עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש לי משחק ישן של L.A.P.D השוטר הרובוט משחק הדמו יש לי ואני רוצה להתקין אותו אבל הוא לא קורא ווינדוס אקס פי ניסיתי לשנות במאפייני ההתקנה לווינדוס 98 זה לא נכנס גם כן האם יש דרך כלשהי להתקין את המשחק בכל זאת ?!

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  2. Started by Lirux,

כשאני מנסהל הפעיל את הקובץ SetupTool.exe כדי לשנות רזולוציה זה מה שמופיע לי: איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. Started by mMmSaK,

אני מנסה להיכנס למשחק TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS אבל מופיעה לי שגיאה כבר הרבה זמן ולא עוברת. שילמתי על המשחק כמובן הכל חוקי וזה כבר עבד ולא רק ששיחקתי אלא גם ברשת. לא מצאתי שום איזכור

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  4. פגרת הקיץ הסתיימה רשמית לפני מספר שבועות, ומאז ועד היום אנו מקבלים הרבה סיבות חדשות לשמוח ולהתלהב, גם ב-PC וגם בקונסולות לכתבה

5. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מאיפה אוספים את המשאב שנקרא IRON?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by aldema,

כל פעם שאני מנסה להתחבר במולטיפלייר לשרת בבאטלפיד הוא מגיע לאמצע הטעינה ואז יוצא.. מה אני אמור לעשות ואיך אני יכול לתקן את זה??? ד"א למישהו יש קוד שהחייל ירוץ בלי הפסקות??

7. Started by pringles,

אני צריך המלצה למשחקים של direct 3d ולא opengl יש לי בעיה עם הכ. מסך.... אז בינתיים עד שאני אשלח לתיקון הייתי רוצה לדעת איזה משחקים בDIRECT3D אפשר לשחק?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by RS4,

חשבתי להביא XBOX360 מסין במקום PS3 כי אנלא יודע אם אני ימצא שם רציתי לדעת כמה הוא אמור לעלולת בגרסת הפרימיום עם כל האביזרים ו20 ג'יגה והאם יש בארץ משחקים של הקונסולה הזאת? ואיך המבחר כמו בPS? או שיש רק צרובים?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, משום מה, בויסטה 64 שלי, שום טריינר לא עובד. לדוגמא: הטריינר של COD4 או של FLATOUT CARNAGE. הרצתי אותם כADMINISTARTOR. האם זה עובד למישהו עם ויסטה 64? תודה!

10. בחנות של Steam, בחנות של Origins וגם בחנות ה-uPlay מצפים לכם כותרים מוכרים בהנחות נאות לכתבה

11. Started by eranmor,

אני משחק undead warlock בגרסת הטרייל באחת המשימות הראשיות של סילבנה היה איזה באג, אז ניסיתי לעשות abandon למשימה על מנת להתחיל אותה מחדש אבל אחרי שעשיתי את זה אני לא מוצא איפה אני יכול להתחיל את המשימה מחדש הסתובבתי בכל המקומות ש הייתי בהם ועדיין אין שום זכר לתחילת הקווסט ככה שעכשיו אני תקוע בלי יכולת ממשית להמשיך במשחק ניסיתי לדבר עם כל הדמויות הראשיות אבל זה לא מאפשר לי להמשיך עם הקווסט הראשי עזרה ממישהו? ***ספוילר*** המשימה היתה זאת שאני נשלח להרוג חיילים (אנושיים) ביחד עם הרוח המיוחדת שעוזרת לי, מגיעים לבית ששם רואים את האנשים ואנשי הזאב מדברים ויש פאוזה במשחק בשביל הסרטון, האנשים מדברים עם הזאבים שמשכנעים אותם להפוך לאנשי זאב בעצמם, ואז הרוח הזאת לוקחת אותי ועפה כשהי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by destinyy,

http://www.esl.eu/eu/euro-series/summer2013/codbo2/groupstage/rankings/ שלושה נציגות ישראליות!! כל הכבוד לנו

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by Guyn,

בהמשך לדיון הקודם, הרעיון הוא לפרסם תמונה או פריט קול ממשחק, עדיף שלא יהיה ברור מאליו- כדי שהמשתמשים ינסו לזהות. על מנת לצלם תמונה ממשחק, לחצו על Print Screen במקלדת בזמן משחק והדביקו את התמונה ב"צייר". את התמונה תעלו לאתר אירוח תמונות, כדוגמת: www.imageshack.us או www.tinypic.com את הקישור לתמונה תדביקו בהודעה, תסמנו אותו ולחצו על "הכנס תמונה": תשימו לב- מטרת הדיון היא לא לפתח דיון על המשחקים שיפורסמו בו, לכן הודעות לא קשורות ימחקו. ------------------------------------------ ובתור התחלה... זהו את המשחק!

• 1k תגובות
    • 119.4k צפיות
  14. Started by nore0,

המהדורה השחורה מה זה אומר בכלל http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2682/Need-for-Speed-Most-Wanted-BLACK-EDITION

• 34 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. כן כן שמעת נכון... הם פתחו את ההורדה לכולם.. כל אחד יכול לקבל סידי קי... רק תיכנסו לפיילפלנט... http://www.fileplanet.com/promotions/crysis/beta

• 925 תגובות
    • 89.3k צפיות
  16. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

עד כמה שאני זוכר זה בשלב 3 חלק ראשון, שבו צריך לתפוס טרמפ חינם על משאית כדי להכנס לבסיס, השאלה איך עולים על המשאית המסריחה הזאתי? מאחור: אי-אפשר. לקפוץ על הגג: הזונות במגדלים רואים אותי ואני קופץ על המשאית והיא רחוקה מדי. אני מסה לעמוד מאחוריה והזונות עדיין איך שהוא רואים אותי!!!!!!!!! אני לא יכול לראות בהם כי החלאות צריכים לפתוח את הדלת למשאית, שאני אמור להיות איך שהוא עליה.... מצד שני אסור לי גם להפעיל את ההזעקה! אני יודע שזה בטח איזה דבר אינפנטילי, אבל זה פשוט התחיל לעלות לי על העצבים. ולמי שהולך לשאול: כן אני הורג את החייל והקציין בבית שעל פניו חולפת המשאית, בלי שהשומרים יבחינו בי.

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by --Shadow--,

בהמשך למשחק הבסיס, קיימת חבילה Battlefield 4 Premium בתשלום שכוללת: Free access to all DLC and expansion packs * .Exclusive Battlefield 4 weapons and items * .Server queue priority in multiplayer * .New Battlelog features * .Exclusive awards (ribbons and medals) q * .Double XP weekends once a month or so * .New dog tags, assignments, awards, etc * .Exclusive strategy guides and videos on Battlelog * .Additional unlocks * .New skins and camos for all classes * ה DLC הראשון - Second Assault יצא בחודש נובמבר (בלעדי לאקס-בוקס), יצא ב Q1 2014 למחשב. ה DLC השני - China Rising יצא ב- 3.12.13 . לינק לרכישה מ Origin: http://www.battlefield.com/…

• 86 תגובות
    • 20.7k צפיות
  18. Started by lader,

אני בצ'פטר 13 ואני די לא יודע מה אני אמור לעשות, בכל דרך יש שדה מגן. http://img91.imageshack.us/img91/7066/d3citadel030000hr0.jpg http://img91.imageshack.us/img91/5795/d3citadel030001qy3.jpg

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  19. היכונו לבואו של Stadia: ענקית הטכנולוגיה מספקת לנו פרטים נוספים אודות השירות שמבטיח גיימינג בהזרמה ישירה (כמעט) בכל מכשיר בבעלותכם לכתבה

20. Started by nec_000,

חיכינו לזה הרבה זמן, בימים נוראים כהיום כל אפשרות להסחת דעת מבורכת, תהנו:

21. Started by siin,

מדובר במשחק חשיבה. צריך לסיים כל שלב בפרק זמן קצוב, הגעתי עד למסך 65 וכאן נתקעתי! אין ספור פעמים ניסתי ולא הצלחתי. מטרת המשחק הוא להכניס את הכדורים יחד עם האיש במינימום זמן וזאת כדי להרוויח נקודות מהזמן שנותר. מבקש את עזרתכם, הקוד לכניסה לשלב הנוכחי הוא:lE5SUVG3LY4 יש לבחור כבר מן ההתחלה את האפשרות השניה:ENTER LEVELCODE טיפ קטן: נאלצתי להשתמש בצילום המסך כדי לנסות ולחשב מה הדרך הנכונה לסיים את השלב ולא מצאתי. לכל הדעות אתגר מוחי. קישור למשחק: http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm בהצלחה ותודה

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  22. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 26 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום למאזינים ולמאזינות! ינאי סופסוף חזר אלינו בריא ושלם (בריא – סבבה, שלם – שנוי במחלוקת) מטיול ארוך ומעניין בחו”ל. כמו כן, י ש לנו אורח מיוחד מאוד, איתמר ויסברג מפודקאסט המשחקים הותיק – המשחקיה. יחד, כולנו עושים ליוגי את המוות, ומושכים את ההקלטה ככל האפשר. (עבור איתמר זמן ההקלטה שקול ל3 פרקי המשחקיה לפחות LoL) היה ממש כיף ומצחיק, כיסינו הרבה נושאים ומשהם נגמרו נפרדנו בצער רבה (עד הפעם הבאה..) בפרק ניתן לשמוע מעט חוויות מחו”ל של ינאי, סיכום פרוייקט המשחקיקון של איתמר, סקירות של כמה משחקים (אינפאמוס 2, WOW, גולדן אקס ומשחק דפדפן ישראלי חדש) סקרנו מעט דמואים (לימבו, דד…

23. שלום לכולם, רכשתי את המשחק Dark Messiah אחריי שהתרשמתי מהמשחק אצל אחי; אצלו במחשב התקדמתי קצת (פרק 3) והייתי רוצה להעביר את השמירות מהמחשב שלו לשלי, האם זה אפשרי? (להזכירכם המשחק פועל דרך סטים, והמשחק הלא מקורי הוא מעין ראר שפותחים ומשחקים, ללא התקנה) איפה התיקיות של המשחק המקורי נמצאות?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום , אני קניתי מסטים את המשחק וכשאני בתוך המשחק ולוחץ על מקש HOME הוא פשוט לא מעביר אותי להתחברות לWINDOWS LIVE. גם אם אני עושה רצף מקשים FN +HOME. אני רוצה לציין שבדקתי באתר http://www.keyboardtester.com/tester.html והמקשים HOME (יש לי 2 ) שניהם פעולים לי באתר . אפשר לראות כאן את מקשי הHOME , מקש אחד ליד DELETE מקש שני במספר 7 תודה מראש עריכה : חשוב לי לערוך ולעדכן , שאני כמעט מצאתי פתרון , אך זה לא הבעיה במקרה שלי, בכלל אין לי את הקובץ הזה שמדברים עליו בסרטון

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.