עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The Terminator,

הנושא אומר הכל

• 51 תגובות
    • 5.7k צפיות
  2. Started by --Shadow--,

פיתוח: 4A Games תאריך יציאה: March 2012 הפצה: THQ משחק מגוף ראשון - ההמשך של Metro 2033 (השם הקודם שלו היה Metro 2034), יתמוך בשלושת הפלטפורמות ויכלול מולטי. אגב - הפרסום של סרטוני המשחק זהה לשיטת פרסום של B3.

3. Started by חן מ,

היי איזה משחקים חדשים וטובים יש עכשיו שכדאי לקנות?אני בעיקר אוהב ז'אנר משחקי פעולה.... זה אומר:CRYSIS החדש עברתי,BIA יש לי וזה אחלה משחק מה עוד כדאי לקנות? תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by Bessmertniy,

אני מחפש משחק בסגנון theme hospital משחק כזה שאתה מנהל איזה משהו ... תחנת חלל , בית , בית חולים , בית משוגעים לא איכפת לי אבל משהו שכייף הכי כייף זה theme hospital אבל משום מה הוא לא רוצה לעבוד לי ( :'( :'( :'( יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by roc,

שלום,אני חושב שיש לי בעייה או אם יש את זה לכולם,כשאני משחק BF2 כמעט תמיד מופיעים לי דברים שחורים,זה ממש מעצבן,יכול להיות שזה הרסיסים של פיצוץ או משהו? כי זה מופיע פעם באיזה 10-20 דקות ושאלתי מישהו מחו"ל אם זה קורה לו והוא אמר כן אבל לא הספקתי לדבר איתו הרבה והוא יוצא,אז אני שואל פה אם זה קרה לעוד אנשים כי אני לא רוצה לחשוב שזה ארטיפקטים :-[ , לא שיחקתי הרבה זמן משחקים חוץ מזה אבל למשל ב3DMARK זה לא קורה לי.

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by bck,

שלום יש לי ווינדוס אקס פי , פנטיום 3 550 , 128 RAM וגי פורס טי 200. התקנתי את ג'די נייט 2 והתחלתי לשחק , ישר בטעינה הראשונה של המשחק (של הסירטון הראשון) המחשב יוצא לווינדוס וכותב שהיתה שגיאה ושואל אותי האם לשלוח למקירוסופט דוח על התקלה או לא בקיצור , אני לא יכול לשחק במשחק , המשחק לא מהאינרטנט , מהוא של חבר שלי מקורי תודה

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  7. הוא רושם לי שאני לא מ-USA למרות שסימנתי בהרשמה ארה"ב http://img208.imageshack.us/img208/8781/farcryqn4.jpg חשבתי שהמשחק חינמי

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by avshalom,

?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by kfirlion,

אני לא יודע איך עושים תמונה כזאת בבאטלפילד 2 , אז תעזרו לי! תלחצו על הקובץ untitled.bmp להגדלה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by ZorD,

שלום, בכוונתי לימחוק את המשחק Doom3 מהמחשב שלי אך יש בעייה, ליפני זמן מה הייתה לי בעייה במחשב ונאלצתי לפרמט אותו, ליפני הפירמוט גיביתי את כל הקבצים שהיו לי ואחריי הפירמוט העתקתי אותם בחזרה, כולל את אלו של Doom3. עכשיו שאני מפעיל את המשחק המשחק עולה והכל עובד יופי, אבל שאני רוצה לימחוק אותו, כניראה שהוא לא אוהב את הרעיון ומסרב להימחק, אין בירשותי כרגע את הדיסק אז חיפשתי בתיקייה של המשחק קובץ Uninstall ולא מצאתי ולאחר מיכן חיפשתי בתיקיית Doom שנימצאת ב: Start --> All programs והקובץ Uninstall נימצא שם אך אינו מגיב כשאני לוחץ עליו. בבקשה אמרו לי איזה עוד דרכים יש כדי לימחוק את המשחק הזה (אולי מאתר החברה יש קובץ קטן שעושה את העבודה?) האם זה יהיה רע אם אני פשוט יעשה Sif…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by yayona,

מי יכול לעזור לי להפעיל את המשחקים הישנים של ה-DOS אני מנסה לעפיל אבל זה מקפיץ לי הודעה כזאת: יש לי Windows XP אולי זה קשור אם מישהו יודע מה לעשות שירשום תגובה בבקשה

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by 7278608,

שלום לכל מי ששיחק במשחק אחרי שסיימתי שלב 5 והוא היה צריך להעלות לי את השלב הבא הוא נתקע ב loading ולא ממשיך יש פיתרון לזה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  13. איך פותחים סרבר ב counter strike ד"א אני משתמש בserver extractor יש לי תוכנה לעריכת מפה(עדיין לא התקנתי יש לי על המחשב ) ועכשיו אני רוצה לפתוח סרבר משלי..... מי שרוצה לשאול מאיפה הורדתי אז czero.co.il תירשמו ואז בתפריט תלחצו על הורדת המשחק אחר-כך תיכנו לדף הראשי של האתר ותורידו תוכנת סרברים העדיפה עליכם(אני אוהב את server extractor)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. לאחרונה עשיתי סדר במשחקים וגיליתי את הירוס 3, האם ניתן להתקין אותו במחשב נייד עם ויסטה? האם יש פאטץ' שצריך להתקין ואם כן מאיכן ניתן להורידו (החברה המקורית פשטה את הרגל אם אני לא טועה...)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Wolf-Net,

שלום יש לך כבר כמה 3 חודשים את המשחק Battlefield 2142, עם עידכון גירסה 1.10. המשחק עבד בהתחלה מצויין, המשחק התחיל לעשות לי בעיות כבר מלפני חודש. הבעיות: 1) המשחק קורס לי לשולחן העבודה אחרי טעינת המפה. 2) בעיות עם כרטיס קול Sound Blaster X-Fi המחשב נתקע ונשמע קול של צפיצוף חזק. 3) בעיות עם הגדרות המסך של המשחק ( ATI X850 ). מפורמים שרושמים באתר המשחק ומאתרים אחרים... אני לא היחיד עם הבעיה, אין לי מושג למה זה קורה ואיך לתקן את זה. :s05: אתר שמסביר על בעיות ופותר בעיות: http://bf2142tracker.com/thread-2049.html (ניסתי לעשות מה שכתוב אבל לא הצלחתי שום דבר ) מישהו בבקשה יכול לעזור או לפנות אותי למישהו שמבין בזה...

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  16. אין עריכה בכלל זה סרטון חופשי שמראה את המוד Blood Money ואת המפה High Tension יום טוב *משחק ראשון שלי טיפה נהרגתי הרבה אבל במהלך המשחקים שעשיתי היום הKD שלי יותר טוב מאשר בסרטון יום טוב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Monte,

שחקנים יקרים, את הטריידים, פרסום האייטמים וכו' יש לבצע באשכול הטריידים בלבד. אין לפרסם סתם כך בפורום. אנא השמעו לחוקים, שהפורום יראה יותר טוב ויותר מסודר. תודה רבה מראש! צוות הפורום והקהילה. אשכול הטריידים אני מזכיר, חל איסור מוחלט לערוך מכירה של סקינים. אך ורק טריידים, וזה יתבצע באשכול הטרייד.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

אני לא שיחקתי בדמו אז אני לא יודע על היית כל המהומה שם. ממה שאני ראיתי הרעיון עם הזום נחמד ביותר ובלי תקיעות! מה שכן המשחק עצמו (בניה של דברים) לוקחת שנים!! גם כשאני שם עוד איזה 7400 עוזרים... בעיקרון המשחק נחמד לא יותר. כי לא ממש רואים בברור את הטנקים/מטוסים הכל מאוד קטן, גם לאחר זום אין. לקח לי שעתיים לסיים את שלב ראשון בקמפיין שזה ארוך בצורה מטורפת.. גם כל הקטע הזה של צריכת החשמל והMASS מוזר לי ביותר (יותר מידי שטויות לא מובנות), דרך אגב יש 2 דברים של MASS - מה ההבדל ביניהם? לסיכום, אני מניח שאם אני ימשיך לשחק במשחק הזה זה לא יהיה לעוד זמן רב. אני מקווה C&C המתקרב ובא עלינו לטובה לא יאכזב..

• 100 תגובות
    • 12.3k צפיות
  19. שלום לכולם , מאז שהתחלתי ללמוד לא מצאתי זמן לשחק משחקים בשנה האחרונה (בעצם מספטמבר 2013) ואני אשמח לשמוע המלצות למשחקי FPS\פעולה\הרפתקאות (דוגמאת AC) טובים שיצאו בשנה האחרונה ואני פספסתי תודה לכולם. (המפרט בצד עם 3770K מעודכן כך שאין מה לדאוג לגביי יכולותיו של המחשב להריץ)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Zeev86,

סרטון נחמד שצילמתי במשחק הימולטורים שיוצא בקרוב IL2 Sturmovik: Battle for Stalingrad https://www.youtube.com/watch?v=027TM9mds24 וכבונוס סרטון גיימפלי בו אני מפיל כמה מטוסים https://www.youtube.com/watch?v=OkkbSxeYbGs

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני לא מרגיש אתגר במשחקי אסטרטגיה, הכוונה שלי - אני לא יודע איך לשחק את זה כמו שצריך. נגיד במשחק Red Alert 3. בשלבים הראשונים זה לא כזה קשה. אבל כאשר אני מגיע לשלבים קצת (ואני מדגיש קצת!) יותר מתקדמים - זהו. בקושי מצליח לשרוד. אני יודע שזה קצת טיפשי לכתוב הודעה בנושא הזה, אבל אני באמת רוצה לדבר מה הרעיון של המשחק. על איזה כיוון חשיבה אני אמור לחשוב בשביל לנצח. כיום מה שאני עושה, זה פשוט בונה את הבתים שיש לי ב"מלאי" ואז קונה כמה שיותר חיילים, טנקים, מטוסים.. מה שלא יהיה. ואז שיש לי ממש המון אני שולח הפצצות.. וכבר בחצי הדרך רובם מתים לי. נגיד במשחקי גוף-ראשון (בדומה ל-COD5 ו-Crysis), אני מרגיש את האתגר בכך שאני מכוון בזמן ומדויק ככל שאני יכול לראש של האנשים…

• 38 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by Cha0stAlker,

בד"כ אני נכנס לשרת אירופאי אקראי עם פינג 75+-... יש שרתים טובים ספציפיים שאתם מכירים, ושאני יכול לשחק איתכם? גם סרברים ישראליים הם אופציה, חוץ מהעובדה ש"עבודת קבוצה" זה לא מושג בלקסיקון של הישראלים, אבל שיהיה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הייתי היום בחנות ארקדיה בדיזנגוף, וכל משחקי המחשב והסוני 2 וגם האקס בוקס שלהם הם בחצי מחיר !! אבל צריך לקנות אחד במחיר מלא ... :'( כל מי שחיפש סיבה ועזרה לקנות משחקים מקוריים... אני ועוד חבר קנינו קולין מקריי ראלי 5 + אנריל 2004 (בגירסת אספנים...)

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. שלום, אני חדש פה בפורום ושמעתי שיש פה קהילה טובה .... לעניין, אני מוכר משתמש סטים עם 6 משחקים ביניהם CSGO . CS1.6 .CS Condition Zero . RUST . DOTA 2 ועוד כמה חינמיים לא כ''כ אכפת לי המחיר שתציעו אני יקבל כל הצעה מעל ל 75 ש''ח . הכסף יתקבל אך ורק בדואר \ PAYPAL ואל תנסו לעשות עליי ''סקאם'' . ערב טוב .

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Rob Halford,

שיחקתי בno one lives forever 2 ונתקלתי בזה יריתי בחייל אחד והוא נפל ואז זה יצא

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.