משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
אם אין לי את המשחק האורגינלי (יש מהורדה מהאינטרנט)אני לא יוכל לשחק בהרחבה????
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעיההההההההההההההההההההההה יש לי קרתי מדריך על יצירת סקינים וכתוב לי שם Open the AvP2 project file. Locate Skins/Characters in the Textures tab and select the skin you want to edit (.DTX). מה אני צריך לעשות אני מצתי איזה משהו בתיקית avp2 אבל הוא ריק אני צריך למצוא משהו שיש בוא את הסקינים עם משהו לא ידע על זה ורוצה את זה ועם יגלה איך ומה עושים אז זה האתר (קודם תורידו את התוכנה ואת העידכון יש שם קישור שניקרא AvP2 tools מוביל אותכם לאתר שממנו תוכלו להוריד את התוכנה) http://www.planetquake.com/skindom/tutorials/avp2edit/index.shtml
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
-
יש כאן הוראות איך להפעיל אני לא יודע אנגלית! אז תעזרו לי בבקשה להפעיל רשום כאן איך להפעיל את הקודים! תגידו לי איך להפעיל בבקשה!! - Laserpointer (while ESP On) Let's you see at whom someone is aiming. ###Remarks: It's not perfect at the moment. It works nice with sos+das2. See it as an hint. I hope to improve this in further versions, but I don't have to much hope here Anyway - I love to use it - try it out. ------------------------------------ ------ - Aiming is slightly better, because of some changes in the aiming code. Especially in far distances. - Aiming is now able with ESP off. - Starting the bot with SHIFT+B now. ------------------------------------ …
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
כאן כתוב : http://www.easports.com/articles/04a/upcoming.jsp שזה יותא ב- 28 לכל הפלטפורמות ! אפשר להאמין לזה ? כי חלק אומרים שזה יוצא ב- 11 חלק ב 21 מישו יודע
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אז ככה אני חדש פה ויש לי חשבון של סטים יותר נכון של קונדישן זירו זאת אומרת יש בו את המשחקים cs 1.6 cs source hl2 ועוד כל מיני ... חשבון שוהו ביותר שווה 200 שקל אני מוכר אותו או תמורת מספר חשבונות רגילים שיש בהם רק את קאונטר 1.6 לא צריך את הסורס ואלה... או משהו טוב מאוד שאתם תציעו אבל שיהיה שווה אז זהו
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
המשחק לא עבר שום שידרוג גירסה. אני צריך רק צ'יטים למשחק.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
לא יודע אם ידעתם, אבל יש לHL2 אתר רשמי וגם טריילר... אם אתם יודעים זאת, המנהלים רשאים למחוק הודעה זו.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לשחק במשחק TrueCrime - Streets of LA ונורא אהבתי את השירים שהם שמו במשחק. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא רשימה של השירים שיש במשחק הזה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש דבר כזה? איך אפשר לאפשר את זה? שני אנשים באותו מקלדת.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
הורדתי שני משחקים כאלה, הבעיה היא שאני מנסה לפתוח אותם עם אלכוהול 120 זה מראה לי את הדיסק ואת תוכנו אבל אין שם שום Setup או משו כזה, קבצים מוזרים כאלה, האם חייב לצרוב את הדיסק? תודה
-
-
רציתי לדעת, במידה והמחשב שלי קולט את הדיסק של הסוני 2 אז איך אפשר להפעיל אותו? אני צריך אמולטור... או כל דבר אחר שיפעיל אותו כי ככה סתם הוא לא פועל. כי המשחקים של הסוני סבבה אבל אני לא סובל את השלטים האלו אני אוהב את המקלדת והעכבר שלי שאיתם אני במחשב כל היום הכי נוח!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למה ה STEAM אצלי ב OFLINE MODE איך מחזירים אותו ל ONLINE זה דחוף אני רוצה לשחק..
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
כשאני מעלה אטת farcry אז התפריט עולה כרגיל, ורק כזה מגיע למסך המשחק ממש, אז הכל הכל לבן. ואני רואה את הדמות שלי אפורה זזה. למה זה? התקנתי והסרתי את המשחק ולא עזר. יש לי geforce fx 550 מעודכן והוא עובד לי מצויין בשאר משחקים. 512 ddr winxp
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
מוזר ביותר אבל לא הצלחתי למצוא אותו בחנויות ברשת בארץ (הכוונה ל Dance Dance Revolution כמובן ולא לזכרון DDR ל PS2 ) אני יודע שיש לו איזה 700 גילגולים שונים ואני מניח שכל אחד מהם יהיה סבבה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
לפי מה שכתוב באתר נענע הגרסה הצרפתית והכנראה המושלמת פרצה לידיעה http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=152609&sid=10
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
חברה ל מי שמקיר vigilante8 אני מחפש מידע וכל מה שקשור תוכלו לעזור?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
העם אני יכל לשחק בוא עם הcd key קיבלתי שקניתי את המשחק קונטר סטריק זירו ? כי אני יכל לשחק קונטר סטריק 1.6 עם הcd key של זירו .
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
http://www.eagames.com/redesign/games/pccd/mohaa_warchest/home.jsp מה אתם אומרים על החבילה הזאת של שלושת משחקי מדל אוף הונר אילד אסולט... החבילה שווה את הכסף? המשחק הזה שווה את הכסף? בארץ זה עולה 229 ש"ח :-\ אולי בבאג זה יעלה 199 ש"ח אבל אין להם עדיין... ולמה אני אומר בבאג זה יעלה ככה כי בבאג בטלפילד 1942 אנטולגי עלה לי 199 ש"ח אבל בפריק זה עולה 229 ש"ח ובפריק האוסף של מדל אוף הונר עולה 229 ש"ח אז אולי בבאג זה יעלה לי גם רק 199 ש"ח אתמול הייתי בבאג הם מכרו למישהו מחשב חדש L775 2.8 גיגה , לוח של אינטל , 2 חלקים של 256 מגה שאחד עולה אצלהם 89 דולר :lol: כרטיס מסך מהכפני 5300 כמובן בתקן PCI-E X16 ועוד שטויות שלא שמתי לב אליהם וכל זה ב-5500 ש"ח בלבד טוב אבל זה …
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
עריכת המודר: קנייה ומכירה על גבי הפורום אסורים בהחלט , לשם כך יש את מערכת הטרייד-זון. ננעל.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
חברה למי שמכיר את gunbound יודע שאחרי שאתה כותב את שם המשתמש ואת סיסמה ולוחץ אנטר מופיע לך לואד של תוכנת ההגנה ונכנס לצשחק אצלי זה לא קורה אני כותב את הסיסמה את השם לוחץ אנטר ושום דבר לא קורה תוכלו לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-