משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי pro evolution soccer 6, ואני קניתי גויסטיק לשחק מול מקלדת קבוצה מול קבוצה וברגע שאני מנסה להגדיר במשחק אחד מול השני הוא נותן לי לבחור רק צד אחד, חשוב להגיד שהוא מזהה את הגויסטיק לגמרי. אבל לא נותן לי לעשות אחד מול השני... תודה רבה למי שעוזר..
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את ההרחבה ל-GTA שניקראת EPISODES FROM LIBERTY CITY. הבעיה היא שאחרי כמה משימות, אני מגיע למשימה שניקראת NO.3 ב-BALLAD OF GAY TONY, שמסך הטעינה בה נתקע ולא טוען את משחק. ניסיתי לשים פאטצ'ים, להתקין דרייברים, להתקין מחדש את המשחק אבל שום דבר לא עוזר. גם פניתי לתמיכה טכנית של ROCKSTAR אבל עדיין לא החזירו לי תשובה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שני מחשבים בבית שאתה פותח NETWORK אתה רואה את השם של המחשב השני מחפש איזה משחק שידע לעבוד עם LAN או משהו שידע לזהות את שני המחשבים לא מצאתי משחק כזה עד עכשיו פשוט כל המשחקים עובדים דרך מולטפלייר שרץ דרך האינטרנט ודברים כאלו ולא רואים יותר דברים מסוג LAN אם מישהו יכול למצוא משהו יהיה נחמד כל סוג של משחק ממשחקי נהיגה והלאה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה שמירה לשלב Operation: Last Hope אני אודה מאוד מאוד !!
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אלף לייף 2 והוא מבקש ממני סידי קיי מישהו ייכול לתת לי אותו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
הפרק החדש בסדרה של חברת אקטיוויז'ן יספק לנו מצב עלילתי חדש שלם, מסתורי ועמוס במתים-חיים - בסגנון מלחמת העולם השנייה, כמובן לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את המשחק והתקנתי אבל אין קראק וSD4HIDE לא מפעיל לי את זה וגם antiblaxx גם לא מפעיל או שאני לא יודע להשתמש בתוכנות האלה
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
אם יש והיא חוקית אז תגידו לי בבקשה כי התוכנה עושה לי בעיות(לא עם הסיריאל). תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם!! איפה אני יכול להשיג מכוניות להורדה ב TEST DRIVE UNLIMITED בגירסת ה PC? יש לי את האאודי S4 וניסן סקייליין. ראיתי שב XBOX יש עוד מכוניות.. מישהו יכול לעזור??
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
נפתח טורניר ישראלי למשחק הענק medal of honor לפרטים והרשמה!!! http://www.mohaa-il.up.co.il
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסימולטור מטוסי נוסעים , ושיהיה עם גרפיקה ,ותפעול של מטוס כמה שיותר מציאותי ואם כבר מדברים,צריך גם המלצה לאיזה ג'ויסטיק נחמד , יש לי איזה 2-3 ג'ויסטיקים אבל אף אחד מהם לא עובד כמו שצריך , חיבורים ישנים , בזמנו היתי משחק ב Flight Unlimited שמבחינת תפעול של מטוס היה מאוד מציאותי , בכל מקרה אני מקווה שיש חיה כזו סימולטור עם גרפיקה משובחת , בכול מקרה אני גר במטולה ,על הגבול , בטח אם אני אזמין משו יקח שנה עד שיגיע
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אהלן, הסיפור שלי הוא פחות או יותר קלישאה...מכור ל CS שפרש עקב המעבר ל 1.6 החלטתי לנסות לחזור...או לפחות להתנסות עם הגירסא הזאתי, אבל הסתבכתי לגמרי... יש כל כך הרבה גירסאות שאפילו אין לי כח לחשוב על זה... אז הורדתי רק את מה שצריך קובץ SteamInstall_CS.exe בגודל 379 מגה, ניסיתי להירשם עם ה CD-Key הטוב והפרוץ שלי (אל תכעסו עלי הא??)וכמובן שלא הלך... אז השלמתי עם העובדה שאצטרך לקנות את המשחק...אבל פה הסתבכתי עוד יותר... מה לקנות? יש שמועות ש Valve עדכנו את הסטים שיעבוד רק עם קודים של 2004 ומעלה או משו שכזה...האם זה נכון? האם CD-Key של ההאלף-לייף הטוב והישן (הכוונה לגירסה הזאתי) יעבוד? אם כן איפה בארץ עדיין מוכרים את המשחק הישן הזה? ואם לא, אז מה כן לקנות??? אני מעוניין לשחק ב …
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לסטים והוא רושם לי updating steam והוא לא מעדכן הוא עושה לי בעיית התחברות .....תעזרו לי בבקשה[br]פורסם בתאריך: 27.07.2007 בשעה 19:01:05 והדפדפן כן פועל לי.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אירוע ה-Game Awards חזר גדול מאי פעם לסיבוב הרביעי שלו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
- 1 follower
-
-
מכיון שדולר נמוך ומחיר של המשחק הוא 30$ חשבתי שזה עסקה טובה לקנות אותו באחד משירותים של הורדת משחקים חוקים כגון סטיים או של GAMESPY אבל אצל GAMESPY הקנייה מגובלת רק לארצות הברית וקנדה וכך גם באתר של EA במה שאני חושב הוא שירות הורדת שלהם מישהו מכיר שירות אחר שאפשר לקנות את המשחק כקובץ וכך לחסוך עלוית משלוח ? מה גם שלפי מה שראיתי בפריק לפחות מכורים את במחיר של משחק מלא של 219 ש"ח זה כפול בערך ממחיר ברשת בהתחשב בשער הדולר תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב Comunications משהו. יש שתי דלתות, האחת נעולה ובשבילה צריך PDA של מישהו מהמחלקה והאחת פתוחה ובתוכה גופה שלידה ה-PDA הנחשק. אומנם כאשר אני לוקח את ה-PDA הדלת ננעלת! חשוב לציין שאם איני לוקח את ה-PDA הדלת נשארת פתוחה. זאת הדלת מבחוץ - וזה הבפנים - (אפשר לראות ליד האיש את ה-PDA) אשמח אם תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
טיזר חדש מחברת Ubisoft עשוי להצביע על תקופת הזמן ההיסטורית שאותה נחווה במשחק הבא בסדרת Assassin's Creed, אי שם בשנה הבאה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו פה שיחק ב coop של resident evil 5 דרך עם ההמאצ'י ? אני לא מצליח..כל פעם שאני מנסה להצטרף למשחק שחבר פותח או שאני פותח זה נכשל , זה רושם "the game session has been canceld"
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
-
היי האם יש פאטצ' לליגה הישראלית בשביל FIFA 2005? ואם כן... איפה אפשר להוריד??? תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
כללי APB הוא משחק יריות המתמקד במלחמה בין הפושעים לשוטרים בעיר San Paro. במשחק נמצאים מספר NPCים שאותם מעלים רמות ועם כל רמה נפתחים דברים חדשים שניתן לרכוש החל מנשקים,בגדים,רכבים,סמלים ועד לשיפורים לנשק ולרכב. למשחק יש 3 "מודים" של מפות: Social district כאן ניתן לעצב רכבים,לעצב את השחקן שלך,לעצב סמלים לקנות חפצים של אנשים אחרים דרך מערכת מכירה פומבית וסתם להסתובב ולדבר עם אנשים אחרים כשמשעמם. Mission districts 2 מפות גדולות שבהם ניתן לבצע משימות דרך מערכת בניית קבוצות שבוחרת מספר שחקנים מצד הפושעים ומספר שחקנים מצד השוטרים ויוצרת משימה דו-צדדית (2vs2, 3vs3 וכו'), כשאחת הקבוצות צריכה לבצע משימות והקבוצה השניה צריכה למנוע מהם לבצע את המשימה. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מוכר שחקנים בפיפא 2007 בלי מנג'ר יש דרך לעשות את זה כול העוזר מבורך ;D
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-