משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
-
היי שלום אני כבר סופר חודשיים את הימים עד שיגיע ה-7 לחודש הזה שיצא כבר סאן אנדרס... יש לי כמה שאלות ואני אשמח אם מישהו שיודע יענה לי עליהן: 1) מישהו יודע כמה זמן אחרי השיחרור לחנויות של המחשק ל-pc מישהו יפרוץ ת'משחק וישחרר אותו להורדה..(מצטער אני לא קונה משחקים).. 2) כמה מגה הוא יתפוס ? (הבנתי שיש בערך 3 ג'יגה שירים). 3) האם אני יצטרך כונן Dvd או צורב די וי די בכדי לשחק בו.. מקווה שתענו לי,למרות שאלו שאלות קשות... תודה ושבוע נפלא גיל. ??? :-[ :-X :-*
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש משחקים כמו MU אם מישהו מכיר משחקים טובים ונחמדים כאלו אז שיביא פה קישור תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המשחק MAFIA חוקי ומשום מה אני לא מצליח להתקין אותו.. אני מכניס את הדיסק הראשון ומתחיל בהתקנה, מחליף לשני מתי שצריך ואחר כך לשלישי, הביעה היא שבדיסק השלישי ממש לקראת הסוף הוא פשוט מפסיק להתקין את המשחק.. הוא לא ניתקע או משהו.. בדקתי והדיסקים לא סרוטים ולא כלום.. יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום אמין באיזור חיפה והצפון שבו ניתן לקנות ולהתקין צ'יפ לפלייסטיישן 2........ תודה....... 8)
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק עם חברים אבל אנחנו לא מצליחים לקלוט איך ליצור משחק מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מחפש את הפונט של המשחק, תודה.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לשנות את detail lvl ליותר גבוהה איך שאני משנה המסך נהיה שחור עם כל מיני נקודות כאלה יאנו חלק מהתמונה.. כל שאר ההגדרות על הכי גבוה ברזולוציה 1024*786 משהו כזה אקיצר הכל פועל יפה חוץ מזה תודה מראש. אלי
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אחד הסרטונים הכי יפים ב INGAME של משחק כלשהוא שראיתי בחיים שלי. שוקל 100MB. העתיד של משחקי המחשב מעולם לא נראו טוב יותר http://www.gamershell.com/download_9467.shtml תהנו
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם למשהוא יש תמשחק ויכול להגיד לי עם המשחק שווה משהוא? כי חבר שלי אמר שזה משחק יפה וחבר שלי השני אמר משחק מגעיל בטירוף וסתם חיקוי של ניד פור ספיד.. אז מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קבלתי משימה שאני צריך להגיע מתחת לגשר ושם מחכים לי שלושה אנשים אני מדבר עם האמצעי ואני לא יודע מה צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי את World of Warcraft קנוי ומקורי רציתי לדעת אם יש פאצ' או קראק שאני יוכל לשחק במשחק לא באינטרנט זתומרת לפני שאני משלם את ה12$ שאני יוכל לשחק קצת אוףליין בשביל ללמוד את המשחק ולחקור אותו ושוב אני אומר המשחק מקורי וחוקי! תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי אותו והכל והוא אומר שהוא לא מוצא תקובץ d3d9.dll ואני לא מבין מה הבעיה כי כשעשיתי חיפוש במחשב הוא מצא תקובץ הזה אז מה לעשות??
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
-
חברה אני נתקעתי בחלק השלישי נראה לי ואני חייב למצוא את מייכלי החמצן של הטיל של הסנאית. אובכן חיפשתי הייטב אבל לא מצאתי. למישהו יש מושג איפו נמצאים המייכלים הארורים האלו?!?!?!?!?!?!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיחקתי במשחק שמרתי שמירה ואחרי שאני נכנס למשחק שוב הוא עושה לי AI DISABLED והאויבים לא זזים בגלל זה! איך אני מחזיר ת- AI שיפעל שוב?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
דברים שנוספו: -עיצוב חדש -2 דמויות חדשות -אווטרים -ומפות הדמויות: J.Frog Kalsiddon המפות השתנו,כולם!!! החנות אווטרים: עיצוב חדש ומרענן אפשרויות קניה חדשות: לשבוע, שבועיים, חודש ושנה כמובן הלשבוע זה יהיה זול ולשנה יקר יותר צפיה בתוך החדר: החלוקה לקבוצות הטעינה בחירת דמות עיצוב שונה במשחק עצמו לינק מאוד מהיר: http://urban-breakz.com/rsxrifle/GunboundWC_GIS_400.exe חלק מין הדברים נלקחו האתר שלא אומר את שמו,(אני חושב שזה אסור לרשום את שמו)...
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
תנו לי תוכנה שיתופית טובה .כלומר שאפשר להוריד ממנה משחקים רבים . (אימיול ,אקזה אני כבר מכיר) משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק וכשאני מנסה להיכנס אליו... תסתכלו בתמונה אני לא יודע איך להסביר: ??? http://img93.echo.cx/img93/1104/ffffffffffffffffffffffffffffff.png תעזרו לי אין לי מושג מה לעשות ואני ממש רוצה לשחק בזה :'( תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
אני לא מוצא אותו בשום מקום אחרי ששיחקתי במשחק הזה דיי הרבה..אין אותו שם?? הוא לא מופיע לא באול סטררס ולא באגדות...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
די בהתחלה אחרי שאני הורג את "איש העורבים" ואני מחליק על וילון לתוך חדר ,הורג שם כמה , ואז יש בור שצריך לעבור ואני לא מצליח אנא עזרו לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-