עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש אתר כזה...בעיקרון אני מתעניין במרוצים... אני לא מחפש TOP 10 או משהו בסגנון... אני מחפש רשימה איכותית... גם של כל המשחקים זה יהיה טוב..

2. Started by אלונה1,

שלום לכולם, זקוקה להמלצה על משחק עם נהיגה חופשית בסגנון של GTA. תודה

3. Started by B0necrack3R,

טוב הצלחתי להפעיל את המחשק וכל זה.. אך עכשיו יש בעיה חדשה! כשאני משחק באחד השלבים אני רואה את כל הגופים קיצור את כל המחשק בירוק סלט כזה.. קיצור תמונה שטוחה צורתית בצבע סלט! ניסיתי לשחק עם האפשרויות לא עזר! אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי! ושכחתי להגיד שאני עובד עם TI 4200 128DDR ועם מפרט די חלש. תודה :-\

4. למכירה כ15-20 משחקי מחשב בעיקר קווסטים, כולל פנטזמגוריה, מיסט וכד' באריזות מקוריות מתאים לאספנים. מיכל- 0523682081 mbendor@netvision.net,il

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. עריכה: אופס, התבלבלתי, פתחתי במקום הלא נכון תנעלו את הנושא. אני כבר אפתח אחד חדש במקום המתאים. שוב, מצטער

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. טוב אני בודק עוד מישחקים אבל זה האמולטור לצערי בשפה אחרת מאנגלית (אותם אותיות) וזה בלי קול עדין ויש גליצים בגרפיקה http://yopyop156.ifrance.com/

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. Started by IlanF,

היום התקנתי את המשחק, המשחק נחמד מאוד אבל גם מהיר מאוד.. רק רציתי לדעת באיזה שרת אתם משחקים. תמיד עדיף לשחק מול מישהו שאתה מכיר מאשר מול מישהו שרק פגשתה במשחק... יהיה נחמד גם אם תוכלו לרשום גם באיזה כינוי אתם משחקים...

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  8. Started by shmoolm,

לאחרונה התקנתי את הפאצ' 1.01.... עכשיו שמתי לב שכל השרתים בכלל בגירסא הישנה יותר... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחזור חזרה למצב המקורי ??? (ללא הפאצ') או שאני צריך להתקין שוב את המשחק?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למישהו יש מישחקי פלאש להביא לי? משעמם לי אז למישהו יש מישחקי פלאש להביא לי?

10. Started by D3M0N,

למישהוא יש לינקים למשחקים חדשים, כמו WARCRAFT 3 ועוד? :asthanos:

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  11. Started by spike77707,

האמת התלבטתי אם לשאול את זה בפורום חומרה או פה והחלטתי פה כי זאת חומרה שהיא dedicated למשחקים(לא כמו עכברים, לדוגמא, שרק חלק מהם למשחקים ספציפית) רציתי לדעת אם מישהו ניסה את זה. זה נראה ממש טוב ומגניב ונראה שהולכת להיות תמיכה בהרבה משחקים בעתיד מה שגם הסרטון עם PORTAL 2 נראה פשוט מעולה וכיף. למישהו יש/ניסה ויכול לתת עדות? תודה.

12. Started by dominic16,

HostName: www.pcgames.co.il Address: 80.179.153.4:7777 Players: 2 / 64 Ping: 48 Mode: LV DM~MG+Landgrab Map: San Andreas שרת טוב (מי שזכור אחד השרתים הישראלים הראשונים ) הרבה מאוד מודים

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  13. Started by sd1,

מתי יותר כבד בביצועים של המשחק למחשב מבחינת גרפיקה והכל וההתמודדות של ההמחשב call of duty2 או carbon?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. Started by KingYes,

אני שוקל האם לרכוש את החבילה הזו.. השאלה שלי האם יש גם עדכון גרפיקה/משחקיות לחבילה הזו, או שזה רק עדכון קבוצות. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  15. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לפתוח שרת למשחק Mu כמו הגירסא הגלובלית. אילו קבצים צריך, ומעין ניתן להשיגם? ראיתי לפני שנתיים איזה מדריך אצל חבר שלי, אבל אני לא יודע כיצד למצוא אותו עכשיו. אם מישהו יודע, אשמח לשמוע! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by neil4,

<לא קראתי את תקנון הפורום>

17. Started by coorva,

יש לי PAINKILLER GOLD EDITION ועשיתי עידכון גירסה ל- 1.64 . אני בשלב שנקרא DOCKS וקצת אחרי תחילת השלב לא ניתן לעשות שמירה מהירה וגם לא שמירה אוטומטית (תחנות אדומות). כשאני מנסה לעשות זה זורק אותי מהמישחק לחלונות. את העידכון גירסה עשיתי מ- 1.62 בתקוה שזה יפתור את הבעיה אך ללא הועיל. אודה למי שיוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  18. Started by מגדל,

סיימתי את המשחק BATTLESTATIONS MIDWAY אתמול ואהבתי אותו מאוד... אבל כבר סיימתי אותו אז אין לי עוד מה לעשות בו... אז מישהו מכיר משחק טוב באותו סגנון?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  19. אני נכנס למשחק סוחר רכב נוסע קונה בית נוסע קונה רכב הולך בעזרת ה GPS לאן שהוא רוצה למרוץ ולא מצליח לשחק משם מה לעשות מישו נתקל בבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  20. Started by hagay21,

שאני מעלה את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה כפי שמופיע בתצלום [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  21. חברת Valve הצהירה כי לא זנחה את תחום פיתוח המשחקים - ומאותתת לנו על כך עם רכישה של סטודיו אינדי צעיר ושאפתני לכתבה

22. Started by IDan2013,

שלום! אתמול התחילה לי בעיה שכל הזמן נותנים לי קיק בגלל PnkBstrB.exe. איך אני מסדר את זה?אי אפשר לשחק ככה.. תודה מראש!

23. Started by zach,

שאני משחק אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט או נתקע מי שיודע לעזור להגיד לי מה הבעיה כי גם יש לי את כל מה שהמשחק דורש אולי זה קשור לדריבר שצריך להוריד אז אם מישהו יודע גם איזה דריבר צריך אז שיגיד תודה מראש. :kopfpatsch: :kopfpatsch: ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  24. Started by e-r-a-n,

מיד לאחר הסרטון בהתחלה, כשאני בוחר לחזור לספינה, זה יוצא מהמשחק עם השגיאה Assertion failed: iKey>=0&&iKey<IK_MAX [File:UnIn.cpp] [Line: 441] History: UInput::Process <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- WM_KEYDOWN <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- DispatchMessage <- 00240238 256 <- MessagePump <- MainLoop Build: Jan 7 2003 18:16:21 מישהו? המערכת היא amd 1.4g ti4600 msi w/ 40.72 winxp drivers dx 8.1 256ram ddr winxp +sp1

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  25. Started by fish,

מאיפה ניתן להוריד safe mode למוסט וונטד?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.