עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7272

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by taimor,

אני מחפש משחק פוקר שאני יכול לשחק מול המחשב כאילו OFFLINE , כעיקרון אני משחק בEverest Poker אפילו שהוא משחק פוקר ממש טוב וכייפי אבל אין לו אפשרות של אופ ליין. אז אם יש לך משחק פוקר שאפשר לשחק אופ ליין אני אשמח לקבל תודה, טימור.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. Started by DAN123,

היי חברים אני נימצא די בהתחלה בקטע שלארה מגיע למקום שחונה שם הרכב של החילים ולידו יש מדרגות שמובלים למיסדרון,במסדרון יש פיר שמחוסה בלוחות לבנים, שאני מיתקרב הלוחות זזים לצדדים ונפער הפיר, עם קוצים חדות מתחת השאלה שלי היא, אך אני עובר את הפיר הזה וממשיך לצד השני מה אני צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  4. מפרט: 3000+ 7800GT 512*2 לא בדואל

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. Started by ic10,

כשאני משחק יש סאונד והכל נורמלי, חוץ מהדיבורים של האנשים שאותם אני לא שומע משום מה מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. בתיקייה של המשחק יש מלא קבצי rar ... ועוד כול מיני קבצים שלא ניתן לפתוח אותם ... http://www.mytempdir.com/709871 השאלה שלי איך אני מגיע מהמצב הזה למצב שיש לי קובץ setup ומשם זה לא בעיה... (האם התוכנה d-tool יכולה לעזור בפתיחת הקובץ ) בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק במשחק תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. שלום לכולם. א. לפי דעתי זה המשחק מכות הכי טוב שיצא איי פעם לפלטפורמת PC . עכשיו ראיתי באינטרנט כמה משחקים של מורטל קומבט שהם לא מורטל קומבט 4 (שהוא היה האחרון לPC אם אני לא טועה) השאלה שלי היא אם צפוי מתישהו בעתיד הקרוב איזה mortal kombat לפלטפורמת PC???

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לפתוח שרת למשחק Mu כמו הגירסא הגלובלית. אילו קבצים צריך, ומעין ניתן להשיגם? ראיתי לפני שנתיים איזה מדריך אצל חבר שלי, אבל אני לא יודע כיצד למצוא אותו עכשיו. אם מישהו יודע, אשמח לשמוע! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by r.g.comuters,

חברס חייב עזרה ??? ??? : אני מחפש משחק שנקרא קראש משהו כזה ?. האם יש חייה כזואת ? אנא עיזרו לי בבקשה תודה רומן

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  10. אם מישהו מכיר את המשחק גלישה הזה ושיחק בו.. אם אתם יכולים להסביר לי איך עוברים את השלבים האלה בהתחלה שמתאמנים בתוך אולם כזה של גלים... ויש 0 מתוך 1 וצריך להשלים את זה... אני לא מצליח לעשות את זה 1 מתוך 1 חייב לדעת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  11. http://www.gamespot.com/news/6152388.html וזה לא דבר חדש אלה מגמה שנימשכת הרבה זמן גם בארצות הברית הDS מוכר יותר מישחקים אבל לא בהפרש כזה גדול (באירופה אני לא יודע כי כימאת לא מקבלים נתונים) עריכה-הנתונים האחרונים מארצות הברית- http://www.gamespot.com/news/6152360.html הנתונים האחרונים מאירופה או יותר נכון אנגליה- http://www.gamespot.com/news/6152336.html

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. שאלה : אפשר לשחק HL2: Episode One בלי המשחק HALF LIFE 2 ?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. Started by [NOS],

אני צריך משחק חדש שיעביר לי את הזמן... אני אוהב משחקים בסגנון GTA ו NFS ו TRACK MANIA ... רצוי משחק אונליין ממכר כזה ... אז יש לכם משהו להמליץ לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  14. Started by ariel7766,

תגידו איך אני מנצח את המפלצת הגדולה הכוונה לרובוט הזה בגובה של בניין אני לקראת סיום המשחק ואני הרגתי איזה 5 כאלה והם לא מפסיקים לבוא ואני לא יודע מה לעשות כל פעם אני יורה עליהם מלא RPG דרך צ'יטים כי לא הייתה לי ברירה אז מה עושים?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. Started by FatalZero,

אני מנסה לשחק נמלולים על XP המשחק מסרב לפעול, הוא עולה, אך המקלדת והעכבר אינם מגיבים במסך הפתיחה. "תאימות לווינדווס..." לא עוזרת. ניסיתי להעזר ב-DosBox ששמעתי עליה הרבה תשבוחות אבל את הנמלולים שלי שחקתי על חלונות 95 ואני בן דור של חלונות 95 אין לי מושג בגו בדוס מצאתי שזה קצת מסובך להתעסק עם התוכנה בלי לדעת DOS האם משהו יכול להאיר את עיני?? הכיצד להפעיל את המשחק?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. Started by Trol,

התחלתי שבוע שעבר לשחק במשחק, עכשיו, אני עשיתי משימה שבה אני נכנס למשאית ונוסע לבית לגנוב כמה ארגזים, אחרי המשימה היה רשום שכשאני לא באמצע משימה אני יכול לפרוץ בשביל הכיף לבתים של אנשים, כלומר, אני צריך את המשאית הזאת, אבל אין לי מושג איפה המשאית הזאת נמצאת, מישהו יכול בבקשה לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. שלום אני משחק כבר קרוב לשנה במשחק אסטרטגיה שלפי דעתי הוא הטוב ביותר שיצא אי פעם ונקרא Supreme Ruler 2010 ועכשיו לעיניננו בעת עידכון המשחק לאחר העידכון היחידות ודמויות נוספות מופיעות לי כריבוע לבן קראתי על כך והבנתי שכנראה החברה גרמה לכך שלמי שאין גירסאה אורגינלית זה קורה או משהו שכזה ואם רוצים לפתור את התקלה יוצרים קשר עם החברה במייל ואז הם אומרים לך מה לעשות אך מכיוון שהסיסמא שלי לא בדיוק אורגינלית אני לא יכול לעשות זאת השאלה היא האם משהו נתקל בבעיה זאתי והאם ידוע לו כיצד לפתור זאת

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  18. Started by gidon90,

אני בתהליך קניית מחשב(כבר כתבתי פה) שאלה לי אליכם!!!! ניראה לי שהדבר היותר קריטי במשחק הוא הכרטיס מסך. באיזה כרטיס מסך אתם משתמשים ??? האם חייבים לקנות את ההכי טוב ויקר בשביל המשחק WOW??? ושוב תודה רבה על עזרתכם. אני מחפש משהו עד 1000K אבל רציתי לדעת מה הכי נפוץ אצל שחקני המשחק ולא כדי לבנות עכשיו מפרטרק כדי לקבל רושם מה עדיף לי אח"כ אני אעשה חשבון מה כדאי לי ומה ממולץ מול פורום מפרטים. אז שתפו בבקשה באיזה כרטיס אתם משתמשים?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  19. Started by yagelush,

כשאני ניכנס למשחק המשחק נראה ככה: http://img151.imageshack.us/img151/4269/asd0ka.jpg מישהו יודע מה הבעיה? הנה המחשב שלי: n/a-AMD Athlon 64 Processor 3000+ .:. (RAM) usage: 460/1024MB (44.92%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce 6800 LE, (Display) 1280x1024/32bit/60Hz

20. Supreme ruler 2010 משחק האסטרטגיה !!! שלום לכולם לאחר העידכון של המשחק כל היחידות והמבנים מופעים לי כקוביות לבנות ניסיתי להתקין מחדש את המשחק ולאחר העידכון זה שוב קורה וניסיתי גם עידכונים של דרייברים אבל כלום לא עוזר נתקלתי בעוד מקרים כאלה לאנשים אחרים מישהו אולי מכיר את המשחק ויכול לעזור לי?? :s05:

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. Started by avivlevy,

נתקעתי בשלב 7 בהתחלה - אחרי שעולים במעלית ואז הולכים קצט לאיזה חדר ויש טלפון מצלצל אבל אני לא מוצא את הטלפון! (אם זה מה שאני צריך לעשות?)

22. Started by razoli,

כל פעם שאני לוחץ על מקש ימני בעכבר לכוון את הנשק/ כש אני נכנס לרכב במצב חצוני (זווית צפיה של נהיגה) הוא כל הזמן מסתובב מישהוא קרה לו? או יודע למה ואיך לפתור??

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  23. Started by tronado,

המשחק עולה כמעט תמיד אבל כשאני מנסה להכנס למשימה הוא מתחיל לטעון אותה ובאמצע הוא מודיע לי שיש בעיה עם הDIRECTX ויוצא מהמשחק

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. Started by GodOfGames,

בגרסאת הPS2 אפשר לשחק על 2 יעני על אותו מסך טלוויזיה אם כן אז איך?ואם זה כיף ואיך זה נראה ?שתי השחקנים משחקים על אותו המסך או המסך נחצה לשתיים ..? ואם מישהו יכול להעלות תמונה או סרטון של איך שזה נראה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by KOBRA CHOPER,

מתי יוצא HALO 2 ל PC?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים