עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ~BaRaK~,

2. הדמו קרס לי וגם המלא היום ראיתי שיצא דמו חדש שתיקנו בו את הקריסות http://www.gamershell.com/download_23484.shtml - Fixed some very important rendering issues with new ATI cards and drivers - Other fixes like crashes on certain configurations or even new solutions to some puzzles. והוא רץ לי טוב השאלה שלי אם יש תיקון למשחק המלא ?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  3. שלום לכולם. כמו כן התקנתי את המשחק....וכשאני מגיע עם האוודי לנקודת התחרות ה1 הוא נותן לי SINGLE RACE או ONLINE וכשאני בוחר להתחרות בSUNGLE על כסף הוא פשוט עושה לי CONFIRM ומתחילה המצלמה להסתובב על עצמה..המשחק לא נתקע או משהו פשוט רואים את הרחוב ומכוניות עוברות ואת הרכב שבחרתי הכול והוא פשוט מסתובב בעד עצמו..יש פתרון כי נראה לי משחק ממש ממש כיפי.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  4. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה זה rep שרשום מתי שאתה משחק באינטרנט זה כתוב בצד אז אני רוצה לדעת מה זה ואיך מעלים את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אחת מסדרות הפעולה האהודות והמטורפות ביותר בסביבה תנסה לזרוח במציאות מדומה על גבי ה-Oculus Rift וה-HTC Vive, החל ממחר לכתבה

6. Started by e.s,

המשחק יכול לעלות ב-windows xp???

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  7. Started by LazyBoy,

איזה הפתעה.. כרגיל blizzard לא עומדים בלוחות הזמנים שלהם. http://www.gamespot.com/news/6160380.html?tag=lastword;link

8. היי לכולם, שנים לא רשמתי כאן. אבל בדרך לא דרך, נאגר לי אוסף יחסית גדול של משחקים. שהייתי רוצה למכור (אוסף משהו אחר כיום) קישור לדרייב : https://drive.google.com/drive/folders/1_HFRRj_o4KMLlwwF5Vd5JxFY77VYk-G1?usp=sharing *יש שם תמונות, קובץ אקסל מחולק לכמה קטגוריות, והן קישורים לאוסף של ב MOBY GAMES (אחד האתרים הכי טובים מבחינה של מידע ויצירת רשימה נוחה כמו שם, במיוחד כמאגר מידע על משחקי מחשב). תנו לי דעה לגבי שווי, ובכמה ריאלי למכור את כל האוסף (משחקי מחשב לא הכי משתלם למכור 1 1.. לפחות זה מה שהבנתי מתגובות בכמה אתרים, זה לא כמו משחקי קונסולות שיש להן ערך כספי גדול יותר משום מה)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. אני כבר מת לסימולטור אווירי טוב בסגנון מלחמת העולם השנייה והמלחמה הקרה ( במיוחד בצד של הCCCP המבין יבין ) אבל אני לא יודע מה לקנות אז תנו משהו אם גרפיקה מגניבה הרבה מצבים מבחר גדול של כלי טיס מנוע פיזיקלי משכנע והכי חדשוב מהנה ושיש בו קרבות אוויר ענקיים של 50 מטוסים מכל צד בקרב ענקים אם כוחות קרקע וכדומה. והאם יש מטוסים קרביים בFS2002?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  10. Started by mb7,

לפני כמה ימים התקנתי DIRECTX 8.1 במטרה להפעיל את GTA3 אחר כך שבאתי לשחק ב מקס פיין הוא לא פעל וכתב שהוא צריך DIRECTX 8 ומעלה ! אם מישהו יכול לעזור שיכתוב ! ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tomer_m19,

שלום חבר שלי הביא לי את המשחק התקנתי... עכשיו יש לי בעיה -כשאני מסיים רבע במשחק,אז יש כזה קטע שמראים את המאמן מדבר עם השחקנים והמעודדות רוקדות ויש מוזיקה ואז כאילו שאני רוצה להמשיך את המשחק אי אפשר זה פשוט נשאר ככה-המאמן מדבר עם השחקנים המעודדות רוקדות והשיר ברקע חוזר על עצמו... ואז אני עושה QUIT ואז שאני לוחץ על זה המשחק נתקע לגמרי ואז אני נכנס למנהל המשימות ויוצא מהמשחק... אני לא מבין מה צריך לעשות!!! אם יש פאטצים בבקשה תביאו לינקים כל דבר יכול לעזור לי... תודה אה ועוד משהו יש לי ויסטה 64 ביט חשבתי שכדאי לציין כי תמיד זה מסתכם ב-"בגלל שיש לך ויסטה" למשהו פה יש ויסטה 64 ביט ופועל לו המשחק כמו שצריך?? [br]פורסם בתאריך: 5.11.2008 בשעה 20:19:31 הקפצה בבקשה אני חיב שתענו א…

12. רק כדי להבין, יהיו שרתים או לא ? אני לא אומר את זה בטון של 'כעס', רק רוצה לדעת אם עוד שווה לבדוק את הפורום הזה כי המנהלים כבר בכלל לא שמים ז*ן לפי מה שנראה..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by cool zero,

חיפשתי בעמודים הראשונים(3) ולא ראיתי לינק לזה אז אני מבקש פה שוב למישהו יש לינק ל-UT2003? בתודה מראש cool zero

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%95-%d7%99%d7%95%d7%9e%d7%a0%d7%99%d7%9d-metal-gear-solid-5-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%a4%d7%98%d7%9e%d7%91%d7%a8/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. הסטודיו שהביא לנו את החידושים למשחקים Wasteland ו-Torment חוזר אל קיקסטארטר בפעם השלישית - כדי להחזיר לחיים את סדרת The Bard\'s Tale הקלאסית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%98%d7%9f-%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%93%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8/

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מתי אמור לצאת המישחק B&W 2 ותתנו לי תאריך מדיוק ובטוח. אא ויש לו דמו? תודה.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  17. Started by ISRal,

חברה אני צריך עזרה!!!! התקנתי כבר 3 גרסאות של NBA 06 ותמיד יש לי אותה תוצאה איך שאני מפעיל את המשחק מופיע הלוגו של המשחק ובמקום שהמשחק יעלה (לסרטון של EA SPORTS) הוא פשוט יוצא ונסגר ללא כל הודעות שגיאה. אם לעוד מישהו זה קורה אז שיגיד כדי שנמצא מה משותף לנו שאולי גורם לבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  18. Started by za-david,

מישהו יודע אולי אם על מחשב אפל עם מערכת הפעלה של WINDOWS ניתן להריץ את כל המשחקים שניתן להריץ על PC

19. Started by 10GaZ,

המשחק עבד מצוין עד שפעם אחת ניסיתי להעלות אותו ברזולוציה גבוהה 1280x960 עם פילטרים ושאר הגדרות הכי גבוהות. הטעינה לקחה המון זמן ובסופה הכרטיס מסך אפילו קרס. (x1950pro) הפעלתי את המחשב מחדש, שיניתי הגדרות, אבל אני שמתי לב שחלק מהקולות במשחק לא עובדים, למשל קולות ירי.. התקנתי מחדש, הפכתי עולמות, כלום לא עוזר. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. במצב Association, כשאני לא עושה simulate אלא משחק את המשחק, אני משחק אותו רק על 3 דקות למחצית ואז המשחק נגמר ב40 או 50 בערך... כשאני עושה simulate המשחק נגמר ב120 בערך. כשאני משחק את המשחק, זה משפיע על הקבוצה/שחקנים? כי נראה לי שזה מוריד מהערך כשהמשחק מסתיים ב50 כשהוא אמור להסתיים ב120. או שזה חכם וזה לפי יחס?

21. Started by hagay21,

אני תקוע בחלק שני של המשחק שמגלים שיש בגידה והולכים לספר למלך שיש בגידה ואין עזרה מהחברה למעלה ואז אגלים אותו למטה חצי מת מיובש והוא מבקש מים.....אז הגעתי לשלולית אבל איך מרימים את המים לתת לו? יש איזה עיגול מוזר שעולה כל פעם ליד הבריכה אבל איך נותנים למלך מים!?!?!?

22. Started by kozimus,

שלום. שידרגתי מXP לWIN7 התקנתי את המשחק מחדש והעתקתי את השמירות לאיפה שהן אמורות להיות אבל כאשר המשחק מנסה לטעון את השמירות הוא אומר לי שהם CORRUPTED למרות שב XP הן עובדות ללא בעיה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. אז ככה המיפרט שלי הוא e8400 p5ql-e zotac 9800gtx+ wd 500gb 4gb ram ocz nzxt tempest corsiar 550wtt ושאני פעיל קרייסיס ווארהד על הגדרות gamer עם רזולוציה 1280X1024 עם בלי AA אני מקבל בין 60 fps אבל שאני מסובב את המסך זז ויורה זה יורד ל35-40 fps זה בסדר? זה תקין?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  24. Started by Delvadar,

אני באתי להתקין את המשחק-וזה פשוט לא יאמן איזה שגיאה מפגרת המשחק הזה נתן לי: "Your system is incompatible with %p--please follow the link below for more information" ועוד דבר מטומטם בזה-לחצתי על הלינק אבל זה שלח אותי לאתר של מיקרוסופט לבעיות של מי שמשתמש ב-Windows XP SP3. ואני בכלל משתמש בויסטה. יש למישהו מושג מה הבעיה של המשחק הזה?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  25. Started by Guy950,

שלום, לאחר שמיציתי את BF3 ואת MW2 החלטתי לקנות MW3 דרך STEAM. המשחק ירד לי תוך 4 שעות וישר נתקלתי בבעיה! אני לוחץ על PLAY וקופצת הודעה Connecting to Online Services" וזה נמשך 2-3 דקות ואז קופצת הודעה שההתחברות נכשלה ושאני אבדוק את סטאטוס השרתים באתר של MW3. כמובן שבאתר רשום שהשרתים פעילים. פתחתי פורטים והתקנתי את המשחק מחדש והבעיה נמשכת. מישהו אמר לי לפנות לספקית שלי, אבל זה לא נשמע לי רלוונטי בהתחשב בעובדה שאני משחק ומתחבר לMW2 וBF3 בלי שום תקלות או לאגים בכלל. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה המעצבנת הזאתי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.