משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שאני עושה על גופות SEARCH אני לוקח להם נשקים חדשים ותחמושת אבל אני לא מצליח להשתמש בזה... על מה צריך ללחוץ שם?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אהלן , ראיתי את האשכול שנפתח על המשחק החדש ויש לי את האחד היות רישן ואני מתקין אותו ממש ברגעים אלו ושאני יסיים אותו אני יעבור למשחק הבא... פעם כבר התקנתי את המשחק ואפילו עשיתי שלב אחד ואז היו לי בעיות עם המחשב ומאז לא חזרתי לשחק בו ממה שאני זוכר במשחק יש המון אפשרויות של שליטה על חיילים ודברים כאלה... מישהו יכול להסביר על האפשרויות השונות במשחק ועל איך שעושים אותם ? על כל הדברים שאפשר לעשות דרך המפה וכאלה...על פקודות שאני יכול לתת לחיילים ואיך... תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מיקרוסופט אישרה כי הפסיקה לייצר את תוסף הקונסולה הייחודי שלה, שבע שנים אחרי שהוצג - אך סביר להניח שאין לכם סיבה להצטער על כך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את המשחק company of heroes מבאג, אבל לפני שאני פותח אותו ולא תהיה לי אפשרות להחליף, יש לי שאלה: יש עדיין אנשים שמשחקים במולטי של המשחק? כי דיי בשביל זה אני קונה אותו. אני חייב תשובה זריזה. תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
סימתי את המשחק FEAR ובשביל לשחק במשחק ההמשך: First.Encounter.Assault.Recon.Extraction.Point אני צריך לעדכן את המשחק הראשון לגירסה 1.08. הורדתי את העדכון וכשאני מנסה להתקין אותו הוא אומר לי שFEAR הראשון לא מותקן. מה אני יכול לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הנה כמה סרטונים של המשחק החדש Crysis תהנו... : http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?pid=931665&sid=6165007&tab=related&tag=videos;related;1 http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6146726&pid=931665 http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6153482&pid=931665
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
המשחק יוצא לווינדוס מה יכולה להיות הבעיה ? Game Running -------------------------------------------------------- Reset check for input! Loading collada for 'maps/level01_cells.dae' took: 406 ms ERROR: Couldn't create material 'particle_rockpiece.mat' ERROR: Couldn't create material 'particle_rockpiece.mat' ERROR: Couldn't find particle system file 'particle_imp_generic_hard.ps' ERROR: Couldn't create material 'particle_metalpiece.mat' ERROR: Couldn't create material 'particle_metalpiece.mat' ERROR: Couldn't create SoundEntity 'unbreak_impact_metal_soft_furniture_med.snt' WARNING: Couldn't preload sound 'unbreak_impact_metal_soft_furniture_med' WARNING: Geometry for joint…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון מצאתי את עצמי משחק בChicken invaders 3 ולאחר סיום המשחק עלתה לי השאלה: איך אני פותח את כל הunlockables שיש שם נשקים מיוחדים והרמה הכי קשה וכו'. למישהו יש תשובה? בקשה להמלצות וכמו שאמרתי למעלה בזמן האחרון אני מוצא את עצמי משחק CI 3 [חח] מכיוון שסיימתי את המשחקים הטובים כמו crysis , bioshock וכו'... יש לכם המלצות למשחקים טובים? לא ממש משנה הסוג רק שיהיה משהו שאפשר להנות ממנו. רצוי משחקי "פעם ב..." שיוצאים ואף אחד לא מפסיק לדבר עליהם שהם באמת כותרת גדולה. [אהמ CRYSIS] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אהלן אנשים יש לי ערוץ יוטיוב ואני מעלה המון סרטונים על משחקים כל יום , המון משחקים והמון כייף אם אהבתם תנו sub https://www.youtube.com/channel/UCNTBkQfUDquL-L-k-C-QMig תודה רבה ":D
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי פה את האשכול הרישמי ולא מצאתי איך אני בודק FPS במשחק? ניסיתי עם FRAPS אבל זה קבוע על 60 בגלל שהמשחק על רזולוציה 1000X1600
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שני משחקים חדשים ומעניינים ייחשפו בשבוע הבא בתערוכת E3 2016 - משחק קרבות גיבורי העל Injustice 2 מבית אד בון וחבורתו (יוצרי מורטל קומבט) וגם משחק ההישרדות-פעולה-זומבים Dead Rising 4.
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
בכנס המפתחים של אינטל IDF 2006 הודגמו יכולות המשחק של מעבדי אינטל חדשים. ההדגמה גם מראה את הסביבה של משחק חדש בשם Alan Wake. http://www.hadash-hot.co.il/story/1634/
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
כל מי שרוצה מוזמן להצטרף ולשחק איתנו USER NAME : blur-israel password : 123456789 כמה שיותר יותר כייף, תרגישו חפשי למה אף אחד לא בא ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 9 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה? הכל טוב? שמחים לשמוע. ד”ש לסבתא! השבוע יש לנו פרק קצת שונה בשבילכם – לוני שלנו נקרא לשרת את המולדת ועלה לצפון לטחון קצת מילואים… הוא בטח אוכל שם סרטים שהוא ב-Operation Flashpoint או משהו… אבל אל תתנו לזה להבהיל אתכם, כי הבאנו שחקן חיזוק מיוחד – סיב שלנו, מצוות הפאנבויז המקורי, חזר אלינו לפרק אחד! השבוע היו לנו פחות סיקורים, אבל השיחה נסחפה ונכנסו לדיונים בכמה נושאים שאין לנו בכלל ספק שתמצאו אותם כמאוד מעניינים (עתיד המוב והקינקט, הזמנת משחקים מחו”ל), וכמו תמיד היו צחוקים והרבה כיף. אנחנו מזכירים לכם שתחרות התחפושות נושאת הפרסי…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני יודע שרוב הגיימרים הישראלים ממש לא משחקים במשחק הנהדר הזה,אבל אני עדיין אשאל פה,האם מישהו מתכוון לשחק במשחק המלא? הבטא נסגרת ב 12 באפריל והם מוחקים את כול החשבונות,שחקנים מתחילים מהתחלה. המשחק חינם ולא עולה כסף אבל..אין יותר גולד יומי,אם רוצים פרמיום אז צריך לקנות גולד,כרגע הם מציעים 3 חבילות שמהם ניתן לבחור - http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/buy_gold_special_price_and_get_unique_tank_free בקיצור מישהו שוקל לשחק במשחק כשהוא יצא? אפילו בלי פרמיום...?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משנה את הרזולוציהל-1024x768 אז הכל נתקע ויוצא ל-windows, והתקנתי דרייבר הכי חדש של ATI. במחשב הנייד המשחק לא עושה בעיות, ואפשר לשנות רזולוציה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
קרה לי בהרבה משחקים שאני משחק בהם שבאמצע המשחק המסך נהיה שחור ואני שומע סאונד זה קרה לי ב BIOSHOCK NFS UNDERCOVER COD 5 למה זה ככה אני כבר מתחרפן המחשב חדש לגמרי E8400 4GB RAM ATI 4850
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
האם המפרט הבא יריץ את המשחק בצורה חלקה על ההגדרות המקסימליות? לוח - gigabyte P35-DS3L מעבד - Core2Duo E6750 @ 2.66GHz זיכרון - Corsair 4GB 800Mhz כ.מסך - Palit Geforce 8800gt 512mb ספק - Enermax Liberty 400W זה ממש חשוב לי מקווה שתעזרו
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי גירסא שרשום שזה מולטי שפות אם אפשאר לסדר את זה אז איך
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם משחקים שאני מנסה להפעיל כמו סימסיטי 4 ווייס סיטי. כשאני מפעיל אותם אז מסך שחור עולה וישר הוא עושה לעצמו minimize אז אני לוחץ עליו עוד פעם כדי שיעלה אבל הוא עוד פעם עושה מינימייז לעצמו... למישהו יש את אותה בעיה? איך אפשר לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
לאחר הפסקה של מספר שבועות אנחנו מקבלים אוסף משחקים מוזל חדש, הפעם עם שישה כותרים במחיר שמתחיל מדולר בודד ויותר מ-13 כותרים וחבילות תוכן בעבור 15 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/מיזם-ה-humble-bundle-חוזר-ובגדול-עם-חבילת-משחקים-ש/
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
תארד סתמי ביותר אבל אני כבר נואש! ניסיתי שעות לחפש בREGISTERY ולא מצאתי איפה אני מחליף למשחק במזד**ן הזה את הסידיקי (Serial) ??? בבקשה עזרו לי למצוא... ממליץ למנהלים לנעול את התארד לאחר פתירת הבעיה המטופשת הזאת! ועוד פעם סליחה על בורותי...
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
כבר בתחילת ההתקנה של המשחק אני מקבל הודעה שגיאה על קובץ msi יש לי את הגירסה: Halo.2.Repack-Razor1911 וגם ויסטה. האם יש פיתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
-
שלום. אחי רכש את המשחק Falcon 4.0 והוא מחפש ג'ויסטיק איכותי (עד כמה שאפשר) למשחק. תקציב -100-200 ש"ח תודה. עריכה: האם אני אוכל למצוא גם מצארת (ככה כותבים אני מקווה) במחיר דומה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-