משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם בגירסת ה PC יש מספר סוגים של מכוניות ובגירסת ה XBOX יש תוספת של עוד סוגים יש מצב להוסיף לגרסת PC עוד סוגים (Need for Speed Underground 2) לדוגמה Peugeot 106
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בוקר! לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב.. ולצערי עשיתי שטות קטנה ולא גיביתי את השמירות של בנסיך הפרסי.. (הם בתוך תיקייה נסתרת ב-Documents and Settings.. לא מצאו חור אחר!?) בכל מקרה אני כבר סיימתי את המשחק, אפילו עם 2 הסופים.. אבל אח שלי היה עוד באמצע והוא קצת התבעס.. הוא בקרב נגד הקיסרית (איך שלא קוראים לה.. דקהלה או משהו כזה.. זאתי עם האדום). אם אני לא טועה זה הקרב שאחריו שוברים את כס המלכות ומאחוריו יש פורטל.. קיצור אם יש למישהו שמירה משם זה ממש יעזור לי.. אפילו מלפני, לא אכפת לי להתקדם קצת.. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני יכול לקנות ב-400 מחבר אבל השאלה עם זה לא ישן כבר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק ב CONDITION ZERO אבל אני לא מצליח לעבור את ה 60FPS ויש לי כרטיס מסך 6600GT ואני משחק בהגדרות הכי גבוהות ולא יודע למהה, גם אם אני מוריד להגדרות יותר נמוכות ה FPS עדיין לא זז מ 60 הוא נשאר יציב לא יורד ולא עולה.. אפילו עשיתי FPS_MAX 100 כלום לא עוזר זה לא עובר את ה 60 FPS...המשחק עצמו חלק בלי שום תקיעות אבל אני רוצה 100 FPS לפחות זה בטוח משו שצריך להגדיר אבל אין לי מושג מהה.. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משחק חזק ביותר,מעולה. גראפיקה מושקעת בצורה בלתי רגילה. משחק יותר טוב מג'נרלס לדוגמא. חובה להוריד/לקנות מה שבא לכם... מה שכן צריך הרבה מקום (6גיגה) ומחשב חזק מה שלצערי אין לי כ"כ בקיצור מומלץ!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שיש את המשחק או יודע איפה למצא את המידע הזה, בבקשה שיענה. אני לא מצליח למצא.
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
תודה לעזורים! (אין לי כסף לשלם להם כל חודש וגם לא כרטיס אשראי בין-לאומי)
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אני יודע שהרבה משחקים בקונטר סטרייק רציתי לדעת עם יש למישהו פה את הגירסה של אימפריו הכי חדש שלא חסמו.. אני מבקש לפנות אליי בהודעה פרטית..אפילו שאני לא מדבר פה על ווראז מחשיבים את הגירסה שלו ללא חוקית. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים כמו ET \ AA האם אתם מכירים כמה? גם שמעתי שיש משחק בשם UT שהוא בחינם או משהו כזה, יש למישהו מידע? תודה :-*
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גיביתי את המשחק כי רציתי לעשות פרמוט, הוא גיבה לי אותו ל 4 דיסקים וגיליתי שזה אמור להיות 5 דיסקים. זה נכון או שאני יכול לעשות את הפרמוט בשקט?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המחשב הוא סלרון 2.4 עם 512MB זיכרון וכרטיס מסך רדאון 9000 פרו, והמשחק מיועד למתנה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://www.fileplanet.com/promotions/eq2_trial/ כנראה שהמכירות שלהם בתחתית והם מנסים להשיג לקוחות. בכל מקרה אנחנו נהנים אז מה איכפת לנו?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!הורדתי משחק (call of duty) ואני לא מצליח לצרוב אותו בנרו ,יש לי את הקובץ bin וגם את ה-cue אבל כשאני פותח אותו בנרו זה לא מצליח לפתוח אותו,מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
פיצלתי את המשחק לדיסקים כמו שהיה מוסבר בסטים וזה פיצל את המשחק ל4 דיסקים שהראשון הוא מן קובץ הפעלה כזה של ההתקנה, עכשיו כל מה שצריך לעשות זה לצרוב את ה4 קבים האלו רגיל או שיש עוד משהו?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הבעיה שלי שאני מתקין והכל בסדר אבל אחרי שאני מתקין אז אני מפעיל את המשחק והמשחק לא עולה אני רואה רק את מסך הפתיחה וזהו זה לא עולה לי כתוב לי שתריך להוציא ולהכניס את הדיסק מחדש אני עושה את זה וזה גם לא עוזר
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , מישהו פה מכיר איזשהו אתר שמוכר בארץ או שולח לארץ את המטריקס אונלין ?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קנתי half-life 2 שבה ביחד עם counter strike source ביחד שאני מתחיל בהתקנה הוא מעביר את הדיסק הראשון בסדר אבל שהמחשב מסיים את הדיסק הראשון הוא מבקש את הדיסק השני ואז איך שאני מכניס את הדיסק השני הסידירום נעלם מהמחשב ..... בבקשה מי שיודע מה לעשות או מכיר את התופעה בבקשה שיעזור לי .....
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן. ברשותי עותק חוקי! של Battlefield Vietnam והתקליטורים לאט לאט מתחילים להשרט וברצוני לגבות את במשחק כVirtual CD. נסיתי כמה תוכנות שלא פעלו בשם Virtual CD,Alcohol 120%/52%,GameDrive 9 מה שמונע ממני לגבות את המשחק היא הגנה שיש על התקליטור ואני לאא רוצה שהתקליטור ישרט אז בבקשה הציעו לי פתרון תודה.
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשחק נגד חבר במשחק טופ ספין.... המשחק מפנה אותי להשתמש ב GameSpy Arcade יצרתי חשבון חדש, הכל טוב ויפה... עכשיו, איך אני משחק נגד משתמש אחר?... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק וגם את הקראק.... הכל הותקן כמו שצריך! אבל לא יודע למה אחרי שאני נכנס למשחק מופיע לי הוגעת שגיאה שבטח כולם מכירים כבר (SEND או DON'T SEND) אני מקווה שמישהו יודע איך לסדר את זה והוא יעזור לי! תודה מראש! PSYCHOKKKKKKKKK
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
איך מקימים סרבר ב-Wolfenstein - Enemy Territory?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המשחק CS (מקורי) רציתי לדעת מה אני צריך להתקין חוץ מהמחשק כדי שאני יהיה יכול לשחק ברשת. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה משחק מחשב טוב אתם מכירים שאפשר לשחק במצב של 1 על 1 באינטרנט? חוץ מWORMS . ולא מרוצים\ אסטרטגיה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-