משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מתחרפן מפינגים של 400~500 וזה פוגע בהנאה מהמשחק. מעבר לעובדה ששרתים מסוימים (בעיקר אוסטרליים) מעיפים את כל מי שיש לו פינג מעל 200 ... (הם אפילו כותבים את זה בכניסה למשחק - כשהמשחק עולה) אנא עזרתכם. HF
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם מישהו מכיר את המשחק Guilty Gear XX: Reload - The Midnight Carnival והאם הוא משחק שווה? תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
דמו חדש למשחק השנה Company of Heroes - הדמו הזה הוא אינו הדמו ששוחרר לפני כשבוע (ה DEMO BETA..) הדמו מכיל: A tutorial and two single-player missions - the Allies and Axis are both fully playable in Skirmish mode with full tech trees and all Commander Trees - נוספה אפשרות של SKIMISH לשחק בשני הצדדים שוקל: 1.8 GB להורדה: http://www.gamershell.com/download_15378.shtml תמונות מהמשחק: http://www.gamershell.com/pc/company_of_heroes/screenshots.html אצלי זה בהורדה אני כבר מת שזה יסיים אני מת על המשחק הזה ! תהנו אחים שלי !!!!
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הקונסולה החדשה והעוצמתית של סוני זמינה לרכישה באמאזון עם הוזלה של מאות שקלים ממחירי ההשקה בחנויות המקומיות לכתבה
-
- 26 תגובות
- 4.8k צפיות
- 3 followers
-
-
החופש חרשתי על הרבה משחקים אז בקיצור בבקשה תביאו לי המלצות למשחקים שיש ואולי לא ייצא לי לשחק בהם לא אכפת לי מאיזה סוג העיקר שיהיה כיף לשחק בו ושתיהיה גרפיקה טובה
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, באיזה הגדרות הייתם ממליצים להשתמש בקרייסיס עבור המחשב הבא: Processor Intel® Core2 Extreme CPU X9770 @ 3.20GHz Memory (RAM) 4.00 GB Graphics NVIDIA GeForce 9800 GTX Gaming graphics 1919 MB Total available graphics memory Primary hard disk 307GB Free (466GB Total) ניסיתי להפעיל על רזולוציה של 1680x1050 (מסך 22 אינץ') ועל AAx8 עם כל ההגדרות בvery high וזה עבד ממש לאט. אח"כ ניסיתי עם אותה רזולוציה, בלי AA ועם הגדרות של High בהכל ועדיין לא עבד כל כך טוב. המשחק התחיל לעבוד בצורה סבירה רק שהורדתי לרזולוציה של 1280x960 (או 980 לא בטוח) בלי AA ועם high בהכל. אני חושד שיש בעייה עם הגרסא של המשחק שהורדתי (razor 1911) יכול להיות גם שיש בעיה אחרת. למישהו יש רעיון??
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מישהו יודע האם הגירסה הזו תומכת בגיפורס fx? כי עושה בעיות בעת הפעלה ומעניין אותי לדעת אם זה בגלל הכרטיס מסך.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צמד משחקי סדרת Metro 2033 במחיר שאסור לפספס, הנחות על כותריה החדשים של חברת Ubisoft ועוד הצעות קורצות מצפות לכם בחנות של פלטפורמת הגיימינג עד לתחילת השבוע הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לדעת השאלה בכותרת
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
http://www.hamachi.cc/ מישהו ניסה את זה במשחקים ? אצלי זה לא עובד
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התעוררתי בעתיד? אני לא מבין איך הבנאדם נותן בקורת על המשחק בכלל. http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=505339 [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק spider-man 3 (למחשב), קודם כל המחשק הוא מסוג כזה שאין תפריט התחלה - נכנסים למשחק רואים את הסרטונים של החברה בלה בלה ואז המשחק ישר מתחיל. עכשיו לבעיה - אני שיחקתי ועברתי מספר משימות לאחר זמן מה שמרתי את המשחק ויצאתי... כשחזרתי למשחק שוב המשחק מתחיל מההתחלה ואין שום LOAD GAME אם מישהו גם נתקל בבעיה או יודע את פיתרונה בבקשה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הפקודות האלה עושים admin_denymap admin_listpawn admin_movespawn admin_reload admin_startvote admin_teamplay admin_userorigin ויש עוד פקודה הכי חשובה שאני לא יודע אותה מתי שאני כותב פקודה אז כתוב מי האדמין אז אמרו לי שיש פקודה שמתי שאני כותב פקודה אז לא כתוב מי עשה אותה ואני רוצה לדעת מה הפקודה הזאת השמח אם יגידו לי מה הפקודות האלה ומה הם עושות
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הוא עובד אצלי ב20 פריימים פחות מפיפא 2005...למרות שהגרפיקה נראית לי בדיוק אותו דבר(גם אם אני שם SUNNY DAY עדיין זה עובד על 45 פריים בממוצע) יש לי פנטיום 1.8 9600 פרו זה נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כל הבעיות הטכניות למעבר לדיון הראשי לחץ כאן אחרי חודשים על גבי חודשים של המתנה וכל כך הרבה ציפייה סוף סוף המשחק Crysis 2 שוחרר ואז באה אכזבה גדולה, אין ספור בעיות ואכזבות כל הבעיות הקיימות ותיקוניים אפשריים חשבונות \ רשיונות בעיה: פרומו קוד לא עובד תיקון אפשרי: קודם כל תוודאו שאתם מחוברים לחשבון ה MyCrysis לפני שאתם מנסים להפעיל אותו במידה וכבר ניסיתם ולא עבד, נסו למחוק קוקיס ולנסות שוב בעיה: רישיון המולטי פליר לא נשמר או רישיון כבר בשימוש תיקון אפשרי: עדכון יפורסם בקרוב או שבינתיים בצעו את שלושת הפעולות הבאות כנסו ל Crysis2, למולטי-פלייר והקישו את הרישיון שלכם תעברו לסינגל תעברו חזרה למולטי-פלייר והקישו שו…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
splinter cell double agent.. שלב 3(שלב אחד אחרי שברחתי מהכלא) הוא מביא אותי למחבוא שלו,אני נכנס למבוך הזה לוקח את מה שבכספת.. עולה למעלה עושה את מה שצריך לעשות בגג,אחרי זה יורד לחדר שבו נמצאת האישה,מתגנב,לוקח את התיקיה ואז המשימה האחרונה שנשארה היא משהו עם הSERVER.. אני לא יודע מה לעשות.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אחרי שהלך לתיקון לאור הבעיות שנוצרו, הוא חזר: http://game-monitor.com/GameServer/213.8.254.138:16567/Israeli_RANKED_Battlefield_2_by_FREAK.html
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מגוון גדול של משחקים מעניינים זמינים במחירים מקוצצים - ולכם נותר רק לבחור לכתבה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי, ניסיתי וניסיתי - אני אפילו לא מצליח להוציא לו את העיניים... (cheat גם יתקבל בברכה...)
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי...כשאני נכנס לתור בשרת כלשהו..אחרי ההמתנה כשמגיע התור שלי, החלון הקטן של ההמתנה נשאר..למרות שלא מראה כבר את המספר שלי בתור (כייון שהתור כביכול הגיע) אבל המשחק לא נטען ולא זורק אותי פנימה.. למרות זאת לשרת שיש בו מקומות פנויים אין שום בעיה להתחבר.. מישהו מכיר ? שמע? נתקל?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
המפרט : פנטיום 4 3.0 ג'יגה זיכרון 1950pro בעיקר אני מתחבר לfps
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
למי יש המלצה חוץ מהירוס4, מה כדאי להוריד? אני מדבר בעיקר אל החברה שמבינים ומכירים את סצנת הFXP.......(אלו שיודעים מה זה דאמפים וסייטים)
-
השגתי את המשחק הזה אתמול... נורא חיכיתי לו כבר יותר מ-7 שנים... חשבתי וואי משחק כמו הקודמים, אני מת לשחק בו. אני נכנס יש גראפיקה מושפלת כזאת, זה כאילו שמכינים אייקון ועושים לו תקריב ככה זאת הגראפיקה. נראה לי ש ADVENTURE SOFT יכלה לשפר את המנוע הגראפי הכל הזמן הזה.. מחקתי את המשחק. התבאסתי. אני מציע לכם לא מנסות לטרוח להשיג אותו כי הוא לא שווה את זה
-
אני לא מצליח לשחק, כשאני מצטרף למשחק זה רושם לי בצד Agent error: agent not available וכל השחקנים קפואים במקום שלהם... חקרתי את הבעיה באינטרנט ואומרים שזה בגלל שיש לי רשת ואני צריך לעשות port forwarding , אז עשיתי, וזה עדיין לא עוזר...
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-