משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לעזור ? היגעתי לשלב של רכבת תחתית ואין איך להמשיך ??? מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
-
בבקשה חם וטרי מן המקלדת : http://www.megagames.com/news/html/previews/hitman2-silentassassin.shtml
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
-
שלום. אני הולך לפרמט את המחשב שלי ואני לא מוצא את קבציי השמירות של המשחק סימס, שאותם אני רוצה לגבות. מישהו יודע איפה השמירות של הסימס נמצאות. ???
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להביא לי אתר שממנו אפשר להוריד את השירים (Theme Songs) של סדרת המשחקים מונקי איילנד (1, 2, 3 ו 4) ? ???
-
אמממ אנשים אני ממש ממש ממש ממש רוצה מאוד את police quest swat הראשון !! אתם בטח שואלים למה אזז פשוט נזכרתי במשחק הזה וכמה כיף הוא היה !!@@! אז בבקשה אנשים אם אתם מקירים מישהו שיש לו או אתם מכירים מקום שאפשרי להוריד ממנו את המשחק או בכלל כל דבר שקשור לזה !! בבקשה תעזרו לי !! ;D
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אני משחק ב-2 כל יום כל היום... מתי ייצא שלוש?!?! ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש? בשלב 3 או 4 לא הבנתי כל כך שצריך להציל את המדענים שנחטפו והועברו לבניין שמור עם מלא אזעקות אני מגיעה לנקודה שאומר המצפן ואין כלום אין עליה לקומה שניה אין ירידה אני עומד להשתגע!!!! איפה המדענים?????????!!!!!!!!!! :AR15: :AR15:
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אני צריך לינק למשחק או מאיפה אני יכול להשיג אותו :asthanos: תודה רבה על העזרה LOCO2000
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
יש לי בעית פינג בקאונטר. הנה המחשב שלי: PIII800 400MB ram voodoo3000 creative live platinum 5.1 בגרסה הקודמת של קאונטר 1.3 הייתי עושה disable לכרטיס קול ולא היתה לי בעית פינג. בגרסה החדשה 1.4 אין אפשרות לבטל את הקול אצלי, ובעית הפינג חזרה, כאשר אני נכנס למשחק עם קול. התקנתי עדכון של הכרטיס קול מקריאטיב ל XP, והשארתי רק את eax מסומן במאפייני קול של קאונטר. לא עזר. למישהו יש פתרון נוסף?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
התקשרתי לכמה חנויות ועדיין אומרים שאין אותו מישהו יודע מתי ניתן להשיג אותו?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
בבקשה הנה גלריית תמונות מהמשחק שאני גם מצפה לו וגם מחכה לו : http://www.blizzard.com/wow/content/screens/screens_may.shtml ויש לי רעיון בואו נעשה מהתרד הזה תרד תמונות רישמי של משחקים ואז כל פעם שיהיה לנו מידע על משחק חדש או תמונות אז נשים את זה כאן בסדר ואם אנחנו כבר מדברים על זה אז יש למישהו לינקים תמונות ומידע על IC כלומר IMPOSSIBLE CREATURES
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בואו להתעדכן בתאריכי יציאה של משחקים ותוכנות בערוץ החדש של ISONEWS במירק!! שרת irc.צונזר.net ערוץ Isonews# אני שם
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
-
-
איך עוברים את המפלצת האדומה השעירה בחלק השני של שלב 10 ?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
-
שלום יש לי ווינדוס XP ויש לי גם את המשחק GTA3 וכול פעם שאני משחק אז אני מגיע להרבה משימות ואז די נמאס אני רוצה לעוף מהמחשב אז אני שומר ואחרי זה כשאני בא לשחק שוב אני בא לעלות את ה- SAVE שלי אז הוא רושם לי את ההודעה הזאת שתמצאו בלינק הזה: www.Grovas4u.d2g.com/1.htm בבקשה עזרו לי, אם יש לך איזה פאטץ לזה או בעיה דומה או כזאת ויש לכם פתרון אנא שלחו לי לאי מייל או תחזרו לי כאן בהודעה מספר ICQ: 81609884 אי מייל: Grovas4u@hotmail.co.il בתודה רועי !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני כבר מת לסימולטור אווירי טוב בסגנון מלחמת העולם השנייה והמלחמה הקרה ( במיוחד בצד של הCCCP המבין יבין ) אבל אני לא יודע מה לקנות אז תנו משהו אם גרפיקה מגניבה הרבה מצבים מבחר גדול של כלי טיס מנוע פיזיקלי משכנע והכי חדשוב מהנה ושיש בו קרבות אוויר ענקיים של 50 מטוסים מכל צד בקרב ענקים אם כוחות קרקע וכדומה. והאם יש מטוסים קרביים בFS2002?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שינוי ההגדרות של המשחק מבחינת המקשים ומבחינת העכבר לא נשמרים ! אני צריך לאתחל אותם מחדש כול פעם! יש למישהוא פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לשחק fifa 2002 או world cup 2002 באינטרנט עם משתמשים שאני לא מכיר? דרך איפה והאם זה בכלל שווה וכיף לשחק משחקים באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
יש לי גיטיאיי 3, והורדתי תדרברים החדשים של אי טי איי.. 8) עכשיו אני מפעיל את המשחק ובמקום לראות את הרחוב רגיל אני רואה לבן, ואחרי כמה דקות זה מסתדר ואחר כך חוזר שוב. יש לי Hercules FDX 8500LE ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שמועה הגיעה לאוזניי שהמשחק כבר יצא... האם השמועה נכונה?? האם מישהו הספיק כבר לפרוץ אותו??
-
יש לי בעיה שאני מתאר לעצמי מתרחשת גם לאנשים אחרים דבר ראשון המשחק מצוין והכל עובד חלק. אבל... כשאני טוען משחק ששמרתי (יש פס כזה שמתמלא) הוא עושה בעיה ויוצא לי מהמשחק. כבר רשמתי פו בפורום על הבעיה המעצבנת הזאת ואמרתם לי להוריד את ה patch ואכן הורדתי אבל עדיין שום דבר לא עוזר יש לי xp באנגלית נ"ב יש לי שני משחקי GTA (אחד מהם הוא גרסה רחבה יותר של שתי דיסקים, והשני הוא גרסה של דיסק אחד אולם אין רדיו במשחק) ובשניהם זה לא פועל!!! מה לעשות?! בא לי להתאבד כבר, זה משחק א ד י ר משהו יכול להציל אותי?