משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם לפני שעה קניתי cr לbf4 וזה כותב לי שיש לי את זה גם בbattlelog אבל שאני מנסה לשים חפץ של הcr זה כותב ליAVAILABLE IN CHINA RISING ואני כבר לא יודע מה לעשות !!! תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני מנסה לפתוח שרת DEDTICATED והוא נותן לי כל פעם את הIP של הרשת הביתית ולמה זה כי אני נמצא מאחורי ICS (ראוטר) והוא לא יודע את הIP של האינטרנט יש דרך לסדר את זה ? PLS ANY ONE אהה דרך אגב מישהו פה מוכן לאמץ אותי למשחק QUAKE באינטרנט בPING נורמלי אני מוכן להכל בכיף באמת !
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
זו יותר שאלה תיאורטית מאשר מעשית (ובגלל זה השאלה גם לא נמצאת בפורום מפרטים), אבל העניין הוא כזה. מבחינת משחקים עברתי לשוק הקונסולות. בנתיים אני נהנה מאד מה PS2 שלי ובקרוב מאד אני מתכנן לקנות PS3. לפי מה שהבנתי, בניגוד ל C&C - שיצא לקונוסולות - Starcraft 2 מתוכנן לצאת אך ורק למחשב. אני ממש לא ארצה להפסיד את החוויה של לשחק במשחק הזה אבל מצד שני גם כואב לי להוציא 3500 שקל על PS3 ואז עוד כמה אלפים טובים על מחשב חדש (מאחר שלפי המפרט שבצד, אתם רואים שאת Starcraft 2 המחשב שלי כבר לא יוכל להריץ...). כמה נראה לכם אמור לעלות מחשב שיוכל להריץ את המשחק? או יותר טוב - האם יש חדשות בקשר ליציאת המשחק ל PS3?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
משחק הפעולה הפוסט אפוקליפטי החדש הושק, ולשמחתנו נראה כי רוב המבקרים והשחקנים מסכימים שיש כאן חוויה נהדרת שעושה כבוד למותג, גם אם היא איננה מושלמת לכתבה: http://hwzone.co.il/עומד-בהצלחה-ברף-הגבוה-הביקורות-של-fallout-4-כב/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברי פורום משחקים נתקעתי במשחק ה"מעניש בקטע ש"הרוסי "מרים חביות דולקות וזורק עלי ואני צריך לפוצץ אותן שהן בידיים שלו עד שיורד לו חצי ואז הוא קופץ עלי שהוא שרוף ועולה באש ואני לא יודע מה לעשות לו הוא חסין כדורים והוא רודף אחרי.. אם אתם עדיין לא מבינים איזה שלב זה זה השלב שאיזה אחד עוזר לי גם ויש באמצע טיל שהתחתית שלו בוערת ומסביב מדרגות..
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
אני בשנת 1960 ואני עדיין לא יכול לכתוב תסריט עם 4 כוכבים. למה? יש לי גם רק 2 כוכבים(אחד במאי אחד שחקן) ועוד איזה 7 EXTRAS. קיבלתי תואר 5 אני חושב ב Rewards
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
גם אתם קיבלתם את זה באימייל? מתכוונים לשחק? איך הפינג שלכם? המשחק חלק? אני מחקתי עוד מזמן, אני אבדוק אותו יותר מאוחר.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אחרי הרבה שמועות הוכרז רשמית בחודש שעבר... http://www.blizzard.com/diablo3/media/ שימו לב לסרט מתוך המשחק נראה מעולה. אישית לקח לי שנים להיגמל מדיאבלו הראשון וגם מהשני ועד היום יש לי עותקים שלהם עם חבילות ההרחבה. אבל כמו שאני מכיר את בליזארד המשחק ישוחרר לפחות עוד 3 שנים... בינתיים נחכה לfallout 3 (שיצא עוד חודשיים בערך) שגם פה לקודמים הייתי מכור גום מהם יש לי עותקים.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום לכם . אני חייב עזרה .. אני נכנס למשחק סאן אנדרס והוא עושה לי את ההודעה הבאה : http://img83.imageshack.us/my.php?image=43354941og8.jpg אשמח אם משהוא יגיד לי איך לסדר את זה .. תודה ולילה טוב .
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
היי אני ראיתי אתמול באתר של ToysRuS האמריקאי מכירה מוקדמת לGTA IV. אני יודע שהוא יצא באמריקה ב20 לנובמבר ובאירופה ב28 לנובמבר. אתם מכירים איזשהי חנות בארץ שגם מוכרת את ה-GTA IV במכירה מוקדמת?? (אגב בToysRus זה עולה 50$) תודה מראש ברק גונן ??? ;D
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
Best graphics, Best sound, great plot, scary, funny... "SUPERB!" -Brk2k הייתי חייב לציין :ylsuper:
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
האם ומתי הכותר הנ"ל יצא למחשב האישי יש למישהו מושג בערך? ( כי אני יודע שיש על זה שמועות אבל אני לא ממש בטוח )
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברגע שאי מעלה את הGTA לא כתוב מילים אלא במקום מילים מופיעים רבועים מדובר בGTA SA איך אני פותר את הבעיה הזאת
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היה לי פעם את המשחק הזה כבר שאני לא יודע במדיוק איך קוראים לו. אפשר היה לבחור שם את UNDER TAKER , YOKOZONA , DIESEL , BINGO THE CLOWN ועוד כל מיני. אהה ו BAM BAM BIGOLO.. אבל אני לא מתכוון למשחק WWF WRESELMENIA , כי הוא ממש ישן , אז לא זה. אחד אחר. וגם לא WWE RAW שהוא יחסית חדש.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה ב PES 2012 (מקורי), המשחק רץ סבבה אבל שמגיעים לרחבה או מדי פעם יש לאגים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט dual core e5300 1gb ram intel g43/g45 כרטיס מסך שוב - המשחק מקורי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אתם חייבים לעזור לי, לפני חודשיים בערך שיחקתי נגד חבר שלי בפיפא 07 ברשת והכל היה בסדר גמור מאז פירמטתי את המחשב וגם הוספתי ראוטר של EDIMAX ועכשיו אנחנו מנסים לשחק המשחק פשוט לא מתחבר לו אין ראוטר והוא זה שמארח מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
האם המשחק אמור להגיע בשפה האנגלית או הצרפתית?? כי דוד שלי התקין אצלו את המשחק וזה בשפה הצרפתית..זה מחו"ל..והאם יש אפשרות לשנות את זה לעברית..כי אין את זה באופציות.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש מישהו שמחשק דייזי אם כן תצרפו אותי בסטים jokelolo
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למשחק בסגנון הכי קרוב ל Age of Mythology רק חדש יותר.. נמאס לי לשחק ב Age of Mythology כבר חרשתי עליו,אבל מה..הוא משחק לפנים ממש נחמד,פשוט,מהנה,הרבה יותר טוב מהרבה משחקי אסטרטגיה שיצאו בשנים האחרונות.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
משחק הסימולציה החדש מהיוצרים של Darwinia המהולל. It's s full sacle thermonuclear war, no one can win. but you can try to lose the least... אם כן מישהו מעוניין במשחק ברשת? אני חייב לציין שאלה ה65 שקל(14.99 דולר עלות המשחק) וה65MB(גודל המשחק) הכי טובים שבזבזתי בחיים שלי.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
קניתי day of defeat מקורי ומשום מה הוא לא מוכן לפעול. יש לציין שכבר יש לי STEAM (קניתי hl2 ו css ממזמן ), ויש לי את הicon של המשחק על הדסקטופ. כשאני מכניס מחדש ת'משחק לכונן הדיוידי אז יש לי את האפשרות של ה play day of defeat אבל זה רק פותח לי חלון ב steam שכתוב לי שם purchuse day of defeat לא הזנתי שום קוד הפעלה במהלך ההתקנה כי לא התבקשתי(אני לא יודע אם זה לsteam עצמו או למשחק) אבל בכול מקרה זה לא עובד. (נ.ב כשזה ניסה להתקין בפעם הראשונה המחשב נתקע ל10 דקות אז הפסקתי את פעולת העידכון ואני חושב שזה לא נותן לי לעדכן/לשחק בגלל זה) [הסבר טיפה מסורבל ] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
לאחר השקעה בhumble bundle לפני כמה חודשים טובים, הושק המשחק Anomaly 2 לא מזמן וקיבלתי איתו 2 מפתחות סטיים. לצערי הרב השחקנים שרציתי להביא להם מפתח בחינם לא יכוליים לשחק במשחק, ולכן נשארתי עם מפתח ספייר. כל מי שמעוניין לקבל מפתח (השמח גם למולטיפלייר ביחד) שישלח לי הודעה פרטית. אם במקרה יש פה בקהילה עוד שחקנים שמשחקים את המשחק- מוזמנים לצרף אותי לסטיים (romansah9).
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אנשים רוצים למכור את Blizzard החברה :-\ :'( :'( http://www.igames.co.il/news/view_news.php?Design=&News_ID=4205 תקראו
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-