עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מחפש LANSHOP באזור במרכז. יש איזה רשימה איפשהו? בבקשה ;D

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. סופשבוע מואץ הולך להיות לנו.

• 339 תגובות
    • 31.5k צפיות
  3. Started by dudisrea1,

http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=38223כולם להכנס זה אחלה משחק ברשת נסו ותהנו

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום עשיתי לי קצת סדר איפה שהדיסקים ומצאתי את המשחק ויסיטי התקנתי ואין מכוניות יפות וראיתי שאפשר להוריד מכוניות יפות ולהשים במשחק אז רציתי לשאול מאיפה אני יכול להוריד את המכוניות ואיך אני שם אותם במשחק תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by nore0,

נכנסתי למשחק וההודעה הזאת עלתה לי הבנתי שצריך פא'צ הורדתי התקנתי לא עזר עדין ההודעה הזאת עולה איך אני יכול לשחק במשחק אני משתגע

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by compman112,

האם הAUTORUN של ההתקנה של DOOM 3 נראה ככה?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו אתמול והיום שיחקתי כול היום שזה בערך 10 שעות,בSTAT שלי כתוב ששיחקתי רק 9 דקות ואין לי מדליות,במישחק קיבלתי כ 10 מדליות אבל שום דבר לא מופיע והפרוגרס שלי זה רק 2 אחוז. :s05:

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  8. יש חליפות מיוחדות בGTA SAN ANDREAS שעולות הרבה ואפשר ליקנות אותן אבל לא מצאתי אותן למרות שכבר בדקתי בכל החנויות בגדים שמראה לי הרדאר... אולי תוכלו להגיד לי מה המקום המדויק של החנויות שמוכרות את החליפות האלה? תודה מראש

9. Started by dj shay 30010,

יש לי את המישחק המקורי Red Alert 2 התקנתי את המישחק במחשב שלי ויש בו WINDOWS XP ואין בעיה להיכנס לאופציה של NETWORK אבל במחשב השני שלי אותו דיסקים של מישחק רק WINDOWS 98 והוא לא נותן לי להיכנס ל NETWORK מה הבעיה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ISRal,

חברה אני צריך עזרה!!!! התקנתי כבר 3 גרסאות של NBA 06 ותמיד יש לי אותה תוצאה איך שאני מפעיל את המשחק מופיע הלוגו של המשחק ובמקום שהמשחק יעלה (לסרטון של EA SPORTS) הוא פשוט יוצא ונסגר ללא כל הודעות שגיאה. אם לעוד מישהו זה קורה אז שיגיד כדי שנמצא מה משותף לנו שאולי גורם לבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. Started by mkn,

שמעתי שיצא כבר הדמו אז אפשר בבקשה קישור? תודה

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by EliranB,

המפרט מופיע בצד ... הורדתי את המשחק הנ"ל וכל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע לקטע שרואים את התמונה שלו והמחשב נכבה ישר ... מה עושים בבקשה ... תודה לעונים ... ד"א לחבר שלי זה קרה בדמו של משחק אחר ויש לו מחשב כמעט כמו שלי ...

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  13. Started by האיש הירוק,

אני לא יודע מה ליקנות

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by מעינוש הממוש,

היי קוראים לי מעין ואני לא ממש מתמצאת במחשבים יותר נכון אני לא מתמצאת במציאת משחקים טובים, אני אוהבת משחקי מולטיפלייר ואין לי מושג מאיפה להוריד ושהם לא יעלו כסף.... בבקשה בבקשה תעזרו לי :'(ותתנו לי כתובות של אתרים שמהם אפשר להוריד... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by Armageddon1,

איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר בשביל שהמשחק יעבוד ברשת (TCP\IP)? תודה.

16. Started by the kon,

שלום מה מצב יצא הדמו של קינג קונג הנה מס קישורים http://www.gamespot.com/pc/action/kingkong/download_6135243.html http://www.gamershell.com/download_11055.shtml 290 מגה תהנו

17. Started by sherlock1212,

http://www.fileshack.com/file.x?fid=7768 יצא גם מפה חדשה!!

18. Started by nesber,

הוא עובד אצלי ב20 פריימים פחות מפיפא 2005...למרות שהגרפיקה נראית לי בדיוק אותו דבר(גם אם אני שם SUNNY DAY עדיין זה עובד על 45 פריים בממוצע) יש לי פנטיום 1.8 9600 פרו זה נורמלי?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by ztahie,

אני צריך עזרה.... אני נמצא בשלב של הספינה, אני מצליח לפגוע ב 3,4 טילים במסוק עד שהספינה טובעת....(בגלל המטען שהתפוצץ) יש איזהי דרך אחרת שאולי לא עליתי עליה?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  20. לפי מה נפתחים כלי הנשק? וכול כמה זמן?

21. Started by dids22,

תודהה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. אוקי,זה פשוט מטורף. כמעט כל הכותרים החזקים שפורסמו בשנים האחרונות,הולכים לצאת לחנויות בחודש הקרוב. נתחיל בקרובים ביותר: BLACK&WHITE 2 בשעה טובה יצא לחנויות היום [ה-4 לאוקטובר] בארה"ב,במהלך השבוע-שבועיים הקרובים הוא צפוי גם להגיע במשלוח רשמי לארץ,ולפני כן להגיע בייבוא אישי [לחנויות כמו פריק] QUAKE 4 היום הזדהב וקיבל תאריך הפצה רשמי בארה"ב, ה-18 לאוקטובור Age of empires 3 יוצא גם כן ב-18 לאוקטובר,למי שרוצה לנסות-יש כבר דמו למשחק F.E.A.R משחק הפעולה המבטיח,יוצא גם הוא ב-18 לאוקטובר CALL OF DUTY 2 משחק ההמשך המדהים יוצא לחנויות ארה"ב ב25 לאוקטובר [כרגע הוא לא הזדהב],למי שלא יכול לחכות-יצא דמו למשחק ולמי שכבר בקטע של מלחה"ע השנייה,כדאי לבדוק את DAY OF DEFEAT:SOURCE…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by BEN903,

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by stoneskin,

שלום לכולם! מי שמכיר את הסדרה ידע שיש למה לחכות אבל הסרט הזה באמת מוכיח את זה. 20 דקות מהמשחק שפשוט נראה מדהים!מה שכן-הפריים רייט משום מה נמוך בטרוף אבל הסרט שווה כל רגע! אם הכרטיס הקשיש שלי (9500 פרו) יואיל בטובו להריץ את המשחק בקצב מספק(לא נראה לי..)-הלך עליי ויותר מזה על הלימודים שלי...טוב עדיף שלא יריץ... תהנו-קצת כבד אבל שווה http://games.softpedia.com/get/Trailer/The-Elder-Scrolls-IV-Oblivion-Gameplay-Movie.shtml

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by KermitShor,

בחלק האחרון של המשחק act 5 מצאתי 4 "מכשירי ביות" ירוקים שפתחו אזור בונוס קיצר יש שם אדם שרוצה שאני ימצא לו את השירון שלו זה השירון של Iron Man שאספתי במשך כל המשחק? זה השירוין שהוא אמור לקבל ממני?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים