משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רציתי ממזמן לפתוח תארד שבו חברי הפורום יוכלו לשאול אם\איך המחשב שלהם יריץ משחקים בתארד אחד במקום לפתוח חדש (זה נראה לי רעיון טוב ) אני יתחיל אני מתכנן לקנות את המשחקים הבאים ואני רוצה לדעת אם המחשב לי יריץ אותם ואם כן על איזה רזולוציה המשחקים הם Need For Speed Pro Street BIOSHOCK CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE המפרט שלי intel core duo E4500 2.2GHZ 2GB GEFORCE 8500 GT 512MB
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
-
גרסה 1.0 מלאה בבאגים. עברו כמעט 4 חודשים מאז יציאת המשחק לשוק, אם לא יותר.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
כי לפי איך שזה נראה בסרטים זה נראה אמיתי לגמרי.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מחפש משחקים מהז'אנר הזה. כרגע לא משנה אם ישנים או חדשים
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
חבר הביא לי אותו, לא יודע מה הולך שם, ניסיתי להתקין עם סידיקי והכל. המשחק פשוט לא עולה, פשוט שלוחצים על קיצור הדרך יש מעין מסך פלאש לבן לרבע שנייה וזהו, וזה חוזר על עצמו הלוך ושוב. ניסיתי להוריד קראק לא עזר. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש עם פאץ' לא עזר. אפילו הלכתי לרגיסטרי ומחקתי את כל הקשור ל timeshift שזה אגב הפתרון למשחקים אחרים רבים שלא עובדים. כלום לא עוזר, נואש!.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
חייב עזרה דחוף הורדתי Need for Speed Carbon התקנתי אותו המשחק הולך חלק פועל טוב מאוד יש קטע בשלב הראשון שהמשטרה רודפת אחריך ואתה צריך לברוח למקום מבטחים הבעיה אצלי איך שאני מגיעה למקום הזה מופיעה לי הודעה כזאות "nfsc.exe ניתקל בבעיה ועליו להיסגר אנו מתנצלים על אי הנוחות" משהו יודע איך אפשר לסדר את זה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהמשחק יעבוד על המפרט שלי אפשר לדעת מה הדרישות?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
קודם כל אני יגיד שאין לי מושג אם זה חוקי או לא. אני רוצה להפעיל משחק PS2 על המחשב שלי. יש לי את התוכנה PCSX2 בגרסתה האחרונה. האם אני יכול להשתמש במשחקים מקוריים לPS2? האם אפשר להוריד רומים ולשחק אותם ללא דיסק?... תודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
קרה למישהו כבר שאתם משחקים כמה דקות ואז פתאום המשחק קופא ונתקע???? אני לא מבין מה הבעיה!! הורדתי את הפאטץ' 1.1 וגם את 1.2 וזה עדיין קורה!! זה קרה לי גם בכרטיס הקודם וגם בכרטיס החדש!!! ולא קורה במשחקים אחרים!! יש למישהו פתרון בבקשה??!!
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום יש לי שלושה מחשבים בבית שיש בניהם רשת אפשר להעביר וקבצים ולגלוש באינטרנט מכולם אבל שאני רוצה לשחק פיפא ברשת אז אפשר רק בין שניים מהם יש מחשב אחד שאני מנסה לשחק איתו וכל הזמן המשחק מתנתק מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני התחלתי לשחק בWOW לפני כשבוע ואתמול במזן שהייתי בעבודה משועמם ניסיתי להוריד את גירסת החינם הBURNING CRUSADE של ה10 ימים. לא סיימתי את אותה הורדה לאחר שראיתי שהיא גדולה( כ 2.5 גיגה) וויתרתי על זה. עכשיו לאחר שחזרתי הביתה וניסיתי להפעיל את המשחק הכנסתי את הפרטים שלי בעמוד הכניסה ואז קפץ לי חלון שאמר שאני רשאי להשתמש בהרחבת BURNING CRUSADE אבל שאין לי אותה על המחשב אז אני צריך להתקין אותו. ואני לא רוצה. אני בנתיים מסופק מ WOW הגירסה הקודמת...כשאני אתקדם אני ארכוש אותה....כעת נוח לי עם הרגיל. אבל עכשיו אני לא יכול לשחק. באותו חלון שתי האופציות היחידות שיש לי הן או להוריד את הגירסת חינם של ה BURNING CRUSADE או לצאת מהמשחק.....ואני רוצה לשחק כבר@!!!! יש לכם מושג מה עוש…
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
אני שמח להודיע כי במאי צפויה להגיע הגירסה המשודרגת של The Witcher. למען האמת, הרבה זמן לא ראיתי שיפור כה גדול. הם הקשיבו לכול מה שאמרו להם בפורום, הפנימו את הכול, ועכישו הם עובדים על זה. כמעט על כול שיפור תוכלו למצוא נושא שביקש את השיפור הזה תחילה. מדובר בכמות אדירה של שיפורים לגירסא חדשה של הויצ'ר. *הדברים החשובים מסומנים בצבע*. במה מדובר? - ב16 במאי צפויה להגיע גירסא משודרגת של המשחק לחנויות, The Witcher Enhanced Edition. תחשבו שזה כמו ריימיק [רק שעברה רק שנה בקושי, שזה לא הרבה בשביל ריימיק]. - אומרים שמי שקנה את המשחק יוכל להוריד את הכול מהאינטרנט, אבל דברים כמו תוספות לדיסק DVD, עוד טרקים וכדו' באריזה [בדיסק ולא בהורדה למחשב בקובץ PDF מסכן], קצת גורמים להרבה להרגיש רע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק יוצא לווינדוס מה יכולה להיות הבעיה ? Game Running -------------------------------------------------------- Reset check for input! Loading collada for 'maps/level01_cells.dae' took: 406 ms ERROR: Couldn't create material 'particle_rockpiece.mat' ERROR: Couldn't create material 'particle_rockpiece.mat' ERROR: Couldn't find particle system file 'particle_imp_generic_hard.ps' ERROR: Couldn't create material 'particle_metalpiece.mat' ERROR: Couldn't create material 'particle_metalpiece.mat' ERROR: Couldn't create SoundEntity 'unbreak_impact_metal_soft_furniture_med.snt' WARNING: Couldn't preload sound 'unbreak_impact_metal_soft_furniture_med' WARNING: Geometry for joint…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון מצאתי את עצמי משחק בChicken invaders 3 ולאחר סיום המשחק עלתה לי השאלה: איך אני פותח את כל הunlockables שיש שם נשקים מיוחדים והרמה הכי קשה וכו'. למישהו יש תשובה? בקשה להמלצות וכמו שאמרתי למעלה בזמן האחרון אני מוצא את עצמי משחק CI 3 [חח] מכיוון שסיימתי את המשחקים הטובים כמו crysis , bioshock וכו'... יש לכם המלצות למשחקים טובים? לא ממש משנה הסוג רק שיהיה משהו שאפשר להנות ממנו. רצוי משחקי "פעם ב..." שיוצאים ואף אחד לא מפסיק לדבר עליהם שהם באמת כותרת גדולה. [אהמ CRYSIS] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני משחק כבר 10 חודשים במשחק, את לאחר לחיצה על LOG IN, אני מקבל את ההודעה: "Could not connect to the bacend server" אני לא התקנתי שום דבר חדש, הפיירפוול במצב כבוי. מה עושים - חייב עזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
או שזה פשוט המשך לקודם ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לשחק און-ליין או לפחות ליצור שרת שאוכל לשחק בם עם חברים השאלה היא איך אני יוצר שרת (נרשמתי לשירות EA דרך המשחק) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים עם ראוטר אלחוטי ואני משחק קונטר,עכשיו אני ואחי רוצים לשחק יחד. שאנחנו נכנסים לאותו שרת הפינגים מדי פעם קופצים ובוונטרילו בכלל לא שומעים אותנו ושאנחנו עם חברים זה מעצבן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח שמעתי שפתיחת פורטים משו כזה יעזור אני יודע ... תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
קניתי את FSX deluxe edition ובסוף ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה 1722 מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות דרך האתר הזה משחק- אתה משלם ומוריד - מספר הורדות בלתי מוגבל. אבל רציתי לדעת האם הוא בטוח?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
הדמו קרס לי וגם המלא היום ראיתי שיצא דמו חדש שתיקנו בו את הקריסות http://www.gamershell.com/download_23484.shtml - Fixed some very important rendering issues with new ATI cards and drivers - Other fixes like crashes on certain configurations or even new solutions to some puzzles. והוא רץ לי טוב השאלה שלי אם יש תיקון למשחק המלא ?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אהלן, "קניתי" בטעות COD באיטלקית. לצערי, אני לא דובר איטלקית. האם יש איזה LANGUAGE PACK למשחק שישנה את השפה לאנגלית ?! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-