עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Cereal Killer,

אני התקנתי את המשחק אני מפעיל אותו אך אבוי הוא טוען שהכרטיס שלי לא תואם OPENGL כאשר הכרטיס שלי כן תואם! הכרטיס הוא Diamond Viper V770Ultra אשר מבוסס על השבב TNT2Ultra

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  2. מקורי כמובן שמור היטב כולל החוברות או מה שלא מקבלים איתו (אתם יכולים להבין שלא פתחתי אותו הרבה) בקושי שיחקו בו. אין לי דרישות ספציפיות לגבי המשחק שאני יחליף אותו תמורתו - תגידו, יראה מעניין, ניקח. או לחילפין למכור אותו למרות שהאופציה הראשונה עדיפה מבחינתי.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. Started by THE KING,

למי שיש אתר בוא יש את הקראק למישחק Us_Open_2002-iMMERSION אז בבקשה שיביא לי את האתר או מישהו שיש לו את זה במחשב שיגיד לי מאיפה הוא השיג

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  4. Started by THE KING,

מי שיודע את האתר שיש בוא את הסימס החדש UNLISHEAD הוא אתר אם מישחקים מלאים שהם חדשים שירשום תגובה!!!

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  5. Started by plXy,

איך אני בודק FPS במשחק הזה? תודה

6. Started by mulderfox,

לא את הדמו.. את המשחק המלא מ1998 מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  7. Started by Sweet_Tooth,

למרות שזה מוקדם מידי אבל לפי הדמו אני אהבתי את UT2K3 יותר למרות שיש כאלו שלא אהבו את הנשקים וכאלו שאמרו שהיא קרובה יותר לקוויק מ UT אבל אני אהבתי את האווירה של המשחק ונשקים (כן הנשקים!) ואהבתי מאוד את הטרקים החדשים של הקפיצות והאדרנלין! וכמעט שכחתי אהבתי מאוד את הגרפיקה ! מוכן לקרוא תגובות שלכם!

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

כל מי ששיחק בדמו של UT2K3 נהנה מתנועות ראליסטיות פשוט אמיתיות של הדמויות והנשקיםת, נפילה על המדרגות למשל או טיל שגורם לכם להתעופף באוויר או ליפול באיזה בור גורם את חביית ההריגה ב UT ליותר ויותר מהנה! פשוט הדבר הזה מדהים המנוע הפיזי של המשחק (KARMA) שמחשב את כל תנועה עד לפרטים הכי קטנים זה פשוט מדליק אחד היתרונות היותר גדולים של המשחק! אני פשוט לא יכול להתעלם מהפלא הזה אז הייתי צריך לפתוח עליו דיון, ואני מציע שתעלו תמונות שמראות את הקארמה בפעולה.

9. מצטער אני יודע שהיה פורום שהיה על זה אבל אני פשוט לא מבין איך עושים את זה.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  10. למי שיש או יודע מאיפה להוריד בבקשה להגיד לי (ולא תוכנות שיתוף)

11. Started by goma,

החלטנו על איזה שרת אני לא מבין מישהוא מוכן להסביר לי על הסיכומים. ???

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  12. Started by dino,

אני כרגע בשלב שני, איך אני עובר לשלב השלישי שאפשר להטיס את הדודו? (עשיתי כבר חיפוש ולא מצאתי תשובה). חבר שלי אמר לי משהו בקשר לרכבת תחתית אבל לא הבנתי. תודה מראש. 8)

13. התקנתי את המשחק RollerCoaster Tycoon והמשחק עובד בסדר, אבל אני לא מצליח לטעון משחק שמור, וכשאני מנסה אני "נזרק" מהמשחק. אני עובד עם WIN XP PRO. כשניסיתי להתקין את המשחק אצל חבר עם WIN 98 לא הייתה שום בעיה עם המשחק והיה אפשר לטעון את המשחק השמור. ניסיתי לחפש פיתרון באתר של המשחק אבל לא מצאתי. ניסיתי להוריד PATCH מהאתר שלהם למשחק שאמור לעדכן את המשחק, אבל שניסיתי להתקין אותו נאמר לי שהגירסה שלי מעודכנת. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  14. Started by amit_flame,

שלום, רציתי לשחק Dungeon Siege ב internet אז נרשמתי ל- gamezone. אבל כשאני נכנס ל-gamezone במשחק הוא מודיע לי שאני לוא מחובר ל-gamezone. מה ניתן לעשות כדי להיתחבר? והאם יש דרך אחרת לשחק online? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  15. Started by ns,

אוקיי אם יש למישהו שאלה על קאונטר סטרייקת אז אפשר לשאול אותי !!! :AR15:

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  16. Started by black T.I,

תנו לי בבקשה משחק אסטרטגיה או פעולה ברמה!

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. אחרי שהתקנתי את הדמו, נדפקו לי הפינגים ב CS . לא עזר ה UNINSTALL מישהוא ?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  18. Started by AKA Psyco,

יש לי APELL2 וFIFA 2002 לא עובד לי מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by StablyBlade,

אני לא מבין מה לכתוב ליד הhttp:\\ את המיקום של התמונה?? את הסוג?? את השם??? את כולם ?? בבקשה עזרו לי . תודה מראש.

20. שלום לכולם יש לי בעיה אני מנסה לפתוח שרת DEDTICATED והוא נותן לי כל פעם את הIP של הרשת הביתית ולמה זה כי אני נמצא מאחורי ICS (ראוטר) והוא לא יודע את הIP של האינטרנט יש דרך לסדר את זה ? PLS ANY ONE אהה דרך אגב מישהו פה מוכן לאמץ אותי למשחק QUAKE באינטרנט בPING נורמלי אני מוכן להכל בכיף באמת !

21. Started by goma,

אני צריך קודים תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. Started by N N C,

לא מזמן קיבלתי את האינטרנט המהיר והתחלתי לשחק באינטרנט אתמול נזכרתי שיש לי משחק עלום שם שנקרא קוויק שלוש שאף פעם לא יכולתי לשחק בו באינטרנט או להוריד לו מודים כי זה לקח יותר מדיי זמן. ובכן עכשיו שסוף סוף יש לי אינטרנט מהיר ורציתי להתחיל להוריד מודים למשחק לא ידעתי מה להוריד כי יש כלכך הרבה, לכן אני מבקש ממכם עצה לגביי מודים טובים למשחק. דרך אגב אני רוצה להמליץ לכם גם על מוד שנקרא bid for power שזה בעצם מוד שהופך את המשחק למעין משחק בסטייל אנימה (לא בגרפיקה) ומחליף את הנשקים בכל מיניי קסמים שונים ומשונים, בקיצור מומלץ ביותר... עריכה: מפני שלא יכולתי לשנות את גודל התמונה הסרתי את אחת התמונות... אתה המוד תוכלו למצוא באתר הזה: www.bidforpower.com

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by ym224,

לא מזמן ניסיתי להתקין את אלדר סקרולס3: מורווינד. וכשבאתי להתקין בדיוק כשזה סיים את ההתקנה הקטנה הזאת של האינסטול שילד בהתחלה ההתקנה לא נפתחה והייתה הודעה שהיה כתוב בה שהגרסה של הר.פי.סי סטב(RPC STUB) לא מותאמת או משהו כזה... משהו יודע מה זה אומר? או איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה של הRPC STUB?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  24. Started by ofer_mat,

http://www.mohcenter.com/ אני מקווה שלא יאשימו אותי ב WAREZ כי זה לא ואם כן אני ישנה את הלינק

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  25. Started by asili,

אם כן נא פרסמו את הIP אני כבר מת להביס ישראלים :lol: ;D

• 1 תגובה
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים