משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
-
החזרתי את וינדוס אקס פי 64 אחרי שימוש בויסטה. אני צריך להתקין את קרייסיס בשנית מישהו יודע היכן נמצאת התקיה עם השמירות?.. לא בא לי לשחק מההתחלה תודה! ??...
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום ניסתי להפעיל CS על WINDOWS SERVER 2008 והוא מראה לי שגיאה אגב QUAKE 3 עובד לי מצויין ניסתי לשנות את התיאמות ל WINDOWS XP אבל ללא שום תועלת למישהו יש רעיון מה השגיאה הזאת אומרת? מזה נותן פקודה לרשום לעצמו באותו מקום בזיכרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משחק במחשב את Call of Duty 4 במחשב ועברתי המון שלבים. היום נכנסתי למשחק והמשחק מתחיל מהתחלה, מהשלב הראשון! אני לא ממש מבין איפה נשמרים השלבים אך מתוך הגיון נכנסתי לתקייה של המשחק: C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\KFIR\save יש שם כל מיני קבצים בסיומת svg. בקיצור אני לא יודע מה לעשות וממש לא בא לי לשחק הכל מחדש, מה עושים כדי לשחזר את השלבים?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
משחק אסטרטגיה ברשת בעברית. גירסת הבטא שהסתיימה בשבוע שעבר הייתה ממכרת. במשחק צריך לנהל כפר של רומאים, גאלים או טאוטונים ולהילחם עם כפרים אחרים. המשחק מתחיל מחדש ביום שני הקרוב כך שאפשר להצטרף עכשיו מבלי ליפול טרף לכפרים ישנים. הכתובת: http://www.travian.co.il/index.php מומלץ!
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך המלצה למשחק מולטי חביב (דמו או חינמי) לרשת ביתית שכוללת פנטיום 4 עם X550 (רחמנא ליצלן) ופנטיום D עם 8600GT. שניהם עם 2 ג'יגה זיכרון. ה 8800GTX נותר בודד וגלמוד בירושלים הקרירה, גם ככה אני לא משחק בו בזמן האקדמיה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשחק Pro Evolution עם 2 גיימפאד ? והמלצה למשחקים שיש להם אפשרות לשני שחקנים ? ב NFS - Most Wanted / ProStreet אני לא רואה שאפשר ...
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אני אמור להכנס לתוך מערה אחרי שפכשתי את השותף, אבל כשמגיעים היא חסומה בסלעים. ניסיתי לפוצץ אותם ושם דבר לא עוזר... מה עושים?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אני משחק וכל פעם אחרי משחק של 10 דקות 15 דקות אני מקבל הודעת שגיאה ! למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
השבוע סוף כל סוף חיברתי את הps3 לאינטרנט והתחלתי לשחק בpes 2008 ברשת. אבל המשחק לא זורם כל כך טוב ולפעמים לא ברור איפה הכדור נמצא ואז פתאום הוא כבר ליד השער שלך ... רציתי לדעת אם זה ככה אצל כולם?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
לילה טוב. יש לי את המשחק Call of Duty רק בגרסה ספרדית. ישנה דרך לשנות את שפת המשחק לאנגלית? תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
Call of Duty 4: Freedom's Last Stand *ספוילרים בנוגע לסוף של המשחק, אם לא סיימת את המשחק אל תמשיך לקרוא* בסוף CoD4..גריגז מת, גאז מת, וקפטן פרייס לכאורה מת. כל ארבעת הפרשים מתים, אבל...יש עוד מישהו שנשמר בסוד, שנמצא מעל ארבעת אלו. [סרטון טעינה] מסופר בחדשות על ההתפתחויות החדשות ברוסיה, המצלמה משתנה ממסך הטלוויזיה לשולחן שעליו מונחות תמונות של כל הארבעת הפרשים שכתוב עליהן "חוסל". כף יד הולמת בשולחן, נשימות כבדות. "זמן לתכנית X, השמדת ארצות הברית. התחילו עם ניו יורק" מכאן, משחקים את קפטן (קודם, והוצב בUSA עכשיו) Soap בתור קפטן גדודי אוויר מיוחדים במרכז ניו יורק. אתם תלחמו במרכז ניו יורק (ברחובות ובתעלות הביוב) מגנים על האזרחים האמריקאים בעוד כשהם מפונים מרחובות ניו יורק. וב…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להפעיל את המשחק כבר שעה ולא מצליח התקנתי והכל טוב ...המשחק התעדכן דרך האינטרנט אבל הוא לא עולה לי.. כשאני לוחץ על הקובץהפעלה המחשב חושב כמה שניותוזהו ממשיך כאילו כלום... מזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש לי pro evolution soccer 6, ואני קניתי גויסטיק לשחק מול מקלדת קבוצה מול קבוצה וברגע שאני מנסה להגדיר במשחק אחד מול השני הוא נותן לי לבחור רק צד אחד, חשוב להגיד שהוא מזהה את הגויסטיק לגמרי. אבל לא נותן לי לעשות אחד מול השני... תודה רבה למי שעוזר..
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
הבנתי כבר את הקונספט של המשחק, אבל השאלה שלי, מה הקטע שאני תפסתי שליטה ב-race day (dominate) וגם ניצחתי.. קיבלתי כסף והכל. וכשאני עושה quit race day ועובר ליום מירוצים אחר. אז בפעם אחרת שאני חוזר לאותו יום מירוצים, זה כאילו מתחיל מחדש, כאילו שאני לא ניצחתי. מה הקטע אפשר לקבל הסבר?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי אנשים, אם אפשר בבקשה לקבל המלצות למשחקים שאפשר שלדעתכם הם מתאימים לשחק יחד עם אנשים: (לא חובה אחד נגד השני). -מלחמה -מירוצים -מה שבא לכם- ממשק יפה שיראה מרשים על LCD מסך LCD 720P 42" טושיבה מחשב : QUAD6600 כ.מ: HD2600 PRO 512 MB (משחקים ברזולציה 720P) RAM = 4 GB לוח P5KVM של ASUS
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את הדמו מהאתר של 2k והוא לא עולה לי ...למה?? אני לוחץ על האייקון המחשב חושב קצת וזהו ממשיך כרגיל המפרט הוא asus mb 3000 800mhz 1.5 gb ram 7600gs לא אמורה להיות בעייה מבחינת המפרט יש לכם רעיון מה לעשות? ד"א: מצטער מאוד מאוד שפתחתי ת'ארד על זה כי בדיון הרישמי ההודעה שלי נבלעת בכל הדיונים שם אז שוב מצטער וחייב את עזרתכם צדוע לא עובד??? לא צריכה להיות סיבה כי הכל עובד לי cod4 חלק crysisחלק כמעט ..מזה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
היה איזה מישהו ששאל על משחקי חלליות פעם, אז אולי זה יתאים... http://www.gametrailers.com/player/29978.html
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אך אני מפעיל את אמולטור של PlayStation 2??? יש לי אמולטור PCSX2 תעזרו לי!!!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני כרגע דיי באמצע המשחק ופתאום התחילה בעיה מוזרה מאוד. באמצע ההליכה הוא פתאום נתקע ומפסיק ללכת. כדי שילך שוב צריך שוב ללחוץ קדימה. הוא עוצר כל כמה צעדים ולא ניתן לשחק בצורה זו. מישהו נתקל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי,תגידו יש אפשרות להפעיל AA ב XP עם x1900xt? תודה ויום טוב...
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
כל פעם אחר שאני בוחר את השפה של הפיזיקס שהוא צריך להתקין אז הוא יוצא מההתקנה בטענה שיש לי כבר את זה! וזה ממש מציק ! איך אני מבטל את ההתקנה הזאת וממשיך?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי יש לי הגה למחשב ... לא ממש מוכר משהו סיני כזה של 150 שקל והוא מאוד מאוד רגיש וכל סיבוב קטן של ההגה וכל האוטו מסתובב יש אפשרות לשנות את הרגישות ?! מתוך המשחק או מחוץ לו ... תודה ד"א יש הגה מקצועי שממש יש יכולת להרגיש תחושה של מכונית אמיתית ?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-