משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מנסה לרענן את רשימת המשחקים און ליין המחשב או המשחק לא מאפשרים זאת אני רוצה למחוק את המשחק ולהעלות מחדש אבל איך אני שומר את הפרופיל שיש לי עד עכשיו?[br]פורסם בתאריך: 2.02.2009 בשעה 21:41:35 sorry הצלחתי לשתגבר על הבעיה..תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
כל תנועה מהירה שעושים עם העכבר ף גורמת לכך שרואים מטושטש זה ככה המשחק או משהו בהגדרות?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למשחק בסגנון הכי קרוב ל Age of Mythology רק חדש יותר.. נמאס לי לשחק ב Age of Mythology כבר חרשתי עליו,אבל מה..הוא משחק לפנים ממש נחמד,פשוט,מהנה,הרבה יותר טוב מהרבה משחקי אסטרטגיה שיצאו בשנים האחרונות.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אהלן אני משחק כבר הרבה זמן PES אבל יש דבר אחד שכל הזמן תוקע אותי - תמיד במשחק חשוב חסר לי שחקן אחד לפחות בגלל שהקונדישן שלו במצב טוב אני מנסה לתת מנוחה לשחקן לפני המשחק החשוב בתקווה שככה יהיה לו קונדישן טוב אבל הרבה פעמים זה אפילו עושה יותר רע ממה שהיה אם הוא היה משחק כמה משחקים ברציפות... יש למישהו עצה?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שהתקנתי ויסטה אני נתקל בהרבה קשיים בכניסה ל-CS 1.6 (דרך הסטים כמובן ) . אישרתי את הסטים בחומת האש,הסרתי את האנטי וירוס והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך . הבעיה שלי היא שברגע שאני נכנס לסרבר כלשהו, המשחק נתקע (אחרי שטוען 3 קווים בכניסה לסרבר) ואין מה לעשות חוץ מיציאה דרך Ctrl+Alt+Del. כרטיס מסך : Radeon x1950pro (כן..ענתיקה כבר ) רזולוצית מסך :1650X1080 (אם זה משנה בכלל) וויסטה Ultimate 32BIT עם SP1 מעודכנת והכל . למישהו יש מושג מה הבעיה? גם לחבר שלי שיש לו מפרט שונה לחלוטין משלי נתקל באותה בעיה עד שאפילו פרמט חזרה ל-XP (למרות שהיה לו ויסטה הום פרימיום בכלל).. אשמח מאוד מאוד לכל עזרה בנושא! תודה רבה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6204354.html?tag=latestheadlines;title;1
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי כמה שאלות על המשחק: 1) למה אני לא שומע צליל? שיניתי הגדרות (גם במחשב וגם במשחק), ופשוט אין צליל.. הצליל עובד במשחקים אחרים, אבל לא פה. אני משתמש באוזניות ללא מיקרופון. מישהו יכול לעזור לי? 2) איך משחקים ברשת? כל הזמן שאני מנסה זה כותב לי שאין לי את הגרסה הנכונה, אז ניסיתי להוריד פאצ'ים אבל זה עדיין לא עובד..
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
טוב ככה לכל אחד ואחת מכם יש עכשיו הזדמנות לתת המלצה על 5 משחקים שכל גיימר בארץ ובעולם פשוט חייב לשחק. המלצה שלי : Call of Duty 4 - Modern Warfare Call of Duty - World at War Gears of War Grand Theft Auto IV Far Cry 2 :
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שזו מין טרילוגיה של 3 משחקים ו-WARHEAD היה רק הרחבה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
אהלן! נו, אז אפשרי? אם כן אפשר הסבר איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
יש לי את ה GTA IV למחשב ואני לא מצליח לשמור. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק עכשיו הוא מוגדר לי דרך השליטה של הג'ויסטיק של ה-XBOX360 ואני רוצה לשחק דרך המקלדת בדקתי בSETTTINGS.EXE בתיקייה של המשחק ואנלא מצליח לשנות שם ל-KEYBOARD כאילו זה לא נותן לי לבחור רק תאפשרות של הגו'יסטיק הוא נותן לי איך אני משנה תזה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי ראיתי שיצאו שני המשחקים האלה, ומשום מה אין פה שום דיון עליהם... מישהו שיחק או שמע ? ממליצים עליהם ?!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
המערכת שלי זה e8400 ו 9800gtx+ 4gb ram אני משחק על הכי גבוהה רזולוצייה 1280X0124 הגדרות הכי גבוהות שיש ובמקומות סגורים רץ סבבה על 54-70 fps ובמפות פתוחות על 30 fps קבוע חח מה זה 30 זה כלום למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
היגעתי לאיזה שלב שהיו 2 פסלים של איילים ולאחר שלקחתי חפץ כלשהו האיילים קמו לתחייה. מישהו יודע איך אני מביס אותם כי לא משנה מה שעיתי אפילו לא היגעתי למצב שאפילו רבע מהחיים שלהם ירדו?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
חבר שלי משחק בNeed for Speed - Undercover בXBOX, והוא אמר לי שהמשטרה עצרה אותו והחרימו לו את הרכב (אאודי TT טורבו), ועכשיו הוא צריך לנהוג במיצובישי איבו. איך הוא יכול לקבל את האאודי בחזרה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי משחק של PS2 והורדתי אימולטור שאמור להפעיל לי את המחשק במחשב (nSX2) יש למישהוא מושג אזיה סוג של קובץ אני צריך להכניס לו כי פתחתי את המשחק והוא לא מוכן לקחת לי שום קובץ ממנו? אז איך בעצם מפעילים את המשחק תודה רן
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי PES 2009 ולפני כמה ימים היתה לי בעייה איתו כאשר אני מנסה להיכנס למשחק אז האנטי וירוס חוסם אותו עכשיו סידרתי את האנטי וירוס ולא הצלחתי למחוק את המשחק דרך הוספה או הסרה שהיתי מוחק אותו אז היה רשום לי "לא היתה אפשרות לפתוח חבילת תיקון זו. ודא כי חבילת התיקון קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה, או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי חבילת תיקון חוקית של Windows Installer " ועכשיו מחקתי אותה על ידי תוכנת הסרה Your Uninstaller! וכשאני מכניס את הדיסק של המשחק לכונן אז נפתח לי החלון כאילו המשחק מותקן אבל שאני לוחץ על PLAY אז נסגר החלון ולא קורה כלום וכשאני לוחץ על UNINSTALL ה-Windows Installer מפריעה למחוק אותו
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום רב, אני משחק כשנה במשחק:Counter Strike Source ולא מצאתי שום תחרות... אשמח אם מישהו יוכל לידע אותי בקשר לאיזה תחרות בתודה מראש yosda-boy
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום חברים, התחלתי לא מזמן לשחק לאחר שהתקנתי את שני הפאטצ'ים והכל עבד בסדר בכל המשימות עד עכשיו. אני בחלק הראשון במשימה שניקראת clean getaway בה אחרי שאני לוקח למישהו את הרכב אני צריך להביא אותה לאיזה מגרש: אני נוסע למגרש לפי GPS במפה וביעד (אייקון צהוב עגול) צריך להיות איזה סימן-חץ שהוא טריגר להמשך והוא פשוט לא קיים -ברגע שאני יוצא מהרכב -ניקו לא מצליח להכנס חזרה והוא תקוע מיחוצה לו ובמשימה בלי אפשרות להמשיך-ניסיתי להתקשר בטלפון לכולם אבל זה לא עזר.... אשמח אם תוכלו להציע מניסיונכם תודה רבה לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
הוא מתקן את הבעיות סאונד שהיו ב-1.2 ומוסיף עוד כמה טאצ'ים וטיקונים קטנים. http://games.softpedia.com/get/Patch/Call-of-Duty-5-World-at-War-Patch.shtml http://www.gamershell.com/download_40660.shtml http://extreme.planetcallofduty.gamespy.com/codww/full/Patch1.3/CoDWaW-1.2-1.3-PatchSetup.exe http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=3428&id=18087
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
-
שלום ותודה על הקריאה. לא מזמן הורדתי את STEAM וקניתי את UT3. והשאלה שלי היא מאיפה אני מקבל את הCDKEY שלו ?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
זה קורה רק בCRYSIS יש לי 9600GT הכרטיס נמצא על סביבות 70 מעלות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-