עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IlanF,

במסך של בחירת הPROFILE המשחק פשוט יוצא בלי שגיאות ובלי כלום, איך שהוא מתחיל לטעון את הפרופילים הקיימים הוא ישר קופץ מהמשחק ???

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. לכל מי שמעוניין להוריד טריילר למשחק הנ"ל כדי להתרשם מאיכות הגרפיקה האמיתית של ה PS3 מוזמן להוריד את הטריילר:http://www.gamershell.com/download_13787.shtml

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by LazyBoy,

בטח לא ידעתם את זה, אבל המשחקים שאתם רוכשים כהורדה ישירה מEA מוגבלים לתקופת הורדה של שנה. ולאחר מכן? ניחשתם נכון.. צריך לרכוש את המשחק מחדש. גיליתי את זה ממש שמקרה לפני שקניתי קוד הורדה לDA דרך EBAY ומסתבר שהרשת מלאה בתלונות על זה. http://en.wikipedia.org/wiki/EA_Store#Download_limitations וגם מופיע כמובן בTOS שלהם שאף אחד לא ממש קורא http://tos.ea.com/legalapp/termsofsale/US/en/PC/ בקיצור - EA מכה שנית (שלישית? רביעית?..)

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by ohadedwi,

מישהו יודע אולי מתי או האם יש תכנון, להוציא משחק המשך לTotal Overdose שהוא בעצמו (הראשון) משחק אקשן מדהים!!!, אבל קצר ומאכז בגרפיקה! תודה רבה!!! נ.ב- לכל מי שחיפש תהגדרה ל"משחק כיפי" תתחילו לשחק במשחק המטורף הזה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by SilentBob,

Shenmue הפך לסנסציית קיקסטארטר בתוך כמה שעות, Need for Speed מריח כמו Underground 3, הלהיטים של מיקרוסופט מגיעים גם למחשב האישי ועוד גילויים מדליקים מתערוכת המשחקים הגדולה בעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%9c-%d7%a2%d7%9c-%d7%aa%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%aa-e3-2015-%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f/

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

"קניתי" את המשחק, וכשאני בא לעשות extract לקובץ האימג' זה אומר לי ב73% שקובץ האימג' מלא. וזה אומר לי: ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB ויש לי FAT32 מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by snaek212,

שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם על המוד DAYZ ל ARMA2 שרץ כבר די הרבה זמן. הרעיון של המוד הוא תקופה שלאחר התפשטות נגיף הרסני שגרם לכל האוכלוסיה להפוך לזומבים. המשימה של השחקן היא פשוט לשרוד... נשמע משעמם אה? אז זהו שלא! אתה תתחיל לבד ליד כפר או עיר עם תיק, פנס, תחבושת, ועוד כמה פריטים. בשלב זה תצטרך להתגנב לתוך בניינים כדי להשיג מצרכים חיוניים כמו אוכל, שתיה, ציוד רפואי וגם חלקי חילוף יעזרו לך לתקן רכבים הרוסים. במסע תתקל לא פעם בשחקנים אחרים שגם הם מחפשים את אותם דברים, זהירות! לא מעט שחקנים יהרגו אותך כדי לגנוב לך את השלל! ברגע שתמות כל המסע שעברת יתאפס ותצטרך להתחיל הכל מחדש! במשחק הזה הסיטואציות שתעבור יהיו מאוד אנושיות, כמעט בכל פעם שתשחק אתה תתקל בשחקן אחר מולך ושת…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by valorien,

כתבה מעניינת של Gamespot על המכשירים העתידיים שיישבו לנו בסלון. מעניין. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1939-x-x-x&body_pagenum=1

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by nimrods,

האם יכולים להוריד משחקי פלאשטיישן למחשב ואז לצרוב את זה בדיסק DVD ולשחק במשחק בפלאשטיישן??

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by CyborgRAT,

שלום! האם נכון להיום אפשר להשיג את הנשקים שבלעדיים ל-Limited Edition ל-Multiplayer של הגרסה הרגילה של BF3 או שעדיין חייבים לרכוש את ה-Limited Edition בשביל להשתמש בנשקים הללו? (אני מדבר על ה-Limited Edition ללא חבילת ההרחבה BtK). תודה מראש. -מתן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by TheReaper,

סרטון מדהים שמראה בדיוק מה אופוריה יודעת לעשות (וגם השוואה לשיטה שקיימת כיום) המנוע אמור לדמות שרירים ווירטואלים על גבי שלד ולחשב תגובות של הגוף לסביבה בזמן אמת כך שאם הדמות הולכת ליפול למשל היא תנסה להיאחז במשהו כדי לא למות למי שרוצה לחפש את זה בוויקיפדיה או בגוגל השם הוא BioAI מומלץ http://www.gamershell.com/download_25162.shtml

• 33 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by rroonnii,

מוציא לאור: Square Enix מפתחים:United תאריך שחרור:August 14, 2012 ז'אנר: פעולת הרפתקאות,עולם פתוח . משחק פשע-נהיגה עולם פתוח שמתרחש בהונג-קונג: הסיפור עוקב אחר קורותיו של שוטר סמוי (ווי שן) שצריך לחדור אל ארגון הפשע הסיני, ה-Triads, ובדרך מפתח משבר נאמנות. מישהו כבר משחק, מה אומרים? לדעתי נחמד .... בתקופת היובש.

• 66 תגובות
    • 13.7k צפיות
  13. Started by A_MuMu,

אוקי לי יש עניין אחר עם doom 3. ותנסו להתייחס ברצינות למרות שאני חושף אותי עצמי לאש לא ממוקדת.. :2gunsfiring_v1: קרה לכם פעם ששיחקתם במשחק ופחדתם כל כך שלא המשכתם לשחק בו? שיחקתי בדמו alfa ואני חייב לציין שממש שיקשקתי.. אני גר לבדי.. בבית גדול וריק.. וכמובן שהייתי חייב לעשות חושך מצריים.. ואיך שהתחיל המשחק זזתי הכי לאט שאפשר ממש כמו שאפשר לדמיין מצב כזה בסרט ובכל פעם שהייתה איזו מפלצת כמעט חטפתי התקף לב... בשלב מסויים עצביי המרוטים פשוט לא עמדו במעמסה ויצאתי מהמשחק. חזרתי אליו רק כשחבר שלי הגיע אלי וישבנו ביחד - פשוט כי הייתי חייב לראות מה הם עשו (עבודה מדהימה זה מה שהם עשו). מעניין שכשגרתי אצל ההורים שלי לא הייתה לי הבעייה הזו.. אפילו אם הייתי לבד בחדר (הקטן) (המאוד קט…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום כולם, לאחרונה אחרי הסרה והתקנה מחדש של משחק רשת ET התחילה לי בעיה כזאת, כל 5-10 דקות המשחק מתנתק מהסרבר וכותב לי את זה (תמונה) אני לא יודע מה הבעיה ... אולי אתם תוכלו לעזור לי ... תודה רבה , דור [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מה השגיאה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אשמח להמלצות על משחקים כמו NFS וכו.. תודה רבה!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קחו את ה All-Seeing Eye שלכם תזרקו אותו לפח כי יש משהו הרבה יותר טוב!! http://www.qtracker.com/ [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by abo,

שבת שלום לכולם, המשחק הזה : היטמן, קיים גם בגירסה לPSX?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. Started by shimon23,

חיפשתי במשחק ולא מצאתי איך אני יכול לקנות שחקנים של קבוצה אחרת, מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by DOGMA,

ג'ון וו, צ'או יאן-פאט, bullet-time...

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by EyalOnn,

שלום, יש לי בעיה בהרצת המשחק הישן והאהוב Call of Duty version 1.5, אני שיחקתי בוא ולפני בערך כחודש עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס לגרסא חדשה, היום עדכנתי שוב ל10.10 של ATI והמשחק עדיין לא פועל, הוא נותן לי את ה-Error הזה: Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site. מפרט המחשב שלי בצד, כרטיס המסך שלי הוא HD4850 512mb, בכל מקרה המשחק עבד עם הדרייברים הקודמים, אבל הייתי צריך לעדכן את הדרייברים בשביל שלא יהיו לי בעיות טקסטורה כי התקנתי Gothic 4 Arcania, ועכשיו עם הדרייברים העדכניים המשחק לא עובד..יש הצעות? זה הלוג המלא של הבעייה: COD MP 1.5 build win-x86 Nov 10 2004 ----- FS_Startup ----- Current langu…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 888,

מאיפו אפשר להוריד את הדמו של באטפילד 2?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Zeus710,

שלום חברים! מי שרוצה לקחת משחקים מדהימים ל STEAM במחיר מצחיק מוזמנים לבקר בקישור https://www.humblebundle.com/ החבילה כוללת: Company of Heroes (כל שלושת המשחקים) Red Faction Armageddon Metro 2033 Darksiders מי שישלם $5.20 יקבל גם Saints Row The Third נראה לי חבילה נחמדה מאוד במחיר רצפה

• 71 תגובות
    • 9.9k צפיות
  24. Started by K0sTa,

מישהו יכול להשיג לי שמירה של 100 אחוז ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Overwatch, משחק הפעולה המקוון החדש של המפתחת המצליחה שצבר כבר יותר מ-20 מיליון שחקנים פעילים, מעוניין להגיד עוד יותר את בסיס המשתמשים שלו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.