משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה עם המשחק , הוא עולה חלק וכ 5 דקות אחרי שהוא פועל הוא זז לאט מאוד , ניסיתי להוריד רמת רזולוציה ולשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר זה לא בעיית חומרה כי משחק כבד יותר COH עובד על אותו מחשב בצורה תקינה האם יש למישהו רעיון למה ?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי התחלתי לשחק COD 5 WAW במחשב ביתי. ושמתקדמים במשחק מקבלים XP [ נקודות ניסיון ] איפה המשחק שומר אותן? אם למשל אפרמט את כונן C הלכו כל הנקודות הללו? אם לא, איך והיכן נשמרות. תודה .
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הקומנטרי השני שלנו והראשון שלי אישית יצא!! אם אהבתם תנו לייק וסאבסקרייב, זה יעזור לנו המון D; Ri5e xTak| קומנטרי #1 קלאנים במחשב ובקונסולות
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני נורא התאכזבתי NFS קרבון גם מבחינת גרפיקה וגם המשחקיות והעלילה מעפנה ממה שקראתי עד עכשיו בפורום המשחק הכי שווה הוא טסט דרייבר הזה שכולכם מדברי ם עליו פה בפורום אז מה את אומרים..מבחינת גרפיקה ומשחקיות מה המשחק הכי טוב שיש כיום? (מירוצים כמובן) שווה לקנות את המשחק הזה? (לא להוריד :)
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
http://www.gamemobile.co.il/products/687150/PC-Wolfenstein-the-new-order חנות בראשון לציון מוכרת, השאלה אם לא תהיה חסימה כמו בסטים, היו מקרים שאנשים קנו ולא יכלו לשחק.. לא בא לי לשחק עכשיו עם הגדרות של windows ולשנות מדינה כדי לשחק... אפשר לקנות?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
משחק כיף, קצת קל מידי אבל מפצה בזה שהוא דיי ארוך. גראפיקה מזכירה קצת את מריו64 למי שמכיר, שולטים בתזוזות במשחק אחרי כמה דקות. הומור לא רע, מידי פעם אפשר לשמוע את הדמויות אומרות משהו ציני ומצחיק, רוב הזמן הטמטום שלהם מעלה חיוך. איך אפשר בלי סקרינשוטס? אפשר למצוא ביקורות ותמונות בגוגל..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שמח להודיע כי במאי צפויה להגיע הגירסה המשודרגת של The Witcher. למען האמת, הרבה זמן לא ראיתי שיפור כה גדול. הם הקשיבו לכול מה שאמרו להם בפורום, הפנימו את הכול, ועכישו הם עובדים על זה. כמעט על כול שיפור תוכלו למצוא נושא שביקש את השיפור הזה תחילה. מדובר בכמות אדירה של שיפורים לגירסא חדשה של הויצ'ר. *הדברים החשובים מסומנים בצבע*. במה מדובר? - ב16 במאי צפויה להגיע גירסא משודרגת של המשחק לחנויות, The Witcher Enhanced Edition. תחשבו שזה כמו ריימיק [רק שעברה רק שנה בקושי, שזה לא הרבה בשביל ריימיק]. - אומרים שמי שקנה את המשחק יוכל להוריד את הכול מהאינטרנט, אבל דברים כמו תוספות לדיסק DVD, עוד טרקים וכדו' באריזה [בדיסק ולא בהורדה למחשב בקובץ PDF מסכן], קצת גורמים להרבה להרגיש רע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פיפא 07 לא עובד לי טוב בויסטה, נתקע באמצע המשחק וכאלה.. מישהו יודע מתי בערך אמור לצאת פיפא 08?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני הגעתי במשחק לשלב Chase Morphius אני עובר את השלב הוא מגיע לי לקטע מהסרט ואז מעלה את השלב וזורק אותי לווינדווס אם לעוד מישהו זה קרה או שיש מישהו שהגיע לשם ויכול לשלוח לי את הסייב שלו שיגיב בבקשה
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני רוצה לראות אם יש פה הרבה אנשים שיש להם את המשחק (לא חייב שהם קנו אותו...) כי יש דרך לשחק ברשת ולראות אם שווה לפרסם את הדרך. אם יהיה תגובות חיוביות נפרסם מדריך ויהיה אפשר להקיים קהילה קטנה =] =] =] =]
-
שלום, אני אשמח ל Guest Pass ל Diablo 3 אם למישהו יש אשמח מאוד אם תשלחו לי לפרטי אני רוצה שאחי החייל ישחק בו קצת לפני שיחליט לקנות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי שאני היחיד מאוכזב קצת מהמשחק החדש של batman שיחקתי בכול הסדרה והם לא שינו אפילו בקצת את מערכת הקרב. אומנם הם הוסיפו קומבויים אבל כמעט אין חדש כאילו זה אותו משחק עם גרפיקה משופרת ומשימות שונות פלוס באטמובייל לדעתי צריך שינוי מרענן
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי משחק בדיסק של DVD ואני רוצה להתקין את זה במחשב הישן שלי שאין לו כונן DVD. אני יודע איך להפוך את הדיסק DVD לפורמט BIN בתוך המחשב[דרך ALCOHOL 120%] אבל אני לא יודע איך אפשר לפצל את זה למספר של דיסקים רגילים בפורמט BIN (אני יודע איך לצרוב קבצי BIN אז אל תרשמו איך לצרוב את זה) תגידו לי איך אפשר לעשות את זה ובאיזה תוכנה עדיף בתוכנת ALCOHOL או NERO או MAGICISO תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
CALL OF DUTY וההרחבה היו לדעתי המשחקי יריות הכי טובים בתקופה האחרונה. COD2 יפותח ע"י אותה חברה של הראשון, שכמובן מבטיחה הרבה עדכונים... המשחק צפוי לצאת עוד השנה. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=83080 כמו כן, הוכרז HALF-LIFE2: AFTERMATH ההרחבה למשחק המצליח HALF-LIFE 2 , ההרחבה תהיה פיתוח פנימי של VALVE (בניגוד להרחבות של הראשון), וצפויה לצאת בקיץ. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=58579
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
הייתה לי שמירה ש SAN ANDREAS, עברתי דיי הרבה. היום מצאתי ברשת שמירה של 100% מהמשחק. שיחקתי בשמירה, ובטעות שמרתי אותה על השמירה שלי (מתוך ההרגל) :'( :'( :'( :'( :'( האם אפשר לשחזר איכשהו?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיעו הריפליים המיוחלים, והנה היא: הסדרה בין זאנוביס לנאניווה מדרימהאק: לעוד מידע על הטורניר: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2012_DreamHack_Open/Summer (זהירות ספוילרים) אה, ופתחתי עמוד בפייסבוק. אם יש לכם יוזר שם זה יקל עליכם להתעדכן בסרטונים חדשים, אבל תזהרו - אני אפרסם שם מלא דברים שקשורים לסטרקרפט, לא רק ישראלי https://www.facebook.com/HecticSC
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
-
שלום,קניתי היום את הגיימפאד האלחוטי של הXBOX360 למחשב ואני מחפש המלצות למשקים לשחק איתו..משהו שיותר מתאים לו מאשר לעכבר ומקלדת. אם אפשר מהשנים האחרונות.... עכשיו אלה כל ההמשחקים שיש לי: call of duty 4 crysis bioshock portal half life 2 tf2 doom 3 prey prince of persia 1,2,3 splinter cell 1,2,3 hitman 2 devil may cry 3 civ4 cnc3: tw world in conflict oblivion dark mesiah magic and might need for speed underground 2 enter the matrix marc of chaos איזה משחקים מפה יהיה לי עדיף לשחק עם הגיימפאד? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ברשותי המשחק SPIDERMAN THE MOVIE (מקורי משנת 2002) ואיבדתי את החוברת הדרכה. אבל כשאני משחק בTRAINING יש קטע שבו הוא אומר ללחוץ על כמה כפתורים (כשאני על התקרה) כדי שאני יוציא קור ואוכל לרדת עם הקור למטה ולבדוק סביבות חדשות שאני נמצא בהם... הבעיה זה- שאין לי מושג על איזה כפתורים ללחוץ. אני צריך עזרה בלמצוא אתרים שיעזרו בBASIC TRAINING או בכלל בקטע הזה. ניסיתי את GAME FAQ וNEOSEEKER ואין שם כלום לגבי זה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
ok אז ככה האם בעקבות סערת התקשורת האחרונה בעולם כולו בעקבות המלחמה בין ישראל לחיזבאללה יקומו כמה חברות משחקים ירימו את הכפפה ויפתחו סוף סוף משחק רציני נגיד אסטרטגייה שבו נוכל לראות סוף סוף צד ישראלי גאה ולא כל מיני צבאות ערבים\סינים\רוסים הזויים שלא היו מעולם? או יותר מכך האם סוף סוף יהיה סוף לכמויות המסחריות של משחקי WW2 שיוצאים בשנים האחרונות ולא רואים סוף (לפחות עד פתיחה רשימת וחגיגית של WW3) ? אז מה אתם אומרים... יש מצב שיצא C&C או Act Of War חדש שישראל תככב בו ? אני רק מקווה שנחייה כולנו לשחק בהם אם וכאשר הם יצאו ;D
-
- 51 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
נראה שסוף סוף המשחק יוצא למחשב http://s18.postimage.org/wpr6vuo53/O9tk2.jpg וגם פה http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/news/upload/actual_1346082996.jpg ההכרזה על המשחק תיעשה ב 13 לספטמבר.איך המשחק? שווה משהו?
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הורדתי את המוד Garrys Mod On Wheels איפה צריך לשים את התקיות של המוד You have to extract the contents of this zip file TWICE, once to your hl2 dir and again to the mod of your choice, (in this case, probably gmod folder) Example: Extract to D:\games\steam\SteamApps\SourceMods\gmod Extract to D:\games\steam\SteamApps\USERNAME\half-life 2\hl2
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-