עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by STRENGTH,

אני עומד להתקין אותו מה אתם אומרים זה משחק טוב?

• 103 תגובות
    • 9.2k צפיות
  2. Started by itaim,

ממליצים על הסימולטור? מי שמשחק בזה הרבה בבקשה שישלח לי הודעה פרטית יש לי כמה שאלות

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  3. אני מדבר בעיקר על הצבא האמריקאי... היחידות ניראות לי ממש לא ברורות לעומת מה שהתרגלתי בג'נרלס. יש לי 9600 פרו ואני משחק על HIGH דיטייל וSHADOW נמוך. מישהו יודע על בעיה כלשהי עם הדרייבר של הכרטיס הזה :s05: או שזאת פשוט הגרפיקה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by shauli,

יש לי גיפורס 6800 ג'יטי. אני מתחיל את ההתקנה של הפאצ', והכל הולך בסדר עד הרגע שהוא שואל איפה להתקין. אני עושה "הבא" והוא פשוט לא עובר, בלי שגיאה או משהו, פשוט לא עובר. ניסיתי לשנות סיפריות וכ'ו, אבל זה עדיין ככה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by coorva,

מה טוב יותר למישחקים? NTFS או FAT32? יש איזו חשיבות לעניין הזה שבא לידי ביטוי בהרצת מישחקים? תודה

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by *NightMare,

מה זה Cap Space... שאני רוצה להחליף שחקן עם קבוצות אחרות, אז הם שולחים לי הודעה ובא הם אומרים שאין לי Cap Space ואני צריך לפנות מקום... מה זה בכלל Cap space? ואיך מפנים מקום?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. Started by ezx,

עוד מישהו ניתקל בזה יש למישהו מושג מזה?? תודה לכול העונים

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by g_s,

לאחר שמחקתי את המשחק מהמחשב לפני כחודשיים, ניסיתי השבוע להתקין אותו מחדש אך כשאני מכניס את הדיסק הראשון כדי להתחיל להתקין הוא עושה לי אפשרות לPLAY ולא לINSTALL עשיתי חיפוש לHL2 והוא לא מצא לי אפילו קובץ אחד שעונה על השם?! מישהו יכול לעזור לי???

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  9. באיזה חנות אפשר לקנות ??? וכמה זה צריך לעלות ???

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. יש לי את manager 99 של ea שקניתי בזמנו אז בא לי לשחק בו התקנתי והוא רושם שאי אפשר להפעיל בוינדוס XP רק 95\98 איך אני בכל זאת יכול לשחק בזה על וינדוס XP? תודה.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. שלום התקנתי את הפיפא 2005 וגם את הטלאי של הליגה הישראלית ויש בעיה אני לא רואה את הכדור אלה רק את הצל שלו מה עושים בבקשה מישו

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by shauli,

יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, ג'יגה זיכרון ומעבד אטלון 3000 939. כאשני מעלה את המשחק, הגרפיקה נראית ממש מוזר. הצבעים דהוים כאלה והכל 'מרובע' כזה...זה בטוח לא מה שאמור להיות.... יש איזה פתרון?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  13. מישהוא יודע על המשך או גירסה חדשה של הירוס?כאילו האחרון זה הירוס 4 שביכלל לא אהבתי אותו ואני כרב מת שתיצא גירסא חדשה או המשך להירוס 4 או כל דבר אבל בנתיים לא מצאתי על זה כלום אז מישוהא יודע מה איתם? אולי יש מצב שהחברה שלהם פשטה רגל או משהוא??

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. זו בעיה מוכרת? אני משחק בהלף לייף החדש, עובד חלק.. אין שום בעיה כשאני נכנס לNFSU 2 אחרי כמה דקות שאני משחק הוא נכבה לי.. כל פעם במקום אחר, הורדתי דרייברים מ ANVIDIA, גם לא עוזר. מישהו יודע מה הסיבה? מה צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

לא מזמן סיימתי את המשחק הזה ומאד נהניתי מהקרבות ומעלילה... אני חייב להגיד שזה משחק טוב. גם אתם שיחקתם במשחק הזה? אבל יש שאלה שמאד מציקה לי.. RAZIEL בסוף מת על-ידי קיין,אבל זה אומר שהוא באמת מת לתמיד? במשחק הבא לא יהיה אותו? כי אני ממש אוהב את הדמות הזה :'( :'( :'( :'( :'(

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ariel7766,

כאן נפתח דיון רשמי לחבילת ההרחבה של דום 3 ספרו ושפכו מידע על המשחק !

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. בתור משהו שקונה את כל הכותרים של בליזארד.... אני לא מבין למה המחיר הזה .. ועוד לשלם בכל חודש 15 אירו... זה מטורף! אין שום חנות שמוכרת את זה זול יותר .. ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. *נמחק -וארז*

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by IG,

אני בונה מסכים בוורקרפתט בשעות הפנאי בעזרת הworld editor, ויש משהו שמעצבן אותי: אני לא מוצא את האופציה להעלות את מספר הרמות של הגיבורים! וזה לא כיף לתת להם 2000 חיים או 800 נזק במכה, או מיגון divine... איך אני משנה להם את מספר הרמות????? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by evman007,

מה המטרה של המשחק? אני פשוט סתם הולך ממקום למקום ,לא מוצא שום דבר ורק מקבל מכות מהחייזרים האלה... HELP ME!!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

יש מספר מדמי XBOX\PS2 למחשב, השאלה היא האם יש איזשהו אמולטור שבאמת שווה התקנה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אם אתם לא רואים חלק מהתמונות בעמוד זה, עשו Refresh. אפשרות שנייה היא כפתור ימני על האיקס (הסימן אשר מופיע כאשר לא רואים את התמונה) ואז ללחוץ Show picture. על מה אתם ממליצים? Aladdin המשחק מבוסס על סרט הדיסני הנושא את אותו השם ומתרכז בעלילותיו המפתיעות והמסוכנות של אלאדין. העלילה מתחילה בשוק העיר "אגרב". אלאדין (או כפי שהוא מכונה במשחק, עכבר רחוב/Street Rat) הוא נער צעיר וחסון, בעל יכולות סיף מצוינות. בשל העוני הרב ברחובות, אלאדין נאלץ לגנוב כדי לשרוד. בינתיים, רחוק מאוד מאלאדין, ג'אפר, יועצו של המלך, מתכנן למרוד בו ולהשתלט על הממלכה. אפילו ג'אפר שלנו יודע שזוהי משימה לא קלה, ולכן הוא מחליט לגנוב מנורת קסם מ"מערת הנפלאות". מכאן העלילה ממשיכה לפי התקדמותכם בשלבים, ככל ש…

• 140 תגובות
    • 31k צפיות
  23. Started by overload,

מתיחה של VGAMES או לא? http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=10056 לדעתי כן.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כל פעם שאני מגיע לאותה נקודה (בתחילת המשחק, בנמל), המחשב עושה לי ריסטרט. מישהו מתקל בבעיה? יודע איך לפתור? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by prelly,

הנושא אומר הכל אבל אני יסביר למי שצריך... מה שווה יותר xbox או ps2? מה שווה יותר לקנות. איפה יש יותר משחקים יפים... כל השטיות אני לא מבין כל כך היה נחמד אם מישהו יסביר לי על שניהם? אם אפשר לשחק ברשת (אינטרנט) עם אחד מהם וכל השטויות תודה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים