משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
ניתקתי במקום שאני צריך לאפות עוגיות אני ממש לא יודעה איך עוברים את זה יש שם מתקון שאני לא מצליך לפצעך
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום חברה רציתי לדעת כיצד אפשר לשחק Need For Speed Underground 2 ברשת * המשחק הוא אינו מקורי * התקנתי בעבר CRACK של NO-CD * אין לי את הדיסקים , הם נמחקו * ניסיתי את הקראקים של ליונטוורק והמשחק ברשת לא עובד.. הצעות? תודה .
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בשלב boat בסופו אחרי שפוצצתי את הצד של הספינה וברחתי לצד השני ואז מגיע קרייג במסוק ויורה עלי עם מכונת ירייה ואני לא מצליח להרוג אותו .בבקשה תגידו לי עם איזה נשק להשתמש ומה לעשות כדי לעבור את זה.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אני רוצה אחד שיכול לשחק ברשת כאילו DIRECT IP ואז לעשות משחק ביחד כאילו משימות וכל זה יש כאלה כאן שיש להם קצת זמן ולשחק איתי? אני אשמח מאד
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ראיתי תמונות של המשחק והוא נראה קטלני מתי הוא הולך לצאת האתר www.darkwatch.com
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הכותרת די מדברת בעד עצמה. אני מחפש משחק סימולציה (לא מכוניות, אלא שליטה על כלי טיס ממונע אווירי כלשהו בין אם חללית, מטוס או מסוק) הדורש מיומנות, רמת שליטה וטכניקה גבוהה, שכמובן אפשר להפעיל ע"י ג'ויסטיק. בקיצור אני מחפש משחק סימולציה אווירי אשר השליטה בו אינה מובנת מאליו ודורשת מיומנות גבוהה. מחכה להמלצות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
המפרט - Amd 64Bit 3000+ S939 Msi Nforce 4 Neo4-f 1024 Mb ram pqi 2336 CAS2 WD 160GB S-ATA PowerColor X800XL 256MB VIVO אני משחק על 1280X1024 שהכל על הכי גבוהה (כולל פילטרים) וזה נתקע לי כל הזמן. לפעמים כשאני מגדיר את ההגדרות ולפעמים בתוך המשחק. רוב הזמן שזה נתקע אני חייב לעשות Reset ולפעמים זה פשוט יוצא ך- Desktop. (זה מעודכן לגרסה 3.1) תודה לעוזרים! (ד"א - המשחק היחיד שיש לו עוד כרגע חוץ מ- Far Cry על המחשב הוא Hitman Contracts והוא עובד לי מצוין)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שאני מקבל את הכדורים שלוחצים עליהם והחרקים באים אלי וכו' קצת אחרי זה אני עולה על צוק שיש עליו שומרים ואחר כך מגיע למין מחנה כזה עם הרבה מגדלי שמירה גבוהים ובשלב מסוים של הלחימה מגיעות שתי רחפות שירות עלי ואני לא מצליח להוריד אותן אני יורה עליהן אבל הן מתחמקות מהפגזים ואחר כך אני חשוף ליריות שלהן ואני אפילו לא מספיק לטעון מחדש את הבזוקה . אני משחק ברמה normal ועד עכשיו הסתדרתי עם המשחק בלי כל כך הרבה מאמצים רק פה אני ממש נתקע. בבקשה עזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי נייד פורד ספייד 2 אבל די כמה אפשר מה המשחק ראלי הכי חדש שיצא עד כו ? עם הגרפיקה הכי טובה ... למחשב כמובן ועם הכל הכי חדש כי אני יודע שיוצא כל שנה משחקי ראלי אני זוכר היה לי משחק מהמחשב הקודם '' ראלי עולמי '' משחק ישן אני לא יודע עם אתם זוכרים אבל בלי רשת היה אפשר לשחק באותו מחשב אחד במקלדת ואחר בהגה או שניים במקלדת היה אפשר לשחק ראש בראש בקיצור עם יש עוד משחק כזה מחודש אשמח לקבל המלצות ולדעת מה המשחק בעל הסאונד והגרפיקה הכי יפה
-
Face of Mankind :: פני המין האנושי פרטים: האתר הראשי(תירשמו שם ותורידו): www.fomportal.com כמובן.. אם תתעניינו בעוד, הכתבה של גיימר: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=84205 הורדה מהמקור הכי טוב(המקור שמביא את ההורדה למחשב..תסתפקו בזה): http://www.promisance.biz/faceofmankind/fom_openbeta.zip על המשחק: המשחק מתרחש בשנים עתידניות.. מי שיתחיל לשחק עכשיו יראה שהשנה היא 2395 ^^ המשחק מתרחש ב.. כל מקום.. ישנם כל מיני פלנטות להשתגר אליהם ישנם את הערים החשובות: ברלין, פריס, טוקיו.. וכמובן ניו יורק מהלך המשחק: אתה בונה לך דמות.. בוחר לה לאיזה קבוצה אתה רוצה שהיא תשתייך(אין לי מידע על הקבוצות, מצטער) שימו לב, אפשר לבנות רק דמות אחד לכל שחקן אתה נוחת בדירה מו…
-
לפני כמה שנים התחלתי לשחק (ממש כשהתחיל המשחק). אם אני זוכר נכון עברתי את ה25-30 הונור. אבל אני לא מצליח לשחזרת את החשבון עכשיו אחרי שהפסקתי לשחק כמעט שנה. אז חשבתי אולי יש למישהו איזה חשבון ישן שהוא לא משתמש בו ועבר איתו את ה15 הונור לפחות? אני יודה מאוד למי שיעזור. thx. מצאתי פתרון לבעיה.
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3088200,00.html#n מיקרוסופט... אין לי משהו אחר להגיד על זה
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
המשחק הוא CONFLICT DESERT STORM 2 לא מצליח לעשות לו UNINSTALL, לא דרך "התחל", לא דרך לוח הבקרה/הסרת או הוספת תוכנה ולא דרך הקובץ שבתקיית המשחק..... למישהו יש רעיון ????? תודה.aaaaaa32
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PS2 ואני רואה גרסה V5 גרסה SCPH - 500004 גרסה V11 מה זה כל זה ? מה ההבדלים ביניהם ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מוכן לקנות משחק...לא רוצה לשלם חודשי...אמן שWOW היה כזה...אין לי בעיה עם חינמיים...בזמנו הייתי קשור לPT ....חבל שהפך ליקר כ"כ. ראיתי MU וחיפשתי פינה להקיא,כמו כן גם את רוד אונליין ועוד הרבה זבל מאח שלי הקטן שלא עוזב את גיימר....מישהו מכיר משחק עם גרפיקה טובה...INTERFACE טוב ובלי באגים בכל פינה אני אשמח לשמוע הצעות ;D תודה לכולם
-
- 45 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו הגניב מצלמה להצגת המשחקיות של PREY ב E3 , המשחק החדש של 3DREALMS ,HUMAN DEAD והפיץ את זה באינטרנט בהתחלה לא התלהבתי כל כך מהמשחק כששמעתי עליו כנראה בגלל המנוע של דום 3 שלדעתי גורם לכל המשחקים להראות אותו דבר, אבל אחרי שראיתי את ההסרטון הזה נראה כיאילו המשחקיות עצמה תפצה על הכל, ניתן ללכת על קירות , עיצוב שלבים מגניב ואי אפשר למות! ברגע שהורגים אותך אתה עובר למין עולם המתים כזה במהירות ונלחם עם כל מיני נשמות וכמובן שאפשר לחזור לגוף המת בתחיצת כפתור. כמו כן , וגם ניתן לראות את זה בסרטון המשחק יציג טכנולוגיה חדשה שנקראת "דיינמיק פורטלס" שבעקרון מאפשרת לראות , ולעבור ואפילו לירות על איזורים אחרים דרך פורטלים שמצויים במפה , וכנכנסים לשם נגלה מפה חדשה לגמריי או איזור ח…
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
כאשר מפעיל את המשחק Lego Star Wars,מופיעה לי השגיאה הבאה:
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי חברים, עוד לא התנסיתי במשחק עצמו אך כבר בתפריט הראשי אני שם לב שבשום מקום לא ניתן לשנות את הרזולוצייה ! מה שמרגיז במיוחד מכיוון שהריצוד "תקוע" על 75 הרץ. עצות הארות והערות יתקבלו בברכה.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מה שהיה חסר למשחק הראשון כדי להפוך למשחק הטוב בעולם זה הגרפיקה... תקראו ב-GAMESPOT.COM תקראו את הכתבה ותראו את התמונות,משחקיות אפילו יותר משופרת וגרפיקה מדהימה... לאכול ציפורניים עד שיצא...
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שיהיה הכל פתוח.. חיפשתי בכל העולם... תודה!
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הורדתי פאץ' שמעדכן את המשחק מגרסא 1.1.1 ל-1.2.3. כשאני מנסה לפתוח את הפאץ', קופצת לי ההודעה הזו: הסרתי את המשחק והתקנתי שוב ועדיין הוא מקפיץ לי את ההודעה הזו. מה אני צריך לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-