עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Armageddon1,

למי שיש heroes 3 ורוצה לשחק אז ..... Heroes III The Shadow of Death

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by The_MichMan,

Every Game That i play for 40 min gets stuck up and i dont know what to do please help guys

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ruff stuff,

התלבטתי בינו ל psp ובסוף הלכתי עליו הוא בלי ציפ שקורא צרובים אני יכול תמיד להוסיף לו את הציפ נכון?

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום אני נתקעתי באימון השני שהוא מסלול שצריך לעבור אז בהתחלה הוא מסביר אך לעבור כול חלק וחלק במסלול ואז אני צריך לעבור אותו תוך 1:30 ואני עובר אותו ונשארים לי 20 שנית משהו כזה אז אני חיקיתי שהזמן יעבור ומתי שהוא עובר הוא אומר לי שהזמן נגמר ולא עברתי למה מה אני צריך לעשות כדי לעבור את האימן חשבתי על לחזור להתחלה אבל אין לי מספיק זמן משהו יכול להסביר לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by pita100,

מישהו יודע איך אני מפעיל את המשחק? כאשר אני לוחץ על קובץ SETUP הוא מתחיל את ההתקנה ולאחר 2 שניות הוא נותן הודעה של CODE.EXE לא מוצא אותו או משהו כזה. אני מנסה כבר שלושה ימים בבקשה הגירסא שהורדתי הוא directors edition

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  6. Started by desert,

יצא GTA SAN ANDREAS ל PC?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by sergey_k,

ניראה משו ענק מהחיים http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183370&sid=10

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by ccc,

מחפש חנות שמוכרת את המשחק. אבל לא חנות גוגל... רק חנות עם שם.\ תודה.

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  9. Started by liav12,

קניתי בטעות 5 מכוניות שלא שוות את הקניה..ועכשיו אני רוצה לקנות אחרות..אין מצב שאני יכול לקנות אותם? לקנות אחרות במקום מה שיש לי או למכור\להחליף?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  10. רציתי לדעת למה שחברה מוציאה משחק היא מוציאה אתו קודם ל-PLAYSTATION אח"כ ל-XBOX ורק אח"כ ל-PC

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by gbox,

שלום רב ופסח כשר ושמח. רציתי לבדוק האם מישהו מעוניןן במשחק ACT OF WAR בקופסא בלי סריטה כמו חדש עם סיראל והכל חוברת וכו' ההצעת מחיר שלי זה 110 שקל חצי מהמחיר שקניתי מישהו מעונין? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. טוב פתחתי סקר לראות את הצבעת הרוב ואולי אחרי זה אני יפתח עוד משהוא טוב בקיצר אני אוהב משחקי תפקידים אם חסר משהוא אנה הגידו לי אני יוסיף סבבה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by JohnClark,

היי אתמול קיבלתי את SWAT 4 ובשמחה התקנתי אותו סיימתי כמה משימות ואז יצאתי מהמשחק, וכשיצאתי הוינדואוס (XP Home Edition) מראה מסך כחול עם טקסט שאני לא מספיק לקרוא וישר מאתחל ת'מחשב את הקריירה הוא לא שומר רציתי לדעת אם למישהו יש מושג למה זה קורה המפרט שלי: Athlon 64 3000+ ABit KV8 MAX3 512MB DDR400 Asus Ti4600 HEC 300W

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by domuzy,

אני משחק כבר כמה ימים ופתאום, בלי שום תרומה מצידי (לפחות לא בשליטתי) רשום לי על המסך "A.I DISABLED" ואין יותר אויבים אקטיבים וכל הדברים שאמורים לעבוד עם אינטיליגנציה מלאכותית לא עובדים, כך שהמשחק נהיה די מיותר. מה לעשות? איך זה קרה?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. Started by slim_shady,

כשאני מנסה להכנס לא משנה לאיזה שרת אני לא מצליח, כשאני נכנס לשרת ובוחר קבוצה עוברות כמה שניות\דקה ואז המסך ניהיה שחור ואני חוזר לתפריט הראשי. עכשיו יש רק שרת אחד שאני מצליח להכנס אליו בלי בעיות וזה שרת של חבר שלי שאני מתחבר אליו עם כתובת איי.פי. עכשיו הספקתי לתפוס את ההודעה שאני מקבל שניה לפני שהמסך ניהיה שחור. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! ברצוני לפרמט את המחשב ,הבעיה היא שיש לי את half life על המחשב (הורדתי דרך ateam ) האם יש דרך לגבות את המשחק כך שאני לא יצטרך להורידו שוב אחרי הפרמוט? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by MaMzEr,

שלום פורום משחקים וברוכים הבאים לדיון הרישמי של M&M אני חדש אז אם יש תעויות בבקשה תקנו אותי כפי שכתוב משחק זה הוא משחק חינמי משחק זה הוא משחק כמו רוב המשחקים ההמונים משחק הריגת מפלצות אבל משחק זה שונה מהמשחקים ההמונים שאני שחקיתי במשחק זה תוכל להגיע לרמה 1,000 ואפילו 10,000 תוכן העינינים: 1.מערכת קרבות 2.מערכת החיה 3.לחידת חיות 4.הדמות: חפצים איך לעשות קרב המערכת ועוד 5.הורדה והרשמה! מערכת הקרבות מערכת הרבות במשחק זה די קלה וטובה מבחינת הKS במשחק אין KS במשחק זה כי אם תעזה קרב תכנס לבד לעולם פרטי משלך ושם תהיה אתה והחיה שלך 1 על אחד מול המפלצת/צות תוכלו גם לעשות קבוצה ולהכנס אם הקבוצה שלכם לקרב כלומר אתה והחבר שלך בתוך הקרב מול המפלצות וכמובן אם ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. 1.COLD FEAR 2.SECOND SIGHT יש לי את קולד פיר ואני בנתיים חושב שזה משחק טוב,אבל רוצה לשמוע את דעתכם.. את SECOND SIGHT אין לי.. שמעתי שזה משחק טוב,זה באמת משחק טוב?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. עברתי כמה שלבים ופתאום הוא קופץ לי לשולחן עבודה מישהו יודע מה בעיה ???

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  20. קרדיט ענקי לTAI מgamer הכתב דיון זה החלטתי לפתוח דיון חדש כדי להגדיל את קהילת השחקנים הישראלית. וגם למעריצי האנימה (סדרה שולטת) Ragnarok Online הוא משחק תפקידים ברשת מגוף ראשון, אתה משחק דמות, מעלה אותה רמות, מצטרף לקרבות על טירות, יוצא לצייד אחרי מפלצות נדירות, מצטרף לחבורות וגילדות וכו'. Ragnarok Online שם יותר דגש על משחק בחברה לעומת משחקים אחרים וזה מה שעושה אותו למשחק ממכר ומהנה עם מגוון רב של דמויות שונות. מדריך ידידותי לשחקן המתחיל: המשחק פועל על שני מערכות: מערכת העבודה (שזה הJob Level) וככל שאתה עולה בו רמות אתה מקבל Skill Points שאיתם אתה יכול לקחת יכולות בשביל הדמות שלך, עד שאתה עולה לרמה מסוימת בעבודה שלך ואתה יכול לשנות אותה דוגמא: מלוחם לאביר. המערכ…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by IG,

אני בערך ב66%, ספונסר רביעי, ואין לי שום תחרות על המפה! מה אני עושה הלאה? אגב, האיוו מגעילה! סתם ביזבזתי עליה איזה 90000. יש אפשרות למכור אותה ולקבל את הכסף חזרה לצורך שיפוצים של המיאטה הבלתי מנוצחת והTT שפשוט נראת טוב ואין עליה בפתיחות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות בוקס עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. 1.מה עדיף מאמריקה או אירופה? 2.האם זה משנה מאיפה הבוקס ברגע שיש צ'יפ? 3.איזה צ'יפ הכי טוב היום? מתרת הבוקס זה לא רק לשחק במשחקים של הבוקס (גם אבל לא רק) אלה גם להפוך אותו לDVDIVX ולאמולטור לקונסולות ישנות (N64 , SNES) אז מה אני צריך בשביל שאני יוכל לעשות את זה כל מי שיכול לעזור בבקשה לפנות אלי לאיסיקיו 991111 או להגיב פה תודה מראש על התשובות

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום, אתמול התחלתי לשחק שוב במשחק המהולל Mafia שעברתי בעבר! כאשר התחלתי לשחק, היו בעיות עם הצליל - לא בעיה ברמקולים, אותה בעיה היתה ברמקולים הקודמים. המשחק פעל חלק לגמרי על כל הרזולוציות, וכל הפירוטים הגרפיים. אך כאשר נכנסתי ל-Setup ובאזור ה-Sound לחצתי על Software Mixing Only, הבעיות עם הצליל נפתרו, אך המשחק עבד באיטיות נוראה - אפילו ברזולוציה של 640x480 עם 16 ביט - קיצר הכל על הכי נמוך, אך בלי Software Mixing Only יכולתי בקלות לשחק על הפירוט והרזולוציה הכי גבוהים - רק הסאונד היה מרשרש חזק! כל הדרייברים שלי מעודכנים - כרטיס מסך, כרטיס קול (מובנה על לוח האם), לוח אם קיצר הכל! חשוב לציין כי כשהיה לי MSI GeForce FX5200 T-128, לא היו לי רישרושים כאלו - למה יש אותם עכשיו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הורדתי באי מיול את כל ה 3 ג'יגה של המשחק הזה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים