עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by chenc,

שלום! הבנתי שיש קצת בעיות חוקיות עם העניין הזה אז... תודה מראש לכל מי שיעזור לי, חן. ---- ההודעה נערכה ע"י אחראי הפורום ----

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. Started by moses_23,

יש לי בעיה כשאני מנסה להתחבר למולטי פלייר הוא רושם: Awaiting connection...ומספר. 1 2 3 וכך הלאה. חיכיתי עד 100 וזה לא עזר. מה אני צריך לעשות עכשיו. נ.ב. הורדתי קראק וזה עזר והגירסה של המשחק 1.4 אחרי העידכון!!!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  3. Started by EviL.Dexter,

מי שמעונין לשחק איתי באינטרנט Need For Speed Underground שיכנס אלי לאייסיקיו: 172206889 תודה! :-*

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. Started by mp281111,

חברה איך אני משחק עם חבר FARCRY ברשת אני צריך להוריד משהו יכול לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  5. כבר חודש לא יוצא כלום ויש חופש אז חזרתי לשחק בפאר קריי וסיימתי אותו שוב ורציתי לשחק בו ברשת אבל צריך סידיקיי אז חיפשתי איזה פירצה או משו ומצאתי כמה אבל עדיין צריך סידיקיי למשחק קיצר כל מי שהצליח להפעיל פאר קריי ברשת והמשחק שלו לא חוקי כלומר עכל מי שאין לו סידיקיי מקורי שיגיד לי איך הצליח או שתמליצו לי על משחק רשת אחר בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  6. הורדתי פאטצ' 1.2 וגיליתי עכשיו שהוא גורם לבעיות מה כדאי לעשות לעשות התקנה מחודשת או לחכות?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  7. Started by matan_amidor,

אנשים בבקשה זאת הודעה דחופה מאוד אני הורדתי את csi הראשון בסדרה שבועיים בערך אני התקנתי אותו ואיך שהפעלתי אותו אני גיליתי שהמשחק בספרדית המשחק הוא csi 1 זאת האומרת המשחק הראשון בסדרה ומשהו יכול להציל אותי ולתת לי איזה קובת או משהו שיחליף את השפה במשחק מספרדית לאנגלית בבקשהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  8. Started by farry,

cd kay למשחק Joint Operations Typhoon Rising בקשה כנסו אני צריך את זה דחוף!!!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  9. Started by omri_ro,

הי אני תקוע באחת בחידה עם הסוללות במערה(בDRAGEST). אחרי שהנפח נתן לי סוללה תקינה וסמתי אותה במקום אני לא מצליח להפעיל את המכונה שם (לא כ"כ הצלחתי להבין את הלוגיקה של החידה הזו) אשמח לשמוע הסברים...

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. הכוונה ל 9800Pro 9600XT וכולללל השאר (גם 5900XT ועוד)... מישהו יודע מתי? אלא אם כבר יצאו ומישהו יוכל לתת לי לינק....תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  11. Started by idodos,

לא פתחתי את זה בראשי כי הוא כבר הגיע ל- 90 עמודים ואז מי מסתכל בכלל על שאלות שם. אני צריך לינק להורדת המודים אני מחפש במיוחד את זה של ה- co-op להורדה מאתר של צריך להרשם אליו! אם משהו בבקשה יוכל אולי להעלות לי את ה- co-op שהוא הוריד כבר לאיזה אתר אינטרנט שאני יורד ממנו בקשה אני מבקש מאד אני צריך את זה דחוף. תודה.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. Started by yarl,

חברים איפה אני מוצא אתר למשחקים לפאלם בחינם כמובן תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. Started by TermiNal,

אני תקוע בשלב Comunications משהו. יש שתי דלתות, האחת נעולה ובשבילה צריך PDA של מישהו מהמחלקה והאחת פתוחה ובתוכה גופה שלידה ה-PDA הנחשק. אומנם כאשר אני לוקח את ה-PDA הדלת ננעלת! חשוב לציין שאם איני לוקח את ה-PDA הדלת נשארת פתוחה. זאת הדלת מבחוץ - וזה הבפנים - (אפשר לראות ליד האיש את ה-PDA) אשמח אם תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. אני רוצה לעשות לי קליפ ואני צריך להפעיל את הדמואים שהקלטתי ולעשות לקט ביצועים של WaRLocK. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. Started by הוגו היד,

יש לי רק שני משחקים מותקנים במחשב: the suffering ו madden nfl 2004 ופתאום שניהם לא עובדים אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ההפעלה (mainapp.exe לדו) נתקל בבעיה ועליו להיסגר מה זה יכול להיות, לא התקנתי כלום ואין לי חיבור לאינטרנט במחשב הזה מה זה יכול להיות? יש לי השערה של וירוס אבל אנטי וירוס מעודכן לא גילה כלום

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. Started by Mr.Angel,

אוקי לחבר שלי יש PS2 ויש לו צ'יפ שמאפשר קריאת משחקים צרובים מותקן כבר. עכשיו הוא אומר לי שכל משחק שרוצים לצרוב מהמחשב לדיסק לPS2 (משחקי ריפים, על דיסקים רגילים 700MB), צריך לצרוב אותם במהירות X4 ולא נגיד X52 כמו שהצורב מסוגל, כי אז זה הורס את העינית של הפלייסטיישן. עכשיו לי זה נראה די הזוי... הרי מה הקשר בין מהירות הצריבה למהירות הקריאה? שיקרא כל דיסק איך שבא לו...... מישהו מוכן לשפוך אור על העניין? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. זו ההודעת שגיאה: 2788 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & HTT 512 MB System Memory 128 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: tomi-i4am26gip3 IP: 169.254.32.151 IP: 192.168.0.1 IP: 80.230.15.157 doom using MMX & SSE & SSE2 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.pk4 (8972 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak000.pk4 (2698 fi…

18. Started by artur2,

התקנתי HL, הורדתי CS (זה היה איזה תוכנה בשם steam), אבל לא קיבלתי קובץ להפעלה של CS. ניסיתי לשנות את הקיצור דרך ל:"D:\games\Half-Life\HL.EXE" -game cstrike -console אבל עדיין לא עובד. גם התוכנה all-seeing-eye לא מזהה שיש CS, היא רק מזהה את HL. מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  19. Started by micahel,

הורדתי מאימיול את הקבצים לשחק ברשת עכשיו אני לא יודע לאן להעביר כל קובץ בבקשה תעזרו לי תודה רבה רבה לכם!!

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  20. היי לכולם השבוע גמרתי להרכיב את המחשב החדש לי וכמובן הדבר הראשון שעשיתי אחרי עידכון של המערכת זה התקנה של המשחק אמריקן ארמי. כמובן שנכנסתי בשם המשתמש שלי והסיסמא וע כאן הכל תקין לאחר כניסה לאחד השרתים, אני ממתין עש שתורי מגיע, מצחיל לשחק ואחרי שניה השרת זוקר אותי בהודעה של בעיית פאנקבאסטר לא מעודכן, הוא טוען שהגירסא שלי היא C1.101 והוא צריך V1.104 . . . A1340 מי ? מה ? מו ? מה עושים ? עד היום שיחקתי במחשב הישן והכל היה בסדר. מישהו אולי יכול לעזור ? תודה

21. Started by ziv5566,

מי יודע אם אפשר להוריד שמונה סימסים מחוברים כבר בהורדה ושמתקינים זה מתקין מחובר את כל שמונת המשחקים מסימס"החיים הטובים" עד "עושים קסמים" תודה לעונים !! ;D

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  22. Started by Pitzinyelo,

מישהו שיחק בשילוב הזה? משום מה כשאני משחק עם הכרטיס הזה, רק הבסיסים של הבתים נראים כאשר אני זז מזוית גבוהה ומשוטט בחלקי העיר....ברגע שאני נעצר, הבתים נראים נורמלי. מישהו מכיר את התופעה? אציין שזה לא קורה אצלי עם GF2 וGF4 הישנים.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  23. כדי לשחק ב-CS:S אני צריך לקנות CZ? ואם יש לי HALF-LIFE2 אני יוכל גם לשחק ב-CS:S?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. Started by benmaoz,

אז ככה שאני מפעיל את המשחק אני רואה הכל באיר מאוד והמילים בגושים כאלה ולא רואים כלום הכל מעוות מה הבעיה פה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. Started by fol,

יש לי דום 3 מקור שקיבלתי אתמול אני משחק והכול אחרי כמה זמן שאני משחקים לפעמים זה 5 דקות לפעמים זה 15 לפעמים זה חצי שעה זה רושם שגיאה דווח לווינדוס איך אני מסדר את זה? יש לזה הידכון?

דיונים חדשים בפורומים