עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הורדתי את שתיי הדמואים החדשים Starship Troopers ו-BOS או בשמו השני Bet On Soldier שמתי על HIGE ב-Starship Troopers פשוט יצא לווינדוס (לשולחן עבודה) ו-BOS עבד איטי וקירטע רצח שמתי על LOW ועבד חלק אבל בגרפיקה חרא שווה להשקיע באיזה גוף קירור ב-200 שקל ולעשות OC רצחני ?? כי אין לי כסף ל-7800 או ל-6800GT אה והכרטיס שלי GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP

2. Started by shmoolm,

לאחרונה התקנתי את הפאצ' 1.01.... עכשיו שמתי לב שכל השרתים בכלל בגירסא הישנה יותר... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחזור חזרה למצב המקורי ??? (ללא הפאצ') או שאני צריך להתקין שוב את המשחק?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  3. עם ה DOSBOX הקול עובד בדרך כלל עם כל המשחקים פשוט יש כאלה משחקים ששומעים את הקול ואת המוזיקה בצורה מקוטעת ואני לא יודע אם זה פגם במשחק , קובץ או בחירה לא נכונה של כרטיס קול . ב SETUP אני עובר כרטיס כרטיס ואין אותו דבר שומעים טוב ולרגע מקוטע .

4. Started by ruff stuff,

אני רוצה להפנות אתכם לכתבה שפורסמה היום ב y net לגבי שנאים שמתחממים וגורמים נזק לרכוש במידה והשנאי שלכם תקול תוכלו לקבל אחד חדש בדואר. הכתבה נמצאת במדור המחשבים של y net .

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. משהו איכותי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  6. Started by Zaks Sharon,

שלום! מישהו זוכר איך אני יכול למצוא משחק ישן שמאוד דומה ל-jill of the jungle... ההבדלים ביניהם הם שפני האישה ומד החיים נמצאים בצד ימין למטה, הגרפיקה מתקדמת יותר... אתה משחק מן לוחמת כזאת, שנלחמת במפלצות בכל מיני מקומות, ויש גם מפת עולם (יענו שאתה מטייל בתוך המפה ונכנס לעיגולים שהם בעצם העולמות שאתה משחק בהם). תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  7. Started by ולרי88,

כל הזמן שאני נכנס לדמו של פיפא 06 קיצר אז התפריט מתחיל לקפוץ לבד... אני לא מבין מה זה ..אבל הבנתי שיש לו בעיות אם דברים אלחוטיים..יש לי עכבר אלחוטי אז הוצאתי אותו ואז זה לא קופץ יותר .. איך אני יכול לשחק מבלי להוציא את העכבר..!?????????????

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  8. Started by Frozen-Ice,

יש פרוץ או שחייבים לקנות ?? ואני יודע שצריך לשלם על משהו חודשי לא ? מאיפה קונים ואיך קונים ? וכמה עולה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ahuvit,

שלום! הורדתי דרך האימיול את המשחק NBA 2005 וירדו לי 2 קבצי BIN ו- 2 קבצי CUE. קראתי שאפשר בעזרת התוכנה ULTRAISO לפתוח את קבצי האימג' במקום לפתוח בעזרת הדיימון טולס או לצרוב וכך להתקין את המשחק על המחשב. אבל זה כבר משחק שני שאני לא מצליחה להתקין על המחשב... התוכנה עובדת, המשחק קיים ב- 2 חלקים וכשאני מתקינה ומגיעה לחצי ההתקנה כתוב "נא להכניס דיסק 2" ואני לא מצליחה להמשיך להתקין את המשחק על המחשב שלי. המשחק עובד רק כשפותחים את האימג' עם הדיימון טולס. למה לא מצליח לי להתקין..? בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

למי יש את המשחק הזה? איך הוא?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  11. אני רוצה לדעת פשוט למי יש את המשחק או כבר הזמין אותו ב- Steam, כי בנתיים לא פגשתי ישראלי אחד שקנה את זה.

12. Started by NIRAN,

זו השגיאה שמופיע לי כשאני מפעיל את המשחק עם Anti-Blaxx : http://img251.imageshack.us/img251/3084/error4ox.jpg ואילו ההגדרות שלי ב Anti-Blaxx האם הם בסדר?: http://img251.imageshack.us/img251/7103/settings5nb.jpg

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  13. BF-IL.Com Ranked By Beesites.biz - 80.179.153.14:16567 כנסו ותתפרעו!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  15. Started by evy,

או שיש גם אפשרות לשחקן יחיד ולעבור שלבים וכל זה?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  16. Started by x-pac,

מישהו יכול להביא לי רקע ואולי קישור... על City of Heroes

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  17. Started by trxman,

שבת שלום לכולם וחג שמח יש לי בעייה במשחק פיפא 06. כאשר אני נמצא במשחק, בכל מקום שבו ניתן לבחור\לשנות משהו (תפריטים, קבוצות, הגדרות וכדו'), המחשב כאילו מזיז את העכבר ומעביר בינתיים את כל האפשרויות.... למשל בתפריט הראשי..המחשב עובר מאופצייה לאופצייה לבד, כאילו אני מזיז את העכבר..אך העכבר לא זז.. בבקשה עזרה, תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  18. יש לי את המשחק המקורי של UT2K4 והורדתי את המוד KILLER FLOOR מאחד האתרים של UT התקנתי והוא לא מפעיל לי אותו... קיצר,יש מישהו שיודע איך להתקין מודים בUT2K4? ולהפעילם

19. Started by nadav1379,

יש לי את המשחק CZ ומתי שאני רוצה לשחק באינטרנט הוא לא נותן לי שאני מנסה דרך the all seeing eye זה רושם לי "error in command line" ושאני מהנסה אם התוכנה של הקנטר ב find servers ואני נכנס לאינטרנט זה רושם לי" (lan servers are restricted local clients(class c למה זה עושה את זה?

20. ההודעה הזאת עולה לי במשחקים (לא כבדים כמו HL2 או DOOM 3 או רידיק) במשחקים ישנים כמו CS 1.6 או New World Order ששיחקתי ב- FAR CRY וב-HL2 לא עלו שום הודעות מישהו יודע מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. Started by elad the master,

מישהו ? שיגיד לי ונראה מה קורה..

22. Started by Rrafi,

למי שיש שישלח לי כפרה עליו...!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  23. שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לברר מהם הפורטים של המשחק הזה? בשביל שאני אוכל לשחק ברשת... פשוט אני נתקל באנשים שיש להם גם, ואי אפשר לשחק... מישהו יודע אולי?

24. לא הבנתי זה אותו משחק ? רק שם שונה ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים