עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. HOMEWORLD 2 BATTLE REALMS שווים קניה? אני מחפש משחק אסטרטגיה הרבה זמן... שמעתי שאלה משחקים טובים,אז מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by ToXiN,

כשאני מפעיל ת'משחק יש לי תהבהוב השחור הזה שציירתי למעלה וזה מביא קריזה! המחשב שלי זה: p4 3.0 GHZ 1024 DDR GeForce 6600GT 128

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by sherlock1212,

בסביבות ה-18 במאי ( תערוכת המשחקים E3 ) עתידים לצאת המשחקים: 187 Ride or Die America`s Army: Rise of a Soldier AND 1 Streetball Blazing Angels: Squadrons of WWII Brothers in Arms Road to Hill 30: New Chapter Far Cry Instincts Heroes of Might & Magic V * Myst V: End of Ages * Peter Jackson`s King Kong Prince of Persia 3 Tom Clancy`s Ghost Recon 3 Tom Clancy`s Rainbow Six Lockdown *אלה משחקים היחידים שיצאו ל-pc כל שאר המשחקים יצאו ל -ps2 ול-XBOX אם אני לא טועה אלה משחקים רק של חברה אחת(Ubisoft)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by STRENGTH,

אני עומד להתקין אותו מה אתם אומרים זה משחק טוב?

• 103 תגובות
    • 9.1k צפיות
  5. Started by mardona,

איזה מרגיז יש לי בעיה שאני נכנס(זה רק מהיום) זה עושה לי את זה אולי זה קשור שהורדתי תוכנה של SPY SWEEPER? ועשיתי בדיקה וזה מחק לי את כל המרגלים למינהם? תתחשבו בי אני כבר שלב 12 בסוף על סף סיום המשחק שאני כבר משחק יותר מחצי שנה אז בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכלולם הורדתי את הדמו של הסימולטור LOCK ON ,כידוע משחקי סימולטורים מכילים המון מקשי שליטה וצריכים להיות בקיאים בהם לפני שמתחילים לשחק... עכשיו הבעיה היא שהאנגלית שלי ירודה(אני עובד על לשפר אותה) ואני צריך לפרש את מקשי השליטה בLOCK ON ולכן איני יכול להשתמש באפשרויות במשחק מכיון שאני מעוניין לפרש את זה עם תוכנה שנמצאת ברשותי שיכולה לפרש אבל לא שזה נמצא בתוך המשחק אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה מכם. בתוגה מראש. ונ.ב אל תפנו אותי לאתר החברה. ============================== עריכה: מצאתי בסוף באתר החברה ננעל.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by liav12,

איך המשחק? מעניין? כמו הקודמים לו? (academy, outcast) מבחינת משחקיות. תודה חבר'ס

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  8. אימולטור או משהו בסגנון ???

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  9. אם מישהו יכול לתת פה המלצות למשחקים בסגנון..תודה (: פשוט לא מצאתי משהו מעניין בת'ראד המלצות

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום! לא שיחקתי במשחק הזה מעולם, רק שמעתי עליו הרבה דברים טובים, אני יודע שהוא דיי ישן. עכשיו יצא לי עוד מעט לשחק בו, אז רק רציתי לדעת איך הוא. תודה-גיל.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by sherlock1212,

מתי יוצא המשחק Delta Force: Reloaded ? :s05:

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by sherlock1212,

מה אתם אומרים(מי ששחק כבר)על המשחק?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Raul,

אני חולה משחקי אסטרטגיה (בזמן אמת), ומכיוון שג'נרלס מזמן הפך להיות מאוס, AOW אכן נשמע מבטיח.... אז מה דעתכם, שווה קנייה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dani,

הורדתי את הGTA הראשון בחינם מהאתר שלהם ואני לא מצליח להעלות את ההתקנה זה כותב לי 16 bit windows subsystem - c:\windows\system32\autoexec.nt. the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windos application ויש לי close ו Ignore ושתיהם פשוט סוגרים את ההודעה. איך מתקינים את המשחק על XP?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני תקוע במשימה שאני צריך להוציא מישהו החוצה,כול פעם שאני מיתקרב עליו הוא בורח מרחק מסויים,אני צריך להכניס אותו למעלית כזאת כדאי שהוא יאאלה לחללית שלהוא ואני יהרוג אותו ויקח איזהשהו רמז שהחביאו לו בחללית,אבל הוא לא עושה כלום לא עולה במעלית או ברכב פשוט כלום?!@?@! מה עושים כבר 3 שעות אני מנסה לעבור את השלב המעיק הזה!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. Started by TeaTime,

התקבלתי לבטא של דרגוןשארד, והם אמורים לשלוח דיסק עם הבטא אליי, אבל זה היה לפני שבועיים וחצי... עוד מישהו בבטא וקיבל את הדיסקים/יודע מה מצבם? עריכה: טוב הם לא ממש מאורגנים, מסתבר שהתאריכים שם לא מכוונים למשהו והבטא בעצם נפתחה היום...

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by Omerole,

היה לי עד עכשיו גירסא פרוצה שצרבו לי.. אז קניתי את המחשק אתמול ואין לי קונסול בHL2 וCS:S ...מישהו יודע למה..?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by sahargt,

צריך עזרה במשחק במישמות של הקוסמים צריך לדעת מה לעשות במבחן האש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  19. יש לי כמה שאלות למי שמשחק ומבין במשחק , אני עשיתי חיפוש לפקודות בקונסול בשביל האדמיין ב-AA. מצאתי את הפקודות שאני צריך , אבל יש לי כמה שאלות: 1. כשאני משנה את ה-Class של הנשקים לשחקן כלשהוא , אני יכול לעשות שזה יהיה למשך משחק שלם(לא רק סיבוב אחד)? 2. יש אולי איזה פקודה בקונסול שמשנה את הנשקים שאני יבחר לכל הקבוצה במכה אחת במקום לשחקן שחקן? 3. למה כשאני מתחבר כאדמיין לשרת , אז אני לא יכול לקרוא את ההודעות שהמשתמשים הרגילים שולחים? אני יכול רק לשלוח הודעות לכולם , אבל אני לא יכול לראות את ההודעות של אחרים. 4. יש לי אפשרות להשתתף במשחק אפילו שאני אדמיין?(כי זה פשוט לא נכנס לאחת הקבוצות) אם יהיו לי עוד שאלות דומות אני ישאל פה , בנתיים אני יודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור …

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by STM,

יש לי את הטראינר הסטנדרטי הזה ששוקל 124 קיי , עם מישהו יכול להזכיר לי איך אני מפעיל אותו אני יודה לו מאוד .

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. בראית לילה יש לי דרופים ל 8 לעוד מישהו זה רץ ככה או שאצלי משהו לא תקין יש לי 6800 לידטק מעבד 3200 לא 64 ביט 80 גיגה סאטא גירסת דריבר אחרונה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by sherlock1212,

מתי זה צריך לצאת? שמעתי שירדו מהסיגנון של אנדרגראונד(נראה לי שזה יהיה יותר טוב)

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. המשימה הראשונה מה צריך לעשות???????????????

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by poltergeits,

היי . אני בדיוק סיימתי את השלב על התורן כשהוא קופץ עם הבחורה מראש הספינה ואז מתחיל שלב שבו אני אמור להעביר אותו לאיזה שהוא צד בתחתית הספינה אבל אני לא מבין איך .......ממש מבוי סתום בנוסף לכל אין מקש לקפיצה בכלל כלומר צריכה להיות איזה שהיא כניסה או מעבר .... עם מישהו שיחק אתהמשחק או מכיר מישהו שמכיר אז אשמח לקבל מענה בכל אופן תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by galh,

מה קורה חברס? יש לי בעיה בשלב האחרון כאשר אתה מגיע לכזה עמק עם המון יצורים שמפגיזים אותי... הצלחתי פעם אחת להגיע לסוף אך אז הרגו אותי... למישהו שעבר יש טיפים?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים