משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מתי? אה... ובDEMO של AGE OF EMPIRES 3 יש MULTIPLAYER?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שוטטתי ביו טיוב וראיתי את הדבר הבא, גיים פליי שעוד לא ראיתי יכול להיות שמישהו ראה בעבר ואני לא אבל יש פה סכין נגד סכין, הדבר הבא ב BF4 ועוד, יהיה גם FLASHBANG שיוכל לעוור את השחקן היריב, תהיה גם אפשרות להשתמש בכוונת אקטיבית וכוונת פונדקאית על כלי הנשק בכך להפוך אותו להיברידי, לכל הדברים הבאים יש הסבר בסרטון מקווה שחידשתי
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שנה טובה לכל גולשי הפורום בעצם אני מחפש 3 משחקים : 1. Holiday Island 2. Hospital 3. CEASER III אשמח לקבל קישור למשקחים הנ"ל שעובדים על VISTA ... תודה וחג שמח !
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
-
טוב ניסיתי לשנות רזולוציה וחבר יצא לי באמצע...... ועכשיו אני נכנס ויש לי מסך שחור יש איזושהי דרך לשנות את הרזזולוציה מבחוץ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להסיר את הסאן אנדריאס מהמחשב שלי?! כשאני הולך להסר תוכנות, ולוחץ על הGTA, הוא נותן לי את ההודעה הזאת: Error Loading C:/progra~1/common/~1/instal~1/profes~1/run time/10/50/intel32/ctor.dll the specified module could not be found. מה הבעיה?!
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
הקובץ EAinstall.dll למרות שהקובץ כן נמצא בתיקיה...מה עושים? איך אני מעיף את המשחק בלי למחוק את התיקיה אלא דרך אנאינסטל נורמאלי?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
קבלתי משימה שאני צריך להגיע מתחת לגשר ושם מחכים לי שלושה אנשים אני מדבר עם האמצעי ואני לא יודע מה צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני לא בטוח לגבי אם זה הפורום הנכון, אם אני טעיתי תעבירו בבקשה. אז ככה המערכת שלי מופיע במפרט מחשב.. המחשב ממש לא חדש אבל עומד בכל הדרישות מינימום אפילו מעל. דריברים חדשים 9.4 האחרון שיצא, מערכת הפעלה XP SP3... אין תוכנות שרצות ברקע מיותרות. והמשחק פשוט זורק FPS מ30 ל5 ולפעמים נתקע לכמה שניות... כל שאר המשחקים עובדים די חלק... FALLOUT 3 על מדיום עובד סבבה.. אפילו GOTHIC 3 שדורש מערכת חזקה על מקסימום נותן לי 25FPS בממוצע.... במה יכולה להיות הבעיה שאני לא מזהה??? אגב כמעט ואין אבדל בין LOW וHIGH כשאני עושה במשחק... רזולוציה שהגדרתי 1280*720 בשביל לא להעמיס על הכרטיס מסך... בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני סיימתי את המשחק לפני 3 ומשהו שבועות וכשסיימתי אותו יכלתי לקנות את כל המכוניות חבר שלי סיים אותו היום והוא אומר שהוא לא יכול לקנות את כולם (הם לא מופיעות לו) למה זה?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעיההההההההההההההההההההההה יש לי קרתי מדריך על יצירת סקינים וכתוב לי שם Open the AvP2 project file. Locate Skins/Characters in the Textures tab and select the skin you want to edit (.DTX). מה אני צריך לעשות אני מצתי איזה משהו בתיקית avp2 אבל הוא ריק אני צריך למצוא משהו שיש בוא את הסקינים עם משהו לא ידע על זה ורוצה את זה ועם יגלה איך ומה עושים אז זה האתר (קודם תורידו את התוכנה ואת העידכון יש שם קישור שניקרא AvP2 tools מוביל אותכם לאתר שממנו תוכלו להוריד את התוכנה) http://www.planetquake.com/skindom/tutorials/avp2edit/index.shtml
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 33 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע לוני נפקד (סחבק עובר דירה!), אבל יוגב וינאי על המשמר, ואפילו הביאו שחקן חיזוק! עופר שוורץ מבלוג המשחקים המצויין גיימפאד והפודקאסט “גיימפוד”, שלא נזכיר בשום פנים ואופן, מצטרף לחגיגה. ואיזו חגיגה זו… ינאי ויוגב מספרים בשחור-לבן על-L.A. Noire ועופר מספר לנו חוויות מהחופשה שלו באי התענוגות היוקרתי Dead Island, אנחנו עוברים על החדשות השבועיות (Max Payne 3, Game of Thrones, תוסף חדש ל-3DS, בלו-ריי לאקסבוקס?), וידאו השבוע קר כקרח וכמובן, הכי חשוב – שאלות המאזינים. התחרות נושאת הפרסים שלנו נמשכת ויש לנו גם מכירה …
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה המקום המתאים . תוכלו למחוק את האשכול .. WoW Valkyrie-Fun Server Wotlk הכתובת : http://wowvalkyrie.servegame.com/ הרשמה: http://wowvalkyrie.servegame.com/ind...t⊂=register השרת בגירסא: 3.3.0a = 3.3.0.11159 רמה מקסימלית:100 exp:high drop:high money:high quest:high set realmlist wowvalkyrie.servegame.com באתר יש מערכת דואר הודעות פרטיות אפשר להעלות תמונות יש מפת מחוברים וכו'..... יש באתר פקודות ששחקן רגיל יכול להשתמש בהם ובקרוב יוספו עוד כמה פקודות. מקומות אימון: Monsters village- מקום אימון ו PVP Unpvp monsters - מקום רק לאימון פקודות שאתם יכולים להישתמש: .tele - להישתגר לכל מקום שתירצו לדוגמא: .tele orgrimmar .tele stormwind .tele monsters village .tele…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך GEFORCE GS 7600 , ושאני מעלה את המשחק הוא אומר לי שהדרייבר א מועודכן וצריך להוריד דריבר מעודכן הורדתי , וזה עדיין לא עובד לי , הוא מתחיל ואז קורס ועושה לי ריסטארט למחשב , ויש לי מחשב חזק , למשל CALL OF DUTY פועל לי חלק . עם יש למישהו רעיונות זה יעזור מאוד.....
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
האם יש באנריל 2 inventory ? מדי פעם אני אוסף כל מיני יחידות health אבל לא יודע איך להגיע אליהם באינונטורי (אם בכלל יש)
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/just-cause-3-%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%91%d7%95%d7%97%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94-%d7%aa%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו, איזה הרחבות יש ל-BF2??? ומה כל אחת נותנת??? והאם ההרחבות האלה הן גם בשביל ה- SINGLEPLAYER.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מה16 ביולי עד ה30 ביולי יש ארוע משחקי אונליין נושא פרסים מEVGA המשחקים שנכללים בתחרות הם: Team Fortress 2, Left 4 Dead 1, Left 4 Dead 2, Battlefield 3 or Counter Strike: Global Offensive (אגב יש עוד הגרלות בפייסבוק ובטוויטר) יותר פירוט: How to Enter: Enter your Steam ID and/or BF3 Soldier Name below Qualifying game play starts 7/16/2013 Play more than 2 hours to qualify for Prize Level 3 Play between 1 and 2 hours to qualify for Prize Level 2 Play any length of time under 1 hour and qualify for Prize Level 1 Requirements to participate: 1. You are at least seventeen (17) years of age or older (and have your parent/legal guardian's perm…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף מישהו נותן ביקורת נורמלית למשחק הזה במקום להציף אותו בציונים מושלמים כאילו ישו עשה אותו בעצמו... http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/zeropunctuation/2304-Zero-Punctuation-Halo-3
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי את המשחק והוא עולה לי ואני אפילו מצמליח לשחק ב-2 משימות הראשונות בהתחלה אבל פתאום הוא קורס לי . הכרטיס מסך שלי זה X800 GTO2. יכול להיות שזו הסיבה? הכרטיס בכלל אמור להיות מסוגל להריץ את המשחק או שאני סתם מנסה?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני משחק בבית שלי במשחק הכל עובד צרבתי את המשחק לחבר ואצלו זה לא פותח את הקבצים משהו יכול לעזור אולי הוא יודע למה זה ככה? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
-
למי שלא מכיר משחק MMO בעולם של Warhammer 40k, משוחק בסגנון של Space Marine למי ששיחק. בקיצור המפתחים עשו בשישי שידור בTwitch עם משחק של 8vs8 בגרסת Pre-Alpha של המשחק אבל מטעמי רישיון הם היו צריכים למחוק את זה והם מעלים גרסה מקוצרת של חמש דקות בקרוב. א..ב..ל... הם אמרו שזה בסדר גמור אם מישהו הקליט את השידור מTwitch ויעלה את זה בעצמו כל עוד זה לא רשמי דרכם אז אין בעיה. הנה הוידאו בקישור הבא: Warhammer 40k: Eternal Crusade 30 minutes Gameplay [Pre-Alpha] אם מישהו מתעניין לגבי המשחק או ששומע עליו פעם ראשונה יש כאן FAQ מלא, לחצו כאן. בנוסף אם מישהו מחליט לקנות אפשר להשתמש בקוד הבא כדי לקבל RTP מתנה בעת ההרשמה (גילוי נאות זה חבר מביא חבר): EC-WMY6AUQT9ZJ4A עריכה:…
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 7 והמישחק ממשיך לקרוס לי כל 10 דקות לשולחן עבודה, לפי למיפרט שלי לא צריכה להיות בעייה של חוסר משעבים: Intel i5 3.2GHz AMD Radeon 6870 1GB 4GB Ram 1600MHz קראתי כמה מדריכים על איך לפתור את הבעייה ולא ממש הבנתי מה הם רוצים ממני.היה כתוב שם את זה:[list type=decimal] [*]Right-click Command Prompt in the Accessories program group of the Start menu. Click Run as Administrator. [*]At the command prompt, enter “bcdedit /set IncreaseUserVa 3072? [*]Restart the computer. לא הבנתי איפה לרשום את הפקודה הזאת: “bcdedit /set IncreaseUserVa 3072 מי שיודע בבקשה שיעזור תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-