עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by guyhhh,

מישהו יכול לעזור לי אני לא מצליח להרוג את הכלב בסוף המשחק יריתי עליו כבר איזה 100 יריות מהbfg ואפילו מהעצמות שמקבלות כוח מהמתים ושום דבר זה לא מזיז לא {אגב השגתי את הנשקים האלו ע"י צ'יטים כמובן } תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  2. יש אליפות ארצית (סוף סוף) בחסות אטארי ישראל של DragonBall Z בודוקאי 3 לפלייסטיישן 2 בפסח http://www.arcadia.co.il/Page.asp?page=237&aff=pesach יש גם אליפות TEKKEN 5 (יצא כבר בארץ ??) וגם שטיחי ריקוד אני די גרוע בזה, אבל נרשמתי כי קניתי משהו מהאתר ( UT2004 !!) וקיבלתי 25 שקל הנחה אז מה אכפת לי... בכל אופן אני נרשמתי ל TEKKEN5 אבל בטח יבואו כל התותחים ויקרעו לי את הת*ת...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. חבר שלי משגע אותי הוא רוצה שאני יפתור לו את הבעיה שלו בקאונטר סטרייק סורס במחשב שלו המשחק רץ לו על 8 fps במערכת הזאת p-4 3 ghz lga775 512 ddr intel graphics media accelerator 915g 128 mb pci-express (הכרטיס הזה מובנה בלוח אם) הרצתי 3dmark והוא קיבל 1336 ובמחשב השני שלהם בבית המשחק רץ על 40-50 fps במערכת הזאת p-4 2 ghz 256 ddr g-force fx 5200 ושהרצתי 3dmark במחשב הזה קיבלתי 1082 המשחק עובד על אותם הגדרות בידיוק ואותה רזולוציה ! אני חשבתי יותר בכיוון של הכרטיס מסך שהוא צריך לשדרג אז מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

בזמן האחרון משעמם לי נורא במחשב ואני צריך משחק לשחק בו. ניסיתי את SIMS, ותוך יום הוא נמחק. ניסיתי את VS וכנ"ל. אנא המליצו לי. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני בשלב של מן מרכז מחקר ענקקק. היו מלא שבויים (40 בערך), חיסלתי כבר את כל הטרוריסטים והשבויים בסדר וחסר לי משימה אחת: secure the briefcase. מה אני אמור לעשות??? חיפשתי שעתיים איזשהו תיק ואין שום דבר שאני יכול לעשות איתו משהו. מישהו יודע איך לעזור?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. Started by meiriko,

מחפש מדריף/מדריכה (בתשלום) למודינג או machinima על גבי Sims2, HL 2 או UT. meir.shahar.at.gmail.com

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by ccc,

אני מחפש כאלה שמבינים בכל הקטע של בניית דמויות ומשחק מקצועי ברשת .... אני מחפש לדעת כמה דברים בכלליות... ICQ 367887

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Delta Force Xtreme טוב רק רציתי להגיד דברים טובים על המשחק הזה .........פשוט כיף לשחק בו והגרפיקה מדהימה .......באמת מפתחי המשחק עשו שם עבודה מושקעת ......לעומתו לא אהבתי את הSWAT 4 .....לדעתי SWAT4 הוא יותר אכזבה מאשר הצלחה....ועוד במחיר של כזה משחק בסביבות ה300 שזה יקר מאוד.....

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  9. אני נמצא במשימה שבא אני צריך להיכנס למלון, להרוג את המנהל ועוד שני אנשים... למשיהו יש טיפים איך לעבור את זה אני יודע שהמנהל הוא בחדר האוכל אבל איפה השאר?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  10. נקרה משחק מעניין, הפעם זה יהיה RPG מזווית גוף ראשון. המשחק יתרחש בלונדון בעתיד הקרוב, כאשר מתרחשת פלישה של יצורים מהגיהנום אל לונדון. (נשמע קצת מוכר, לא?) http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/preview_6123193.html?tag=boxcar_pc_preview_image http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/index.html

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by Moooshe,

http://www.gamespot.com/pc/strategy/blackwhite2/index.html אני אישית די מאוכזב מהכיוון שהם הולכים אליו - עושה רושם שזה הולך להיות עוד משחק אסטרטגיה. אבל נאמרו מספיק דברים טובים על פיטר מולינו, והוא הודה ברוב הטעויות שלו מהמשחק הקודם והבטיח שהוא באמת מקשיב לכל התגובות שהוא קיבל עליו, כך שאני בטוח שהמשחק יהיה טוב. עכשיו רק צריך לחכות שיהיה Release Date, כדי שאני אוכל להודיע לבוס שלי על חופש שאני רוצה לקחת ;D

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  12. כנסו להמלצת היום בוואלה זון ותראו סרטון קצר שמראה ומסביר איזה משחק כלי זה הולך להיות! ניראה לי אני יקנה פלייסטישן רק בשבילו

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by guyhhh,

יש לי בעיה עם המשחק שב-analayzing system הוא לא מזהה את ה-directx שלי שהוא 9.0c והוא מזהה 9.0 וגם אם אני מתקין מחדש זה לא עוזר וגם הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי . אגב פעם הוא זיהה והכל עבד .תודה מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by guyhhh,

אני צריך קודים לפתיחת כל הרכבים במשחקים האלו ואם אפשר אל תתנו לי אתרים כי אני די מסתבך באינטרנט אלא תביאו את הקודים עצמם . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by elif744,

יש לי בעיה בהפעלת המשחק HL2 כל פעם שאני מנסה להפעיל הוא עושה לי את התמונה הבאהיש לציין שהמשחק המקורי) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by lisly,

כל הזמן נתקע לי , פעם המשחק היה עובד מצויין עכשיו אני לא יודע מה קרה זה עושה לי תשגיאה הבאה, הנה תמונה: http://planet.nana.co.il/oz80/CZ-P.JPG

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by sherlock1212,

מאיפה אפשר להוריד משחקים נוסטלגיים(וישנים)

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by yuraxp,

מאז הNFS 1 כול הזמן חכיתי לשנה הבאה למשחק הבא,NFS 3 סימל תחילת השימוש במאיצים הגרפים,NFS4 המשיך את זה למרות שלא אהבתי אותו,NFS5 נתן לנו את כול המכוניות הפורשה, ואיזה תענוג זה היה לנסוע בכביש רחב עם פורשה ישנה עם הגה רוטט-תענוג, NFS6 הציג גרפיקה מתקדמת, אולם לא הצליח להדעתי במשחקיות שלו,לא היה מנוע נזקים, לא ראו את באוטו מבפנים שכול כך תורם למציאות, אולם NFS UNDERGROUND ואוו איזו גרפיקה, שיפורים, מגניב ביותר,כול נהנתי למרות שלא היה מודל נזקים ועוד פעם לא ראו את האוטו מבפנים היה לאחד הכותרים שהכי נהנתי ממנו.מעניין מה יהיה הכותר הבא שאלתי. עוד פעם שיפורים? אז נתנו גימיקים כמו עיר חופשית חיפוש מירוצים, עדיף שהיו עושים אם כבר חבילת הרחבה.ואז עכשיו עוד פעם שיפורים? נו אז יש גם …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי הפינג שלי היה 50 ממוצע....וחבר שלי אמר לי לכתוב את הפקודה cl_cmdrate 5 כדי להוריד אותו עוד יותר... אחרי הכנסת הפקודה הפינד רק התחיל לעלות...אבל הוא עולה רק שאי משחק כלומר שאני מת הפינד יורד ל5 ושאני משחק הפינג תמיד ממשיך לעלות זה ממש דחוף!!! איך פותרים את הבעיה??? תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ruff stuff,

יש לי שאלה יש לי את טקן 4 והנורית האדומה של הבקר דולקת כל הזמן אבל אין רטט ואני לא מצליח ליסגור את המצב למצב רגיל זה אמור להיות ככה?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by Krazy-Hawk,

שלום אנשים, הורדתי את הGTA הראשון מהאתר שלהם רציתי להעלות כזת זכרונות אתם יודעים... בקיצור אני מתקין הכל טוב ויפה אני נכנס למשחק והוא עובד כאילו זה דום 3 על פנטים 166MHZ תקיעות לא נורמליות... איך זה יכול להיות ? יש לי מחשב חדש 66000GT AMD3000 1024DDRAM הכל מעודכן ומתוקן כמו שצריך... מה אפשר לעשות חבר'ה ?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by g_s,

הורדתי מלא מפות לHL:DEATHMATCH השאלה היא איך אני מכניס אותם? תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by qpalzm,

הגעתי לאיזור המגורים של הסוהרים (אחרי שיוצאים מהביוב), ולקחתי מאחד הלוקרים מדים של סוהר. אני לא יודע אם זה באג במשחק - אבל הם עדיין מזהים אותי ויורים עלי. אולי עשיתי משהו לא נכון? מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by tania131,

שלום, רציתי לדעת כמה שוקלת תיקייה של RAYMEN 3 ?(יש לי סיבה אבל אני לא רוצה שינעלו את הנושא אז אני לא אומר.. :-X)

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  25. אני לא מבין מה הבעיה .... כל הזמן יוצא מהמשחק... וגם בתוכנות אחרות למשל באקספלורר.... אני משחק בserious ואז חוזר למצב רגיל על הכביש לחיפוש מירוצים וזה יוצא!!! אני הולך לתקן משהו במוסך ואז יוצא מהמוסך ואז זה יוצא מהמשחק!!~! בבקשה עיזרו! בתודה.. משה

• 2 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים