,

טוב אז ככה בעיקרון רציתי לקנות CS:CZ בכדי שאני יוכל להוריד את CS:Source אז בדקתי באתר של באג וראיתי שיש להם את ה Condition Zero... אוקיי אז הלכתי לבאג בקניון הרים בכפר סבא - לא היה להם... סבבה אז אמרתי לעצמי לפחות אני אקנה HL רגיל בשביל הסי די קי... הם הוציאו ממנו את הסידי !!! מה כתוב באתר של באג ציטוט "יש לכם כבר, אבל אין מספר סיריאלי? מתים לשחק קאונטר על האינטרנט". בגללם נסעתי עם האופניים עד לכפר סבא! כתוב על האריזה של האף לייף שהוא לא מיועד למשחק רשת - אז שאלתי את המוכר והוא אומר לי שלא מייצרים יותר סיריאלים. אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! אז ראיתי באמת שלא מייצרים רק אחרי שחזרתי למה לא כתוב באתר שלהם??????????????? באתר של פריק כתוב! אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! מ…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.