משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
רבים מכם בטח יודעים שהשימוש ב Direct 3D במשחק, עם כרטיסי המסך של ימינו, מביא לאיכות תמונה ממוצעת ומטה, ובמקרים ספציפיים, אפילו זוועתית. (אךךך אךךךך, אייכה GLIDE, אייכה?!) קבלו אותה במדריך קצרצר אשר עשוי לשפר בצורה דראסטית את איכות התמונה, כמו כן, גם את הביצועים. ראשית, וודאו שברשותכם הגירסה העדכנית של המשחק, גירסה 436. שנית, הכינו גיבוי של שני הקבצים הבאים, אשר נמצאים בספריית System של אנריל טורנמט - OpenGLDrv.dll ; UnrealTournament.ini. לאחר מכן, הורידו את קובץ ה DLL המעודכן של ה OpenGL ושימו אותו בספריית System. פתחו את הקובץ UnrealTournament.ini באמצעות ה Notepad וחפשו את תת-הכותרת "[OpenGLDrv.OpenGLRenderDevice]". מחקו את כל הערכים שמשוייכים אליה והדביקו במקומם א…
-
- 45 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני משחק בו עכשיו על Splinter Cell Chaos Theory @Shader Model 3 and 16AF8AA והגרפיקה נראת פשוט מדהימה, יותר טובה מכל משחק מחשב ששחקתי בו אי פעם (ושחקתי כבר בכל השמות הגדולים-מבלי להזכיר שמות...) מעניין אותי לדעת באיזה מנוע הם השתמשו כדי לבנות את המשחק (שמעתי כבר על CryEngine\Unreal2 אבל עוד לא ראיתי הוכחה רשמית) תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תקוע במשימה הרביעית.. ליווי של כמה מטוסים עם מטוס קרב [המשימה השנייה עם המטוס] הרגתי את כל המטרות, אין לי במה לפגוע, אני סתם טס באויר ואני לא מקבל "משימה הושלמה" כאילו אני תקוע במשימה. מה עושים שם? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה.. חיפשתי משחק שאפשר לשחק אותו בעזרת מצלמת האינטרנט ולאחר כמה שעות טובות מצאתי את המשחק CamGoo... עכשיו.. יש לי בעיה בתוך המשחק.. אני משחק משחק ופתאום המשחק נתקע תמיד הוא נתקע לי ולא הצלחתי לעשות שום דבר.. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה או לתת לי שם אחר של משחק שמשחקים בו עם המצלמה... תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
איזה סימולטור מטוסים טוב וחדש של מטוסי קרב (כמו USAF IAF וכו) יש?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש משחק לחבר.. משחק אסטרטגיה לא פנטזיה ולא חללי פשוט צבאי בסגנון RED ALERT ... משהו טוב שהוא יהנה ממנו ויפסיק לשגע אותי...
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משחק בשביל החברה שלי משהו שמתאים לבנות,בסגנון של crush וכאלה תודה רבה לכולם
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
שלום לפי מה שהבנתי Counter-Strike זה משחק אינטרנטי בסגנון מלחמתי. ראיתי שהרבה אנשים אומרים שזה יפה וכ'ו... האם המשחק הזה הוא חופשי ומותר להוריד אותו או שצריך לשלם דמי מנוי? אתם ממצליצים להוריד? ואם הוא חוקי, מאיפה אפשר להוריד את הגירסא הכי מתקדמת? בתודה, שאולי
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני יסביר לכם איפה אני מי שעבר את המקום בטוח ידע אחרי שניצחקתי איזה מלך מיפלצת כזה קיבלתי כוחות לישלוט בעכבישים שילכו אחרי ותיקיפו את כולם בישבילי עכשיו עברתי איתם דרך מסוימת ועכשיו אני בתוך בסיס כזה שיצאתי מהתעלות ושתי אליקופטרים מעלי הורגים אותי עכשיו יש לי את הרקטה וטלים בארגז ליד אבל אני לא מצליח להרוג את אליקופטרים ואין לי שם לאן ללכת היתקדמתי כמה שאפשר הרגתי את כול החיילים בעמדות שמירה וזהו ואני בורח מפה לשם מיתחבא מהם אבל לא מיתקדם תעזרוווווווו לי
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה שונה בין שתיי המשחקים האלה Call Of Duty למחשב Finest Hour ל-PS2 X BOX Finest Hour זה COD 2 או שזה COD בגירסת סוני 2 ואקס בוקס ???
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לשים לינק לגירסת פקמן שעובדת ב windows. אני חיפשתי מלא אבל אני לא מצליח למצוא את הגירסא המקורית. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתם יכולים בבקשה להגיד לי האם המשחקים האלו יעבדו אצלי על הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים? יש לי : athlon 64 3000 geforce 6800 gt 256 (1024) 512+212 זיכרון פנימי 160 ג'יגה 8mb דיסק קשיח כל שאר הרכיבים מעולים, אבל נראה לי שזה מה שחשוב למשחקים. המשחקים הם: אנריל 3 באטלפילד 2 דום שלוש פאר קרי וכ'ו..., בקיצור, משחקים כבדים- כבדים מאוד. (לא היה לי כוח לכתוב באנגלית >_<) אז הם יעבדו בהגדרות הכי גבוהות עם פילטרים? ואגב) ההודעה נראית מוזר כי יש לי איזשהי בעיה שאני לא יכול לכתוב באינטרנט בעברית, אז אני כתבתי בוורד ומעתיק) בתודה, שאולי
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתה לא מאפשר לי להגיב ומיד נועל, איך אני אמור להגיב כשאתה למעשה סותם לי את הפה? ראשית, הדיסק המקורי לא נמצא עד לרגע זה לכן נעשה שימוש בדיסק הגיבוי - כל עוד זה משמש לגיבוי בלבד אז הוא חוקי למהדרין על אותו משקל וערך של המקורי. מלבד זאת, היכן כתוב בתנאי הפורום שאסור לשאול שאלות על דיסק צרוב? קידום ועידוד פיראטיות אני יכול להבין אך לא מדובר על זאת, אלא על איך לעוקפים/פותרים בעיה קיימת?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
משום מה התראד ננעל על אף שמדובר על דיסק צרוב המשמש גיבוי חוקי לקיים. אז חבר'ה נמשיך מכאן.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שקובץ MSS32.DLL חסר, אך הוא קיים במחשב. מערכת הפעלה PRO WINXP התקנות חוזרות של המשחק לא עזרו. במחשב אחר אין את הבעיה הנ"ל, המשחק הותקן במחשבאחר עם אותו הדיסק ללא בעיות. מישהו מכיר / נתקל בבעיה הנ"ל? תודה
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כל כך ציפיתי למשחק הזה. חשבתי שהוא יעביר לי את הזמן עד שייצא סן אנדראס ל PC. חבל...כל כך חבל.... כנראה המשחק הכי מציאותי שעשו בסגנון אך יש בו כמה פגמים שאי אפשר להתעלם מהם. קודם כל , מבחינת גרפיקה ומשחקיות הוא נהדר, אין מה לומר בנידון. קל לתפעול ונראה נהדר. לגבי הבעיות ששמתי לב בינתיים: אין תחושת קרב כמו ב call of duty למשל. אלא אתה מתקדם כמה מטרים עם המחלקה שלך, נתקל בכמה אויבים, מחסל אותם, ממשיך ללכת, ניתקל בכמה אויבים וכו' וכו'. חשוב לציין שאני רק בתחילתו אז יש אפשרות שהוא נהיה יותר מעניין בהמשך. הבעיה העיקרית היא שזמני הטעינה ארוכים מאד ביחד למשחק יריות כזה. כ 20 עד 40 שניות, דבר שהורס את חווית המשחק. וזה לא שיש לי מחשב חלש, נהפוך הוא, יש לי מחשב פנתר יחסית : p4 3.0 …
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
סיימתי את הראשון והשני עשרות פעמים,משחקים גדולים שנחרטו אצלי בזכרון לתמיד בניגוד לשאר המשחקים שאני שומע רק על עוד ועוד המשכים על יורש ל"פרוייקט" לא שמעתי כלום או בקיצור האם דייויד ג'ונס הולך לחזור אלינו בקרוב?
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אפשר להגיד שהמילה אכזבה היא לא מספקת. המשחק הזה הוא פשוט לא זה, השליטה: גרועה להפליא גרפיקה:מזכירה את GTA3 למרות ששם היא יותר טובה תופס 5 ג'יגה, אפשר להגיד סתם. בקיצור, חיקוי עלוב לג' טי איי, ולא כל כך מוצלח. אחד המשחקים היותר גרועים ששיחקתי בהם. ובמילה אחת האכזבה של 2005!!!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה splinter cell כדאי לי לקנות 1 2 או 3? ותסבירו לי במה הם שונים או שכולם דומים?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לאחד הסרבים לא משנה איזה, והוא מתנתק בטעינה, ורושם הודעה: Error Verifying Steam USER ID. יש לי משחק מקורי שרכשתי בחנות, לא הבאתי אותו לאף אחד, ולא הגיוני שהיוזר שלי לא חוקי. יכול להיות שגנבו לי את הCD - key ? מישהו נתקל בתופעה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בגירסת ה PC יש מספר סוגים של מכוניות ובגירסת ה XBOX יש תוספת של עוד סוגים יש מצב להוסיף לגרסת PC עוד סוגים (Need for Speed Underground 2) לדוגמה Peugeot 106
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-