עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mor873,

הגעתי לשלב שאני עומד מול הכדור הגדול איך אני ממשיך יש דלת גדולה ממול שהיא סגורה . מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

יש קהילה למשחק Company of Heroe?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  3. Pax Day 2 2012 Smite Gameplay Footage by Fryedegg

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by nitro_6,

היי רציתי לדעת אם אני צריך כרטיס אשראי בינלאומי כשאני קונה מהחנויות האלה או שכרטיס מקומי יספיק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש לפני חודשיים עם ויסטה והתקנתי את המשחק קומנדוס 2 שנמצא ברשותי כמה שנים ועבד בXP השאלה איך אפשר לעשות שזה יעבוד בויסטה. השגיאה היא DIRECTX 5 NOT FOUND תודה לעוזרים! :-\

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  6. Started by napster15,

אז ככה אני חדש פה ויש לי חשבון של סטים יותר נכון של קונדישן זירו זאת אומרת יש בו את המשחקים cs 1.6 cs source hl2 ועוד כל מיני ... חשבון שוהו ביותר שווה 200 שקל אני מוכר אותו או תמורת מספר חשבונות רגילים שיש בהם רק את קאונטר 1.6 לא צריך את הסורס ואלה... או משהו טוב מאוד שאתם תציעו אבל שיהיה שווה אז זהו

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. Started by ELITEMU,

EliteMu | Easy Server | . - יום ראשון בשעה : השרת נפתח כבר בואו והצטרפו אלינו פרטי השרת ♦ אקספי: 9999X ♦ עונה: 4 פרק 6 ♦ פעילות: 24/7 ♦ אחוז נפילה: 80% ♦ אחוז שילוב יהלומים: 90% ♦ נקודות לרמה : 20\18 ♦ ללא לאגים מובטח ♦ חנויות קלות ♦ ספוטים קלים ♦ יש סומונר פקודות לשחקנים ♦ AddAgi - העלאת זריזות . ♦ AddStr - העלאת כוח . ♦ AddVit - העלאת חיים . ♦ AddEne - העלאת אנרגיה . ♦ AddCom - העלאת פיקוד . ♦ PkClear - ניקוי רוצח . ♦ Online - בדיקת מחוברים . ♦ Reset - עשיית ריסט . מערכות בשרת ♦ מערכת גיאמים - רואים בלון , עריכת פקודות לגיאם , שגיאם רושם רואים את שמו . ♦ מערת פקחים - רואים בלון לקח , עריכת פקודות לפקח . ♦ מערכת חדשות - תוכלו לראות הודעות ועידכונים בשרת ( אוטומטי )…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  8. כולנו יודעים שהכותר המרכזי החמישי בסדרת Grand Theft Auto הוא ענק, ונתונים חדשים שמציגה המפתחת מסייעים לה להמחיש לנו עד כמה לכתבה: http://hwzone.co.il/gta-v-%d7%91%d7%9e%d7%a1%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9d-33-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%9d-224-%d7%9e%d7%93%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%95-2-3-%d7%9e%d7%99%d7%9c/

9. שלום לכולם. מחיפוש ברשת אני מבין שיש שם איזושהי בעייה עם כיוון הרזולוציה ע"פ בחירתך אני פשוט לא מצליח למצוא פתרון ראי לעניין הזה. האפשרויות היחידות שקיימות ב Disply settings הן 800X600 או 1024X768 וזה קצת הזוי. אני צריך לכוון ל 1366X768. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-ea-%d7%a4%d7%99%d7%a4%d7%90-dragon-age-%d7%95%d7%91%d7%90%d7%98%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%93-%d7%91%d7%94%d7%a0/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Shremps,

אז קנינו סרבר לבאטלפילד 1, כרגע יש באג בחיפוש של הסרבר ב-SERVER BROWSERאז מי שעוניין הנה השרת דיסקורד שלנו:https://discord.gg/4U7xJEhתכנסו ובואו לשחק איתנו, תקראו גם לחברים מחוץ לפורום, נגדיל את הקהילה שיהיה סרבר באטלפילד עם הרבה ישראלים, כרגע בדיסקורד אנחנו בערך 20 אנשים שפעילים על בסיס יומיומי.כמה דברים שחשוב לציין:*כולם מוזמנים (כל הגילאים וכל הרמות), אבל לשמור על הסדר, לא לקלל או לרשום ספאם בצאט או כל דבר כזה שיפריע לאנשים אחרים שבאו להנות ולשחק, אין אזהרות או דברים כאלה.*הסרבר שלנו כרגע בסוג של תקופת ניסיון, קנינו את הסרבר לשבוע ימים, אם יכנסו אנשים והוא יהיה פעיל אפילו ב50 אחוז ממנו אז נגדיל את התקופה ונמשיך להפעיל את הסרבר, אבל אם לא הוא יסגר, תמיד תוכלו להמשיך לשח…

12. המשחק עדיין חי ובגדול יש טורנירים עם שחקנים מקצוענים אפילו עוד מתקופת הזהב של המשחק. יש קהילה מפותחת מאוד ויצא גם פאץ חדש למשחק בגלל העקשנות של הקהילה לשמור את המשחק הגדול הזה חי. מי יודע איזה הפתעות עוד מחכות לנו! בתקווה WC3 REMASTERED OR WARCRAFT 4!!! אז פתחתי קבוצה שנקראת WC3 Israel ב Discord למי שלא מכיר זה דבר חם מאוד היום. זה הלינק אפשר להוריד את התוכנה למחשב מבלי צורך להיכנס לדפדפן. דיברתי עם Grubby אחד הענקים של המשחק אגב Moon עדיין משחק ברמה מקצוענית האויב הכי גדול שלו. ואמר לי שהיו כמה שחקנים ישראלים לא רעים בכלל אז יאללה בואו ניתן בראש ותצטרפו לקבוצה. יש ב Discord קבוצה שנקראת WC3 Gym https://discorda…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. סרטונים טריים מעניקים לנו הצצה ל-Command & Conquer ו-Warcraft 3 בגרסתם המודרנית המשופרת לכתבה

14. עם כרטיס מסך TI4200 הוא עובד ובאותה המערכת עם 2 כרטיסי מסך שניסיתי 9600XT של ספייר גם128MB וגם 256MB המשחק לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה (הדרייברים מעודכנים). מה יכולה להיות הסיבה - זה כבר משגע אותי.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. כמו שכתוב בכותרת.... המון זמן לא הייתי בעסק חח ורציתי לקבל כמה המלצות למשחקי פעולה חדשים! עם גראפיקה טובה... משהו בסיגנון Half-Life 2 ,FAR CRY ,Call of Duty תודה מראש

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. Started by pop153,

אני לא מצליח לעבור את זה http://www.img-il.com/up/ymnmeiw2wyzj.jpg מה אני אמור לעשות פה תעזרו לי בבקשה ממכם אני תקוע במשימה הזאת תעזרו עם תוכלו.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  17. Started by dbx22,

קניתי את FSX deluxe edition ובסוף ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה 1722 מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  18. שלום שלום המשחק נתקע באמצע ורושם את ההודעה הבאה: a problam has been detected and windows has been shut dowbn to prevent damage to ur comp if this is the first time you've seen this stop error screen restart your comp. if this screen appears again follow these steps: check to be sure you have adequate disk space. if a driver is indentified in the stop msg disable the driver or check with the menufacturer for driver updates try changing video adapter. check with your hardware vendor for any bios updates. disable bios memory options such has caching to remove or disable components restart your comp press f8 to select advanced options and then select safe mode technical info…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. Started by avigdo,

הורדתי משחק ישן מאוד שעובד על DOS. שם המשחק OFFROAD. אינני מצליח להפעילו ב XP כולל מחלון DOS. מתקבלת הודעה: game.exe is not a valid Win32 application האם אפשר לעשות משהו? האם קיימת מעטפת שבאמצעותה אוכל לשחק במשחק הזה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  20. אורח דואל בוט
    Started by אורח דואל בוט,

האם יש הבדל בין משחקים מsteam שמריצים על לינוקס או חלונות? יש איזו סיבה להפעיל מחשב בדואל בוט דוקא על אחד מהם כדי לשחק?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  21. Started by wow,

אני מתקין את המשחק אבל שאני בא לשחק ולוחץ על האייקון אני מקבל הודעת שגיאה וזה נסגר. יש לי רדאון 9600XT בשני מחשבים ?AMD 65 BIT ו-AMD2500 ובשניהם יש את אותו סוג כרטיס וזה קורה (הדרייבר מעודכן) אבל כשאני מחבר כרטיס מסך ישן יותר שיש לי (TI4200) - המשחק עובד!! (בשני המחשבים) אין לי בעיה עם הכרטיסים של רדאון בשום משחק נוסף. מה יכולה להיות הבעיה?

22. Started by gregos1990,

שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת: במשימה השניה בכלא כאשר אני מגיע לקטע שבו צריך לטפס על הצינור אז כשאני מטפס עליו ומגיע עד הסוף, אני עובר לצד איפה שיש את העליה לקומה העליונה ביותר. הוא פתאום נופל ולא מחזיק על הקצה יותר מכמה שניות ולא מצילח לטפס

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  23. Started by M_G_N_U_M,

הנה לינק לכתבה על המשחקים שיצאו לPC ב3 חודשים הקרובים : http://www.avault.com/previews/ תהנו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. טוב עברתי מאיפה שנתקעתי התקדמתי די הרבה ונתקעתי שוב http://img219.imageshack.us/img219/9895/pop320051217002218579vy.jpg תודה מראש שוב

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  25. Started by nnfyrbsnss,

קניתי Counter Strike : Source מקורי (מניו יורק) ויש איתו בעיה, כשאני נכנס לסטים בMy games יש את הCSS אבל הוא על Downloading ב 43% ואין מהירות הורדה, ככה זה תקוע כבר הרבה זמן ואני לא יודע מה לעשות. המפרט שמימין מערכת הפעלה Windwows Vista X64 תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.