עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tigerex,

(מבחינת היכולת של המחשב)

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום מתי שאני משחק בwarcraft 3 הוא יוצא אחרי כמה זמן לבד מהמשחק למרות שיש לי מחשב טוב הינה מפרט AMD 3000 1024 זיכרון 6600GT ולא רק שהוא יוצא מהמשחק, המחשב כולו "כמעט נכבה"- המסך נסגר והמחשב לא מגיב לכלום! משהוא יכול להגיד לי למה זה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  3. אורח
    Started by אורח,

יש פה בכלל שחקני סורס?? אם כן כתבו פה את הפרטים שלכם ואם יש xFire עוד יותר טוב.. נתחיל איתי.. שם במשחק: AnoxiA קלאן: אין (מתכנן להקים בקרוב) כינוי באקספייר : AnoxiAIL הערות: מחפש שחקנים להקמת קלאן רציני | יש שרת | קיצור כל שחקני הסורס להרשם פה... :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. לילה טוב לכולם אז באיזה משחקי מחשב נשנקתם לשנייה? או החסרתם פעימה? :errrr: באיזה משחק לא משנה באיזו שנה נוצר הרגשתם זיעה קרה נוטפת ממכם? (אני מקצין בכוונה כן? הנה הרשימה של המחשקים המפחידים ששחקתי בהם: *F.E.A.R *S.T.A.L.K.E.R ALPHA VERSION *ALIEN VS PREDATOR 2+EX *ALIEN VS PREDATOR 1 *SILENT HILL 1-4 *COLD FEAR *THE SUFFERING *PHANTESMAGORIA I+2

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by slim_shady,

יש לי 1.6GH GF2 MX 400 256 rdram אז אם יש לכם המלצות למשחקי מכונית אז תמליצו.

6. Started by co11,

שלום לכולם , יש לי את המשחק fifa 2006 הכל עובד טוב ויפה אבל השעון של המחשב (הזמן של המחשב) רץ מהר איך אפשר לעשות אותו שהיה שעון רגיל כמו במשחק כדורגל רגיל 90 דקות? חיפשתי בהגדרות של המשחק ולא מצאתי תודה לכל העוזר.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by moonjib,

hl2:tlc שוחרר...yeah :yelclap: עכשיו אני מתחיל לשחק , ביקורת קטנה בקרוב.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Coca Cola,

התקנתי את הדרייברים, חיברתי לUSB, המחשב זיהה, אבל במשחק אין קליטה מההגה :-\ יש למישהו רעיון?

9. אני יודע שטיפה מאוחר לקנות אותו חחח אבל לקראת ההרחבה אמרתי לעצמי שאני יקנה אותו יש מישהו מהפורום אולי שיכול לעזור?? או שהוא לבל נמוך ורוצה לשחק ביחד??

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  10. האם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? הבעיה הינה פינגים מטורפים בכל ה REALMS... אפילו בREALMS הריקים אני נתקל בפינג של 1000-1500 על ההתחלה... האם זו אשמת החיבור ה "איכותי" מישראל? אשמח לשמוע מה המצב אצלכם...

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by wow,

אני מתקין את המשחק אבל שאני בא לשחק ולוחץ על האייקון אני מקבל הודעת שגיאה וזה נסגר. יש לי רדאון 9600XT בשני מחשבים ?AMD 65 BIT ו-AMD2500 ובשניהם יש את אותו סוג כרטיס וזה קורה (הדרייבר מעודכן) אבל כשאני מחבר כרטיס מסך ישן יותר שיש לי (TI4200) - המשחק עובד!! (בשני המחשבים) אין לי בעיה עם הכרטיסים של רדאון בשום משחק נוסף. מה יכולה להיות הבעיה?

12. Started by longhorn,

אלה לא הוראות מחייבות אך משפרות בצורה משמעותית את ההנאה במשחקי רשת ופותרת כמה מבעיות בעת המשחק 1.יש לנקות את המחשב מרוגלות למינהים ad-ware 2.יש למחוק את התיקיה prefetch שנמצאת בתיקיה של הwindows שם מתווספים כל מיני קבצי אגירה שלא נחוצים 3.יש להגדיר בתוכנת הפיירוול את קובץ המשחק ולתת הרשאה לחיבור תמידי לאינטרנט 4.יש למחוק את cookis עשו זאת לפני כל התחברות לשרת ותראו את ההבדל

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. כרגע אני משחק ב-Vampire The Masquerade Bloodlines ומדי פעם יש קירטועים ואיטיות גם במשחקים אחרים כמו COD 1 מישהו יודע מה הבעיה

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  14. הבעייה רשומה בכותרת.. מוזיקה, SFX וכו' אני שומע, אבל את קולות האנשים אני לא שומע משום מה... שמתי את הEAX בOFF, וגם בON, ועדיין אני לא שומע כלום. האם צריך איזשהם קודקים? יש את של ליונהארט ועוד כמה, אבל בשמחה אני אתקין עוד =]. נא עיזרו לי =[.

15. Started by GAI2003,

שלום חברים, רכשתי את המשחק Tiger Woods PGA TOUR 2005 הוא אחלה אני מאוד אוהב אותו. יש לי רק בעייה אחת שאני אשמח אם תעזרו לי בה: הבעייה היא... כאשר אני משחק עם שחקן יריב (נגד המחשב) במכת הפתיחה היריב מעיף את הכדור ממש גבוה וממש רחוק, וכשאני נותן מכה אני מעיף את הכדור נמוך מאוד ולא כלכך רחוק... השאלה היא האם ישנו איזה מקש שמאפשר לי להגדיר לשחקן שלי כיצד להעיף את הכדור - גבוה ורחוק או נמוך וקרוב, מקווה שהבנתם... אשמח לקבל פתרון לבעייה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by yotam_10,

למי שיש PS2 נא להגיב

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  17. מישהו יכול לאבי לי קישור של מישחקים יפים כמו שרק 2 וזה אני צריך אתרר של מישחקים תודהמראש.

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  18. היום התחלתי לשחק ב- FEAR ולמרבה הפלא המשחק עובד בצורה גרועה למרות שבדמו הוא עבד מצוין. היום ניסיתי להפעיל אותו על 1024X768 כשהכל על High בלי FSAA ועם AF, היו מלא תקיעות במיוחד כשהזזתי את העכבר וחוץ מזה כל כמה שניות היו תקיעות ואחרי כמה זמן הוא היה יוצא לי מהמשחק אם שגיאה - "no memory space" או משהו דומה. אז התקנתי את ה- Patch, אז הוא שיפר בהרבה את הבעיה של התקיעות אבל עדיין הגרפיקה געילה ויש הרבה תקיעות קטנות. עכשיו כשאני חושב על זה, יש לי את הבעיה הזאת גם ב- (אין תקיעות אבל הוא יוצא לי כל הזמן והטקסטורות מגעילות)AOE 3 וזה התחיל אם אני זוכר נכון כשהתחלתי לגעת בדברים כמו StarForce Nightmare ו- SFCure. יש לכם מושג איך אני יכול לתקן את זה? תודה! (הנה תמונה מצורפת מ- FEAR, או…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

איזה משחק מדהים קחו את: ספלינטר סל, מקס פיין, the suffering, פאר קריי, שימו הכל בבלנדר ל2 דקות ויצאה לכם תערובת חדשה בשם F.E.A.R

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  20. יש לי את המשחק far cry מעודכן לגריסא הכי חדשה 1.32 זה דיי מרגיז אני גם ככה פרמטתי את המחשב ונמחק לי המשחקים השמורים אני מתחיל הכל מתחלה בכיף אבל אני רוצה את כל הנשקים לא למות וכו' ונסיון אחרי נסיון חיפוש אחרי חיפוש הדפסה אחרי הדפסה עקבתי אחרי ההוראות ופשוט לא מצליח !

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by DarkSight,

קיבל מבן דוד שלי את הסי די קי של ה10 ימים ואני אכן מתכוון לקנות את המשחק יכול להיות הקטע שצריך להוריד אותו קודם הבנתי שבעבר בליזרד נתנו להוריד אותו וכעת אני לא מוצא שום דרך להוריד אותו ואני צריך את הגירסה הארופאית :[ נתקלתי במספר גרסאות להורדה אבל כולם היו של US דרך אגב יש לי את הגירסה האמריקאית על דיסק די וי די אבל בן דוד שלי אמר שזה לא מתאים וצריך את הארופאית וזה ממש מבאס אולי אפשר איכשהו להפוך את האמריקאית לארופאית?? מישהו יכול לעזור בבקשה??

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  22. המשחק לפעמים מגיע נמוך עד לכדי 30fps במקומות מסויימים! עם מערכת כמו שלי המשחק המזדקן הזה לא אמור לעבוד במעל 100FPS?? (ראו מפרט מחשב) וזה בלי שום תוכנות פתוחות ברקע. שוב זה בCS 1.6 הרגיל לא בסורס!

23. עקב בעייה עם slot agp בלוח האם במחשב העיקרי חזרתי באופן זמני להשתמש במחשב הישן שלי שמיפרטו הוא : p2 400 128mb riva tnt 16mb win98 win 2000 אני מחפש מישחקים שירוצו בצורה סבירה ברזולוצייה מינימלית של 800x600 הז"אנרים שמענינים אותי הם: 1. first person shooters (quake3 רץ בצורה ניסבלת על המחשב הישן) מישחקים אחרים כמו unreal ,doom2, half-life 1 רצו בצורה טובה 2 .combat flight simulators (סיגנון world war 1 , 2 כלומר dogfighting בלי ראדרים , טילים מונחים ושאר ירקות שמוציאים את כול החשק ) אהבתי את סידרת comanche 3. combat space simulators (xwing vs tie fighters, descent) 4. (platform games (another world ,abuse 5. adventure games 6. 3d person shooters …

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by alextomin,

אהלן קבלו את רשימת מכוניות של Need For Speed:Most Wanted!!! - Audi A3 3.2 Quattro - Audi A4 3.2 FSI Quattro - Audi TT 3.2 V6 Quattro - Aston Martin DB9 - BMW M3 GTR (race) - BMW M3 GTR (street) - Caddilac CTS - Chevrolet Corvette C6-R - Chevrolet Corvette C6 - Chevrolet Cobalt SS - Dodge Viper SRT-10 - Fiat Grande Punto - Ford GT - Ford Mustang GT - Lamborghini Murcielago - Lamborghini Gallardo - Lexus IS300 - Lotus Elise - Mazda RX-8 - Mazda RX-7 - McLaren Mercedes-Benz SLR - Mercedes-Benz SL500 - Mercedes-Benz SL65 AMG - Mercedes-Benz CLK-500 - Mitsubishi Eclipse GT - Mitsubishi Lancer Evolution VIII - Pontiac GTO …

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים