עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by amitmedic,

השבוע סוף כל סוף חיברתי את הps3 לאינטרנט והתחלתי לשחק בpes 2008 ברשת. אבל המשחק לא זורם כל כך טוב ולפעמים לא ברור איפה הכדור נמצא ואז פתאום הוא כבר ליד השער שלך ... רציתי לדעת אם זה ככה אצל כולם?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  2. בדומה למבצעים של Valve בתוכנת סטים, EA גם היא מקיימת מבצעים לציון השנה החדשה עם משחקים כמו Battlefield 3 ו-4, FiFA 15, The Sims 4 ועוד הרבה משחקים במחירים מגוחכים לכתבה: http://hwzone.co.il/ea-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%91-origin-%d7%a2%d7%9d-%d7%a2%d7%93-50-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%96%d7%99-%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%94/

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  3. Started by dada665,

שלום אני חדש בפורום הזה. עשיתי MONTAGE וציתי לפרסם אותו. תנו לייק וסאב אם אהבתם. :) תודה!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  4. שלום לכולם, מאז שהתקנתי ויסטה אני נתקל בהרבה קשיים בכניסה ל-CS 1.6 (דרך הסטים כמובן ) . אישרתי את הסטים בחומת האש,הסרתי את האנטי וירוס והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך . הבעיה שלי היא שברגע שאני נכנס לסרבר כלשהו, המשחק נתקע (אחרי שטוען 3 קווים בכניסה לסרבר) ואין מה לעשות חוץ מיציאה דרך Ctrl+Alt+Del. כרטיס מסך : Radeon x1950pro (כן..ענתיקה כבר ) רזולוצית מסך :1650X1080 (אם זה משנה בכלל) וויסטה Ultimate 32BIT עם SP1 מעודכנת והכל . למישהו יש מושג מה הבעיה? גם לחבר שלי שיש לו מפרט שונה לחלוטין משלי נתקל באותה בעיה עד שאפילו פרמט חזרה ל-XP (למרות שהיה לו ויסטה הום פרימיום בכלל).. אשמח מאוד מאוד לכל עזרה בנושא! תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  5. שלום יש לי בעיה במשחק RAINBOWSIX VEGAS2 במשחק עצמו לא עובד העכבר אבל הכפתורים עובדים רק הסתקלות לא עובדת ובאיפה שבוחרים את הכול העכבר עובד וגם באוינדוס רק לא במשחק העעכבר לא זז ובבוקר הכול עבד טוב מישהו יכול לעזור בבעיה זו אם זה לא קשור לפה אז תעבירו אותו לפורום המתאים תודה לעוזרים אחרי 5 עכברים הכול חזר לעבוד :-[ ???

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  6. http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe יש לשמור את הקובץ בספריה מסודרת ורק אז להריץ אותו. כל שעליכם לעשות הוא לבחור את המשחק המבוקש ולבצע בדיקת עדכונים עבורו. התוכנה אמורה למצוא את מיקום המשחק אוטומאטית (במידה וברשותכם עותק מלא של המשחק ולא ריפ). שווה דאבל.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. אני לא מעריץ כבד של הסדרה אבל די אהבתי את האחרונים, מתלבט אם להזמין. מה שקצת בילבל אותי זה שבמשחק החדש יש 6 קמפיינים אבל הוא עולה רק 30$. ביקורות - http://www.pcgamer.com/2011/03/02/dawn-of-war-ii-retribution-review/ http://pc.ign.com/articles/115/1152183p1.html

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  8. Started by FARKASH7,

אני נמצא אצל בן דוד שלי יש לו הלף לייף 2 וקאונטר סטרייק סורס אבל אין לו 1.6 הוא התקין סטים והכול, אני הרבה זמן לא התעסקתי עם זה אז השאלה שלי היא מאיפה אני מוריד את 1.6 ואיך אני מתקין אותו?

9. Started by eran256,

שלום רציתי לדעת איך אני מגדיר 2 שלטים לפיפא 2009 (שלטים אלחוטיים של הXBOX) המחשב נותן לי רק שלט 1 ואת המקלדת, ואני רוצה שני שלטיים, אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אשמח. תודה מראש ערן.

10. well, שחקי הdeathmatch לפחות, מישהו יודע לאן נעלם השרת הנהדר הזה (מקווה שזכרתי את השם נכון)? אם לא, יש שרת ספציפי שאתם נהנים לשחק בו? (ובלי מוד הקפיצות בבקשה) כרגע אני משחק רק בשרת של BILL G., וממש מעצבן לשחק שם, לי לפחות.

11. ניסיתי להתקין את nolf וזה כל ההודעות שעלו an older version of no one lives forever was found in C:\program files\fox\on one lives forever - game of the year edition can be installed. uninstlling will not remove any previous save games or geket your configuration and all patch updates are included in the version that will be installed. is this okay? are you sure you want to completely remove the selected application and all of its components? unable to locate the installation log file 'c:/porgam'. uninstallation will not continue. no one lives forever does not appear to have uninstalled correctly. you should remove the old version of no one lives forever manually. install…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  12. Started by TomQuE,

GG

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  13. Started by ohadedwi,

שלום רב אני מנסה לשחק און-ליין או לפחות ליצור שרת שאוכל לשחק בם עם חברים השאלה היא איך אני יוצר שרת (נרשמתי לשירות EA דרך המשחק) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  14. Started by IlyaN,

אהלן, הגיע לידיי עותק של HALO 2, כשאני מנסה להתקין אותו זה כותב לי שגיאה בסגנון של enry point not found. זה אומר שהמשחק לא רץ על XP?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  15. Started by Or94,

אוקיי יש לי בעיה במשחקים בזמן האחרון: כשאני נכנס למשחקים אז בפעם הראשונה הם עובדים ואז כשנמאס לי לשחק אני יוצא ואז אחרי כמה זמן חוזר למשחק והוא מתחיל לעלות ופתאום מתמזער לבד ואי אפשר לפתוח אותו בחזרה וחייבים לסגור אותו ואז כדי שהוא יפעל צריך לעשות ריסט למחשב. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  16. שלום , הורדתי טריינרים למשחק RAINBOW SIX: VEGAS והפעלתי את הטריינר נכנסתי למשחק ועדיין אין לי את האופציות של הטריינר מישהו יכול לעזור לי? :-\ אולי לא התקנתי נכון או משהו לא יודע..

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  17. משחקים לסוני פלייסטישן 2 מארה"ב משום מה לא פועלים על קונסולת משחקים בישראל. כנראה שהדבר נובע משיטות שידור שונות NTSC בארה"ב ו -PAL בישראל. האם למשהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש

18. Started by xcalibur,

אהלן, שמי גיל ואני כותב באתר tektok.co.il. תוכלו למצוא כאן את הביקורת המקוצרת שלי ל-COD WWII: קריאה נעימה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by n9555,

כשאני מנסה להתחבר לשרת זה אומר לי שזה לא מצליח להתחבר לשרת ולבדוק את החיבור שלי לרשת- ניסיתי להתחבר ל10 שרתים ואין לי מושג איך פותרים את הבעיה!!! תעזרו לי!!1 (אולי זה קשור אבל החלפתי לא מזמן את הספק של 012 ל013 ברק, אבל מקודם המשחק עבד)

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  20. התקנתי הרגע TW, ההתקנה הייתה בטאיוואנית, ועם זה אני יכול לחיות, אבל הבעיה היא שגם המשחק עצמו בטאיוואנית, והוא עבד לי הרי פעם באנגלית, אז תהיתי אם יש דרך לשנות אותו חזרה לאנגלית.[br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 14:00:57 הבעיה קודם הייתה שאני לא מצליח להגיע לתפריט שמאפשר לשנות שפה (הרי הכל בטאיוואנית), ואת הבעיה הזאת (וגם את זאת שהדיון עוסק בה מלכתחילה) פתרתי על ידי כך שלקחתי את הקבצים שהמשחק טוען בשביל להיות באנגלית, העתקתי אותם לתוך הספריה שממנה המשחק טוען את הסינית, ואת הסינית העפתי משם, ככה המשחק באנגלית אפילו שהוא חושב שהוא על סינית ;D

21. Started by chaim_f,

טעות, חוזר בי

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  22. Started by xxdragonxx,

אפשר להפעיל את המשחק הזה על SM2? כאילו יש איזה טלאי או משהו לעשות בשביל שזה יפעל? אותה שאלה לגבי ביושוק...

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  23. Started by aviv23,

איך יוצאים ממכונית? מי שיודע בבקשה לענות... תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. שלום רב לכולם..כתבתי סקירה מורחבת על משחק שנקרא Armies of Exigo והייתי מעוניין לפתוח פה דיון לגביו. הוא נמצא כרגע בדף ההמלצות בדף שלישי בסוף. בנוסף נפתח הטורניר הרישמי הראשון של הקהילה בישראל אפשא להירשם בלינק הבא [url=]http://groups.vgames.co.il/comm_community_page.asp?CommID=12303

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  25. Started by misha182,

בבקשה צריך דחוץ את המספר של tiger woods pga 2003 מדובר על המספר שצריך כדי להתקין את הדיסק (cd key) תודה מיכאל :AR15:

• 1 תגובה
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.