עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by shmelo,

http://www.gamespot.com/pc/action/theswarm/index.html דמו פה http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2841&id=17083

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  2. Started by RDS,

אני רוצה לשחק במשחק GTR2 עם ההגה שלי... יש לי את ההגה: Logitech Formula Force GP... ההגה מותקן במשחק הכל טוב, אבל הוא לא פועל לי במשחק... המשחק פשוט לא מגיב להגה... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  3. אני מחכה שהוא יצאה יש לכם מושג מתי הוא יוצא מאיפו אפשר להוריד אותו תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  4. Started by Spiritus,

אני תקוע בחצר הגדולה בשלב שאני צריך לשחרר את כל בנות הערובה. עכשיו שיחררתי את כל היפניות (בנות הערובה) ומה שנישאר לי זה למצוא את המפתח הסודי הזה. אני לא יודע איך אני יוצא מהחצר הזאת וחוזר לתוך המבנה. יש לי דלת כזאת להיכנס אליה אבל היא מובילה לצד השני של החצר שגם שם אני תקוע. עזרה.... תודה.

5. אז ככה נימאס לי כבר לשחק כמו חמור ולהשקיע תנשמה עשיתי 4 ריסטרטים ואני עדין לא הצלחתי להשיג מספיק יהלומים למי שמבהין בישביל להיות כמו כולם ויש כאלה שאפילו פי 4 יותר חלשים מימני והם יש להם את כל הדברים וזה בדדוק דרך אקים אז אני רוצה להבאי אקי כל אק שיכול להיות במיוחד אק שעוה את כל החפצים שלך זוהרים יענו ברמות

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  6. התקנתי את המשחק והכל ואז כשנכנסתי אז קיבלתי מסך שדורשים ממני להכניס שם משתמש וסיסמא... והבנתי שזה לאון ליין בלבד. אז אני שואל האם המשחק הוא רק און ליין?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  7. שלום יש לי איזה בעיה מוזרה במשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 התקנתי לפנ שבועים ויסטה 64 ביט והכול פועל מצוין התקנתי את המחשק. עכשו כל פעם שאני מפעיל תמחשק הוא עובד מצוין אבל מידי פעם יוצא לי מהמשחק וכתוב לי כמו הודעה כזאות על מסמך טקסט חשוב לציין שזה היה מותקן על האקס פי זה לא עשה שום בעיה!! The application has crashed and was unable to create a log file. Please check your file access permissions. משהו יכול לעזור לי זה קורה באופן קבוע

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  8. Started by domuzy,

אני משחק כבר כמה ימים ופתאום, בלי שום תרומה מצידי (לפחות לא בשליטתי) רשום לי על המסך "A.I DISABLED" ואין יותר אויבים אקטיבים וכל הדברים שאמורים לעבוד עם אינטיליגנציה מלאכותית לא עובדים, כך שהמשחק נהיה די מיותר. מה לעשות? איך זה קרה?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  9. Started by ShayN,

חיפשתי משחקים 8 bit מסוג NES ולא מצאתי... אני צריך הורדות של משחקים כאלה... מי שימצא אתר שיש בו משחקים מהסוג הזה זה יעזור לי מאוד... וגם אם אתם מוצאים משחקים בודדים זה טוב רק תכתבו לינקים.. תודה!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. Started by rroonnii,

[ :ylsuper:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tidan26,

שלום! התקנתי את המשחק הנ"ל יש לי מערכת הפעלה ווינדוס פרימיום 64 ביט אני משחק במשחק ולפעמים הוא פשוט יוצא לי החוצה לווינדוס בלי שום הודעה מוקדמת מה הסיבה לתופעה וכיצד אני פותר אותה?... ??? נ.ב. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  12. Started by omri_ro,

מישהו יכול לתת לי לינק לTRAINER טוב לRED ALERT2?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. על פי דיווחים מהרשת, מיקרוסופט מתקרבת לסיום מגעים בכדי לקנות את Mojang AB, חברת האם של המשחק הפופולארי מיינקראפט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a2%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%a8%d7%90/

14. Started by Mr King,

שלום לכולם, יש לי בעיה במשחק Kane & Lynch Dead Men, כל איזה 40 שניות העכבר משתגע ואני לא יכול לשלוט ככה על השחקן הוא זז לי לשניה ומשנה לי את הזוית . זה בעיה מוכרת? זה לא קרה לי בשום משחק ששיחקתי .. אשמח לקבל תשובה תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by Kenny,

היי אנשים, שנים כבר שלא נגעתי במשחק.. התחלתי לשחק בבטא 6 איפשהו ב 1999 נראה לי, והפסקתי לשחק בזמן הצבא כ 6 שנים אחרי. באותה תקופה שיחקתי השם, טוב אתם רואים.. Kenny[tdf]. בכל מקרה, לפני כמה שנים רציתי לשחק קצת פה ושם, וכל שרת שנכנסתי היה מלא בשחקנים עם aimbot וכו'. יש שרתים נקיים? מה צריך לעשות כדי לשחק בהם? קצת מידע יהיה נחמד, תודה.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  16. Started by liav12,

מישהו יודע איך משתמשים בתוכנה הזאת כדי להפעיל תמשחקים?? אני מנסה להפעיל את הנסיך הפרסי אל אני לא מצליח!... יש לי ג'יפה 2 אם זה חשוב...

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. Started by demonshlomo,

כנסו ללינק הבא ותקראו את התרד הראשון! רק למי שבאמת מעוניין לשלם על משחק!!!(דבר שכמעט נכחד כבר לצערי!) עריכת אחראי הפורום - פרסום ומכירה על גבי הפורום אסורים, לינק צונזר

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by kobiatti,

שמתי לב ששמים תמשחק במלא benckmarks ... לא הבנתי מה הדרישות הגבוהות במשחק הזה?!?! אני עם geforce5700 והרצתי אותו סבבה לאללהה למה שמים אותו בבנצ'מארקים?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. Started by avi-g2005,

1)איך עושים מצב קומנדור שזה כמו אסטרטגיה בזמן אמת עם מבט מלמעלה כמובן 2)אין לי אינטרנט במחשב שנמצא בן המשחק ולכן אני משחק נגד המחשב וראיתי שהמפות של המולטיפלייר הם יותר גדולות וגם שונות אז האם אני יכול לשחק במפות האלה גם נגד המחשב או שזה מיוחד רק למולטיפלייר

20. אני ממליץ בחום שתפתחו שרת Counquest לשחקנים שאוהבים את המוד הזה וגם במפה קספיאן לפי דעתי זה יעזור מאוד לפתח את הקהילה !!

21. Started by id3232,

שלום יש לי תמשחק ביושוק. הבעייה היא שבהתחלה ששחקתי שמתי את ההגדרות על:HIGH והכל פעל חלק וטוב. כשהגעתי לשלב מסויים(שראיתי את הביג דדי הזה) פתאום המשחק נהייה ממש תקוע ולכן הורדתי ל MEDIUM וזה עזר בקרב שפעל חלק אבל פתאום אחרי זה שסתם אני מסתובב במקומות זה נתקע לשנייה כמה פעמים וזה מרגיז! מישו מוכן לומר לי מה הבעייה?!! ??? תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. סוכן העל ריקו רודריגז עומד לחזור למשימת הפיכה צבאית נוספת, כך נראה לכתבה

23. Started by uvs,

אין לי קול של דיבור כלומר אני רואה שמדברים ובכתוביות מופיע טקסט אבל אני לא שומע אותם זה מאופשר בהגדרות וכול הסאונד האחר של המשחק אני שומע אותו מצוין ( יריות וצלילים) היתה לי את הבעיה הזאת גם בדמו הרשמי של המשחק

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  24. Started by Eric Hi,

לדעתי הם: 1. סקיירים 2. call of duty 3. וויצ'ר 3 4. מאריו 5. 7 forza motorsport 6. זלדה 7. גוד אוב וור 4 8. tomb raider 9. dark souls 3 10. halo 5 איזה לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Tal14,

שלום קיבלתי מחדש חדש לפני שבועיים בערך, התקנתי הכל שיחקתי CS ועבד בסדר גמור כמה ימים אחרי זה קיבלתי ראוטר אלחוטי,המחשב שלי מתחבר לראוטר בצורה אלחוטית ושם התחילו הבעיות כאשר המחשב השני מפעיל דברים באינטרנט מתחילים לאגים אחרי כמה ימים החלטתי להתקין ויסטה התקנתי ויסטה והיו מלא באגים פירמטתי והחזרתי לXP ומשם התחילו בעיות כרגע יש לי פעם בדקה בערך כשאני משחק בCS עצירה של המשחק,עלייה של פינג ואז יורד חזרה זה ממש מעצבן(לפני כמה זמן זה הראה לי שגיאה - cl_entitypacket אבל זה כבר לא מראה את זה) ניסיתי להחליף קונפיג,ניסיתי הכל,זה קורה גם כאשר המחשב השני סגור\לא מפעיל כלום מה אפשר לעשות ? אני כבר התייאשתי,תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.