משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אני חושב "לקנות" את המשחק אבל 6 דיסקים WOW......הוא משחק כדאי? אני עדיין משחק ב UT 99 ...אז מה יותר יפה UT 2004 או 99? ומה יותר יפה HALO או UT 2004 /99
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[glow=gray,2,300]שלום.![/glow] אני רוצה לקנות משחק טוב. עכשיו לא משנה איזה קטגוריה הוא יהיה(ספורט,אסטרטגיה,לא יודע מה עוד) רק שהוא לא יהיה בסגנות כמו דיאבלו או המעניש(the punisher)-אני לא אוהב את סגנון המשחקים האלה... שמישהו הולך מאחוריך ויורה בך או דברים כאלה. תנו לי גם כמה המשחק עולה בחנויות שלא יהיה מוגזם-תתנו הצעות לא לפי המחיר זה לא מה שמשנה.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
פשוט אני תקוע בקטע שאני צריך לפרוץ מנעול ואני לא מצליח כבר ישתגעתי,אני כבר יומיים במקום הזה אם מישהוא יודעה איך עושים את זה, תעשו לי טובה תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק מסבבה דיסי הכל טוב ויפה... עכישיו שאני לוחץ על STUP הוא פותח חלון וישר סוגר אותו וכותב שם PROGREM CANT FIT IN MAMORIY ופיניתי מקום במחשב למשחק וזה עדין עושה לי את זה מישהו יודע אולי מה בעיה??
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
למישהו אולי במקרה יש את זה??..והוא יכול לעשות לי את זה ISO ולשלוח לי?? או מאיפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קנו לי מחשב חדש... ועכשיו אני מנסה להפעיל את פיפ"א 2002 בעברית, אני בוחר קבוצה והכול ואז מתי שאני בוחר קבוצה ואז אתם יודעים זה טוען את המשחק אז אחרי זה שומעים כאלה קולות ולא רואים כלום ואחרי שנייה זה יוצא ורושם לי ארעה שגיאה בפיפ"א 2002... איך אני מסדר את זה? מתן.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי את Jedi Academy מהם כל שאר המשחקים שבאו אחריו בסדרה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ל-XBOX יש למטה את הקוד שמשחקים עם Rocky איך עושים את זה ??? http://www.cheatcc.com/xb/djffny.html
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הרגע סיימתי את המשחק, אבל בגלל ששיחקתי עם המון הפסקות אני כבר לא זוכר ומתבלבל בשמות של הדמויות. מישהו יכול לעשות לי סדר בראש? יש את הסמל מחלקה של המארינס ואת המדען הראשי בבסיס. מעבר לזה מגיעים לבסיס עוד איזה מדען ושומר ראש שלו. מפה הסיפור מתבלבל לי ואני לא מבין מי מתגלה בסופו של דבר כ"רע" ומי באמת "טוב". תודה, המבולבל.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090853,00.html אני לא בטוח אבל יכול להיות שזה סרטון מGran Turismo 4 בכל מקרה זה מדהים
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אודה לסקירה קצרה לגבי משחקי פעולה שאמורים לצאת בחודש חודשיים הקרובים ?
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
הייי רציתי לדעת איזה משחק לדעתכם יותר יפה GTA VICE CITY או MAFIA...?...
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. למישהו יש אחד כזה? :s05: אבל שיהיה לאנריל הישן והטוב לא לכל ה 2004 וכל החדשים האלה...
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ושמתי לב שאת רוב הדמויות במשחק אני רואה כפיקסלים ולא ניתן לראות בכלל את הפרצופים שלהם. נסיתי לשחק עם ההגדרות של התצוגה ,פעם לעלות את הרמת ההגדרות ופעם להורידם למינימום וכל פעם אני נתקל באותה הבעיה. הקטע הוא שהגרפיקה הכללית של המשחק ,נוף בנינים אני רואה בסדר רק את הדמויות ולפעמים גם את הרכבים (כל מה שנע במשחק ) אני רואה על הפנים ,ממש גרוע. אומנם המחשב שברשותי דיי ישן P III 1000 עם 512MB אך כרטיס המסך שלי דיי טוב radeon 9800 pro ולא הייתה לי בעיה להריץ על המחשב משחקים כגון: doom 3 , farcry, half life 2 ועוד... הכרטיס תקין לחלוטין הדרייבר מעודכן לגירסה האחרונה גם ה DirectX . אודה לעזרתכם.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדמו, אני נוסע כל הזמן רק עם הטויוטה ו פ'גו ולנציה, ראיתי שאנשים פה שיחקו בדמו וזכו בעוד מכוניות איך? תודה-גיל.
-
הורדתי מכוניות שונות ואופנועים וכו'..לאן שמים אותם? :-\
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לאחרונה יש לי הרבה תקיעות ב EE2 , בהתחלה זה היה קורה אחרי משחק של 15 ד' המסך היה קופא למשך שניה כל 5 שניות , אז הייתי יוצא מהמשחק וחוזר אח"כ והכל היה בסדר (עד הפעם הבאה). היום זה כבר נהיה ממש מעצבן :bash: , אני לא מצליח לשחק אפילו שניה אחת וכבר מתחילים התקיעות במסך (כל שניה המסך קופא לשני שניות) כמובן שיניתי את ההגדרות למינימום וביטלתי את ה- OC במעבד+ כ. מסך. ראוי לציין שאין לי בעיות כאלו בשום משחק אחר (Pariah ,Riddik,Boiling Point). מפרט חלקי:מעבד P4 3.0C ,R9800P , זיכרון 1G. אני מאוד אודה אם תוכלו לתת עצות או פתרון לדבר המעצבן הזה.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
לאחר כניסה למשחק , אני בחור משחק חדש ורמה ואז מוצג הסרטון , לאחר שהסרטון נגמר ישנו מסך שחוק למספר שניות והשמחק יוצא לשולחן העבודה וזהו . ככה זה בכל ניסיון הפעלה . אם למישהו הייתה אותה בעיה אני אשמח אם הוא יכתוב על זה ויעזור בפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
איסיקיו 164931364 msn sheff2k1@yahoo.com ישר אני מזהיר שאין לי שום patches(טלאים) ולא מתכוון להתקין אותם, לכן פנה רק אם המשחק שלך נקי
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
נתקעתי בקטע עם האליקופטר במיגדלור הזה, מה אני אמור לעשות ?? האליקופטר המזורגג הזה לא מזיז לו הבזוקה שאני יורה בו, וכל פעם אני מת... מה אני צריך לעשות בדיוק ?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום , שמעתי שניתן להוסיף למשחק Need For Speed Undergroung 2 תוספת של 2 מכוניות.. פיג'ו 106 ואופל קורסה רציתי לדעת כיצד עושים זאת?? תודה אמיגוס
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-