עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני משחק hitman ן- need fpr speed ובשני המשחקים האלו אני לא יכול לשמור

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  2. Started by KOBRA CHOPER,

מתי יוצא HALO 2 ל PC?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. Started by redti,

אני משיג את המשחק הזה בקרוב ורציתי לדעת אם זה אמור להיות משחק המשך למשחק הקלאסי SUDDEN STRIKE 2?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. אני בודק עכשיו ספקים/תשתיות לאינטרנט, ומאחר ואני בענייני משחקים ברשת, רציתי לדעת האם מהירות ה-upload יותר חשובה ממהירות ה-download כדי להשיג לאג (פינג) נמוך. האם 1.5 down ו-512 up זה עסקה סבירה? תודה! -דרור

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  5. Started by Cr4ck,

יש לי בעיה , הניד פור ספיד עובד קטלני משהו אבל יש בעיה קטנה , אני רוצה לשחק און ליין , וזה מבקש ממני להוריד איזה פאטש מעצבן זה שואל אם אני רוצה לסגור את המשחק והוא יקשר אותי למקום שממנו אני יוריד את הפאטש , ולכאן זה מגיע http://www.eagames.com/official/nfs/underground/us/patch.jsp אוקי אני לוחץ "download patch" יופי עכשיו הוא רושם "patch installed" wtf? כלום לא עובד וכלום לא הותקן זה נראה לי רק תמונה שמתחלפת שלוחצים עלייה. מה שכן יכול להיות שבפעם הראשונה שעשיתי את זה אז שאלו אותי את השאלה הזאת אם אני רוצה לתת לאספלוור לגעת במחשב שחכתי מזה השאלה הזאת ואז אתה צריך לענות אם כן או לא ויכול להיות שבחרתי לא אני לא זוכר. יש איזושהיא דרך להחזיר את זה? או איזשהיא דרך ל…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  6. Started by dj_horse,

שלום! לאחר התקנת המשחק הופיעה לי השגיאה הבאה{מצורף קובץ}. האם מישהו יודע מה העניין עם זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. כי זה עומד על 106 סיבובים [ ] שזה בערך 3 שעות נסיעה רצוף [ ] חיפשתי בכול ההגדרות ואני לא מוצא איך להחליף. תודה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  8. Started by adirnasri,

שלום לכולם הורדתי את המשחק Stunt Gp הורדתי את כל החלקים ועכשיו שאני מחלץ את זה זה אומר לי את הדבר הבא http://www.siz.co.il/up.php?file=jyqmzrod3uzw.jpg מה צריך לעשות ? האם יש משהו לעשות ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. Started by RDS,

טוב התחלתי לשחק ב-NFL 08... זה פעם ראשונה שאני משחק במשחק פוטבול, אז למדתי חוקים וקראתי את המדריך באתר.. רק כמה דברים מטרידים אותי... בעיה ראשונה, ושולית במיוחד, היא איך בועטים נורמלי!?!?!??!?!?!?!? כל הבונוסים והבעיטות הולכים לי על זה... אני משחק עם הג'ויסטיק של XBOX 360 למחשב, ועד עכשיו לחצתי על הסטיק הימני וגררתי אותו אחורה, רק איך עוצרים את המד הזה?!?!? וגם אפשר כמה טיפים לריצות עם הרץ האחורי, כי תמיד מישהו נכנס בי ואני מתקדם יארד במקרה הטוב, וברבע חוזר אחורה 8 יארדים... בקיצור אני די נואש, למרות שעד עכשיו נראה משחק חמוד לאללה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  10. Started by carock,

יש כמה דברים לא ברורים.. 1. אחרי כמה זמן במשחק הקול של החרב נעלם לי.. כאליו אם אני מרביץ עם החרב אני לא שומע אותה.. 2. איך אני מוציא דברים מהתיק 3.בלשונית של הWEAOPS יש ציורים למעלה של לב חרב ראש ועוד משהו מישהו יכול להגיד לי מה כל דבר אומר

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by superstar,

אני צריך את המשחק האחרון שלהם תודה

12. התקנתי את התוכנה גם מהספריה __Installer של המשחק ואז הורדתי מהאתר של Pbuster 3.7 וזה תמיד מגיע לשלב הזה בדיוק תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by the kon,

שלום אני מנסה להתקין שני דמואים האחד זה הניו יורק טייקון והשני זה החדש ה-TIME משהו אבל כל פעם שאני מפעיל מופיעה לי התמונה שהוספתי ואני עושה מה שכתוב ועדין לא עובד מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  14. Started by Fank-Zr,

תכנסו תיראו ותשפיעו ! אם אי אפשר לפנות לנציגי ישראל של התחרות נפנה אל הממונים אליהם, תשקיעו דקה מזמנכם זה בשביל כולנו ! http://www.atzuma.co.il/csgoisrael

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  15. Started by PCguy,

יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 3000 לוח NEO2 PLATINUM----MSI כרטיס ראדאון 9600 SE win xp +sp2 ובכל זאת הפיפא 2005 שהתקנתי והסרתי מס פעמים נורא איטי פרט למשחק עצמו כל השאר בסדר גמור{ כלומר שלב בחירת הקבוצה--המערך --- הכל עובד יופי} מישהו יודע משהו על הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by mega1234,

במיוחד מעניין אותי איזה שריון וכלי נשק אתם משתמשים כי אני עדיין לא מצאתי משהו יותר טוב מהציוד של הCRUSADER. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  17. Started by -=Demon=-,

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  18. Started by saar3,

שלום! רציתי לבדוק אם הבעיה רק אצלי או לא תגידו במשחק ראינבוי שיקס ויגאס שתים כעבור כול כמה שניות שהולכים הוא עוצר ואז צריך ללחוץ שוב או שזה רק אצלי? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לברר מהם הפורטים של המשחק הזה? בשביל שאני אוכל לשחק ברשת... פשוט אני נתקל באנשים שיש להם גם, ואי אפשר לשחק... מישהו יודע אולי?

20. גם מודעות עצמית זה חשוב: צפו בקדימון המצחיק והנהדר ל-Skyrim: Very Special Edition לכתבה

21. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 10 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? לרגל חגיגת הפרק העשירי התכנסנו כולנו לראשונה בעונה השנייה בבית של יוגי. היה ממש כיף, נהנינו מאוד וההקלטה עפה לנו בלי להרגיש. על הדרך יצא לנו פרק מגניב, יש לנו סיפורי מורשת קרב מהמילואים של לוני, המלצות על משחקי אייפון (רוצח שכיר, דוקים, אבו נפחא) המון חדשות חמות (שדרוג לאקסבוקס, PSN REWARDS בוטל, קונסולת ה3DS, רשימת המשחקים הנמכרים ביותר בXBLA ועוד..) עוד הפתעות שאנחנו שמחים להביא לכם: לראשונה, יוצאת גרסת וידאו לפודקאסט שלנו ו מערכת הפורומים חוזרת לאתר הפאנבויז. אנחנו מאוד מתרגשים ושמ…

22. Started by הוגו היד,

יש לי רק שני משחקים מותקנים במחשב: the suffering ו madden nfl 2004 ופתאום שניהם לא עובדים אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ההפעלה (mainapp.exe לדו) נתקל בבעיה ועליו להיסגר מה זה יכול להיות, לא התקנתי כלום ואין לי חיבור לאינטרנט במחשב הזה מה זה יכול להיות? יש לי השערה של וירוס אבל אנטי וירוס מעודכן לא גילה כלום

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  23. Started by rom.com,

שלום, אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא טרופיקו 1 ולא מצליח, מישהו יכול להגיד לי מאיפה אפשר להשיג?(בין אם להוריד או בין אם לקנות)...

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. Started by Mike-,

• 1 תגובה
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.