משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
מפרט: מעבד: 3000+ AMD כרטיס מסך: 7800GT זיכרון: 1GB סינגל צ'נל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי את המשחק והוא עולה לי ואני אפילו מצמליח לשחק ב-2 משימות הראשונות בהתחלה אבל פתאום הוא קורס לי . הכרטיס מסך שלי זה X800 GTO2. יכול להיות שזו הסיבה? הכרטיס בכלל אמור להיות מסוגל להריץ את המשחק או שאני סתם מנסה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
בקדחת הדמואים יצא הדמו של FEAR החדש, תהנו 765MB מקורות: http://www.nzone.com/object/nzone_fearpm_downloads.html http://www.gamershell.com/news/42351.html
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
הורדתי את ששת החלקים של PROPER-FLT ואחרי שסימתי להוציא את כל הקבצים מהRAR אז כל הקבצים שיצאו הם ככה: איך מתקינים את המשחק הזה?
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
שלום שמעתי שיש אפשרות לפני משימה גם לקנות נשק ולא רק לשדרג אותו. אך אני עושה את זה? אני ראיתי רק את האפשרות של השדרוג.... ועוד שאלה עם המשחק התקנתי גם את GameShadow למה זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
האם יש למישהו מושג מה קורה עם יציאתו של המשחק הבא בסידרה?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק MAFIA דרך הביטורנט,פתחתי את המשחק דרך דמון טולס,התקנתי,והכל היה בסדר-עד הרגע האחרון. למזלי,שום קובץ לא היה חסר בהתקנה,והיא עברה בהצלחה,אבל כאשר אני מנסה לפתוח את המשחק,הוא מבקש דיסק.הפעלתי את הCD הוירטואלי שנמצא בדמון טולס,אבל זה לא עזר-הוא עדיין מבקש דיסק.כמה חברים נתנו לי NO CD למשחק,אבל בכל אחד מה NO CD, מופיעה אותה הבעיה,הוא טוען שהקובץ "LS3DF.DLL" חסר. תצלום מסך: http://www.silvup.net/images/0b0c2lwp1ynaxzh.jpg תודה לכל התומכים!!!!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום. כשניסיתי להתקין את המשחק ריימן M ברגע שאני מכניס את הדיסק האנטיוירוס קופץ ואומר שיש וירוס ולא נותן לי להתקין את המשחק. המשחק הוא דיסק מקורי. אנטי וירוס avg ווינדוס xp sp2. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם... אבל כל ההייפ שנוצר סביב המנוע של האנריל החדש ניחרש בצורה כזאת גדולה שהוא כבר איבד את הערך שלו... כשעוד לפני שנה פורסמו תמונות של UT אנשים היו בהלם כמה שהוא יפה.. אבל אז כשיצאו עוד ועוד משחקים שחרשו אותו מכל הכיוונים.. אנשים כבר לא כל כך נירגשים ממנו וכל ההיפ שנוצר סביב המשחק הזה כבר בקושי קיים... כשיצא הלףלייף2 עד שהוא יצא אם אני לא טועה פעל על המנוע שלו רק משחק אחד bloodlines שהוא כן.. אחד המשחקים היותר חזקים... שגרמו לי לשחק בו יותר מ3 פעמים עד היום (ולא היה שום משחק שגרם לי את זה חוץ ממשחק 2D מסויים שכחתי את השם שלו עם איזה alien שם כבר לא זוכר) טוב סתם רציתי לציין דעה שחשבתי עליה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
לאחר שהמשחק יצא היום מישהו כבר שיחק? יש שיפור כלשהו מהדמו? תמונות?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי... הורדתי את הפיפ"א 2000 הנוסטלגית ובמשחק עצמו המקלדת לא עובדת. תודה(:
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
הורדתי אותו והמשחק פשוט מאכזב , גרפיקה מחורבנת היה לי בו איזה 90 FPS , עלילה מגעילה והמלצות לא מושקעות וסתם מחורבנות הכלי נשק גרועים עוד יותר
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
^ יש ברשותי מסך 22 . והרוזולוציה המדוברת מופעיה רק על פני 80% מהמסך . יש פאץ' שמתקן ? מאד בעייתי . תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם משהו כאן נתקל בבאג הזה בפי"פא 07 שלא מאפשר לעשות חילופים באמצע המשחק? רציתי להעלות תמונה של זה אבל אני לא מצליח תודה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני יודע שיש את F.E.A.R הראשון. ויש את F.E.A.R. First Encounter Assault Recon ואת F.E.A.R. Extraction Point Expansion Pack ואת F.E.A.R. Perseus Mandate ויש גם משחק רשת חינמי. 1 איזו הרחבות יש בדיוק (לפי הסדר) ? 2 האם להרחבות אני צריך את המשחק המקורי או שהם לא קשורות ? 3 איך המשחק רשת ? יש שרתים\שחקנים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=77125.msg2613352#msg2613352
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
תראו משהו יודע למה אני לא יכול להכנס לשלב שהכנתי.. אני יודע שזה לא הרבה אבל אני רוצה לראות איך הכול נבנה והאם אני צריך לתקן משהו.. הוא כותב לי: Faild Loading map Texture id 0 למרות שכן הטענתי (אני חושב). הינה תמונה: http://www.upit.ws/uploads/99905d7b094c3.jpg תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי משחק PC-Medal_of_Honor_Airborne. לאחר שפתחתי אותו ב winrar אני לא מצליח להתקין אותו . אני מצרף את תמונת רשימת הקבצים. ניסיתי עם תוכנת דיימון טולס וזה לא מצליח. מה הבעיה? והאם אלה בכלל קבצים של משחק PC ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי אם על מחשב אפל עם מערכת הפעלה של WINDOWS ניתן להריץ את כל המשחקים שניתן להריץ על PC
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי XP חוקי עם עדכונים, אני מוריד משחקים באימיול בקובץ WINRAR אחרי שאני פותח את הקובץ נפתחים לי כל הקבצים של המשחק, אני מנסה להתקין ע"י לחיצה על אייקון SETUP או AUTORUN אבל הם לא נפתחים, יש הודעת שגיאה, לפעמים הוא כותב שלא ניתן לפתוח את WINDOWS INSTALLER ולדעת אם הוא חוקי(משהו בסגנון הזה), איך אני מתגבר על הבעיה הזאת ומצליח להתקין משחקים (מדובר במחשב חדש וחזק) בבקשה תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
ניתן להריץ את כל המשחקים של PC רגיל על מחשבי אפל אם מותקנת שם מערכת הפעלה של WINDOWS???
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק והפעלתי אותו על 1280X1024 שזה הכי הרבה למסך שלי ועל X6 AA שזה המרבי ביותר . בהגדרות גראפיקה המתקדמות שמתי חלק על בינוני וחלק על גבוה HIGH . המשחק רץ לי ברמה שלא האמנתי על כמעט 20 FPS והוא זז חלק . אני עם כרטיס מסך X1650PRO . כנראה שהשמועות שצריך כרטיסי גראפיקה טובים (8800GTS ומעלה ) זה שטויות.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק pes 2008 וזה עובד לי אבל הבעיה היא שהמקשים של זה זה מקשים של xbox איך הופכים את זה למקשים של מחשב??? תעזרו לי בבקשה כל מי שעזר לי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
-
היי חברה אני מחפש בעיקר את הקטעים של הלחימה נגד הhunters והקטע בהתחלה עם ארבעת העמודים שמזהירים מתי הantlions באים (במיוחד את הקטע הזה כי המוזיקה הייתה מאוד טובה שם. יש למישהו דרך איך אפשר להשיג את זה?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-