עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בסוף השבוע ה-11-12 לאפריל (חופשת פסח) בתל אביב, תתקיים מסיבת רשת מקצועית וענקית שכמותה לא הייתה בישראל. מי שלא מכיר - מסיבת רשת היא התכנסות של חובבי משחקי מחשב ברשת עם מחשביהם האישיים, 24 שעות של משחק נטו, בלי מגבלות התקשורת של רשת האינטרנט, בלי עיכובים ובלי קרטועים. במסיבה יוקמו שרתים חזקים ויערכו טורנירים נושאי פרסים יקרי ערך למשחקים רבים (כולל CS UT Q3A MOH:AA RTCW TFC FIFA2003 NBA2003 WARCRAFT3 C&C:GENERALS ועוד הרבה משחקים אחרים). המחיר למשתתף הוא 100 ש"ח (אדם אחד עם מחשב). המחיר כולל השתתפות בטורניר נושא פרסים אחד חינם. כל טורניר נוסף יעלה 10 ש"ח נוספים. לבנות ולחיילים הנחה של 10% בכניסה (לחיילים עם הצגת חוגר, בנות ננסה לזהות בעצמנו...). הורים המלווים את ילדיהם…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by sheff2k1,

אם כן איסיקיו: 164931364

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by evy,

אני יחסית ממש בהתחלה של המשחק,שיצאתי מהכלא דרך צינור הביוב אל העולם הפתוח.. עכשיו לאן אני צריך להמשיך?? אין לי מושג לאן ללכת..

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by IlanF,

אחרי ההצעה לפתוח תחרות למי יש את הCJ הכי יפה, פתחתי את הת'ראד הזה שתראו איזה CJ יש לכם... אז קדימה, תראו תמונות

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by haim652,

אז ככה רציתי לשאול כמה שאלות: 1. עם אני קונה את המשחק פה בארץ מחנות פה בארץ, אני יוכל לשחק באון לין? (הרי בישביל מה אני קונה את זה, בישביל לשחק באון ליין). 2. עם יש לי חבר שקנה את המשחק מחו''ל (ארה''ב) אני יוכל לשחק איתו באון ליין (שלי שיש את המשחק מחנות פה בארץ)? 3. אני צריך לשלם כדי לשחק באון ליין? תודה רבה.. מקווה שכל השאלות הם כן

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by Big_Guy7,

המשחק אופ"א צ'מפיונס ליג 06/07 עובד על ויסטה? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. כבר עבר חודשיים ויותר מאז הסירטונים והתמונות החדשות של hl2 ep2 יש איזה משו חדש? (כי ב-crysis וכל משחק אחר כמעט יש מידי שבוע תמונות וסירטונים חדשים..)

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  8. רציתי לדעת מה שונה בין שתיי המשחקים האלה Call Of Duty למחשב Finest Hour ל-PS2 X BOX Finest Hour זה COD 2 או שזה COD בגירסת סוני 2 ואקס בוקס ???

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  9. Started by eyalha,

שאלתי פה בעבר את השאלה ולא קיבלתי מענה. האם מישהו יודע למה במשחק הספציפי הזה גיים פד לא עובד? (רק בזה, גיים פד של לוג'יטק) מישהו ניסה לשחק במשחק הזה עם בקר שהוא לא מקלדת? ועוד שאלה, אחרי שמגיעים למקום 1 בעולם.. זהו :-[ ? כי הטורנירים הכי קשים זה של 16 הראשונים וזה כבר קל..)

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

היי, בזמן האחרון נמאס לי מכל המשחקים ואני מת למשחק "QUEST" לרשת. משחק שבו אני וחברים שלי נפתח דמות ויש עלילה... (מצרך מאוד נדיר בימינו :-\ ). יש הצעות? תודה רבה, יאיר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by k22,

שלום שיחקתי בpass guset ואז רכשתי את המשחק המקורי... אני יכול להביא לחבר שלי את הpass guset והוא ישחק לא על השם משתמש והסיסמא שלי ?<

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם שמי זאב, אני מחפש משחקי רשת מומלצים ביותר , אז בבקשה תרשמו לי את המשחק הרשת הטוב ביותר שיש לכם או שאתם ממלצים לי. אני מחפש בעיקרון משחקי פעולה, סימולטורים ,ומעט אסטרטגיה. אבל משחקי פעולה הם לפי דעתי הכי טובים למשחקי רשת. אז בבקשה תרשמו לי בכנות מה אתם ממלצים לי או מה שיש לכם ואתם משחקים בו מידי יום ויומו. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Ghoul,

לאחר שמצאתי את האפצ'י האם יש אפשרות לשמור אותו איכשהו?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by ROYAL125,

חזרתי לשחק אחרי תקופה ושאני מפעיל תמשחק המחשב "נכבה" ונשאר ככה עד שאני לוחץ ריסט ואז רק הוא מפעיל את עצמו מחדש מעבד 1.7 זיכרון-512 כרטיס מסך-גיפורס 6200 במפרט המשחק רשום ממעבד 1.2 ומעלה מישהו יודע מה אפשר לעשות

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  15. הסדרה של זאנוביס נגד הירו מדרימהאק:

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. אחרי שE3 די מתה לאומת מה שהיא הייתה פעם חשבתי שרק טוקיו גיים שואו נישארה אבל היום ראיתי תכתבה הזות- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17061 ואם חברות כל כך חשובות בטח יהיה מעניין דרך אגב רשמתי בפורום הזה ולא בקונסולות כי חלק מהחברות מפתחות גם למחשב וגם לקונסולות

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי מישהו יודע מה עם הדמו ? הוא היה אמור להשתחרר עד היום

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם צריך CD KEY צקורי בישביל לשחק HALO באינרטרנט?

19. Started by guysfa,

כשאני נכנס לעיר ירושלים אז יש את המסך הזה: הבעיה היא שהמשחק לא נכנס לעיר אלא נשאר במסך הזה. כשאני מחליף קראק אז המשחק בכלל נתקע בכניסה לעיר. ניסיתי להתקין מחדש אבל זה לא עזר. אה ועוד משהו שאולי זה קשור: כמו שאתם רואים בתמונה המשחק לא על כל המסך, יש לי ''19 והרזולוצייה על 1280*1024. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  20. Started by lazy-bones,

אפשר לשחק וייס סיטי בקאלי???? אם כן על מה אני לוחץ כשאני מפעיל את המשחק אם לא איך אפשר??

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by asaf999,

שלום לכולם! אני מחפש משחקי מכות פעולה כאלה למחשב, כמו ONI הישן והטוב!! מי שמכיר אני אשמח לקבל המלצה על אחד טוב עם לוחם כזה כמו שיכול ללכת מכות עם הידיים והרגליים (כמו ONI!!!)!!! אני מעדיף שיהיה מכות רחוב כאלה, לא כמו טייקן, אני יודע שיש הרבה משחקים ישנים כאלה אבל אני מעדיף משחק חדש עם גרפיקה מרשימה.... תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Chamuelm,

כל הזמן יש בעיות למצוא משחק, ועד שמוצאים - הוא מתנתק או כל שניה מחליף הוסט. אהה וחובה לשחק TDM כי המערכת המפגרת הזאת לא יכולה לחבר אותי לעוד סה"כ 12 מתוך ה-1000 שמשחקים בזה עכשיו היום לא הצלחתי לשחק בכלל והאבסורד בזה הוא שבאלטר נכנסתי למשחק בשניה נ-מ-א-ס זהו סיימתי להתעצבן

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  23. Started by davidcohen,

מה המצב אנשים סיימתי את HL2 ואת episode one ואף פעם לא שיחקתי ב HL1 ראיתי שיש הרבה סוגים שונים של המשחק ורציתי לדעת מה זה כל אחד ובאיזה הגרפיקה הכי טובה, ואם אתם יכולים אז תביאו לי תמונה מהמשחק הנה סוגי הHL1 שרציתי לדעת עליהם: Half-Life 1 Source Addon Half-Life: Opposing Force half-Life: Blue Shift

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by rroonnii,

??

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by dj_horse,

שלום לכולם! המשחק החדש בסדרת GTA צפוי לצאת בקרוב,ושאלתי היא האם מישהו יכול לתת לי את דרישות המשחק למחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.