עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. טוב, אין פיירוול , אין וירוסים אין בעייה בתקשורת ומוריד תקין מכל המקומות , , 1.5 ADSL, אבלללל אחרי 1-5 דקות של משחק הוא מודיע את ההודעה ויוצא מהשרת בלי שום סיבה .... מהה לעשות , הרצתי תיקון ל PB , וביטלתי VOIP, מעניין מה אני יכול לעשות , אני רוצה שזה יפעל תקין לפני שאני ישחק במקורי כי אחרת לא שווה ... P4 1.7 ATI 9800PRO 512 אין שום בעיה אחרת במשחק ,רץ חלק על מדיום ....

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by Meir787,

האם יומר HALO 2 למחשב ? אם כן, יש תאריך/שמועות ? תודה לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  3. יש לי תמישחק מקורי אבל איך נירשמים ניסיתי והוא שולח אותי כל פעם לאתר של EA להירשם

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by STRENGTH,

אני מפעיל את המשחק ורשום לי את ההודעה הזאת The system does not meet the minimum processor speed requirements. You will most likely have performance problems running the game, which can be reduced by lowering detail settings in the nwconfig program. אבל לא הגיוני זה משחק ישן מאד ויש לי מפרט מאד טוב (לפחות ביחס לתקופה שזה יצא) למה קיבלתי את ההודעה הזאת??

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by manbot,

יש לי בעיה-כשאני מנסה להפעיל את הדמו של המשחק אז זה פשוט עושה לי מסך שחור לכמה שניות וחוזר לווינדוס. מפרט: p4 1.8 radeon 9800np 512mb ram התקנתי את הדריברים הכי חדשים וזה עדיין קורה... בבקשה עזרה! תודה מראש, manbot

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. סוף סוף וואלב שיחררו תמונות חדשות מגירסאת ההרחבה של HALF LIFE2 עדיין לא ברור אם נשחק בהרחבה עם גורדון או עם אלכס...מה שלא יהיה-המשחק מתרחש זמן קצר [מאוד קצר] אחרי סיום HL2,ואלכס כן שרדה את הפיצוץ. לצפייה בתמונות החדשות לחצו על הלינק הבא: http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2aftermath/screenindex.html ניתן להבחין בשיפור גראפי כלשהו...למרות שאני לא מצפה לגראפיקה כמו להמשך המשחקיות המעולה של המשחק מה שכן-אני מאמין שעד שהמוצר הסופי יצא לשוק,וואלב גם יוסיפו למשחק את אפקטי הHDR החדשים...ככה שהמשחק ייראה פי 2 יותר טוב ממה שהוא נראה בתמונות.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  7. חשוב שמערכת הקרבות שם תהיה בתורות, כמו ב Fallout tactics ולא בזמן אמת! ועדיף שהעלילה תהיה בזמנים מודרניים או בעתיד. רק לא עלילת טולקין עם פיות וגמדים...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MushMush,

בעע אני כבר יומים מנסה להבין מה הם רוצים ממני!@ מזהזהה איך אפשר לעבור את זה? זה עדיין בהתחלה שלב1.4 :bash:

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by galz,

אני רוצה להתחיל את 2, הבעיה היא שאף פעם לא סיימתי את הראשון. מישהו יכול להסביר לי את העלילה של 1 ומה קורה בסוף? (הספקתי קצת אחרי שהמארינס מגיעים...) תודה רבה=]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. צריך דום חינם 2 אוו1 אחי טוב 2 ....

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MaoR_KilleR,

שלום חברים, אז החלטתי שאני צריך משהו שיעסיק עד ש- Battlefield 2 יגיע לארץ ויהיו לי האמצעים לקנותו... אני רוצה משחק אסרטגיה בזמן אמת, ושיחקתי כבר ב- C&C Generals + Zero Hour Warhammer 40K: Dawn of War Homeworld2 Warcraft 3 (איבדתי את הדיסק.. אבל אין לי כוח לחזור לשחק או לקנות את חבילת ההרחבה) אני אוהב משחקים שאתה אוסף משאבים, בונה בניינים ויחידות.. לכן לא אהבתי את Rome Total War Ground Control 2 מה נשאר? Age of Empires III רחוק... מה עם - Battle for the middle earth Nexus: the jupiter incident ? Earth 2160 כרגע רק בגרמנית. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני זקוק לסייבים חצי מלאים. או אתר של סייבים.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by nadav77,

חבר'ה אני לא מצליח להיכנס לgta_sa זה רושם לי grand theft auto sa requires at least directx version מה זה אומר??

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  14. אם אפשר לשלוח לאימייל avinoam@gmail.com תודה רבה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. זה היה לפני הרבה זמן ששחקתי בו אולי מישהו זוכר זה משחק כדורסל 2 על 2 היה אפשר לשפר את השחקנים שלך לעשות אותם בריונים ומלא דברים מתי שאתה זורק הוא קופץ ואז צריך לעצור בנקודה מסויימת כדי שיייכנס הכדור אולי מישהו מכיר זה היה משחק חמוד כזה. מי שיודע למה אני מתכוון שיכתוס תשם. תודה

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by iakovl,

הכל בכותרת

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  17. Started by @guitarsuite@,

שלום! התקנתי היום את המשחק וכשניסתי להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הבאה: ההערה כתובה בקובץ במצורף [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  18. אהלן , המשחק BF2 ייצא והוא עם דרישות גבוההות בהחלט , רציתי לעשות בדיקה לראות את ההגדרות של כול אחד מכם + המפרט + איך המשחק רץ , נתחיל , לי עדיין יש P4 1.7 512 עם ATI PRO 9800 לצערי רץ על הכי נמוך חלק, ואם אני מעלה את הרמה הטעינה שלו לוקחת המוווןןן זמן וזה מייאש, , , אני אחליף את המעבד ל AMD3000+64 וזכרון ל 1G ...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shaniyakov,

אני לא מצליח להפעיל את הסונקר cue club על sp2 אני משחק עד לשלב שאני מכניס כדור לחור ואז זה יוצא..... ורושם הודעת שגיאה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כל פעם כשאני נכנס לאיזה שהוא רכב לא משנה איזה , כמעט לא רואים כלום על המסך חוץ מהמכוניות עצמם לכמה שניות , ואז אני צריך לנחש לאיפה אני נוסע ואחרי כמה שניות זה מסתדר. זה לא קורה כל הזמן , אבל רוב הפעמים. לעוד מישהו זה קרה ? יש פתרון ? (ועשיתי חיפוש..). * יש לי RADEON 8500.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. ככה מסדרים את הבעיה: התחל-הפעלה עכשיו תכתוב: dxdiag.exe עכשיו בחלון שנפתח לך תלך ל-sound ושמה ב- hardware sound acceleration אתה צריך לגלול עד שיופיע לך basic acceleration עכשיו לצאת ולהפעיל את המשחק והבעיה מסודרת.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by DarkTesticle,

שלום, הורדתי את המשחק, הורדתי את כל הפאטצ'ים הקיימים מגרסא 1.5 עד 1.8.26 ושום דבר פשוט לא פועל (אני יודע שמתקינים פאטצ' לפני קראק) כל אחד שאני מנסה עולה השגיאה "This update is not compatible with your installed version" הדבר היחיד שפועל הוא העידכון מהמשחק עצמו, שמעדכן את המשחק לגרסא 1.8.1.21 אבל על גרסא זו ניסיתי את כל הקראקים הקיימים וכשאני לוחץ על איקון המשחק שום דבר אינו קורה לא משנה באיזה קראק מדובר. ניסיתי אפילו להתקין את גרסאת ה"פלוס" של המשחק אבל גם לזה שום קראק לא פועל. עיזרו לי בבקשה. (הדבר היחיד שכן פועל זה הקראק לגרסא המקורית של המשחק, בלי שום פאטצ', אבל יש קטע במשחק בו חייבים פאטצ' תיקון ולכן אני צריך אותו)

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  23. Started by האיש הירוק,

אני צריך GTA 4 בבקשההה....

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by Black Knight,

שלום אשמח לקבל לינקים לאתרים עם אינדקס גדול של משחקי פלאש כמו MiniClip MouseBreaker ואשמח גם אם תמליצו לי על משחקים מתוכם שאפשר לשחק בהם עם שני שחקנים (ויותר) או פשוט משחקים שאהבתם. תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  25. אני צריך עזרה. התקנתי את המחשק והכל עובד פיקס אבל התפריט של ההתחלה לא רושם לי כלום. במקום אפשרויות, משחק חדש וכו זה רושם לי >NULL< . מישהו נתקל? מישהו יודע....... HELP

• 0 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים