עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הורדתי פיפא 2002 ואז הורדתי את הקראק לעיברית והקראק מתרגם חלק מהמשחק ובשאר אין טקסט:

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  2. Started by dids22,

תודהה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by the kon,

שלום מה מצב יצא הדמו של קינג קונג הנה מס קישורים http://www.gamespot.com/pc/action/kingkong/download_6135243.html http://www.gamershell.com/download_11055.shtml 290 מגה תהנו

4. Started by ISRal,

חברה אני צריך עזרה!!!! התקנתי כבר 3 גרסאות של NBA 06 ותמיד יש לי אותה תוצאה איך שאני מפעיל את המשחק מופיע הלוגו של המשחק ובמקום שהמשחק יעלה (לסרטון של EA SPORTS) הוא פשוט יוצא ונסגר ללא כל הודעות שגיאה. אם לעוד מישהו זה קורה אז שיגיד כדי שנמצא מה משותף לנו שאולי גורם לבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. Started by Psy_Hunt3R,

טוב ככה אני כבר לאדע מה לשחק אפשר המלצות למשקים נורמליים? בעיקר ירייות,הרפתקאות מלחמה אבל לא תפקידים ואסטרטגיה תודה מראש ד"א משחק שיעבוד על 6600GT 1024 RAM

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. ברשותי מחשב עליו מותקן משחק הסימס - אני חושב גירסה 2 + אוניברסיטה (אם זה משנה). אני רוצה להעביר את ההתקדמות והשמירה של המידע למחשב אחר ולהמשיך במחשב השני מאותה נקודה. איך ניתן לעשות זאת ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. Started by hagay21,

שאני מעלה את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה כפי שמופיע בתצלום [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה הורדתי Steam ומה עכשיו להתקין ואיזה שם משתמש לרשום

9. Started by KermitShor,

לא יודע אם יש את זה לעוד אנשים אבל זה הבעייה מפעיל את המשחק הכל טוב ויפה ואז מתחילים להסביר איך להסתובב בעולם , לסובב את זווית הראיה וכו מיד אחרי זה מסבירים על המגילות (מממממש בהתחלה של המשחק.. אפילו לפני משימות וכו'..) מזה מגילת זהב כסף וברונזה. מיד אחרי זה אומרים לי ללחוץ על המגילת ברונזה ואיך שאני עושה את זה המחשב עושה לי ריסטרט!!!! מה זה לעזזל? זה באג במשחק בעיה אצלי?? זה קורה רק כשאני לוחץ על המגילה הזו שהם אומרים לי ללחוץ עליה יש לי Asus 6600GT extreme pcx 1024 MB kingstone amd 64 3000 מספיק חזק בשביל להעלות את המשחק... אבל לא יודע מה בעיה בבקשה עזרה

10. Started by Asafalfa,

למישהו יש רעיון למה כל פעם שאני מתחבר אני לא מתחבר ל חדש של ישראל אלה של ארהב :\\ כל פעם מחשב ... כאשר פעם זה היה מתחבר לי לחדר של ישראל :\\.... מישהו יודע איך לסדר את זה ?

11. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. ברשותי רשת ביתית בת שני מחשבים. יש לי פיפא 2006 מותקן על שני המחשבים. כאשר אני בא לשחק בפיפא ברשת, זה כותב לי trying to establish ... במשך בערך חצי דקה ואז זה רושם connection failed. מה אני צריך לעשות? אולי אני בכלל לא מנסה נכון? אפשר הסבר על איך לשחק ברשת? ויש ברשותי ראוטר, האם יש צורך בפתיחת פורטים מיוחדים למען משחק ברשת? תודה רבה לכולם, אבי.

12. Started by GrayFox,

מה המצב יש לי FEAR אבל אין לי CRACK למישהו יש בשבילי

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  13. Started by faceless,

בזמן האחרון המחשב שלי לא מצליח להסתדר עם הורדות של 100 מגה , הוא פשוט דופק אותה בכל מיני מקומות חשבתי שהבעיה הסתגרה אחרי שהורדתי castle wolf ו operation flashpoint אבל הורדתי את MCO וגיליתי מלא CRC ERROR :'( , בכל מקרה הצלחתי לפתוח את המשחק אבל יש לי מס קבצים פגומים , אז אם יש מישהו בעל ADSL או סתם רצון טוב צרפתי רשימה של הקבצים הפגומים ICQ : 116595990 lirango@zahav.net.il

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by asi2k1,

מישהו פה יודע איפה יש להוריד ספיידרמן החדש זה דחוף שמעתישזה משחק ממש פצצה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. או איפה קונים (אם חייבים לקנות) ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shimon23,

בשלב 4 שיש את הלטאות האלה אני קופץ על עמוד כזה שיש עליו לטאה, ואחרי זה לעמוד הבא עם עוד שתי לטאות ואיך ממשיכים משם?

17. Started by r_mindel,

של המשחק Quake 3 Arena מישהו מכיר אתר וארז עם לינק טוב של המשחק??? רועי

18. Started by X-_PLOSIVE,

מישו יודע מתי יוצא serius sam 2? כי שמעתי שהוא הזדהב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שיחקתם כבר ב Ghost Recon משחק אדיר !!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by omri_ro,

לא פועלים לי הCHEATים בDEADLY DOZEN.... מישהו...איפה בכלל כותבים אותם?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by bluemail,

תגידו מתי יגיע civ3?

22. Started by PorSchE,

8) בבקשה חברה אני חייב את הקובץ 24 של הטירה הנאצית מישהו יכול עזור לי ? בבקשה :AR15: ???

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by kaisman,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד משחקים מלאים חוץ מKAZZA ומורפיוס! כאילו אתרים!

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  24. Started by i_love_u,

שידרגתי לXP , אבל כל משחק שאני מתקין פועל לי רק בחלון קטן אני לא יודע מה הבעיה במקום להראות את המשחק על מסך לם , הוא מראה לי את המשחק על חלון קטן ואומר אין איזשהו קובץ DLL מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. Started by yirmi,

אני חייב בדחיפות לינק לטירה הנאצית. אם תוכלו להביא תבוא עליכם הברכה....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים