משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
המחשק עולה מגיע למסך של הלוגוים ואז יוצא ורושם לי את זה תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, כשהתקנתי את המשחק הכל היה בסדר אבל כשיצאתי ממנו וחזרתי אליו שוב, נעלם לי ה-Sound בסרטים... מישהו יודע מה אפשר לעשות? :saint:
-
מה הדרך הכי מהירה לקנות\להוריד את FAR CRY 2 בצורה חוקית(!)? להוריד הכוונה למשהו בסגנון STEAM... וזו נראה הדרך הכי מהירה... (אם כן הייתי שמח להסבר איך לעשות זאת ואם לא אז באיזו חנות יהיה הכי כדאי?) עריכה: ראיתי עכשיו את האתר direct2drive... נשמע משהו טוב רציתי קצת הסבר עליו ואיך בדיוק הקניה וקבלת המשחק מתנהלים... תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החידוש המודרני השלישי בסדרת האסטרטגיה המפוארת יגיע בחודש הבא - ומעריצים כבר מתחילים לפנטז על טיפול איכותי דומה לו יזכו יצירות אחרות מבית אולפני הגיימינג של מיקרוסופט לכתבה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כותר המירוצים החביב של Criterion הבריטית משנת 2010 יזכה לשכבת צבע חדש והיה התוספת החדשה למותג של EA Games לשנת 2020לכתבה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
- 2 followers
-
-
לעזאזל שיחקתי בשלב הזה 200 פעם ואי אפשר לעבור אותו השלב הזה שמתחיל בכביש ואז יורדים לביוב {ולא נראה לי שרק אני לא מצליח כולם שם מתלוננים שהם לא מצליחים} אם מישהו יודע על מה אני מדבר ואפילו עבר תשלב שישתף אותי יועיל!!!!
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
למי שלא ראה ומי שראה ורוצה לראות עוד פעם הנה אוסף סרטים של השחקנים מ mydgb מכל מני תקופות. fragon gilad blwz Divine משותפים: תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
Epic Battle Fantasy אם אתם אוהבים משחקי RPG ובעלי חוש הומור, Epic Battle Fantasy היא סדרת משחקים שאתם בהחלט חייבים לנסות. הסדרה שהתחילה כסדרת משחקי פלאש, צברה פופולאריות רבה וכעת המשחק הרביעי שלה זמין להורדה דרך STEAM (אם כי אפשר לשחק בו בחינם בגרסת הפלאש, פשוט אזור מיוחד לא יהיה זמין לכם). Epic Battle Fantasy היא סדרת משחקי פארודיה על משחקי תפקידים יפניים. הטקסטים מצחיקים ותמצאו בו אזכורים רבים למשחקים מוכרים יותר ופחות וגם לסדרות אנימה. העלילה שלו לא לוקחת את עצמה ברצינות, ועיקר המשחק הוא הקרבות הכיפיים (בזכות מתקפות מגניבות ומוגזמות ומוסיקה מצויינת), וכמובן הטקסט השנון. שני המשחקים הראשונים מבוססי קרבות בלבד, והשניים האחרונים כבר מציגים מסע בעולם המשחק, איסוף חפצים…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוציתי להתקין אנריל טורנמנט 2003 אך אין לי cd key עם יש למישהו והוא מעוניין לתת לי אז תודה רבה מראש עידן למי שמעוניין לתת לי ולא בפורום יכול לתת לי במספר אי סי קיו 170392064
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אפשר באיזה דרך לשחק במשחק הזה ברשת??? אנייי מת אליו...
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://www.jonandbrad.com/2007/12/17/evolution-of-the-fps-27-years-of-fragging/
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום כדי לשלוט בשמי בטלפילד כמו שצריך רכשתי לוגיטק אקסטרים 3די פרו שאני מחבר אותו הוא משפיע לרעה על העכבר במשחק רגלי למרות שהגדרתי את הגויסטיק רק למקשי טיסה מישהו נתקל בבעיה או יודע על פיתרון??? יתכן התנגשות usb? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כפי ששמתם לב EA הוציאה עוד חבילת הרחבה חדשה לסימס, אבל ההרחבה הזאת שונה מהאחרות, סוף סוף האנשים הקטנים האלה שמדברים ג'יבריש יהיו אנשים אמיתיים,יש אנשים שאומרים שחבילת ההרחבה הזאת תשנה את עולם המשחקים ותתחיל עידן חדש של משחקים אינטראקטיבים. EA עברו את כל גבול הטעם הטוב, חבילת הרחבה אחרי חבילת הרחבה והמשחק לא מציע שום חידוש בגראפיקה או חווית משחק חדשנית רק פריטים חדשים שאמורים להכניס לEA עוד כמה מליונים לכיס הקטן, ועכשיו הם דחפו את עוד יותר עם חבילת ההרחבה האחרונה, 9.90 דולר לחודש שזה 46 שקל, אם ראיתם קצת תמונות מ-Sim City 4 בטח שמתם לב שהגראפיקה שם מעודכנת ויפה מאד זה מרמז ש-EA יכולה לעשות הרבה יותר מזה, אבל היא לא מוכנה להשקיע במשחק הכי נמכר שלה?. מה עדיף יותר?, לקנות את…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת לי הצעה טובה למשחק מטוסי קרב למחשב עם גראפיקה מציאותית וריאליסטית אשמח לקבל תשובות.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
heya הורדת דמו של Medal of Honor Allied Assault Spearhead Demo, נכנסתי למסך של הראשי, המשרד.. לאן אני נכנס כדי לעשות מצב של שחקן יחיד? (לא רוצה לשחק ברשת) לאן אני צרילך ללכת 10X
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים. הגעתי למשימה של סין , המשימה השלישית , אבל איך שאני מעלה אותה , המסך נכבה והוא מאבד את סיגנל אליו. האם מישהו נתקל בבעיה? התקנתי את פאצ' 1.02 וזה עדיין לא עוזר , אני לא יכול להמשיך לשחק במשחק!!! עזרה בבקשה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
למי שלא שמע על ONLIVE http://en.wikipedia.org/wiki/OnLive זה הולך להיות שרות הזמנת משחקים גם אם המחשב שלך מחורבן כי המשחק לא יפעל על המחשב שלך אלא על מחשב-על של ONLIVE. יש לי מחשב אחד שאין איתו בעיות והוא מריץ הכל בינתיים, אבל יש לי עוד מחשב ישן שהוא די מעפן. מה שאני רוצה לעשות זה לשחק דרך המחשב הישן אבל שהמחשב השני יריץ את משחק, כמו onlive. אני יכול לעשות דבר כזה ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכול אלה שיודעים כיצד לעבור במשחק את הרי הרוקי שיעזור לי בבקשה. כול מי שעבר את המסך או הגיע אליו בוודאי יודע שצריך להרוג שני אנשים. את האיש הראשון הרגתי אבל השני נימצא בקומה שאני לא יודע איך להגיע אליה. אפשר עזרה בלעבור את המסך? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לגרום ל-Red Alert 1 לעבוד תחת XP? (דיסק מקורי למעונינים)
-
יש לי שאלה ראיתי פה מישהו שמדבר על MODE שמאפשר משחק רשת בGTA 3. יש דבר כזה? איפה משיגים את זה אם יש? יבורכו העונים.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מופיעה ההודעה הבאה ברגע שאני מפעיל את אנריל 2 - מישהו יכול לעזור ? General protection fault! History: GetEventTool <- GetMusicManager <- GetMusicScript <- DMCallRoutine <- AMusicScriptEvent::execCallRoutine <- UObject::execClassContext <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0 @ Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd : 0075 line 744) <- UObject::ProcessEvent <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0, Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd) <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine Build: Jan 7 2003 18:16:21 את המפרט ניתן לראות ע"י לחיצה על המפרט שלי .
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני רוצש לקנות מחשב עם שני כרטיסי מסך geforce 8800gt האם המשחק crysis יעבוד לי חלק אל very high
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
פתחתי תרד חדש שבו יהיה אפשר לפרסם תוספות למשחק האלוהי הזה Command & Conquer Generals ותודה מראש לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בASE מופיעים לי שני שרתים במקום אחד - יש שרת חדש שאנחנו אמורים לדעת עליו ? *עריכה: הצלחתי להתחבר במשחק IP: 212.199.36.46 תהנו, אני הולך לישון.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-