משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום, אז ככה... אני בשלב שאני צריך להציף חדר גדול כדי שאוכל להגיע בקומה שלמעלה. אני מסובב את הגלגל הזה ובאמת החדר מתחיל להתמלא מים. אני מגיע עד עד לתקרה , נכנס לתעלה כזאת אבל הפתח היחיד שאפשר לצאת ממנו חסום ע"י רשת ברזל.... אשמח לקבל טיפים.....
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
היי אתמול התקנתי פיפא הכול הלך חלק ויפה אבל כשבאתי להריץ את המשחק נפתח לי ההודעת שגיאה למטה מה יכול להיות הבעיה? (המשחק הוא מקורי) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
במשחק באטלפילד 2 אי אפשר לעשות משחק רגיל כאילו משימות וכאלו??? כי אני משחק וזה כאילו רק קרבות.... אני לא עובר ארצות ונלחם כל פעם במקום אחר?? כי יש לי רק 16 מפות וזהו , כאילו רק דרך האינטרנט נראה לי....
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני הורדתי את המשחק ןרציתי לישאול למה תמיד הוא רושם לי הכנס דיסק..!!!!!!? אמרו לי שצריך לשים קראק ואני לא יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
איך אני מגיע ל Aman'lu ? (או באופן כללי איפה העיר הזאת נמצאת על המפה)
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT המחשק Need for Speed Underground 2 אמור לעבוד בו בהגדרות הכי גבוהות ולמרות הכל הוא לא עובד בהגדרות הכי טובות. הוא רושם לי גם שגיאה:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעניין לדעת... אה ועוד מעט יוצא Tactical CrossFire
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה קריטית יש משימה להיות בניו יורק וצריך להביא לבחור בשם Shaw איזה כמה דברים שהוא רוצה באיזו שהו מקום בעיר יש מחסום אנרגיה כזה בצבע ירוק והם אומרים שכדי לעבור אותו צריך שה"סורק" יאמין שהשחקנים שלי "אחד משלהם" איזה רובוטים כאלו חרשתי את כל המפה עברתי יצאתי ואני לא יודע איך עושים את זה... ועוד שאלה(פחות קריטית) בתעלות של ניו יורק יש "מתקן ביות" כתום שמוחבא מאחורי מאוורר וצריך לנתק לו את הזרם יש גנרטור כזה שהגעתי אליו ואומרים לי שכדי לנתק צריך למשוך ממנו אנרגיה איך אני עושה את זה ..?? ניסתי להפעיל את האקסמנים שלי.. ולא הולך מה עושים
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק מטוסים יפה! משהו בסגנון קרימסון \ דוגפייטר .למי שמכיר הנשחק לא חייב להיות חדש אבל חייב שתהיה בו האופציה של מולטי פלייר! תודה!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
ואני חייב להגיד שזה מישחק מדהים ואני מצפה להמשך שלו! פשוט אין מילים!
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, חיפשתי ככל שיכולתי באינטרנט היכן נשמרים ה save-ים למשחקים הבאים אך ללא הועיל, אנא עזרתכם: brothers in arms - road to hill GTA san andreas splinter cell pandora tomorrow swat 4 תודה רבה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני הרבה זמן HL2.רציתי לדעת איך אני יכול להפוך את 5 הדיסקים שהגיעו בחבילה לדיסק דיוידי אחד(זה דיי מעצבן להתקין את הכל מחדש כל פעם עם 5 דיסקים). תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
-
TOTAL OVERDOSE במילה אחת הוא עוד חיקוי של GTA אתה גונב מכוניות עושה משימות. תאמת ברגעים הראשונים ניתן להתאכזב מהגרפיקה שלו, אין לה שום אפקטים מיוחדים הטקסטורות לא ממש מפורטות,אבל גם GTA לא מלכת היופי,לעומת זאת המשחק רץ מאוד חלק ודי מכפר על הגרפיקה,הבינונית. גם כאן יש מספר אזורים בערים,אומנם העיר הרבה יותר קטנה מזאתי של GTA אבל יש לכך גם כמה יתרונות, לא צריך לנסוע הרבה כדי לקבל משימות,למעשה ב עזרת כפתור ניתן ישר לעשות את המשימה לכן כשמתים מספר פעמים לא צריך להתעצבן על שעוד פעם צריך לנסוע למקום מסוים ולקחת את המשימה-אני אהבתי. לגבי הסאונד המשחק הוא באוירה מקסיקנית מוסיקה דיבור כול מזכירים את זה. אולם יש חוסר תיאום מסוים לגבי הדיבור לגבי מה שבאמת נעשה,כלומר כלומר שמועים…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ההודעה הזאת עולה לי במשחקים (לא כבדים כמו HL2 או DOOM 3 או רידיק) במשחקים ישנים כמו CS 1.6 או New World Order ששיחקתי ב- FAR CRY וב-HL2 לא עלו שום הודעות מישהו יודע מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
באמצע משחק אני מועף ומקבל את ההודעה הזו... מה זה??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הוא הופך לכחול אחרי שהוא שואב מהשלט חשמל לפני זה הוא היה בעל חשמל צהוב והיה קל להביס אותו אחרי שהוא נהיה כחול הוא כבר בלתי ניתס לנצחוןן
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את המשחק CZ ומתי שאני רוצה לשחק באינטרנט הוא לא נותן לי שאני מנסה דרך the all seeing eye זה רושם לי "error in command line" ושאני מהנסה אם התוכנה של הקנטר ב find servers ואני נכנס לאינטרנט זה רושם לי" (lan servers are restricted local clients(class c למה זה עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
אז ככה המחשב עושה רסטרט אחרי האני טוען את השלב(כמובן שבדמו).....אבל זה קורה כשאני מבטל את הפעולה FORCE DIRECTX 7 MOD תמונה למטה...ותסתכלו במפרט מחשב ......אולי זה בגלל הכרטיס מסך....... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המשחק הנ"ל אבל אין לי סיריאל שמתאים למשחק ברשת ... אני זקוק בבקשה לעזרה במציאת סיריאל אמיתי של המשחק, או כל דרך אחרת בשבי לשחק ברשת. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי של UT2K4 והורדתי את המוד KILLER FLOOR מאחד האתרים של UT התקנתי והוא לא מפעיל לי אותו... קיצר,יש מישהו שיודע איך להתקין מודים בUT2K4? ולהפעילם
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-