עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SilentBob,

בואו להיזכר בטרול האמיץ אשר גרם לנחילים של ילדי ניינטיז לשבת בצמוד לטלוויזיות ולטלפונים הקוויים שלהם ולהמתין בדריכות לצלצול המיוחל מגיל ססובר עם התקדמות הטכנולוגיה, משחקים הופכים להיות מורכבים יותר גרפית, ואיכות הפקתם עולה משנה לשנה. אבל בעוד שמשחקים חדשים כבודם במקומם מונח, למשחקים נוסטלגיים שמורה לכולנו פינה מיוחדת בלב. בפינת הנוסטלגיה של גיימג'מס תוכלו להצטרף למסע בנבכי הזמן בו נגלה מחדש משחקים קלאסיים שהיוו חלק מהילדות שלי ושל כל מי שנולד בשנות השמונים והתשעים. אז הפעם נחזור בזמן לאמצע שנות התשעים. באותה תקופה שודרה בערוץ הילדים תוכנית בשם "הוגו" בהנחיית כוכבי ילדים שונים כמו גיל ססובר ונמרוד רשף. במהלך התוכנית, ילדים היו מתקשרים להפקה והמאושרים מביניה…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  2. תודה לגולש yoel14 שהביא ראשון את הידיעה לפורום. במפיצה האמריקאית ממשיכים לפנק את בעלי החשבונות בשירות ה-Origin, הפעם עם משחק המירוצים המוצלח בגירסת 2012 שלו כולם אוהבים משחקים שאפשר לקבל בחינם, ובחברת EA בהחלט מבינים את זה וגם מנסים למנף את הרעיון לתוספת של פופולריות עבור פלטפורמת ה-Origin שלהם, שמתחרה ב-Steam. אחרי שחילקו את Red Alert 2 האלמותי ואת משחק התפקידים הייחודי Jade Empire חינם לכל מי שיש לו חשבון Origin בחודשים הקודמים, במפיצה מתפנים לקרוץ גם לאלו שמעוניינים בכותרים עדכניים יותר – ומציעים את משחק המירוצים Need for Speed Most Wanted (בגירסת 2012 המשודרגת, ולא בגירסת 2005 המקורית) בצורה חינמית לחלוטין. Most Wanted פותח בידי סטודיו…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. קצת אחרי קונסולות ה-PS3 וה-PS4, בקונאמי מביאים את הגירסה הקלה והחינמית לגמרי של המשחק הפופולרי שלהם למחשבים האישיים אוהבים כדורגל אבל עדיין לא רכשתם את Pro Evolution Soccer 2016, מסיבה זו או אחרת? יתכן שעכשיו כבר לא תצטרכו לבזבז עליו כסף כלל – משום שהוא זמין ב-Steam בגירסה נוספת וחינמית לגמרי. במפתחת ומפיצה קונאמי השיקו רשמית בפלטפורמת ה-Steam את Pro Evolution Soccer 2016 myClub, שמהווה גירסה 'קלה' למשחק הכדורגל הפופולרי עם גישה למצב משחקי ידידות (מקוון ולא מקוון) עם שבעה מועדונים ונבחרות בולטים שמהם ניתן לבחור, מצב האימון של המשחק שיסייע לשחקנים מתחילים להתחזק ולהשתפר – ובעיקר מצב ה-myClub הנרחב של הכותר, שדומה ל-FIFA Ultimate Team של המתחרה ומאפשר לשחקנים לבחו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by watch out,

שלום שיחקתי במשחק counter strike source אמרתי שלום אף אחד לא ענה לי אולי הם בוטים כי הם לא עונים ? קשה לדעת אם מדובר באדם או במחשב שמשחק

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  5. הכותר החדש של יוצרי Max Payne ו-Alan Wake, שהיווה עד כה את אחד מהבלעדיים המסקרנים ביותר עבור ה-Xbox One, יגיע גם למחשבים מבוססי חלונות 10 בחודש אפריל הקרוב מיקרוסופט מספקת הפתעה נעימה לשחקני המחשבים האישיים – עם משחק הפעולה המבטיח Quantum Break, שמגיע מחברת Remedy Entertainment הפינית אשר יצרה בעבר את סדרת Max Payne ואת סדרת Alan Wake. הכותר החדש, שמתיימר לספק איכות ויזואלית מתקדמת במיוחד לצד מנגנוני משחקיות לשליטה והשפעה על ציר הזמן, היה עד כה בלעדי לקונסולות ה-Xbox One, אך עתה בחברה מאשרים כי הוא יושק במקביל גם למחשבים מבוססי חלונות. זה הוא הגזר שמביאה מיקרוסופט לגיימרים, אך לצערנו יש כאן גם מקל – Quantum Break, בדומה לרוב המשחקים החדשים מבית מיקרוסופט, …

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  6. Started by KeepOuT,

איך המשחק Rainbow six siege? שווה לקנות אותו? מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. הרימייק המתקדם למשחק הפעולה משנת 2006 מתקרב להשקה על המחשבים האישיים, אך נראה שהוא יסבול מהרבה מגבלות בעייתיות מאוד מבית המפיצה מיקרוסופט במהלך החודשיים הקרובים שחקני המחשבים האישיים עתידים לקבל עוד כותר מסקרן – גירסה מחודשת של משחק הפעולה המצליח Gears of War שנוצרה מחדש בהתבסס על תקן ה-DirectX 12, וזכתה לכינוי Ultimate Edition. דרישות מערכת ופרטים על המשחק, שהגיע בסוף השנה שעברה לקונסולות ה-Xbox One, עלה (ואז נעלם) לחנות האפליקציות הרשמית של מיקרוסופט – וחושף כמה נתונים לא ממש מעודדים. דרישות המינימום עבור המשחק, אשר מותאמות ככל הנראה להרצה של הכותר ברזולוציית 720p, כוללות מעבד Core i5 של אינטל (בתדר 2.7GHz או יותר) או מעבד FX משושה ליבות של AMD, זכרון RAM בנפח…

8. המפיצה האמריקאית מעדכנת את תוכניותיה לתקופה הקרובה, עם שני להיטי פעולה שיגיעו במהלך 2016 וגם דחייה רשמית למשחק הבא בסדרת משחקי התפקידים המפורסמת שנת 2016 כבר הספיקה לספק לנו מספר לא קטן של משחקים מעניינים ואיכותיים, עם רשימה מכובדת של כותרים נוספים שעוד יגיעו בעשרת החודשים הבאים – וכעת, יתכן שניתן להוסיף לחבורה הזו גם את Titanfall 2 ו-Battlefield 5. נציגיה של המפיצה EA הצהירו כי צמד משחקי הפעולה המדובר, שטרם הוכרזו באופן רשמי, יושקו במהלך הרבעון השלישי של שנת הכספים 2017 עבור החברה – שהוא למעשה הרבעון הקלנדרי האחרון של שנת 2016. בנוסף, אותם נציגים גם העניקו מסגרת זמן של הרבעון האחרון לשנת הכספים 2017 עבור ההשקה של משחק התפקידים Mass Effect: Andromeda – מה שלכאור…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by GodLike,

היי. לקחתי הפסקה מדיאבלו 3 וחזרתי קצת ל POE רציתי לדעת אם יש שחקנים ישראלים או קלאן ישראלי או כל דבר דומה ...

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  10. חנות ה-Green Man Gaming מספקת כעת הנחות של 25 עד 40 אחוזים על צמד המשחקים הטרי אם התרשמתם לטובה מ-Far Cry Primal או מ-Hitman המאותחל, מבית המפיצות Ubisoft ו-Square Enix בהתאמה, יש לכם הזדמנות לקבל אותם עכשיו בהנחה משמעותית, דרך חנות הגיימינג של GMG. גולשים שיבצעו הרשמה (חינמית) לשירות ה-VIP של האתר יקבלו גישה למשחק הפעולה הפרהיסטורי הטרי במחיר של 36 דולר בלבד – המהווה הנחה של כ-40 אחוזים לעומת העלות המלאה העומדת על 60 דולר. בנוסף, אלו שמעונייניםב-Hitman הטרי יוכלו לקבל הנחה של 25 אחוזים על הפרק הראשון שלו שהושק זה עתה (11.25 דולר, במקום 15 דולר) או על החבילה המלאה שתכלול גם את הפרקים העתידיים שיושקו באופן חודשי (45 דולר, במקום 60 דולר), עם הזנה של קוד הקופון 'HI…

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  11. Started by avivboker,

כשיש כמה אפשרויות שם מתחילים השאלוץ איזו חנות משחקים (כדוגמת סטים וכו) הכי משתלמת או מציעה את מגוון המשחקים הכי חדשים\מעניינים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. Started by SilentBob,

הכירו את השיטות המקוריות ביותר בהן השתמשו מפתחים בכדי לתסכל, להפתיע ולחשוף את השחקנים שהחליטו להשתמש בגירסאות הפיראטיות של משחקיהם התופעה של פיראטיות משחקי וידאו התפתחה בערך מהרגע הראשון בו משחקים הפכו לנגישים לקהל הרחב. בין אם מדובר בקלטות משחק מזוייפות ואפילו קונסולות כמו המגהסון הידוע לשמצה, פריצות לקונסולות או עותקים שלמים של המשחק שמסתובבים באינטרנט להורדה, התופעה הזאת כל כך רחבת הייקף ואפילו מושרשת בתרבות של לא מעט מדינות, שהיא כנראה לא הולכת להעלם בקרוב. אבל זה לא אומר שמפתחי המשחקים לא מנסים בכל זאת להתמודד עם התופעה שפוגעת בפרנסה שלהם. חלקם מטמיעים מערכות הגנה שאמורות להקשות על חיי ההאקרים, אבל חלקם לוקחים את זה צעד קדימה ונלחמים בתופעה באמצעות הומור. …

13. Started by Sculpy,

שלום לכולם פונה כאן למי שמשחק ARK אני כבר מעל לכמעט שנה מנהל שרת ARK ישראלי השרת אופס ב8.4 (לא הולך להתאפס בשנה הקרובה) שיושב בישראל לשרת יש ביקורות טובות מזמין אותכם להצטרף להלן פרטים על השרת שם השרת: NESTA [PVP] 5x ALL https://www.facebook.com/NestaOnline/ דף הפייסבוק Diffculty: 5x Gathering 5x leveling 5x Taming Type: Full PVP no rules (most of the server is friendly) Daily active admins (Naseem, Sculpy) Teamspeak server: 216.72.36.123 password: lol2k Server Settings 5x Experience 5x Gather 5x Tame 1.0 Egg Laying Interval 10x Mating Interval 10x Baby Mature Speed 10x Egg Hatch Speed old schoo…

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  14. שלום לכולם! ובוקר טוב, מה נסגר עם הפינגים לאירופה מהארץ בכמה שנים האחרונות. היה לי גם 40MB וגם עכשיו יש לי 10MB, שניהם של בזק... בשניהם הייתי חוטף פינגים של 100+ בBNET ו90-100 בLOL. עכשיו אני עובר דירה ואני לא בטוח איזה אינטרנט אני רוצה לשים שם... אין תשתית סיבים (זה בשדרות הדירה), אני חשבתי סלקום טריפל או אורנג' (בגלל ההתקנה הפשוטה וכיו"ב) כי יש טלוויזיה ואני אוהב את התוכן של סלקום למען האמת ואורנג' לא דורש התקנה. אולי משהו מכיר את הפינגים שמקבלים אצלם. או יכול להמליץ חברה שתתן לי פינגים ראויים של של פחות מ-60 לאירופה. לחוץ על התשובה, כי בדירה אין אינטרנט עדיין ואני מתחיל לפתח חרדה שאני אהיה תקוע בלי אינטרנט :((( ואני לא רוצה לזרוק כסף על מת…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. איפה טעינו כצרכנים? מדוע בSTEAM משחק כמו XCOM2 מקבל Very Positive בסיכום ביקורות על ידי הצרכנים שרכשו את המשחק? חיכיתי 3 חודשים לפני שהתחלתי היום לשחק בXCOM2 כי שמעתי שהמשחק מלא באגים, והמתנתי בכוונה מספר חודשים עד שיתקנו את המשחק. לאחר כמה עדכונים, ולאחר שסיימתי את רוב המשחקים האחרים, החלטתי היום להפעיל לראשונה את המשחק, בתקווה שאהנה ממנו. מכל ה-400 משחקים שיש לי ב-STEAM, זה המשחק בין היחידים שפשוט יצאתי ממנו אחרי רבע שעה בתקווה שלא אחזור לשחק בו. ולצערי, אני עומד רק בתנאי אחד מבין 2 התנאים ש-VALVE הציבה על מנת לקבל החזר: 1. פחות משעתיים זמן משחק. 2. פחות משבועים מרגע הקניה. אז מה הייתה בעצם הבעיה שבגללה פרשתי מהמשחק לאחר 15 ד…

16. שיטת הדירוגים והביקורות של פלטפורמת הגיימינג תתן מעתה דגש משמעותי הרבה יותר על מידע עדכני, אשר יעניק סיכוי משופר לכותרים שהושקו במצב רע ושופרו משמעותית בהמשך מערכת הדירוג של Steam הפכה כבר מזמן לאחד מהכלים הטובים והחשובים ביותר בארסנל של חובב המשחקים הממוצע, שמסייעת לו להבין איזה משחק מומלץ, לאילו אנשים ומאיזו סיבה – כל זאת בהתבסס על "חוכמת המונים" של אלפי ולפעמים גם עשרות אלפי צרכנים. עם זאת, בעידן בו כותרים מתבססים על טכנולוגיה מתקדמת ומסובכת יותר מאי פעם בעבר, משחקים רבים מוצאים את עצמם מגיעים אל השוק עם מגוון מגבלות ובעיות טכניות פוטנציאליות, שברוב המקרים נפתרות או לפחות מצטמצמות בתקופה שאחרי ההשקה עם עדכונים וטלאים למיניהם. כעת, ב-Valve מכריזים על הח…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. היי, טרם עשו על כך כתבה, משער שהיא תגיע אחרי הפוסט בקיצור יש באנדל יפה של באנדל-סטארס , וניתן לבחור 3 ב10, מה שנקרא... יש משחקים, יש הרחבות, מבחר נאה ושווה בהשוואה למחירי השוק [של המשחקים עצמם בכל אופן!] LEGO Jurassic World LEGO Marvel Super Heroes LEGO Harry Potter: Years 1-4 LEGO Harry Potter: Years 5-7 The LEGO Movie - Videogame LEGO Batman …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. משחק היריות המקוון החדש מבית בליזארד צבר כבר 7 מיליון שחקנים ברחבי העולם, אך האם הוא באמת מצדיק את העניין העצום שהתעורר סביבו? התשובות בפנים אם נסתכל לרגע על סוג המשחקים ששולטים בזירת משחקי המולטיפלייר והספורט האלקטרוני בשנים האחרונות, נגלה שמדובר בעיקר במשחקים מבוססי דמויות גיבורים. גם לחברת Blizzard יש מה לאמר בנושא, ולאחר שהוציאה את הגרסא שלהם למשחקי מובה, Heroes of the Storm, כעת היא ממשיכה עם הטרנד עם משחק מוטיפלייר יריות צבעוני, מהיר ומלוטש בו תוכלו לשחק אחת מתוך עשרים ואחת דמויות שונות – Overwatch. המשחקיות של Overwatch קצת יורשת את הרעיון מ-Team Fortress 2. בכל קרב תצטרפו לקבוצה של שישה אנשים נגד קבוצה יריבה של שישה, ותמצאו את עצמכם באחת מתוך שתיים…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by SilentBob,

שני משחקים חדשים ומעניינים ייחשפו בשבוע הבא בתערוכת E3 2016 - משחק קרבות גיבורי העל Injustice 2 מבית אד בון וחבורתו (יוצרי מורטל קומבט) וגם משחק ההישרדות-פעולה-זומבים Dead Rising 4.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  20. כחלק מהכרזותיה בתערוכת E3, המפיצה הצרפתית הגדולה חשפה כי תספק במהלך השנה שבעה משחקים חינמיים לכל מי שיפעילו את קליינט הגיימינג האישי שלה גם ליוביסופט (Ubisoft) היו הרבה הכרזות מעניינות לספק לנו במסגרת מסיבת העיתונאים שלהם ב-E3, כשאחת המפתיעות שבהן הייתה מיזם חלוקת משחקים חינמיים למשתמשי פלטפורמת ה-uPlay, מדי חודש – לרגל חגיגות יום הולדת שלושים לחברה. יוביסופט הולכת בעקבותיה של EA Games ומיזם ה-On The House שלה, כך נראה, ותציע משחקים קלאסיים באופן חינמי לגמרי לכל מי שכבר נרשמו או יירשמו לשירות ה-uPlay, יורידו, יתקינו ויפעילו את תוכנת הקליינט שלו – ממש כמו הדרישה לקבלת הכותרים החינמיים ב-Origin, אשר מתעדכנים מדי כמה חודשים. הכותר החינמי הראשון של יוביסופט, שז…

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  21. משחק הפעולה של EA שיקח אותנו אל מלחמת העולם הראשונה זוכה לסרטון חדש שמצליח להלהיב את הרשת לא פחות מטריילר החשיפה בחודש שעבר חודש אחרי שחשפה אותו רשמית וזכתה לערימות של פידבק חיובי מהתקשורת ומהשחקנים כאחד, המפתחת DICE (יחד עם המפיצה EA, כמובן) מציגה לנו סרטון רשמי חדש בן שתי דקות, שכולל הצצות קצרות אל המשחקיות הממשית שצפויה לנו – וזה נראה פשוט פנטסטי, עם הרבה הרס סביבתי בקנה מידה מרשים, שלל כלי טיס וכלי רכב וגם אינספור פיצוצים ותמרות עשן. הסרטון זכה ליותר מ-2 מיליון צפיות בתוך כתשע שעות בלבד מאז שנחשף, ונראה כי כמו בסרטון ההשקה המקוריגם כאן התגובות הן חיוביות מאוד באופן גורף. מה דעתכם בעניין? להמשך: https://hwzone.co.il/צפו-טריילר-המשחקיות-המהמם-ש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. סרטון משחקיות ראשון בן 15 דקות מתוך Injustice 2, שיפגיש בין גיבורי העל ונבלי העל של DC Comics לקרבות בניחוח מורטל קומבט, אך בגישה שקצת יותר מותאמת לקהל היעד הצעיר יותר. מה דעתכם? https://goo.gl/duSgRs

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  23. 7.5 דולר לגרסת הדלוקס שכוללת את התוספים למשחק. shooter מצוין עם סיפור טוב . גם אם אין לכם כוח לחקור את כל העולם הפתוח, שימו את המשחק על הרמה הקלה ותהנו מסיפור מצוין לדעתי! ידידותי גם למחשבים פחות עוצמתיים. בכלל, זו דוגמא טובה למה כיף לשחק על מחשב. מחשב של 2000 שח כולל כרטיס מסך מספיקים להריץ את המשחק הזה מצוין והעלות נמוכה. כמוהו יש עוד הרבה משחקים בני שנים ספורות שיתנו המון הנאה ובמחיר נמוך מאוד. מישהו אמר מחאת יוקר המחייה?

24. שלום לכולם, שמי אופק, אנא המליצו לי על משחקים למחשב, כי אני מתכנן לקנות כמה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. גילדה Kyphosis חוזרת אחרי הפסקה של כשנה!הגילדה פתוחה לכל הישראלים באשר הם, בנוסף בעבר ניהלנו קבוצת ריידים ברמת Mythic וזו הכוונה שלנו עם הפנים ל-Legion.בנוגע לריידים חשוב להבהיר קודם כל שאנחנו מכוונים את עצמנו לקצה גבול היכולת בכל הנוגע ל-PvE ב-WoW וזה אומר שקבוצת הריידים שלנו לא מתאימה לכולם והיא דורשת מחוייבות אבל בשביל להצטרף לגילדה עצמה כאמור הדרישה היחידה היא להיות ישראלי ובמידה ויהיה רצון קולקטיבי לאירועים הנוגעים ב-PvP או בקבוצות ריידים נוספות, אנחנו האופיסרים נעשה את כל מה שאנחנו יכולים בשביל לעזור.השאיפה שלנו בנוגע לקבוצת הריידים בראש ובראשונה היא לנקות את כל התוכן העכשווי ברמת Mythic בהקדם האפשרי במינימום זמן שזה אומר לדעת למקסם את הביצועים שלנו ואיך לפעול כצוות…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים