משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב לצוות האדמינים, האדמין SQUIRREL הביא לי באן מקהילת ה - CSGO ע"י כך שהוא לקח את החוק לידיים. אני דיברתי הרבה במשחק ודי חפרתי ואז הוא בא, מקלל את הוריי ומביא לי באן. לאחר מכן הוא אמר ואני מצוטט "הקהילה הזאת על הזין שלי". אדמין כזה לדעתי לא צריך להיות. תעשו מה שבאלכם עם זה. באתי למשחק עם אדמין שלא מגיע לו להיות בתפקיד.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לא שיש הבדל משמעותי אבל לכל אלא שרוצים עוד איזה כמה FPS ב GTA אולי זה יעזור מעצבן שבכל הבדיקות תמיד שוכחים את NOD32 למרות שבהמון מבחנים הם לוקחים מקומות ראשונים. בכל מקרה ההבדל הוא די זניח אבל נראה שקספרסיקי מקום אחרון וביט דפנדר מקום ראשון. ------------- קישור לכתבה המלאה: http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2336629,00.asp
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
במשחק יש אפשרות לצרף שני מחלקות אם נושאי דגלים למחלקה אחת גדולה... לדוגמא :מחלקה של אלפים עם נושא דגל אפשר לצרף לעוד מחלקה מאותו סוג ואז מקבלים מחלקה גדולה.. עכשיו הבעיה היא שאחרי שאיחדתי את המחלקות איך אני מפריד אותם בחזרה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבטל אני הסינק באנריל (הראשון, כן, יש עדיין אנשים שמשחקים בזה). מישהוא יודע איך? הוא לא מגיד לפקודות שאני נותן לו מהדריורים. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
משחק הפעולה וההתגנבות שהושק בסוף השנה שעברה ממש נחוש לשכנע אתכם לתת לו הזדמנות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שבעלי ה-Xbox One קיבלו מעל ל-200 כותרים שונים מעידן ה-Xbox 360 שזמינים עבורם בלחיצת כפתור - כעת מגיע תורם של כותרים נבחרים ראשונים מתקופה וותיקה עוד יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה, כשאני מפעיל את הבנץ' אז במקום להריץ את הטסט כמו ב3DMARK הוא מפעיל לי את המשחק מהשלב הראשון כשבצד ימין כתוב לי כל מיני נתונים של המשחק(ביניהם גם כמה FPS בשידור חי). אני רוצה את הטסט האוטומטי
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
מחקתי את כל הSOUNDFILE 1-62 בתיקיה הרגילה [בלי ENGLISH] ועדיין יש לי סאונד כשאני מתחיל את המשחק [ אותו סאונד כמו בMW2 כשמתחילים משחק ] איך אני מוחק ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב רק התחלתיתמשחק ואז הגעתי למסך איפה שבוחרים תסקילים.. אני לוחץ אנטר מנסה לבחור ואז זה מראהלי תסקיל ואני לא מצליח לשדרג :-[ עוד משהו אני עושה שם level select משהו כזה וזה נותן לי תשלב החרא הזה באימונים שיעמום רצח עם היפני הזה עם החרבות..אני חייב לעבור אותו?מתי אני מסיים את האימונים?אני יכול לדלג עליהם?תודה:\
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13206
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יצא עידכון 1.2 למישחק Battlefield 2 אשר יתקן כמה באגים במישחק ויתן אפשרות ליטעון את הנשק בזמן ריצה מהירה ועוד... להורדה ופרטים נוספים כנסו לאתר המישחק : http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/home.jsp מקווה שעזרתי...בתודה המפציץ A החמקן !!
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
ואם הוא ל-ps2 אז איך משתמשים ב-patch לקונסולה זו בתודה מראש?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
איך אני משחק ברשת באנדרגראונד 2? אני אמור לשים איזה קובץ או שעם פאטצ'? (המשחק שלי לא מקורי).
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
האם זה נכון? לפי Gamespot המשחק אמור לצאת מחר, 3 בפבואר 2009?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי כל מני סקינים של הצבא הישראלי להורדה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
המשחק מראה שנישמר אבל אין שום קובץ שמירה יש למישהו פיתרון או עצה מה אפשר לעשות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי אתמול את המשחק SBK 2010, הכל טוב ויפה עד שהתחלתי לשחק ושמתי לב שאין את הרעש מנוע שלי... כל הרוכבים האחרים כאילו על המסלול שומעים את המנוע רק את שלי לא שומעים... יש למישהו מושג ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז הנה המדריך השני שלי רק שהפעם למי שלא יודע איך או איפה למצוא דברים שקשורים לחג מולד תיקים כובעים ואפילו נשקים נדירים http://www.youtube.com/watch?v=XKPGWo6sH74&feature=youtu.be תהנו
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
האתר הרשמי של משחק הפעולה הפופולרי שינה את העיצוב שלו, ומצטרף אל רמזים קטנים אחרים מהתקופה האחרונה אשר מפיחים תקווה באפשרות של קאמבק טכנולוגי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
כנראה שהחבילה תגיע ל-PC ויש האומרים שאף ל-PS3. איזו חדשה נפלאה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אהלן הורדתי פאץ' לPES08 אבל אין לי מושג איך מתקינים אותו... זה קובץ PHP תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המשחק מחבר שהיה בחו"ל אבל המשחק הוא בשפה הצרפתית. (כל המשחק כולל ההתקנה). יש איזה קובץ שיכול לשנות את המשחק לאנגלית? אפילו השפה שמדברים במשחק היא צרפתית...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו אין איזושהן מסיבות רשת באיזור הצפון? כי זה מטאיף לנסוע למרכז או לדרום בשביל מסיבת רשת עם מחשב ולהיות שם רק יום אחד ואז לחזור בלילה או בוקר שכולך WIRED מהמסיבה. עד עכשיו תקנו אותי אם אני טועה לא שמעתי אל מיסבת רשת אחת באיזור הצפון.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-