משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לדעת המשחק BATTLEFIELD 2 הוא רק מולטיפלייר או שהוא לשחקן יחיד? כי הקודמים היו גם ליחיד וגם מולטיפלייר ואני רוצה לדעת מה המשחק הזה ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש אפשרות לשחק במפות ביינוניות\גדולות (32\64) בסינגל פלייר? אם כן, איך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אחרי שנה שלמה שהייתי קבור בטכניון ולא חלמתי אפילו על משחקי מחשב, אני חוזר ובגדול בזמנו הייתי מוריד משחקים מהאימיול דרך ליונטוורק וכאלה. אם יש למישהו אתרים טובים או תוכנות מומלצות שדרכן הוא מוריד אני אשמח לדעת תודה !
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
היה מותקן לי על המחשב sims hot date. כדי לשנות ל- house party, מחקתי את הסימס הרגיל (לא מצליח למחוק לי את ה"הוט דייט"). עכשיו אני מנסה להתקין מחדש את הרגיל, וזה נותן לי את ההודעה הבאה: מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
היה לי ונמחק לי בטעות , ואני לא זוכר את השם
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
למה אין שרתים מהירים? יש שרתים ישראלים? הפינגים שלי מעל 100 בכול השרתים בעולם וממש קשה לשחק ככה במשחק
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי בזמן האחרון בא לי משחקי יריות בסגנון של PAINKILLER בערך אפשר גם עם עלילה נורמלית ולא רק לירות לירות לירות, אבל לא משהו התגנבותי כמו THIEF כי אני לא אוהב כאלה, ולא SPLINET CELL ו SWAT כי זה גם של התגנבות בערך ואני לא אוהב כאלה, הורדתי את הדמו של PAINKILLER ואהבתי, אז אני מבקש המלצות לסוג משחקים כאלה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/2005/08/05/news_6130377.html כתבה מגניבה שמדברת על כל הנושא של הכסף הוירוטלי שיש במשחקי ה ONLINE כמו WOW, ועל הצורך בשיית שערי חילופין בינם לכסף אמיתי, ממש כפי שיש למשל בין הדולר לשקלים, בשביל שאנשים לא יפלו לעסקאות לא טובות וכו'... די מגניב http://www.gameusd.com/news0730.htm
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני בבעיה התקנתי את השטות הזאת ואני רוצה חזרה את כול השמירות שהיו לי.... ואם לא אז יש מתנדבים שיציעו לי שמירות?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
התקנתי והפעלית את act of war direct action וכשנכנסתי למשחק הוא לא היה על מסך מלא... חשבתי שזה יעבור לו, אבל גם במזמן משחק, הוא לא על מסך מלא, ובהגדרות לא מצאתי כלום בקשר לגודל של המסך כמו שכתוב לי בחתימה, יש לי 6200 משודרג, וזה עובד חלק בהגדרות הגבוהות, אבל אני לא בטוח שזה שינה את ההגדרות, למרות שאמרתי לו-כי הוא לא על מסך מלא. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? או שאולי הכרטיס שלי לא מספיק? כי הבנתי שזה משחק כבד.. או שבכלל המשחק הזה מוזר..והוא אמור לעבוד לא במסך מלא.. תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות משחקים מקוריים בזיל הזול ? אני מעוניין לקנות את המשחקים הבאים בכדי לשחק בהם ברשת בלי הרבה בעיות.. - half life 2 + cs:source - BF2 - warcraft המשחק החדש שלהם שכחתי את שמו.. אפשר כתובות לאתרים ומחירים.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ואיי אני מת שיצא המשחק הראשון היה מזה נוסטלגיה...השני היה גרוע? האם ID מתכוונים להוציא משחק שלישי עם בגרפיקה כמו של DOOM3?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היה פעם משחק כזה עם פינגווין שכשלוצים ל רווח הגוף שלו מתארך ויש שם מכונית מטוס וכול מיני. אני זוכר שהוא היה בצבע כתום-אדום כזה. משחק ישן מאוד משהו למחשב 386. יוו אם מישהו מוצא על זה מידע או לינק הוא תותחחחח!!
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק מחשב מאחד הסוגים: פעולה,אסטרטגיה ומשחקי תפקידים.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
האם אפשר להריץ משחק ישן שמותאם למערכת DOS על מערכת XP ? יש לי משחק ישן שהשגתי ואני מת לשחק בו אבל זה לא ברור לי איך אני עושה את זה כשמערכות ההפעלה השתדרגו והתקדמו... למישו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3132773,00.html
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
תקציר: כמה חברה פיתחו תוכנה הנקראת ABR (ALTERNATIVE BATTLEFIELD RANKING) המאפשרת לשחקנים שאין להם עותק מקורי לשחק ולהשיג נקודות. כמו כן לאדמיניםשלא רוצים לשלם בנוסף על שרתים עם ראנקינג. התוכנה היא בטא, לכן צפוייות בעיות. את התכונה ניתן להשיג באתר www.bf2scripts.com קרדיט: http://boards.mgamers.co.il/thread.php?threadid=1362
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אהלן בהתחלת המשחק, אחרי כמה שניות עד דקה או שתיים של משחק בלבד, המשחק עושה פריז עצבני למחשב או שבכלל דופק אותו לריסט... ניסיתי הכל, בדקתי DX, כיביתי אנטיוירוס, שיחקתי עם ההגדרות, כלום... בבקשה תעזרו לי... הנה כמה פרטים: מחשב פנטיום 4A כרטיס מסך ג'יפורס 4 64 מגה ALICE מקורי כמובן... תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה את הכתובת של אתר המנג'ר הישראלי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי לא מזמן התקנתי עוד פעם את Yuri's Revenge על המחשב שלי )Athlon 64 3000+( והטעינות מאד ארוכות.. זה לא ממש מפריע לי סתם ככה, הקטע הוא שאני מתקין גם על המחשב השני שלי שהוא פחות טוב ושם הטעינות מהירות, ובגלל ההפרשים אני לא יכול לשחק ברשת... כשאני מנסה לשחק המחשב הפחות טוב מסיים את הטעינה הרבה לפני ומתחיל את המשחק ללא השחקן השני לא נראה לי שיש לי וירוסים המחשב פועל בסדר סך הכל... מה יכול לגרום לבעיה כזו ניסיתי לסגור את כל התוכנות האחרות על המחשב בדקתי ספייוור ומחקתי הכל אין לי אנטיוירוס אבל אין לי בעיות אחרות במחשב אז אין לי מושג מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק ברשת GTA 2......... יש לי מודם אלקטל שפרצתי והפכתי ל PRO..... אז כדי לשחק ברשת GTA 2 אני צריך לדעת את הפורט שאני צריך לפתוח........ ואת זה אני לא מוצא בשום מקום מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
משחק ענק ביותר מומלץ לכולםםםםםםםםםם יש עוד משהו שמשחק במשחק הפצצתי הזה? http://beyondgoodevil.com/uk/intro.php
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
חשבתי, שאולי כדאי לפתוח אשכול שבו ישאלו את כל השאלות על הPSP ויקבלו תשובות. לי אישית אין PSP (כנראה יהיה בקרוב), אבל זהו דבר חיוני שאנשים יוכלו להתעניין ולשאול שאלות לגבי הקונסולה. בכל מקרה, אני שמח לחזור לכאן ולשלוח הודעות
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
-
משהו שיהיה סבבה לשחק מול בני המשפחה. לא מסובך כמו גרסאות הפיפא האחרונות תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-