עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by flesh2,

סוף סוף קניתי את המשחק ביום שישי בפריק, וציפיתי לשחק במשהו טוב בסוף שבוע הזה. בינתיים כל מה שקרה זה שאני מקבל מהסטים הודעה שהסידיקי שלי בשימוש, שזה לא יכול להיות כי המשחק מקורי ולא נרשמתי עדיין לסטים עד אז. יש דרך לתקן את זה? אני אצטרך להחליף עותק? אם זה מה שסטים עושה, עדיף כבר בלי. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by blackthought,

איזה דברים אפשר לעשות בקוביה חוץ ממה שקיין סיפר ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Zeev86,

לפחות תסגרו אותו. אני מביא לכם את השרת שלנו, של MGAMERS, כדי שתוכלו להוריד משם את הדמו במהירות טובה ובלי שום הרשמות, ואתם עוד מוחקים את זה? http://bf2demo.mgamers.co.il/

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by CASIOMAN,

יש לי בעיה שלא רואים טוב אנשים ואופנועים המפרט שלי: amd athlon xp 3000+ ddr 1024 333mhz ati radeon 8500 בלי OC מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by zurkin1232,

אהלן אהלן אהלן. דרושה המלצה למשחקי רשת קלילים וחביבים, כאלה שאפשר לשחק מעל IP (ברשת ביתית רגילה). המשחקים צריכים להיות פשוטים, ומהנים. משהו שגם ילדה בת 11 יכולה לשחק. לא כ"כ אכפת לי הסגנון, זה יכול להיות משחק בסגנון Worms, או מירוץ מכוניות חביב (לדוגמא Wacky Wheels למי שמכיר - דוגמא נהדרת). וגם מכות. ניסיתי לדוגמא את GTA VC אבל זה שיעמם די מהר (שני אנשים, עיר גדולה, בלי מטרה מוגדרת). גם לא חייב להיות משחק חדש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by TimoTy,

^^^^ אין לי מה להוסיף תודה מראש

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  7. רציתי לידע אתכם על משחק רשת ישראלי חדש בשם מפקד צבאות. אלפי שחקנים כבר מכל העולם כבר נרשמו ומשחקים במשחק אחד נגד השני. לאתר: http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account הסיפור של המשחק כדור ארץ חדש נוצר ומלחמת השליטה בעולם החלה. אם אתה רוצה להיות מנהיג של המדינה החזקה ביותר, עליך לגבור על אלפי שחקנים אחרים שמשחקים במשחק הזה בכל העולם. ההצלחה שלך תלוייה בכל כישרון אפשרי שלך, דיפלומטיה, אסטרטגיה ועוד... הוכח לכולם שאתה הטוב ביותר ! מטרת המשחק המשחק מפקד צבאות הוא משחק אסטרטגיה וחשיבה. כמנהיג למדינה חדשה המטרה שלך להיות השליט החזק ביותר בעולם ולשלוט בכל המדינות ע"י שימוש בכל האמצעים הכשרים במשחק, מדיפלומטיה ועד מלחמה ! אתה מוכרח לבנות אמפריה, שתהיה חזקה מבח…

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  8. שלום, היום התחלתי לשחק במשחק ועברתי כמה שלבים. הגעתי לשלב של הרכבת ובו נתקעתי... לאחר שאני מנטרל את נעילת הדלתות ומכבה את האורות, אני אמור להתלות על צידה של הרכבת ולהמשיך להתלות עד הדלת... לאחר שאני מוצא את הבנאדם שאיתו אני אמור לדבר, אני מדבר איתו אבל אז צריך לצותת לו לטלפון עם המחשב והמיקרופון לייזר (Laser Mic) ובשלב הזה אני נתקע... אין לי מושג איך לעשות את זה! כל פעם הם אומרים שהוא ניתק והם לא שמעו כלום ושאני נכשלתי במשימה.. איך עוברים את הקטע הזה? איך מצותתים לו לטלפון? בתודה מראש ושבת שלום ניר

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by MiniMizer,

זה עתה שוחרר באופן רשמי הדמו של Battlefield 2.. כל השרתים עמוסים לחלוטין

• 130 תגובות
    • 8.8k צפיות
  10. המפרט: Intel P4 3.0 512MB ddr Raedon X600PRO 128mb זהו לא צריך עוד דברים.. אה ואני משחק על רזולוציה 800*600 ששום פילטר ושמתי את הFRAME LIMITER על OFF מה הבעיה פה?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

יש לי 9100..אבל אני מרוצה ממנו כי אני לא מרבה לשחק במשחק SAN ANDREAS ברזולוציה של יותר גבוהה מ800 על 600 המשחק מאבד את צבעיו וכמובן הוא זז לי מקורטע ב600*800 הוא מקרטע טיפה אבל הצבעים יפים ..אבל הטקסטורות מרובעות ולא עגולות. איך אני יכול לחדד אותן שיהיו עגולות ברזולוציה 600 על 800 ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ruff stuff,

תגידו אי אפשר לשחק עם 2 שחקנים בליגות השונות? ניסיתי לשחק עם חבר אבל שיחקנו רק במצב של ניבחרות. כשניסיתי להיכנס למסך זה נותן לשחק רק עם מצב away .

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  13. יש לי פיפא 2002 וזה יוצא לי מהמשחק אחרי שבחרתי קבוצה וזה טוען את המשחק(יש לי windows xp pro sp2), איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by MasterDK,

טוב זה נראה המקום המאתים ביותר לשאלה הזאתי. בזמן החארון אני משחק במשחקים אבל גם לומד עליהם קצת ונתקלתי במונח engine שפרושו מנוע בעיברית. עכשיו מה זה ה"מנוע" הזה ומה התפקידים שלו?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by !!צפעון!!,

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יכול לתת לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. תנו לי קישורים או אתרים ושמות של משחקים... תודה לכל מי שעוזר..

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  17. http://www.cheatcc.com/pc/kingpin.html Load the game with the "kingpin.exe +developer 1" צריך לשמור עם השם הזה ???

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by 888,

משהו יודע מאיפה אפשר להוריד את השמירה האחרונה של VC?\ אני זוכר שיש באתר הרשמי או לא הרשמי (לא זוכר אם זה היה רישמי או לא ) אבל לא זוכר מה הכתובת.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by LIOR42,

במשחק מאפיה הגעתי לשדה התעופה בעקבות פרנק חיסלתי את השוטרים הסמויים קשרתי אותו לעמוד וגם חיסלתי את השוטרים הכחולים שהיגיעו אחרי זה ואני לא יודע מה אני עושה אחרי זה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום אני זוכר שפעם היתה אפשרות לשחק בNFSU2 ברשת דרך IP והיה צריך תוכנה משהו יכול להביא לי אותה או לפחות את שמה ואם יש דרך חדשה ויותר נוכה אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  21. יש לי מחשב חזק אבל עדיין זרו ו 1.6 מקרטעים למרות שזה מראה 99 FPS .....מה שלא נכון זה לא מדד הרי המשחק מרצד לא זז חלק ..אם לדוגמה תעמדו מול קיר ותזוזו ימינה ושמאלה התמונה לא חלקה היא מקורטעת אני חושב שזה בעיית תמיכה בכרטיסים של ATI יכול להיות ?? כי לא ניתקלתי בבעיה כזו במשחקים אחרים נ.ס דרייברים הכי חדשים כמובן ATI 9800

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  22. הדיון הרשמי של המשחק, לא לדבר כאן על ווארז!! הערות או הארות עם שאלות על המשחק לדון פה. וגם לא להזכיר חנויות שמוכרות את המשחק הנ"ל.

• 1.9k תגובות
    • 134.1k צפיות
  23. Started by davis5,

אני בינתיים נצתי רק demo

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by nore0,

איך משתמשים בקראק NOCD במשחק kingpin לחצתי עליו ואז עלה לי החלון הזה (בשחור עם ה-Y ו-N ) לחצתי Y ולא קרה כלום איך מעלים את המשחק בלי דיסק

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  25. הי,יש לי משחק לסוני פלייסטישן אחד שעלה 300 שח והוא נשרט (או נסרט או איך שלא כובתים את זה) וחבר שלי אמר לי שאם אתה תצרוב תמשחק מחדש הוא יפעל לך.. אז אני רוצה לפחות לנסות אבל אני לא יודע איך,אפשר עזרה בבקשה? ורק שתדעו שאני לא הולך לתת את את המשחק למישהו,פשוט חבל לי על 300 שח!!!! תודה!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים