משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
היי אני יודע שזה משחק ישן, אבל מישהו רוצה לקנות ממנו אותו בתנאי שיש לי שמירה גמורה שלו... מצאתי כמה שמירות אבל הם לא עובדות :-\ עם למישהו יש שמירה גמורה אשמח לקבל אותה.... תודה מראש install
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו משחק Matrix Online? אם כן תשלחו לי הודעה פרטית, אפשר יהיה לשחק יחד אם לא תגיעו מהר לאתר של fileplanet.com הם נותנים CD-Key לגרסת ה Strees-Test סה"כ משחק חביב, מה אתם אומרים??
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום קניתי את sapphire radeon 9600xt מזמן,ובתוך הקופסא קיבלתי את הפתק שאומר שקיבלתי את האלף לייף 2 ומצורף גם הקוד הסריאלי... איך אני מוריד את המשחק ומאיפה בדיוק?ואיפה אני שם את הקוד?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כבר ראיתי שאתם טובים בלימצוא מישחקים ישנים אז תעזרו גם לי קצת... למישחק קוראים BLACK THORNE הוא שוטר דו מימדי הוא יצא ב91/94 ע"י בליזארד הדמו מיסתובב ברשת כבר שנים אני מעוניין להוריד,ליקנות בקיצור להשיג בכל דרך את המישחק אשמח אם תעזרו תודה שלכם ANTIXRIST
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
המשחק הישן הוא - grim fandango (מניח שכולכם מכירים), ויש לי בעיה עם ההתקנה שלו. כשאני מכניס את הדיסק נפתח לי התפריט, אני לוחץ install, ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה, נותן לי אפשרות ignore ו- close, וכשאני לוחץ על אחת מהאפשרויות זה נתקע, ואני צריך לסגור את זה עם ctr+alt+dlt. הנה ההודעה: 16bit windows subsystem c:\windows\system32\autoexec.nt The system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows appilcations. choose "close" to terminate the appilcation. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה המעצבנת? ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב 1001 פעמים וזה לא עזר. אני חייב לדעת איך פותרים את זה המחשב שלי אם צריך לדעת: 2.8C IC7 - abit 1024 ddr-ram radeon 9800 pro
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
עניין נוסף עם ה 6600GT החדש שלי ודרייבר 66.93. נראה שביישומי OpenGL הריצה מתבצעת בקצב רענון נמוך ומקובע של 60 הרץ. על אף כל הנסיונות לעשות אוברייד באמצעות הדרייבר נראה שהעניין לא מסתדר, חלק מהיישומים רצים ב 100 הרץ, חלק ב 60 נכון לעכשיו רק OpenGL. מה עושים?!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מישהו בדק את הדמו הזה שמתי אותו על המקס של המישחק והוא רץ על 10 fps זה הגיוני אפילו פאר קריי לא רץ ככה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק במשחק הזה ואני חייב להגיד שזה אחד המשחקים הקשים שישחקתי. וזה באמת משחק טוב. ראיתי באיזה WALKTHROUGH אחד. שרשום בסוף שיש רק מעטים שגמרו את המשחק הזה. אז מישהו פה גמר את המשחק הזה? זה באמת משחק קשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש קונפיג טוב אם יש בו את ה- Bunny אז זה עוד יותר טוב כרגע יש לי את הקונפיג של - Furious תודה..
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הקמתי שרת UT2004 שנמצא בחוות השרתים של Netvision. אני מקבל פינג של 30 (!) מילי-שניות. במידה ויהיה ביקוש לשרת אני אשאיר אותו, אחרת אני אוריד אותו בסוף החודש. הכתובת היא: unreal.thewiz.co.il השרת לא מופיע ברשימה הרגילה מכיוון שאני מעוניין רק בישראלים. תהנו ותשחקו בכיף. TheWiz.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני דיד בהתחלה אני נתקעתי בשלב שאני צריך להלחם נגד משיהו... ושאני מוריד לו את כל החיים הוא לא מת החרא הקטן זה נמצא בחד די קטן עם מייכל לבן אשמח אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
אני יודע שבפיפא 2000 לא היה אפשר רק דרך חיבור מודם וזה היה מציק ... בה 2001 זה בא אי פי ישיר .. היה עוד איטרנאט רגיל לרובם וזה היה מגעיל אבל כל כך התלהבתי מהרעיון שאני יכל לשחק אחד נגד השני מחשב ממחשב ..., בכל אופן אם אתם זוכרים טוב היה אפשר ללחוץ f10 באמצע המשחק וזה היה פותח חלון צאט .. והיה אפשר לשוחח באמצע המשחק שזה ששיחקתי מולו היה מוביל כל המשחק ופתאום 2-1 דקות לפני שהמשחק מסתיים אני פותח את חלון השיחה בעזרת f10 וכותב לו בעברית אנגלית תלוי איזה שפה הייתה הפיפא שלכם ... , כותב לו חה חה חה חה חה יגרוע ... ותאמינו לי זה היה הופך את המשחק להרבה יותר מהנה... אני זוכר בפיפא 2002 הם גם עשו את הצאט ... גם בא 2003 ... 2004 2005 אין ?! למה הם עשו את זה ? למה הם הורידו את האו…
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה כזאת שאני יכול להאלות איתה משחקים(צרובים ומקוריים) של הפלייסטישן 1+2 או אחד מהם על המחשב..?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אים אפשר להפעיל מישחקים של מגאסון או מגהדרייב על ה playstation2
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי Medal of Honor Allied Assault Version 1.0 אני מנסה להתקין את ה- Spearhead Version 1.0 ובהתקנה עולה לי ההודעה הזאת: an invalid path was entered. please choose a different path and try again ניסיתי להתקין את ה-patch וזה ההודעה שעלתה: WARNING: could not find uk or us version of medal of honor allied assault installed on your computer. setup will now exit. מה צריך לעשות בשביל להתקין ???
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המשחק World Of Warcraft לפני כשבועיים ומאז אני משחק ומשחק בלי תחושת זמן ןבינתיים הגעתי לרמה 19. בקרוב אני צריך לקבל מחשב חדש ע"מ להחליף את הענתיקה שיש לי בחדר. שאלתי היא איך להעביר את חשבון המשתמש שלי למחשב החדש מבלי למחוק אותו? אילו ספריות להעתיק ואילו קבצים? ( WDB, WTF ? ) תודה מראש לכל העוזרים, HyBr33D
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
השבוע הרכבתי מערכת מחשב חדשה, מבוססת amd/ הכרטיס בתצורהת PCI-X ועושה שימוש בדרייבר 66.93, הרשימ והעדכני ביותר מבית אנוידיה. הדייירקט אקס העדכני ביותר, הדרייברים לצ'יפסט העדכניים ביותר וגירסת המשחק 1.0. הגרפיקה נראית "שרופה" בכל מהלך המשחק ונראה שכל האפקטים פשוט מבוטלים, כדוגמת המים. כבר תראו בתמונות האם הבעיה היא בדרייבר? זה המשחק היחיד שאני חווה איתו בעיות, נכון לעכישו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
זו ההודעה שמופיעה לי אחרי הרבה זמן שאני מכניס את הדיסק DVD של ProEvolutionSoccer4 לכונן DVD שהוא חדש לגמרי, 16x של אסוס. גם המשחק חדש ומקורי לגמרי. פעם המשחק עבד בלי בעיות. לא יודע מה קרה. לאחר שהמחשב קרס ולא עלה יותר, הוא נשלח לתיקון ועכשיו חזר. זו בעיה אחת ששמתי לב אליה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו? מה סוגו? מה עושים שם? וכו' וכו' וכו'
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איך מורידים את הרדאר המעצבן הזה???? דרך אגב, משחק מדהים, גרפיקה הרבה יותר יפה מפיפא 2005 ומשחקיות מצויינת...
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי משחק שהוא בקובץ bin ואני רוצה ליצרוב אותו אין בעיה עד קן הבעיה שcrak של המשחק מחוץ לקובץ bin אז איך אני צורב אותם ביחד לאותו דיסק? תודה :s05:
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
חבר'ה הורדתי את האלף לייף 2 עם הקופון שקיבלתי בכרטיס מסך...עכשיו הורדתי אותו דרך הסטים ועכשיו אני לא יודע איפה הוא נמצא על המחשב שלי...אולי אתם יודעים ותעזרו לי?
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ברצוני להזמין שלושה עותקים של המשחק, בכל אתרי המכירות האנגלית באינטרנט המשחק אזל וכנראה שיחודש המלאי לקראת אפריל. האם מישהו מכיר אתר אינטרנט מאנגליה שעוד יש ברשותו את המשחק והוא שולח לארץ? האם מישהו ממכם מכיר אנשים אפילו מהארץ שמעוניים למכור את המשחק שמכרו ? במקרה ואתם לא יודעים על אתר אנגלי המוכר את המשחק, האם מישהו יודע אם הגירסה האמריקאית, במידה ואקנה למשל מ AMAZON.COM, מותאמת למשחק בישראל והאם לעביר את המשחק לשרתים אירופאיים איך שהוא ?? תודה מראש ניר גלעד
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-