משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם יש קהילה חוץ מ SATLA ZONE ל TACTICAL OPS? האם יש טורנירים בדרך? טורניר עולמי או ישראלי? התאכזבתי מהקהילה של SATLA ZONE כי כולם שם מקללים ורובם ילדים קטנים. ד.א. הNICK שלי ב TO זה CHENRP או INYOURFACE או BILLABONG - OLD SCHOOL. ולא אני לא CHEATER אני משחק 6 שנים. תאמינו או לא גם חברים שלי לא מאמינים כמה זמן אפשר לשחק באותו משחק.... תגובות ענייניות בבקשה. אני לא בא להתווכח עם אף אחד. רק להתייעץ ולשאול. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מחפשת גיטר הירו למחשב. אין לי PS ואין לי WI יש מוצר כזה? איפה ניתן לרכוש? אפילו יד שניה... תודה שושי
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
טוב הורדתי תמשחק אתמול .. בקיצור סבבה התקנתי והכל... נכנסתי למשחק ואז הוא עושה הודעת שגיאה שצריך לעדכן זה יוצא ואחר כך ישר עושה שגיאה ככה בדיוק: (אין אפשרות לאתר רכיב) הפעלת ישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MFC71D.DLL.התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. בכל אופן ניסיתי לעשות UPDATE בתיקייה וזה עושה אותה שגיאה. לא מבין למה, המשחק פועל, ההתקנה עברה, מה הבעיה ? עזרה דחוףף ד"א יש לי ויסטה 32 ביט אם זה קשור אז אין טעם לחפור.. אבל אם זה עובד על ויסטה אז עדיין לא מבין מה הבעיה ?!?! תודה!
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
זה קורה רק בCRYSIS יש לי 9600GT הכרטיס נמצא על סביבות 70 מעלות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי! אני וחבר טוב מארגנים אירוע של צפייה בלייב בתחרות הDota 2 international בבר בתל אביב. יש מלא אירועים כאלה בחו"ל וחשבנו שיהיה גם נחמד שיהיו כמה בארץ. פרטים נוספים לגבי האירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/events/398464970190334/ זה יהיה אירוע גדול ובמידה והוא יצליח כנראה שנעשה אירועים דומים גם בהמשך. מקווה לראות אתכם שם
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי אם אפשר לעשות שהמשחק יהיה בעזרת כפתורי המספרים עם החצים, ולא רק עם אלה של החצים? פעם אפשר היה, אבל בפיפ"א הזה ה-Numpad משמש לקבוע טקטיקות וכאלה... זה אפשרי לדעתכם? מקווה שהבנתם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
יש לי winxp3 עם תוכנה שמפעילה בו dx10 השאלה אם אני מתקין את crysis איך אני עושה שהוא יעבוד בdx10 ?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני משחק ב SOF2 הורדתי קודים בשביל המשחק אמורים לכתוב אותם בלחיצה על ~ כאשר אני כותב הוא אומר לי שהוא לא יכול להפעיל את הקודים {שהם "לא זמינים" } ??? למה , איך אפשר לפתור את הבעיה , יש טרינר לSOF2 ?
-
WII CONSOLE - 249.99 / 237.50 WII REMOTE CONTROLL - 39.99 / 32.00 WII POINTS CARD - 24.99 / 17.00 WII CLASSIC CONTROLLER - 19.99 / 14.50 WII NUNCHUK CONTROLLER - 19.99 / 14.50 WII GPAK ORGANIZER&TRAVEL - 29.99 / 18.95 WII RAYMAN RAVING RABIDS - 49.99 / 41.2 WII THE LEGEND OF ZELDA:TW - 49.99 / 40.00 WII RED STEEL REVOLUTION - 49.99 / 41.22 מדובר בדולרים (הדולר נמוך ;D) קצת תמונות: לעוד תמונות ומידע: http://www.engadget.com/2006/10/07/wii-retail-details-markup-and-endcaps/
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
יש פרוץ או שחייבים לקנות ?? ואני יודע שצריך לשלם על משהו חודשי לא ? מאיפה קונים ואיך קונים ? וכמה עולה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים יש שרתים שיש להם סיסמא. ואני רוצה להרשם לכת איזשהי. ראיתי שיש תנינים וכו'. בקיצור, איך אני נרשם או משיג סיסמא לשרתים? אני חייב את זה כי בשרתים פומביים יש מלא RADARIM וAIMBOT. וזה ממש באסה לשחק נגדם. עיצות אנשים. בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בצריבה של המשחק call of duty 3 לסוני 2 שלי יש לי צורב דיוידי כמובן ודיסק 4.7 ג'יגה של verbatim עכשיו אני לא יודע איך לצרוב את המשחק כדי שיעבוד לי בסוני המשחק הגיע לי בקובץ ראר ואם פותחים אותו יש 20 קבצי ראר ו20 קבצי 001 והלאה מהשלב הזה מה אני צריך לעשות כדי לצרוב את המשחק? תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
אמממ אנשים אני ממש ממש ממש ממש רוצה מאוד את police quest swat הראשון !! אתם בטח שואלים למה אזז פשוט נזכרתי במשחק הזה וכמה כיף הוא היה !!@@! אז בבקשה אנשים אם אתם מקירים מישהו שיש לו או אתם מכירים מקום שאפשרי להוריד ממנו את המשחק או בכלל כל דבר שקשור לזה !! בבקשה תעזרו לי !! ;D
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך צלף טוב! אני פשוט רוצה צלף וצריך לעשות36 פגיעות אך לא הצלחתי אז חשבתי שמישהו יכול לעזור לי בזה שאני יביא לו את הUSER שלי והוא בטובו יוכל להסיג לי את הצלף באימונים אבל רק את זה של הצליפה עם הM16 של ה36 פגיעות לפחות
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת על הבוסטרר פק של bf2 - euro force... הקיצר מה שרציתי לדעת אם צריך לקנות את זה או שאפשר להוריד את זה חינם וזה פשוט מוסיף לך 3 מפות נשקים ורכבים ועוד צבא אחד???? בתודה yon.dh נ.ב - שאלה שלא קשורה למישהו מפה יש את הכינוי galglatz (לא בטוח שככה רושמים ) כאילו גלגלצ והוא שיחק היום בשרת של delta?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות סיריאלי למשחק ביום שהוא יצא ( עוד שבוע ) אבל אני לא מצליח למצוא איפה אפשר להוריד את המשחק. לדוגמא, כשדיאבלו 3 יצא אפשר היה להוריד את המשחק מראש ואז לקנות סיריאלי ולהוסיף. די קל. אבל עם המשחק הזה אני לא מצליח למצוא איפה אפשר להוריד ולהתקין ולחכות ליום שבו אפשר לקנות סיריאלי. שיט. פתחתי את זה בפורום הלא נכון. אודה להעברה לפורום כללי.
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן חברה לא יודע אם אני מאחר בשנתיים אבל התחלתי לשחק בפיידי 2, ואחרי כמעט 300 שעות הגעתי לשלב שאני מנסה את האצ'יוומנטס היותר אזוטריים. אז אם יש היענות לחבר'ה שגם בציד אצ'יוומנטס או סתם רוצים לחזור למשחק אני אשמח אם נקים קבוצה קטנה לצורך העניין אני מחפש ל: i am the one who knocs unusual suspects breaking dead here comes the pain train private party השם שלי בסטים donkey brain עם ציור של קים ג'ונג קרטמן. מנהלים אם זה לא בתת פורום הזה אשמח אם תעבירו. happy gaming
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה Cap Space... שאני רוצה להחליף שחקן עם קבוצות אחרות, אז הם שולחים לי הודעה ובא הם אומרים שאין לי Cap Space ואני צריך לפנות מקום... מה זה בכלל Cap space? ואיך מפנים מקום?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אנשים בבקשה תעזרו לי... מת לשחק בזה במחשב ולא מוצא שופ גיארסה של המשחק הזה. יש גירסא אחת מעפנה שמצאתי שאפשר לשחק בפלאש אבל רק עם הדמות של ריו. יש מצב שמישהו עוזר לי???!!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-