משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://www.dailytech.com/STALKER+Possibly+Stealing+Art+From+Other+Games/article6901.htm תאכלס ,שימשיכו לגנוב אחד מהשני, רק שיפסיקו לשדוד אותנו
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
במשחקים רבים יש בעיה שהם קלים, או אינם מספיק קשים. זו אינה הבעיה בWARCRAFT 3. אני משחק בגרסה הרגילה REGION OF CHAOS, גרסה 1.00. יש שם איזה שלב של בני האלמוות ,שלב 4 אולי, (אם תרצו אתם לכם את השם המדויק) שהוא פשוט קשה לבל יתואר, וכנראה פשוט בלתי אפשרי למעבר. אני חושש, שאולי זה משהו שפטץ יכול לסדר? פשוט ממה שהבנתי מאוד מסובך להתקינו, בגלל זה אני מעוניין לדעת אם הפטץ קשור פה, או שאני פשוט צריך להשתפר? אני לא רגיל לכזה קושי מטורף מWARCRAFT 2.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להפעיל את המשחק מישהו יכול להסביר לי איך להפעיל את המשחק בבקשה בבקשה תחזירו תשובה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין פלייט דימולטור X וגם NFS CABRON, ובשניהם, אחרי אמצע ההתקנה, מופיעה שגיאה דומה: מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי מה עושה כל מקש? משולש - H : ריבוע - A : איקס - X : עיגול - D : C - R2 : E - R1 : Z - L2 : L1 - / : תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
רוצה לקנות VR , בזמנו היה ידוע שאוקולוס היה הכי טוב, שמעתי שייצרנים עושים VR עם רזולוצייה יותר טובה? האם זה כבר אפשרי או שעדיין האוקולוס עדיף? איפה יש מקום שאפשר להתנסות ב VR?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים לקהילת HW קצת באיחור אבל הוצאתי את השלישי בסדרת Epic Moment . התעכבתי להוציא את זה כי עבדתי על המונטאג' HAPPINES . הבאתי בשבילכם בונוס קליפ במחווה על האיחור תהנו קישור: נכון שאני מבקש את זה תמיד אבל כמעט כולכם מכירים אותי פה ושיודעים שאני משקיע בשבילכם מונטאג'ים ודברים מגניבים בערוץ שלי לוקח לי הרבה זמן לערוך את זה אז בבקשה אם אהבתם תירשמו לערוץ אתם חושבים שעל לחיצת כפתור קטן לא משנה לי כלום אבל כל פעם שאני רואה באיימל שמישהו נרשם אליי אתם לא מבינים כמה אני שמח , אני משקיע בשבילכם שעות על שעות ולפעמים אני צריך לדחות דברים בשביל הערוץ ואתם רק צריכים לבזבז שנייה מזמנכם ובמידה ואהבתם את הערוץ שלי תירשמו אליי יכול…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
-
הבנתי שיש The Matrix map אז הורדתי de_thematrix ולא עובד המשחק נטען ואז הוא זורק לי שגיאה אז הבנתי שצריך קובץ nav או Waypoints מה זה הקבצים האלה מהיכן אפשר להוריד אותם ? אני חייב לשחק במפה הזאת
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
משהו יודע אולי איפו ה savegame נשמר כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב ואני צריך את השמירות?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הנה לכם סיקור נפלא מאתר http://www.vgames.co.il/article/20084.html :vgames סרטון של המופע המלא: סרטון המשחקיות של Dishonored 2: טיזר של The Elder Scrolls: Legends(יש להעתיק את הלינק ללשונית חדשה) : סרטון הרשמה לבטא של Battlecry (יש להעתיק את הלינק ללשונית חדשה): סרטון המשחקיות של DOOM בסינגלפלייר (מאדים): סרטון המשחקיות של DOOM (גיהנום): סרטון הדגמה של המולטיפלייר וsnapmap של DOOM: ואחרון - ראשון FALLOUT 4: וסרטון נוסף של FALLOUT 4: מקווה שנהנתם
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
בגרסאת הPS2 אפשר לשחק על 2 יעני על אותו מסך טלוויזיה אם כן אז איך?ואם זה כיף ואיך זה נראה ?שתי השחקנים משחקים על אותו המסך או המסך נחצה לשתיים ..? ואם מישהו יכול להעלות תמונה או סרטון של איך שזה נראה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק Call Of Duty ו Call of Duty - United Offensive ברגע שאני מעלה את המשחק אני מקבל משחק בלי תפריט. יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640 מעודכן לדרייברים האחרונים של NIVIDA המשחק מעודכן ל PATCH האחרון וגם משחק ההרחבה מעודכן לאחרון. אגב COD 2 פועל לי מעולה וחלק.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9550 והמשחק Carom3D ל א זז לי חלק,אני לא יודע מה הבעיה עשיתה כבר הכל: עידכון לכרטיס מסך שיחקתי כבר בכל ההגדרות של המשחק... אולי למישהו ממכם יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אהלן אנשים... עוד מעט מתקרב עלינו חודש אוגוסט חודש עם משחקים טובים... ובניהם המשחק Stranglehold מה אתם אומרים על המשחק הזה? משחק טוב צריך להיות? אתם יודעים אולי גם עם זה מנוע DX10 או רק DX9 ? אני מקווה 9 כי יש לי X1950XT כע אני יודע מעפן.. ותגידו השליטה תהיה נוחה בעיקרון יענו כמו שהיה מקס פיין כי ראיתי שיש תאפקט החזק הזה.... ? תודה מראש לעוזרים/ לעונים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
Enjoy my latest montage of hits and game play with the tank , public and competitive
-
למישהו יש מידע מתי בערך יצא המשחק?. השנה?, שנה הבאה?.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום רב, אני משחק במשחק fifa 2005 אם חברי ברשת ושמתי לב שכדי לתקשר איתם אני לא יכול ללחוץ על הכפתור host כלומר להיות הזה ששולט אלה רק ללחות על conect (להתחבר) הדבר משפיע הרבה מפני שיש לי חבר שיש לו אותה בעיה ואני לא יכול לשחק נגדו... יכול להיות בגלל שיש לי ראוטר? אגב יש לנו אותה גרסה בדיוק של fifa 2005 !!! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
איזה מערכת צריך בשביל להריץ את המשחק?? אני חייב להחליף כ.מ לפני שהמשחק יוצא...
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לשחק במשחק TrueCrime - Streets of LA ונורא אהבתי את השירים שהם שמו במשחק. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא רשימה של השירים שיש במשחק הזה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי חברים ! אני חייב להוריד משחקים וסרטים מלאים ואני לא יודע מאיפה... יש לי אינטרנט מהיר ואני רוצה לנצל אותו , אם תוכלו לתת לי בבבקשה .......
-
לפני 500 ימים בערך, באוגוסט 2010, גיליתי שיש ערוץ IRC לישראלים שאוהבים סטרקרפט. מאז הערוץ חווה עליות ומורדות. בתחילה הערוץ ריכז את כל הפעילות של סטרקרפט בישראל, לאחר זמן מה מנהלי הזרגלינג פתחו ערוץ משלהם ובשלב מסוים בליזארד שחררו פאץ' שאפשר לפתוח ערוצי צ'אט בתוך המשחק. אך הערוץ לעולם לא נסגר והכל בזכות האדם אשר פתח אותו, Rez. בימנו הערוץ פעיל בעיקר בשעות הערב, או כאשר מתרחש טורניר גדול כפי שאפשר לראות בגרף הבא: הצ'אט בערוץ נסוב סביב הדברים החמים שקורים בעולם הסטרקרפט (בזכות הבוט שמדווח ישירות מטוויטר), תוצאות של טורנירים, סטרימים של מקצוענים, מה אושו עושה בכל רגע נתון, הדבר המשעשע/מעצבן שקרה למישהו היום בלאדר, הטורניר הישראלי שמתרחש ברגע מסויים ועוד הרבה נושאים שוני…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם תראה אני הולך פשוט לפי החץ הזה שאומר לך שיש לך 1000 מטר וכאלה... אז עכשיו אני מצלם דברים בתור פיטר פארקר וגם ספיידרמן.... אז נתקעתי פה הינה: http://www.2send.us/uploads/33726bbe67.JPG עכשיו מה אני עושה? איך אני מגיע למעלה למסוק הזה? איך אני נתלה על החוט? ותגידו עוד משו? מה אני הולך לפי החץ זה עלילה כאילו? איך אני מגיע לכול המפלצות איש החול וכאלה את יודעים אולי? אפשר לעשות עוד דברים? תודה מראש לכולם! וגם עוד משו.... איך אני שומר במשחק? כי גם אין לי שום לוד גיים רק סייב מה אני עושה אני לא הבנתי תקטע הזה?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
-
א(ס)-סלאם עליכום, במשחק הנ"ל, אם למשל מוסיפים לרכב ספוילר, ובמקום למשל, כמה תוספים ממתכת, לחבר חלקים מקארבון, האם תהיה לזה השפעה על הביצועים כמו במציאות, או שזה נטו למראה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-