משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יודע איך אני בודק את ה FPS ב AGE OF EMPIRES 3? יש לי טיפה לא LAGS כש אני זז אם העכבר לצדדים.... הכל על MAX ה גרפיקה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/tv/9351.html מה שנקרא: sweeeeeeeeeet
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
איכשהו נדפק לי הפרופיל ואני לא מצליח לשנות את הCONTROLS במשחק....מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש אבל הפרופיל נשמר לי ואיתו הבעיה...ניסיתי שוב למחוק תמשחק ומחקתי כל זכר....גם מהתוכניות וגם מהתיקיות במחשב שלי....אבל עדיין אני שוב מתקין והפרופיל נשמר..למה זה קורה?<
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אחד ממקימי חברת הפיתוח אשר הפכה למובילה בתעשייה יסיים את תפקידו לאחר יותר מ-21 שנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבילת never settle reloaded שלא נעשה בה שימוש. 200 ש"ח. שי 0508680988
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
חברים יש לי PS1 רציתי לחבר אותו למחשב דרך ה VIVO של ה-7800GT שלי .. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
למישהו יש את המשחק והצליח לשנות את הקונפגורציה של הכפתורים..... ?? אני רוצה לשנות את המקשים וזה לא נותן לי.... למישהו יש מושג איך עושים את זה??
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
למשל שאני מתקרבת לבן אדם לא רשום לי TALK ולא כלום כנל לפתיחת דלתות או לקיחת חפצים מגופות לא רשום לי כלום במסך המסך רייק.. איך אני מסדרת את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, הבעיה במשחק היא שכאשר אני עושה Play ואז בוחר סגנון משחק נגיד DeathMatch אז אין לי אפשרות לבחור סרבר, הוא כותב שהוא מחפש סרברים ואין לי אפשרות לבחור סרבר. הוא נכנס ל - DeathMatch אבל אין לי אפשרות לבחור את השרת. איך אפשר לפתור את זה? בתודה מראש Mystery.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב 7 בהתחלה - אחרי שעולים במעלית ואז הולכים קצט לאיזה חדר ויש טלפון מצלצל אבל אני לא מוצא את הטלפון! (אם זה מה שאני צריך לעשות?)
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב נייד קטן עם ATOM 450 ו2GB זיכרון (gigabook) ואני מנסה להתקין FIFA98 ואני מקבל הודעה שזה כניראה בעיה של הסינכרון לWIN איך אפשר לפתור אתזה ? אני מעלה תמונה של הבעיה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
קרייטק חשפה gameplay בתעורכת E3. רמה ויזואלית מאוד גבוהה טריילר:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מוכר עותק מקורי של המשחק Call Of Duty Modern Warfare 2 סגור ואטום בניילון בקופסא שלא נפתחה מעולם! (הסידיקיי לא בשימוש!) המחיר הכי זול בארץ לבוא ולקחת!!! המחיר שאני דורש הוא 150 ש"ח בלבד לעותק אחד! מסנג'ר: john92@012.net.il פלאפון: 0542263678
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
משחק RPG , (סולו וקואו-אופ) נראה כמו שילוב של DIABLO בעולם עתידני של CYBERPUNK נראה מענין מאוד, אני בצעתי כבר PRE-ORDER ב STEAM
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה תלוי במשחקים הקודמים ? או שאפשר להתחיל לשחק ישר ממנו?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם !! למי שיש את המשחק rollercoster tycoon 3 האם הוא יודע אך להיות כאילו בתוך הרכבת
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
הרי כל מה שאני עושה בה אני יכול לעשות במשחק עצמו.. היא יכולה לזהות אויבים? אם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
גם החנות שמוכרת לכם מגוון רחב של משחקים ללא שום הגנות קבצים פוצחת במבצעים לרגל סוף השנה האזרחית, שכדאי לכם לבחון לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש. התקנתי אליו את המשחק GTA 4, בדקתי באתר Can U Run It, והוא עומד בדרישות המקסימליות ואף יותר! שאני נוסע, המשחק קצץ נתקע ולפעמים התמונה שאני רואה זזה לי. כלומר, ה"מצלמה" דרכה אני מתסכל זזה ימינה ושמאלה במקום לעמוד במקום. שניתי את הדרישות מהכי גבוהות למשהו באמצע ואף פחות, אך עדין זה לא עזר. אשמח לדעת מה הבעיה, אולי גרסת המשחק שהורדתי לא טובה? התמונה מאתר Can U Run It: http://up351.s iz.co.il/up1/dgnhomdxydkf.png להוריד את הרווח מS, פשוט זה מצנזר לי... תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את ההתקנה של BF1942, שכולל שני קבצי IMG אחד 700 מגה והשני 300 בערך, עוד שני קבצי CCD של 1K כל אחד, ועוד שני קבצי Subtitles של 15 ו 30 מגה. כשאני מנסה להריץ את ה IMG ב Iso Buster הוא כותב "No media Present". זה מוזר, כי הקבצים אכן "עמוסים במידע" עד כמה שאני רואה בגודל שלהם ???
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
החלפתי את הכ.מ מ- fx5200 ל- x1550 512mb יעבוד לי טסט דרייב אנלימיטד? נורמלי? (לפחות בהגדרות בינוניות-נמוכות עם 30 fps בערך)
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-