משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הגעתי לקטע שצריך ללכת לחפש את המסכה שמחזירה אחורה תזמן עכשיו הלכתי לקחתי את חרב העקרב ששוברת קירות ואני תקוע בתוך החדר הזה לא יודע מה עושים מישהו יכול להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי פדלים ישנים שהגיעו עם הגה שקניתי פעם... ניסיתי להשתמש בהם בתור הrudder שלי אבל נתקלתי בבעיה... אגב- RUDDER, במשחק FSX, זה מה שנותן לך את האפשרות להזיז את המטוס ימינה ושמאלה על הרצפה, לא הכנפיים אלא הגלגלים. יש 2- במקור- גז וברקס... הם דיי סימטרים אז רציתי לנסות להשתמש בהם אבל... כל אחד מהם נחשב כסליידר, ככה שבאפשרויות של המקשים עצמם, כשאני לוחץ על אחד מהם, הוא לא מופיע כי הוא לא נחשב מקש אלא סליידר... ובאפשרויות של המקשים-סליידרים- יש קטגוריה של rudder אבל בעצם אני צריך להגדיר משהו עם שניהם, כי התוכנה מחפשת משהו שיש לו ימינה ושמאלה ובעצם מה שאני רוצה זה שהגז יהיה ימינה והברקס יהיה שמאלה, מקווה שהבנתם... כך שבעצם אני יכול להגדיר שם רק אחד מהם- וזה לא נותן…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ההורים שלי מביאים לי מחול PS2 ורציתי לדעת איזה ציפ הכי כדאי לקנות ראיתי באינטרנט את ה DMS4 Pro שעולה כולה איזה 300 שקל בארה"ב עם משלוח והכל זה יצא איזה 450 נראה לי ורציתי לדעת אם האופציה לנגן DIVX מאפשרת לך לראות אותם עם תרגום? ועוד שאלה זה איפה אפשר להתקין את הצ'פ בארץ? או אם יש חנויות בארה"ב שעושות את זה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house תהנו
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש הגה טוב למשחק בכותרת המטרה שלי היא לקנות הגה טוב עם תיבת הילוכים ועם קלאץ'...אך הבעיה היא שעד עכשיו נתקלתי רק בערכה אחת שכזו: Logithec g25 והיא מאודדדד יקרה. האם מישהו מכיר ערכה דומה (לא חייב שתיהיה איכותית מדי) במחיר סביר יחסית? המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי לבזבז על כך זה 500 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
משעמם לי בבית כבר אין לי מה לעשות אני רוצה שתמליצו לי על משחקי יריות ומשחקי מרוצים כמו מכוניות וכו'..
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום חברים! יש SALE באוריג'ן עם 50 % הנחה על BF 3 ו BACK TO KARKAND. המחיר הוא באירו אבל 50% הנחה הופך אותו לאטרקטיבי יותר ( בחישוב שלי $32 לגרסה רגילה ו $9.90 ל DLC)
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3248738,00.html
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
GTA V - הדיון הטכני זה הדיון הטכני ל-GTA V. עם משחק חדש בקנה המידה של GTA, יש גם בעיות טכניות כאלה ואחרות. דיון זה, מרכז את הבעיות הטכניות שלכם ופתרונות שפורסמו ברחבי הרשת. תמיכה טכנית + פתרון לבעיות שונות מרוקסטאר רשימת פתרונות באתר PCGAMER רשימת פתרונות ב-reddit איך לפתור את הבעיה עם Windows User Accounts (נפתר בפאטצ' 1.01) איך להעביר את הדמות מהקונסולה ל-PC מדריך ביצועים וגרפיקה (NVIDIA) פאטצ'ים ועדכונים פאטצ' 1.01: פאטצ' 335.1: פאטצ' 350.1 פאטצ' 350.2 דיון מהנה ומועיל לכולם!
-
- 186 תגובות
- 64.7k צפיות
-
-
קבלו את פני קול אוף דיוטי החדש, שמתרחש בשנת 2060 ויציע משחק Co-Op עלילתי, בתוספת מכניקות תנועה ויכולות התאמת דמות ונשק מתקדמות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%96%d7%94-%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%9c-call-of-duty-black-ops-3/
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
???
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים עם ראוטר אלחוטי ואני משחק קונטר,עכשיו אני ואחי רוצים לשחק יחד. שאנחנו נכנסים לאותו שרת הפינגים מדי פעם קופצים ובוונטרילו בכלל לא שומעים אותנו ושאנחנו עם חברים זה מעצבן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח שמעתי שפתיחת פורטים משו כזה יעזור אני יודע ... תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
בדקתי בסטים ובD2D, אבל לא ראיתי שם את המשחק. איזה עוד אתרים דומים יש?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כל מי שמעוניין להירשם שימלא את הקריטריונים הבאים: שם בסטים: רמה לפי דעתך: סקייפ: טים ספיק כן/לא: שם במציאות: יודע ESL כן/לא:
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
התמונות הבאות מראות את ההתפתחות הגרפית של סדרות משחקים. פשוט מדהים לחשוב איך הגרפיקה תתפתח בעשור הקרוב... Ratchet & Clank Project Gotham Metal Gear Solid Super Mario Halo Gran Turismo Devil May Cry Grand Theft Auto Final Fantasy Tekken
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, עקב חוסר שימוש ובעלות של עוד כשני משתמשים נפרדים, החלטתי למכור משתמש סטים שבבעלותי כבר כמה שנים (3+-). המשתמש עובד, תקין ונקי מבאנים (מתחייב), ואשמח להראות זאת לקונה אשר ירצה בו. המשחקים שהמשתמש מכיל הם: Arma 2 + Arma 2 Combined Operations Resident Evil 5 + 6 Arma 3 Black Mesa:Source החדש המחיר המבוקש הוא 100 ש"ח בלבד. בקניה ישונו האימייל והסיסמא ע"י הקונה, כך שלמוכר (אני) לא תהיה דרך להיכנס למשתמש לאחר המכירה. יצירת קשר בטלפון *** או באימייל *** תודה, עדי.
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני לא מצליח להרוג את הכלב בסוף המשחק יריתי עליו כבר איזה 100 יריות מהbfg ואפילו מהעצמות שמקבלות כוח מהמתים ושום דבר זה לא מזיז לא {אגב השגתי את הנשקים האלו ע"י צ'יטים כמובן } תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני במשימה שצריך לעלות לגג של הכלא ולהרוג את מורלו עם רובה צלפים אבל אם אני עושה כוונת תראו איך רואים ... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1067920&Highlight=&page=0 עכשיו בפורום גיימר יש דיון על בחירת שרת לקהילה הישראלית. אם יש לכם דיעה בנושא ואתם רוצים להשפיע אתם מוזמנים לבקר שם. "בעבר הקהילה הישראלית התעתדה להיכנס לשרת Whiteside Ridge אך הוא התמלא בגילדות איטלקיות. נראה כרגע שהגילדה של Reddit עדיין ישחקו שם, והם דוברי אנגלית, אך כנראה שהם יהיו בין היחידים. Gandara יתרונות - שרת גדול ו"מפורסם", שרת UK לא-רשמי כלומר סיכוי גבוה לאנגלית למרות אחוזי דוברי האנגלית בו. חסרונות - שרת גדול אומר הרבה בילוי ב-overflow ובתורים ל-WvWvW. זה שהוא מפורסם (השני בגודלו באירופה כרגע) רק אומר שהוא יתמלא ויתפוצץ עוד יותר בשחקנים. Gunnar's Hold יתרונות - האחו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מישהו שמארגן או יודע על התארגנות לקניה קבוצתית? זה אמנם לא פופולארי כמו STARCRAFT, אבל בטח יש כמה אנשים בפורום שמעוניינים במשחק.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יום לפני שהוא נוחת בפלטפורמת ה-uPlay במחשבי ה-PC, אתם מוזמנים לצפות ולהתרשם מתמונות וסרטוני השוואה של משחק הפעולה הפרהיסטורי מחר, ה-1 במרץ, יושק המשחק Far Cry Primal בגירסה שאמורה להיות האולטימטיבית והמרשימה ביותר שלו – זו שמיועדת עבור מחשבים אישיים, ומגיעה שבוע אחרי ההשקה לקונסולות הדור הנוכחי של סוני ומיקרוסופט. המשחק שהופך אתכם לצייד-על ושליט חיות הפרא בעידן העתיק זכה לביקורות חיוביות לרוב עבור גירסאות הקונסולות שלו, כשחלק מהמבקרים מעריכים יותר את המעבר הבלתי צפוי לתקופה שונה לחלוטין עבור סדרת Far Cry וחלק פחות, אך מה שמסקרן יותר במסגרת גירסת ה-PC (שבאופן טבעי תציע את אותה העלילה ואותה המשחקיות הכללית) היא איך בדיוק יוכל להיראות המשחק כשהוא אינו מוגבל בידי חו…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הי,יש לי משחק לסוני פלייסטישן אחד שעלה 300 שח והוא נשרט (או נסרט או איך שלא כובתים את זה) וחבר שלי אמר לי שאם אתה תצרוב תמשחק מחדש הוא יפעל לך.. אז אני רוצה לפחות לנסות אבל אני לא יודע איך,אפשר עזרה בבקשה? ורק שתדעו שאני לא הולך לתת את את המשחק למישהו,פשוט חבל לי על 300 שח!!!! תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בדיוק כמו בכותרת אני רוצה לדעת דרישות מערכת מומלצות ומינימום למשחק NHL 2006 תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-