עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Slavikik,

הנה הגעתי למקום הזה שאני צריך לפתוח תשער אבל אבל זה לא נותן לפתוח לא מבין מה לעשות הנה תמונה.. ב M כתוב לי שאני צריך להגיע לכאן וגם החץ מביא אותי לכאן אבל אני לא יכול לפתוח תשער..

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  2. איזה קול אוף דיוטי אפשר לשחק שנים או יותר על אותו מסך אבל למחשב ואם חייב מקורי

• 7 תגובות
    • 9.4k צפיות
  3. Started by CashMAn,

אני צריך לדעת איך אני עושה דריפט טוב וטיפים לדריפט ואיזה מכונית יותר טובה לדריפט ותודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ranyr,

יש לי שני מחשבים amd 500 mhz tnt riva2 32mb 128mb ram pentium2 300 mhz 128mb ram gforce2 mx איזה גרסא של פיפה +\- כל אחד יכול להריץ???

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by eriksexy,

ROOST: XXXXXXXX SUBS: DEXTER

6. Started by Fighter,

ואני לא מבין איך נתנו ציון גבוה ומלא פרסום למשחק כזה משעמם בטירוף אלוהים ישמור מצד אחד יש שם אלמנטים כמו של דם וכו' אבל מצד שני הכל נראה מנקודת מבט ילדותית אמרתי אולי זה סתם הרגשה של פעם ראשונה ויצאתי היום אני נכנס משחק איזה שעתיים כבר עשיתי כמה משימות בתור נער עם חרב ברזל כזאת ואז אמרתי זהו זה ובעטתי את המשחק לקיבינימט יש משחקים כמו וויטצ'ר וסדרת גותיק שהם באמת יפים, במיוחד גותיק 3 למרות המנוע המעפן שלו שגורמים לי לרצות לראות עוד ועוד אבל הפייבל הזה רק רצה לגרום לי לעשות QUIT GAME כבר תגידו גם פייבל 2 אותו דבר או ששם זה שונה? אני מקווה ששונה...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. משחק יפה ביותר שלא בייש את הטרילוגיה של הנסיך הפרסי דיי קל לטעמי אבל עשו עבודה טובה עם המשחקיות בכלל כל העלילה מעניינת וחבל שלא עשו כמו בשני שכל הסרטונים והדברים שאתה רואה מתחברים לאט לאט אחד עם השני ואז אתה קולט דברים פה אין את זה זה פשוט עלילה בלי תחכומים וסוף שכמובן אני לא יספר עליו חוץ מזה שהוא אחד הקלים ביותר! אבל בגדול עם תשאלו אותי איזה משחק הכי יפה מבין השלושה זה הראשון מבחינת הסיפור והשני והשלישי אהבתי אותו דבר מבחינת המשחקיות בהם עכשיו סיימתי וחבל חבל שנגמר עכשיו שוב לא יהיה לי מה לשחק

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by chad,

מחפש בבקשה דחוף מאיפו להוריד קראק ל Medal of Honor

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by gyver,

mi yodea ma ha drishot shel doom 3 yesh li pentium 3 800 mhz 256ram sdram radeon 7500 64 ddr

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by Tanya,

הי חשבתי לקנות לעצמי איזה משחק Tycoon [מהרציניים יותר], אני מחפשת משהו מסובך שיספיק להרבה זמן. עם הרבה אפשרויות, שלא ייגמר מהר. מעניין אותי ה-ZOO וה-Roller Coster... על איזה אתם ממליצים?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. מצאתי GTA3 , ריפ, אבל כשהמשחק עולה בהתחלה, אחרי שהקו מגיע עד הסוף, WINDOWS אומר שהוא ביצע פעולה לא חוקית ונתקע. יש לי XP אז הורדתי את התיקון אבל עדיין, הבעיה לא נפתרה. כוונתי את ה-Compatibility ל 98 ואז הוא מבקש ממני את הדיסק השני, מה שאין לי. לא משנה איזה קראק הורדתי הבעיה לא נפתרה. מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כמעט שמונה שנים אחרי הטיזר המפורסם הראשוני ולאחר שנה עמוסה בדחיות ועיכובים - Cyberpunk 2077 משלים את תהליך הפיתוח העיקרי שלו ומוכן להוכיח לעולם שההצלחה האדירה עבור Witcher 3: Wild Hunt לא הייתה מקרית בלבדלכתבה

13. Started by Bug2000,

יש לי WINDOWS XP וכרטיס מסך MX 400 וזה עובד מראה את המשחק כל כך לא ברור עם רבועים ענקיים בצבע דחור בקושי רועים משהו אז חשבתי לי אולי יש איזשהו PATCH ? אם כן תנו לי בבקשה לינק בסדר?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  14. אני פעם שיחקתי בUtopia מי שמכיר וRunescape יש עוד כאלה שבעבר/הווה משחקים בזה (או דומים)? 8) Utopia מי שלא מכיר, משחק אסטרטגיה כזה וRunescape תפקידים

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by Zaks Sharon,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=36504 יש!!!!!

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by MINIME,

הוא לא פועל לי טוב בגלל ה VOODOO 4 4500 אז חשבתי שאולי תשימו לי קצת תמונות של המשחק או כתובת של אתר שמראה תמונות סתם לראות מה זה תודה מראש MINIME.

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לפני כמה שנים, כשיהיה לי 486 אבא שלי קנה לי איזה משחק מחשב שמאוד אהבתי. זה היה מין סגנון ארקייד תלת מימדי (עד כמה שזכור לי) עם איזה חללית ובסוף כל שלב נלחמים באיזה בוס. הבעיה היחידה שאני גם לא זוכר איך קוראים למשחק ומי הוציא אותו, עד כמה שאני מצליח לזכור היה לו NOVA בשם. עזרו לי.

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by WarMachine,

יש לי את המשחק ואני מריץ אותו בסדר גמור בלי שום בעית סאונד או גרפיקה אך כל פעם בלי שום התראה מוקדמת המשחק מתרסק לי לווינדוס ללא שום הודעת שגיאה או אזהרה מוקדמת.... מישהו יודע מה תוכן הבעיה?

19. הכותר שהחל את ההצלחה האדירה של The Witcher בעולם הדיגיטלי ופרק הספין-אוף הנהדר של סדרת Age of Empires מצטרפים אל רשימה ארוכה של מאמצים להנגיש הצלחות מהעבר לקהל חדש ונרחבלכתבה

20. הדיווח השנתי המסורתי של פלטפורמת מעקב הציונים מציב נציגה מוכרת היטב לכולם בפסגהלכתבה

21. שלום! יש לי את המשחק Doom 3 ואת חבילת ההרחבה Resurrection of EViL. השאלה שלי היא, האם הסיפור המקורי של DOOM 3 ישתנה לאחר התקנת חבילת ההרחבה? או שההרחבה היא רק המשך לסיפור? כי קודם כל אני רוצה לשחק במקורי, ואז בהרחבה, כדי לא להפסיד את הסיפור של המקורי. אלא אם זה פשוט תוסף להמשחק העלילה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by ozdaya,

היי, שאלה: שיחקתי במשחק פיפא 2010 בקונסולת ה- PS3 וממש אהבתי את המשחק (אפילו יותר מה- PES 2010) אבל לא הצלחתי לבדוק האם הגירסא של פיפא 2010 למחשב הינה זהה, פחות טובה או אולי יותר טובה. מישהו יכול לעזור? האם יש הבדלים? תודה.

23. Started by eladbu,

יש לי 9800פרו חדש של 3DCLUB +קאטאליסט 4.12 העניין הוא כאשר אני מריץ HL2 בהגדרות בינוניות המשחק מקרטע לפעמים באותם הגדרות גם ה 8500 היה אותו דבר אפילו יותר טוב לעומת זאת NFSU2 בהגדרות הכי גבוהות פשוט לא מזיז לו אפילו טוחן במשחק בלי לראות מה יכולה להיות הבעיה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
    • 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.