משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
אני שמח לבשר על צירופו של אביב (Bulugulu) שריף לקבוצת PwR , אביב הוא שחקן טראן ברמת מאסטר , אביב יעזור לקבוצה בכל המשימות הקרובות כולל SC2CL המון בהצלחה לאביב !!!! GOGO BuluguluPwR
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ארגנו ביחד עם ASrock, הספונסרים החדשים שלנו, הנחות מיוחדות על לוחות אם עבור כל מי שעשה לנו לייק בפייסבוק. הנה הכתובת - תעשו לייק ויש שם פוסט מפורט לגבי איך משיגים את ההנחה! http://www.facebook.com/NOM.ESET ושוב, תודה ל-ASrock יוסי.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
מי מכם שעדיין לא ראה, עלתה כתבה שמסקרת את ההיסטוריה והפעילות של קלאן PwR בדף הראשי של האתר. תראו תמיכה והרבה תגובות, וכמובן לייק בדף הפייסבוק שלהם! לינק
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר שהורדתי את גרסת המשחק הפרוצה ונהנתי מאוד מהסינגל פיילר אני מעוניין לרכוש את המשחק בגרסתו האחרונה. ברשותי היום גרסת Battlefield.3-RELOADED ותיקון Battlefield_3_Multiplayer_Without_Origin_Internal-Razor1911 שמבטל את ה DRM. האם עלי לרכוש גרסא מלאה להורדה או שמספיק לרכוש CD-KEY? חשוב לומר שאני מעוניין בגרסא המלאה כולל ההרחבה. אני לא מעוניין לקנות סידי בשפה הרוסית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שאלה 1: אני לא מצליחה לבחור ב2 לוחמים שיש לי פעם יכולתי לשחק בהם עכשיו אי אפשר למה? תראו בתמונה. שאלה 2: איך אני מאפסת את הסקילים שעשיתי? יש איזה ציט או משהו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי חשק למשחק ג'יפים טוב מאתגר ומציאותי לא מרוצי ג'יפים וזה אלא נסיעה בשטח וכל מה שכרוך בזה מישהו יוכל ללהמליץ לי על אחד כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יצאתי מהכלא ואז הגעתי למשימה שאני צריך להשיג 10 מכוניות ולהשים אותם במוסך ולתקן שמתי תיקנתי ונתקעתי אני לא יודע מה הלאה...., בבקשה עזרה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני די חדש בCOD ורציתי לדעת עם איזה נשקים אתם מעדיפים לשחק בקלאסים של אסולט וסאב מאשין בינתיים יש לי רק עדcm901 באסולט ועד pp90m1 בסאב, אז צריך להתחשב בזה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ועוד כמה חברים התחלנו לעבוד על צ'אנל גיימינג חדש, שהנושא העיקרי שלו הוא MW3 אשמח מאוד אם תעשו לייקים סאבים ותשאירו תגובות, הערות או כל מה שעולה לכם בראש תודה רבה חבר'ה! מקווה שתהנו! http://www.youtube.com/user/Ri5eClan?feature=g-upl אנחנו חדשים בפורום הזה אז אנחנו מקווים לפגוש חברה מביני עניין ונחמדים </blockquote>
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, שהייתי קטן היה לי משחק במחשב של מין חייזרים כאלו והיה גם ילד אחד (בלונדיני) והיה להם חלליות כאלה עם מנועים בצדדים והם היו עושים תחרויות.. זה היה משחק ממש מהיר וגם שהיו מתנגשים במשהו המנוע היה עף.. מישהו יודע על מה אני מדבר, יותר טוב איך קוראים למשחק?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, קוראים לי נוריאל ויש לי את הבטא של DOTA2 כרגע אני משחק לבד אבל אני יותר מאשמח לשחק עם ישראלים אז לכל אלה שיש להם את הבטא אתם מוזמנים להוסיף אותי לסטים!!! aiman19933 ניק: THEBEARJEW
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום חברים! אני שמח להכריז, בשם NOM Gaming, על גיוסם של שני שחקנים מעולים לקבוצת ה-Starcraft 2 שלנו - - NOMOmer - Terran - הישראלי השני שהגיע ל-GrandMaster! (אחרי Osho). שוכן בארה"ב ומשחק בשרתים שם. - NOMCtrlAltDefeat - Zerg - שחקן הזרג הישראלי שזכה בסדרת הטורנירים של NOM לחודש דצמבר ושיחק ב-Showmatch נגד WhiteRa, וגם ניצח את הטורניר האחרון של HWZone. NOM Gaming (וכמובן שאני) מאוד מתרגשים מתוספת השחקנים המעולים האלה ל-Roster שלנו, ומאוד מקווים שנוכל להוביל את Omer ו-CAD להישגים נוספים ביחד עם שאר הקבוצה שלנו. בפרק הבא של רביעי עם גבינה, ב-15/2, נכיר לכם את Omer ו-CAD וגם נדבר קצת על הטיסה שלנו למחרת לצרפת, בה אני, NOMBlight, NOMPlato, וקבוצת ה-MW3 שלנו, נוסעים להתח…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.own3d.tv/live/162779/AlmonyLoL בנתיים סתם משחק עוד לא משחק גמר או משהו, אני אמור לשדר גם את משחקי הגמר אם כן אני יפרסם פה.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להריץ חיפוש לראות אם למישהו הייתה בעיה דומה אבל לא מצאתי אז יש לי את המשחק RAGE הוצאה של SKIDROW והוא כל הזמן מתרסק ראיתי בהרבה פורומים באנגלית שלאנשים יש בעיה דומה אני משתמש בXP SP3 ויש לי RADEON 6700 SERIES ניסיתי כל פיתרון אפשרי החל ממספר עידכונים לדרייבר שביניהם אמור להיות גם אחד שבדיוק אמור להתאים לRAGE עד למחיקה של תיקיית הVIDEO כי חלק אמרו שזה עוזר ושום דבר לא עזר לי, באיזשהו שלב אמרו שאולי כדאי לבטל את ה AI בקטליסט אבל אין לי מושג מה זה באמת עושה ואם כדאי להתעסק עם זה..בספק אם זה בכלל יעזור מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
-
בימים האחרונים אני לא מצליח לשחק בכלל ברשת punkbuster זורק אותי מכל הסרברים ורק CO-OP עובד תקין. הסרתי את המשחק ואת כל התוכנות המצורפות והתקנתי מחדש את המשחק עם כל העדכונים והבעיה עדיין קיימת. מה אפשר עוד לעשות?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה. עשיתי MONTAGE וציתי לפרסם אותו. תנו לייק וסאב אם אהבתם. :) תודה!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שמתי את כל ההגדרות על הכי גבוה , אבל יש לי בעיה אם ההגדרה physx שאני שם על HIGH או MEDIUM זה מקרטע ועל LOW זה פועל טוב אני רוצה שכל ההגדרות יהיו על הכי גבוה למה זה מקרטע ? בדקתי את הדרישות מערכת של המשחק והמחשב שלי יכול להריץ אותו
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום, לאחר שמיציתי את BF3 ואת MW2 החלטתי לקנות MW3 דרך STEAM. המשחק ירד לי תוך 4 שעות וישר נתקלתי בבעיה! אני לוחץ על PLAY וקופצת הודעה Connecting to Online Services" וזה נמשך 2-3 דקות ואז קופצת הודעה שההתחברות נכשלה ושאני אבדוק את סטאטוס השרתים באתר של MW3. כמובן שבאתר רשום שהשרתים פעילים. פתחתי פורטים והתקנתי את המשחק מחדש והבעיה נמשכת. מישהו אמר לי לפנות לספקית שלי, אבל זה לא נשמע לי רלוונטי בהתחשב בעובדה שאני משחק ומתחבר לMW2 וBF3 בלי שום תקלות או לאגים בכלל. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה המעצבנת הזאתי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 7 והמישחק ממשיך לקרוס לי כל 10 דקות לשולחן עבודה, לפי למיפרט שלי לא צריכה להיות בעייה של חוסר משעבים: Intel i5 3.2GHz AMD Radeon 6870 1GB 4GB Ram 1600MHz קראתי כמה מדריכים על איך לפתור את הבעייה ולא ממש הבנתי מה הם רוצים ממני.היה כתוב שם את זה:[list type=decimal] [*]Right-click Command Prompt in the Accessories program group of the Start menu. Click Run as Administrator. [*]At the command prompt, enter “bcdedit /set IncreaseUserVa 3072? [*]Restart the computer. לא הבנתי איפה לרשום את הפקודה הזאת: “bcdedit /set IncreaseUserVa 3072 מי שיודע בבקשה שיעזור תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
יש אנשים בחוץ, אני נכנס למועדון, ויש אנשים גם בפנים, אבל אין שם שום דלת ואין אפשרות לעשות כלום, אני תקוע פשוט במועדון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי להוריד את NWN2 ואני מחפש מודים מומלצים אבל קצת הלכתי לאיבוד בחיפוש בגוגל. יש המלצות? (בעיקר מחפש מוד שמשפר את הגרפיקה, אני מניח שיש לפחות אחד כזה 8) ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כפי שהבטחתי , אני גאה לפרסם את הספונסר הראשון של הקבוצה , מדובר בחברת GIGABYTE שתתמוך מהיום באופן מלא בקבוצה , אנחנו שמחים על הצטרפותם ומבטיחים לעדכן על עוד התפתחויות בקרוב מאוד! יובל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-