עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by LIOR42,

אני נמצא בשלב במשחק שאני נהג מרוץ איך עוברים את זה ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by lisly,

יש לי אינטרנט 1.5 מגה, כבלים תשתית ,הוט. ספק: בזק בינלאומי לפני זה היה לי בזק הכל גם תשתית וגם ספק , עכשיו רק החלפתי לכבלים זה התחיל לעשות לי פינגים גבוהים שבין 200-1000 עכשיו אמרו לעשות משהו עם הכרטיס קול ועשיתי את זה ,אבל מה זה מסריח שומעים מאוד מגעיל תמשחק! אין דרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by ruff stuff,

האם מישהו יודע האם הם זולים יותר מאשר בחנויות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ב-BattleStrike נכון יש את המד שעושים את העכבר מהר או איטי אז כשאני משנה וניכנס למשחק זה לא נשמר העכבר עדין איטי אני רוצה לכוון את המד שהוא יהיה קצת יותר מהר וב-NOLF ב-CONTROLS שאני מחליף הם לא נשמרים מה עושים ??? זה קשור לזיכרון של המחשב ??? (וה-NOLF מקורי)

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. GuildWars נראה משחק פשוט פצצה, אני מת לקנות אותו אבל יש לי כמה שאלות. א. יש לו תשלום חודשי? ב. יש אותו בארץ? ואם כן כמה הוא עולה?ובאיזה חנות הוא נמצא במחיר הכי זול ג. מה אתם חושבים על המשחק? ברמה של- WOW? הנה מידע על המשחק (ב- GameSpot הוא קיבל 9.2) http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwars/index.html?tag=mp_num1

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by bagetrek,

מה קורה אנשים ? יש למישו מושג לגבי המשחק קארמגדון החדש , אני לא שמעתי פרטים לגביו מאז המשחק השלישי TDR יש למישו מידע לגביו על החדש ? כי ראיתי בגיימספוט שהתאריך Q4 2005 לא הבנתי ממש מזה Q4 תגובות יתקבלו בברכה , תודה !

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. יאוו איזה מעצבן המשחק הזה אני כבר בסוף שלב 12 ואני נתקעתי באיזה מקום שהחיילים שלי לא רוצים לעקוב אחרי אני ישים תמונות כדי להכל אליכם! אהה ויש לי בעיה שכל פעם שאני נגיד מתחיל שלב ומשחק ונגיד מגיע לחצי או לא משנה איפה אחרי שאני שומר ונכנס למשחק אחרי כמה שעות רו הפעם הבאה שאני נכנס פשוט החיילים לא עוקבים אחרי וזה לא AI_DISABL הפ פשוט לא עוקבים אחרי ואז אני לא יכול להמשיך זה קרא לי כמה פעמים והפתרון היה להתחיל את כל השלב מהתחלה! ועכשיו אני די בסוף בשלב 12 וזה שלב ארוך משהו פחד אבל אם בכל זאת תוכלו לעזור לי אני מאוד יודה לכם והנה שתי תמונות: אם אתם צרכים עוד תמונות אני יעלה בכיף! [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by levran007,

שלום לכל חברי הפורום . קניתי היום כרטיס מסך X800XT PE וקיבלתי יתו את המשחק היטמן חוזים . התקנתי את המשחק אבל יש בעיה ... אני מקבל מסך לבן ! ! ! אז ביררתי קצת באינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה אבל הורדתי את הPATCH שאמור לסדר את הבעיה מהאתר של אידוס אבל הבעיה עדיים נשארה . יש לי את הגירסה האחרונה של הדריברים של ATI ... כך ש.. יש פיתרון בבקשה ?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by liav12,

איך אפשר להרוויח שחקנים במשחק tekken 5? עברתי מלא שלבים במצב של הסיפור וזה לא נותן שום שחקן.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by alexrta,

שלום לכלום. לחבר שלי יש בעייה במשחק Psychonauts אחרי שהוא יוצר פרופיל חדש המשחק מתרסק ונותן את הארור הבא: (null), line -1 Crash: 0xc000005d if you have VS.NET installed, you can try to attach the debbuger Otherwise, click ok למישהו יש מושג איך לפתור את זה? ??? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by davis5,

יש לי משחק במחשב אחד ואני רוצה להמשיך לשחק במחשב אחר .איך אני מעביר את המשקים השמורים?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. מתי זה יוצא כבר המשחק שמחכים לו כל כך?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שיחקתי בשלבים הראשונים ודי התאכזבתי, עוד משחק שמהווה חיקוי עלוב למכת משחקי ה WW II שפוקדים אותנו בשלוש שנים האחרונות. לא רק שהוא עוד חיקוי, הוא גם די נחות מבחינת A.I, גרפיקה, סאונד... :-\

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היום הרכבתי במחשב הישן של אח שלי Geforce 2, וכרגיל המחשב המעפן של אח שלי ממשיך לעשות בעיות. המחשב הוא - P3 450 Mhz 128 MB Ram Sdram Gf2 Mx200 SIS MotherBoard AGP 2X אח שלי ניסה היום לשחק במשחקים כמו Project IGI או MU Online אבל נתקל באיטיות אדירה ובמעין ארטיפקטים. (זה גם היו לו עם כרטיסים אחרים כמו Voodoo3 ו- Riva TNT2). הדוגמה מצורפת, תודה! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אני יודע זה משחק עתיק! אבל הוא מחשק מצויין. מישהו יודע העם יש לו גירסה חדשה? תודה.-גיל.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. השאלה בכותרת אומרת הכל אני חושב.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  17. Started by ruff stuff,

מישהו שיחק אולי ברוקי legends או ב fight night 2 ? הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם איך הם .

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. ובבקשה אל תגידו לי שזה לא קשור לפורום

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by *NightMare,

אני בשלב שאני צריך לפרוץ לאיזה בית ואיתי פורץ כספות... השאלה היא איפה הכספת? איך מגיעים אליה?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  20. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

משחק המחשב החדש CALL OF DUTY 2 , משחק הפעולה החדש שכולנו חיכינו לו, יצא.! כתבה שלמה +תמונות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=83469

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום,אני חושב עם כדי לי לקנות את המשחק SONIC HEROES ל PC ..זה משחק יפה? תספרו לי את התרשמות שלכם מהמשחק..וקצת עליו

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by gman_il,

אחרי שיצא הטלאי המעולה של היורוליג , אפשר לשחק ביורוליג. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר טלאי או כל דרך אחרת שבעזרתה אפשר לשחק עם קבוצות ה- NBA אל מול קבוצות היורוליג?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by Mamimo,

לאחר שהרמה הקשה ביותר ב NBA LIVE 2005 אינה פקטור, אני מחפש יריבים אנושיים.... אשמח לקבל הודעה לפרטי.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. שלום, אני צריך בבקשה המלצה למשחקים בסגנון של Sonic ,Mario,Rayman's וכו' בתלת מימד. משחקים לא מפחידים מידי (לא שאני מפחד.. :) וגם לא משעממים מידי.. עם מוסיקה יפה. יש המלצה?

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by LIOR42,

התקנתי את ה-NBA אבל שאני רוצה להפעיל אותו הוא רושם את ההודעה הבאה PLEASE INSERT THE CORRECT CD-ROM SELECT 0K AND RESTART APPLICATION וזה אחרי שהדיסק נמצא בפנים ???

• 4 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים