עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. קבוצת מפתחי משחקי אינדי יצרה אוסף של 300 משחקים שהוכנו בזמן קצר/משחקים לא גמורים והם נותנים אותם בחינם כניראה שלא תיראו באוסף הזה משחקים מרמה של LIMBO, SMB ומשחקי אינדי אחרים שהגיעו ל STEAM בשנים האחרונות אבל זה בחינם אז למה לא להוריד ;D http://kotaku.com/5851316/more-than-300-tiny-indie-games-in-one-free-pirate-kart-bundle http://www.piratekart.com/

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  2. Started by Ido.G,

עוד שנה חלפה, עוד FM הגיע. לא שיחקתי המשחק מאז גרסת 2009 ואני רואה ש SI הספיקו להוסיף עשרות פיצ'רים חדשים. שיחקתי מעט בדמו, ואני חייב לציין שהמשחק נהיה נורא כבר. נורא קשה להכנס למשחק. כמות האפשרויות שיש היא פשוט עצומה. וזה בתור שחקן CM ו FM לשעבר. מישהו שיחק ורוצה לחוות את דעתו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by bneli,

הם לא במסמכים שלי אני צריך לפרמט את המחשב מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  4. שלום חברים, התקנתי פרו 2012 על המחשב , ברגע שאני מעלה את המשחק הוא עולה מסך שחור עם כדור כחול מסתובב ונתקע , מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by לוח שנה,

אני משחק באמפייר ונפוליאון. יש לי גם את רומא ממזמן, כדאי לשחק בה?

6. Started by shemiraz,

היום ניסיתי לשחק בסינגל פלייר והוא לא נותן לי קופצת לי שגיאה :This game is currently unavailable. Please try again at another time" ניסיתי לחפש פתרון ברשת ללא הצלחה יש למישהו רעיון או נתקל בשגיאה הזו? ודרך אגב במולטי הוא כן נותן לי לשחק אז זה ממש מוזר...

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  7. Started by -Tal-,

אהלן יש לי בעיה ב PES 2012 (מקורי), המשחק רץ סבבה אבל שמגיעים לרחבה או מדי פעם יש לאגים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט dual core e5300 1gb ram intel g43/g45 כרטיס מסך שוב - המשחק מקורי תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. חיפשתי ןלא מצאתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by itsik1231995,

זה רושם לי 50.7% כשבפועל כבר סיימתי אותו אני נכנסתי היום חשבתי שיש עוד חצי משחק לפני והתפלאתי לגלות שהוא כבר ניגמר :-\

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. Started by JohnnyBravo,

http://www.evilsourcegaming.com/2011/11/gameoftheyear/

11. Started by JohnnyBravo,

מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. eQuilibrium אני מצטער ששמתי פעמיים, פשוט לא ידעתי באיזה פורום לשים.... roster: שרון - sawyer steam id: STEAM_0:0:29499493 רעות - n1kita steam id: STEAM_0:1:27756567 נוריאל - thebearjew steam id: STEAM_0:0:30880277 נתן - razor steam id: STEAM_0:0:30137867 איגור - apostasy steam id: STEAM_0:1:28019145 sub: שוקי - falcon steam id: STEAM_0:1:30264617 איש קשר: שרון (SAWYER) פרטים ליצירת קשר אימייל lotr@netvision.net.il טלפון 054-44-83-780

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  13. Started by oren99,

מה אתם משחקים בסלולר? איזה משחק תפס אתכם הכי?

14. Started by woogille,

אהלן למיטב המקצוענים פה, יש לי radeon hd4350 512Mb עד כמה טוב לדעתכם הוא יסחוב את MW3 ? לא שיחקתי עדיין שום משחק במחשב אבל הוא מטיס הכל (סרטים וכו) באיכות מעולה. המפרט של המחשב intel i7 860 2.8ghz 4gb memory שני הארד דיסקים ממש חזקים (לא זוכר כרגע פרטים) אחד טרה והשני חצי כרטיס קול אם זה משנה משהו tc electronic desktop konnekt 6 נראה לי שזהו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  15. אני מעדיף תלת מימד/נורמלי/שיצא לאחרונה מישהו מכיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  16. אני לא מוצא את ההגדרות במשחק

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by angelsole,

לאבנר או למיכאל לאחד המנהלים פה , בבקשה למחוק את שתיי הנושאים הרשמה שפתחתי נוצרה אי הבנה , תודה רבה . מחר נפתח אשכול מסודר עם סטייםאיידי והכל. תודה שוב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519031.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=518734.0

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. Started by spike77707,

האמת התלבטתי אם לשאול את זה בפורום חומרה או פה והחלטתי פה כי זאת חומרה שהיא dedicated למשחקים(לא כמו עכברים, לדוגמא, שרק חלק מהם למשחקים ספציפית) רציתי לדעת אם מישהו ניסה את זה. זה נראה ממש טוב ומגניב ונראה שהולכת להיות תמיכה בהרבה משחקים בעתיד מה שגם הסרטון עם PORTAL 2 נראה פשוט מעולה וכיף. למישהו יש/ניסה ויכול לתת עדות? תודה.

19. Started by b1rka,

צריך להביא מסך מחשב כבל אינטרנט ו??? כל הכבלים שמחוברים למחשב??!?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by b1rka,

יש הגבלת גיל? למה הקלאן שלנו לא הכי גדול

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  21. כבר מספר פעמים מעירים לי על כך בפארטי שמהמשתמש שלי יוצאים רעשים שמפריעים מאוד. מה שמוזר זה , שאפילו אין לי מיקרופון, כך שאין לי מושג מהיכן זה מגיע. יש מצב שזה קורה רק שאני מחבר את האוזניות לפרונט של המארז - אבל אני בכלל לא בטוח לגבי זה. ממה זה נובע :s05:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by menahem2009,

הורדתי את batman arkham city והוא לא מעלה לי אותו נסיתי 2 קראקים וגם לא עובד מישהו יכול להביא מדריך עם קראק בדוק תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ido147,

מהוא המועד האחרון להרשמה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by eladser,

האם אפשר לקבל עוד פירוט על הלאן, פורמט/מפות/BO?/פרסים/וכו? חושב שזה מאוד רלוונטי שבוע וחצי לפני הלאן?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  25. שמעתי שמועות על זה ואני רוצה לאשר את המידע

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים