עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by orr1,

אני מחפס כבר חודש את הקראק לGTA מישהו יכול לעזור???

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  2. Started by yotam360,

אני מכניס את הדיסק לוחץ התקנה ואז מופיע החלון הזה:

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  3. יש לי בעיה עם הקאונטר סטרייק. קניתי מיקרופון, חיברתי אותו, והוא עובד יופי בסביבת הוינדאוס. אבל לא עובד בכלל במשחק עצמו. ניסתי לבדוק אותו דרך ההלף לייף (יש אייקון מיוחד לכך), ושם הוא גם עובד. אין לי מושג מה הבעיה. למישהו יש? אנא עזרו לאדם במצוקה..........

4. Started by edbd,

שלום היום הורדתי את המשחק אמריקן ארמי 2.8 בקיצור התקנתי וזה התקין לי 4 דברים רציתי לדעת מה צריך לעשות מדריכים והכל נכנסתי למשחק אמר לי שצריך להירשם נרשמתי התחברתי ויש לי כל מיני דברים שאני יכול לעשות איך אני מתחיל בעצם ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. Started by ori24,

היי לכולם אני "תקוע" במשחק וצריך עזרה. בשלב של הRUINS אחרי שמחלצים את המפקדת טקילה מהמלכודת צריך ללוות אותה עד לדלת המעבדה. אני מלווה אותה והורג בדרך את המפלצות ומשגיעים לדלת היא הולכת לצד ולא מפסיקה להשתעל ולעמוד במקום. לפי הסרט של השלב שראיתי היא אמורה לפתוח את הדלת ולא לעמוד בצד ולהשתעל וזה נמשך עד אין סוף. האם זה קרה לעוד מישהו? צירפתי את הסרט,זה בסוף הסרט מה שאני מדבר,לכו לסרט תחת השם" Aliens VS Predator 2010 (3) Walkthrough – Marine Mission 4 “Ruins” part 2 הנה הקישור:http://www.videogamesblogger.com/2010/02/05/aliens-vs-predators-walkthrough-video-guide-for-all-3-species-pc-xbox-360-ps3.htm

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  6. Started by nivrob123,

ממש רוצה לנסות לשחק בזה אז למי שיש שילח בפרטי

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  7. לפני חודש מישהו אמר שעובדים עליו ... מישהו יודע אם הוא יצא כבר ? או מתי הוא יצא ?

8. http://www.telltalegames.com/monkeyisland מקווה יהיה טוב אבל איזה גרפיקה מעצבנת ... למה לא עושים כמו מונקי אילנד 3 או סידרת RUNAWAY 3D הורס משחקים כאלו אבל ניקווה לטוב!!!!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. Started by Tom3bar,

אהלן חברים, תהיתי אם יש לכם כמה פורומים עם פאבים למשחקים..? מקווה שלא עברתי על שום חוק אם כן אני מתצל מראש, תום.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.eagames.com/redesign/games/pccd/mohaa_warchest/home.jsp מה אתם אומרים על החבילה הזאת של שלושת משחקי מדל אוף הונר אילד אסולט... החבילה שווה את הכסף? המשחק הזה שווה את הכסף? בארץ זה עולה 229 ש"ח :-\ אולי בבאג זה יעלה 199 ש"ח אבל אין להם עדיין... ולמה אני אומר בבאג זה יעלה ככה כי בבאג בטלפילד 1942 אנטולגי עלה לי 199 ש"ח אבל בפריק זה עולה 229 ש"ח ובפריק האוסף של מדל אוף הונר עולה 229 ש"ח אז אולי בבאג זה יעלה לי גם רק 199 ש"ח אתמול הייתי בבאג הם מכרו למישהו מחשב חדש L775 2.8 גיגה , לוח של אינטל , 2 חלקים של 256 מגה שאחד עולה אצלהם 89 דולר :lol: כרטיס מסך מהכפני 5300 כמובן בתקן PCI-E X16 ועוד שטויות שלא שמתי לב אליהם וכל זה ב-5500 ש"ח בלבד טוב אבל זה …

11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%99-%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%93%d7%99%d7%95-dice-%d7%99%d7%a7%d7%97-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%97/

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  12. Started by redti,

אני מנסה לשחק בMULTIPLAYER ONLINE כל פעם אני מצליח לטעון את המפה עד הסוף מקבל אישור כניסה מהסרבר ואז זה יוצא לי לתפריט הסרברים בחזרה בלי אף התראה בלי כלום. כל מי שיודע איך לפתור את בעיה זו או שמכיר איזה PATCH או משהו שמתקן את זה שידבר בבקשה. :-[

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  13. אני מחפש אתר שמפרסמים בו מקומות הרשמה למשחקים שעדיין בשלבי בטא... אני יודע שיש אתר כזה! ואני צריך רשימה של משחקים שעובדים על לינוקס.... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  14. Started by Snir1012010,

אנחנו מגייסים שחקנים לקלאן חדש בשם KodKod הקלאן תג הוא KoD הדרישות הם: SPM 500 + Accuracy 15% + Lvl 55 + K/D 1.20 + הנה קישור לפלאטון : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391762210390/ דבר נוסף : אנחנו צריכים שתהיו אקטיבים כל יום!

15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם ביום שני קיבלתי את המחשב החדש שלי [מפרט בצד] וחשבתי שכבר תוך 3 ימים אני מסיים להתקין עליו את כל המשחקים שלי [cnc 3\rct 3\nfs carbon\all the sims 2] וחשבתי שזה כבר יעמיס עליו וחלק מהמשחקים [cnc3] לא בטוח יפעלו על חלק על MAXIMUM. ועכשיו הסתבר שאני בכלל לא מזיז לו... ואני בכלל לא מנצל אותו אפילו טיפה... :s05: אני יכול להכנס למשחק למעזר לדבר עם 300 אנשים במסנג'ר להכנס לתוכנות [כמו של הכרטיס טלוויזיה וכו'] ועוד להסתכל באינטרנט להוריד דברים הכל הכל הכל למעזר הכל להכנס למשחק ועדיין לשחק על ההכי חלק ועל ההגדרות הכי טובות ואפילו קירטוע אחד אין אפילו קטן כזה... בקיצור... יצאתי טמבל קיצר אז עכשיו סוף סוף שיש לי מחשב חזק מאוד [ ;D ]אני רוצה משחקים טובים של אסטרטג…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי גרסא מקורית של המשחק אם זה משנה והתקנתי עליו את ההרחבה (אם זה גם משנה). בכל אופן יצא לי לגלות בטעות שיש מודים למשחק הזה, וזה אחד מהם שאני מת לנסות אותו: יש בתיאור בצד ימין קישור להורדה של ההרחבה, למי שלא הצליח למצוא או סתם מתעצל הינה הקישור: http://www.moddb.com/mods/tiberium-essence/downloads/tiberium-essence-v13 בכל אופן ההוראות להתקנה של המוד הם לויסטה ודיי הסתכבתי עם זה כי אני חדש בויסטה ואין לי שמץ של מושג איפה לעזאזל אני אמור למקם את התיקיה MOD ועל איזה עידכון גרסא של המשחק מדובר שם? כי אין דבר כזה 1.09 אלא רק 1.9. אז למי שכבר יצא להשתמש במוד מסוים למשחק הזה ויכול לעזור אני מאוד אשמח!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Nadav1983,

מישהו בעניין, מתכוון לשחק? מכיר בכלל את המשחק? רוצים לשחק יחד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by goolkt,

צריך את המישחק הזה דחוף כדאי לשחק ברשת זה היה החלום שלי ! תודה רבה מי שיעזור אין אליכם אתם 10

19. אני וחברי הטוב התחלנו לשחק אחד נגד השני דרך משחקי רשת קטנים, בהתחלה במסנג'ר אחר כך טאקי ועוד. אבל מה, נמאס. בא לנו ללכת על משחקים יותר גדולים שאפשר לשחק איתם אחד נגד השני ברשת (גדולים כמו NBA LIVE, רק שהוא לא אוהב משחקי ספורט). אז אנא המליצו לי בבקשה על משחקים מגניבים שאפשר לשחק אחד נגד השני דרך הרשת, גדולים וגם קטנים.. אבל לא קטנים מידי

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  20. Started by doorman,

הגעתי לקטע של האוניה, אני צריך למצוא את המטען של הנשק הביולוגי ואני לא מוצא אותו, ישנם חדרים שאני לא מצליח להכנס אלהם. מצאתי כמה כרטיסי כניסה והשתמשתי בהם. בקומת המגורים (איפה שכל המיטות של המלחים) ישנה דלת עם ידית עגולה (כמו דלת בצוללת) ואני לא מצליח לפתוח אותה... מישהו יודע איך לעבור את השלב המעצבן הזה ? תודה The Doorman

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ym224,

לא מזמן ניסיתי להתקין את אלדר סקרולס3: מורווינד. וכשבאתי להתקין בדיוק כשזה סיים את ההתקנה הקטנה הזאת של האינסטול שילד בהתחלה ההתקנה לא נפתחה והייתה הודעה שהיה כתוב בה שהגרסה של הר.פי.סי סטב(RPC STUB) לא מותאמת או משהו כזה... משהו יודע מה זה אומר? או איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה של הRPC STUB?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  22. Started by yotam360,

נראה לי שקוראים למשחק טאלון איקס. אבל אני לא בטוח. האם יש משחק כזה טאלון איקס??

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  23. איזה משחקים ברמת איכות טובה ואותו סגנון כמו CALL OF DUTY 2 שווים הורדה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. Started by shaithebest,

שלום חברים אחרי התקנה תקינה של דיסק של המשחק לאחר שפירמטתי המשחק לא עולה ונותן לי שגיאה: it apears that call of duty 4:modern warfare did not quit properly the last time it run. do you want to run the game in safe mode? this is recomended for most people it will change your system settings but not your control מה זה?? הדיסק בתוך הכונן איך מתקנים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by matan147,

הורדתי תמשחק וזה מבקש ממני סיסימא ושם משתמש חפשתי באיטרנט תאתר הרישמי+הרשמה ולא מצאתי מי יכול לעזוטר לי בענין הזה אני מאוד ימח תודה מראש לעוזרים בברכה מתן

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.