עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yotam_10,

אם אני קונה את הPSP בארצות הברית אני אוכל לקנות משחקים בארץ והם יעבדו????

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by Shadowman,

רשמים ראשונים מהמשחק בכיף! אני צפיתי למשחק הרבה זמן, נקווה שהוא יהיה יותר טוב מדום!

• 283 תגובות
    • 34.3k צפיות
  3. כבר אחרי שהוא החביא אותי ,קפצתי מהחלון ויצאתי החוצה אין לי מושג מה עושים....??? כל דלת שאני מנסה להגיע אליה עושה לי אור אדום... פיספסתי איזה משהו שהייתי צריך לעשות בדרך?? עזרה דחופה בבקשה..,גם אין איזה כפתור שמראה לי מה המשימה?? זה קשור אולי לזה שאני לוחץ על העכבר וזה לא מרביץ ?? פספסתי איזה נשק בדרך??

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by omemo,

שלום! התחלתי לשחק ב-FEAR לא מזמן (אחלה משחק!) אבל היתה בעיה ב-windows והייתי צריך לפרמט את המחשב ועכשיו הלכו לי כל השמירות של המשחק... מישהו בבקשה יכול לשלוח לי את השמירה בדיוק כשפוגשים בפעם הראשונה את היצורים המפחידים האלה שמטפסים על הקירות ונעלמים ומופיעים? תודה!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by ran19,

אם יש לכם תמישחק NHL06 ואתם רוצים לשחק ברשת תשאירו הודעה! :-*

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  6. אם אני רוצה לפתוח קובץ מסוים או לנסות להפעיל הוא כבר מזהיר אותי שאם אין לי ביוס אני לא יכול להפעיל..מאיפה אני מוריד את קבצי הביוס? (אל תגידו לא שווה ואין כמו הקונסולה - ברור שאין כמוה בנוגע להפעלת המשחקים אבל אני מחפש ביוס ולא עצות) :-*

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by ConeMan,

יש לי את המשחק TOCA RACE DRIVER 2 של codemasters כבר איזה שבועיים -3 ואני משחק הכל על הכי גבוה עובד לי חלק לגמרי.. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 5700 FX 128 MB מעבד 2.66 זיכרון 512 DDR היום באמצע המשחק וזה לא פעם ראשונה שזה קורה קרס לי המשחק וראיתי לחצי שנייה מסך כחול כזה .. והמחשב עושה ריסט ואז כשהפעלתי את המשחק הוא מקרטע בכבדות על ההגדרות הכי נמוכות!! מהזה יכול להיות ?!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by arnoNz,

יש לי battlefield 2 עכשיו נתתי את הכונן DVD שלי לאחותי כי היא צריכה אותו ואין לי איך לשחק במשחק אין איזה שהו שיטה להפעיל את המשחק בלי הדיסק זה מציק אני מת לשחק !!!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by xeloco,

הורדתי את המישחק הוא עולה לי הכול טוהב ויפה אני מתחיל לשחק וכל 5 דק הוא יוצא לי מי המישחק ורושם לי pokapoka79.exe has encountered a problem and needs to cloce...... איך אני יכול ליפתור את הבעיה ???? ??? ??? ??? ???תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  10. Started by Rhx,

http://guru3d.com/newsitem.php?id=3246 תהיה תמיכה מלאה ב DUAL CORE ו ב64BIT יהיה גם תמיכה מלאה ב SLI, כרטיס מסך המינימום שצריך זה 6200/6600 , כדי להפעיל על MID צריך 6600GT..וזה לא ירוץ חלק כ"כ ולפחות מעבד 2.8,דרישות גבוהות. המשחק תחת חסות של Nvidia.

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  11. השאלה בכותרת?? חשבתי שאמור לצאת ב2.11, מישהו יכול להביא לי תאריך אמיתי?

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by TimoTy,

אני וחבר רצינו ךשחק ברשת אבל זה לא ממש כיף בלי בוטים... אם מישהו יוכל בבקשה להגיד לי איך אוכל לשים בוטים בסרבר ? תודה רבה ;D

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  13. אז היופ לפנות בוקר נגמר לי רשמית החשבון של WoW. כי מה לעשות.. אחרי 5 חודשים ו2 דמויות רמה 60 (ודמות אחד רמה 51), המשחק דיי ממצה את עצמו (ד"א, אם מישהו מעוניין, אני מוכר את החשבון שלי, צרו קשר באיסיקיו 118056895). בקיצור, אני עכשיו מחפש משחק חדש וטוב (או אולי כמה משחקים ישנים וטובים, למרות שאת רוב המשחקים היותר ישנים שכדאי לשחק בהם, יש לי כבר) שיחזיק לי לפחות חודשיים על המחשב (יש כנראה אפשרות שאינ אקנה 2 משחקים). אני אוהב לשחק המון אסטרטגיה (תורות וזמן אמת)/תפקידים/פעולה בעיקר. לדוגמא, המשחקים שכרגע אני משחק בהם הם בעיקר WC:TFT וUT99 (את שניהם אינ משחק רק במולטי כמובן) חשבתי על לקנות את AOE3 + קוויק4, אבל אין לי מושג מתי כל אחד מהם יגיע לארץ (למרות שקניה מהיאנטרנט היא גם א…

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. מישהו יודע אולי אם אפשר לעשות שהמשחק יהיה בעזרת כפתורי המספרים עם החצים, ולא רק עם אלה של החצים? פעם אפשר היה, אבל בפיפ"א הזה ה-Numpad משמש לקבוע טקטיקות וכאלה... זה אפשרי לדעתכם? מקווה שהבנתם, תודה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  15. שמתי הכל על HIGE והמסך נכבה זה קרה כמה פעמים מחקתי התקנתי מחדש ולא עזר שמתי הכל על נמוך ועבד בסדר מה הבעיה בעבר זה לא קרה לי מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 512MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by integral,

באיזה רזולוציה? פילטרים? FPS?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המשחק שאני מחפש, משחק קצת חולני. משהו שאפשר להתעלל בבני אדם בשלל צורות, משהו בסגנון GTA אבל יותר ציורי (למשל, אפשרות להעיף למישהו ראש מסור חשמלי) תודה לעוזרים :-)

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by avivlevy,

שלום אני קונה מחשב מאוד חזק(למטה המפרט) ואני צריך לבערך עוד חודש חודשים משחקים הכי חדשים הכי חזקים לא משנה הכסף לא משנה שהם לא יצאו אבל אני צריך משחקים חזקים מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: לא יודע (לא משנה) זכרונות (256+512+1024) SAMSUNG DDR 1800mb 400mhz צורב DVD:NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ספק כח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM כרטיס מסך eVGA 7800GT 256MB /eVGA 7800GTX KO 256MB קרור למעבד Zalman FATAL1TY FS-C77 _נראה לי שזה לא בטוח לא משנה) טוב אז תקפיצו שמות של משחקים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Big-B69,

שלום לכולם ! הבעיה היא שאחרי שאני מסיים להתקין הוא מקפיץ הודעה וכותב שמה failed install windwos media format ואז אני מפעיל את המשחק והוא כותב error וזהו... אני לא מצליח להפעיל מצאתי על הדיסק קובץ התקנה של הפורמט של הווינדוס מדיה פלייר וכתוב סרייס 9 ולי יש גירסה 10 מישהו יודע מה עושים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  20. Started by Component,

שלום. אחי רכש את המשחק Falcon 4.0 והוא מחפש ג'ויסטיק איכותי (עד כמה שאפשר) למשחק. תקציב -100-200 ש"ח תודה. עריכה: האם אני אוכל למצוא גם מצארת (ככה כותבים אני מקווה) במחיר דומה?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by LIOR42,

השלב מתחיל באוויר ואנחנו טסים אחרי מסוק בלאק הוק בגשר נמצא בחור עם RPG אני מחסל אותו מגיעים לגוש בניינים המסוק הראשון מתחיל להוריד חיילים על הגג ואני מתחיל לירות על כל החברה שנמצאים בכל האזור ופתאום כתוב שנפסלתי אפילו שלא נפגעתי השלב נקרא -SHATTERED PALACE

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by coorva,

לאחר ההתקנה כשהמישחק מתחיל רואים היטב אבל לא שומעים לחלוטין את הדמויות שמדברות אלי. רואים את הכתוביות ואני שומע היטב את עצמי יורה בנשק ורעשים של הסביבה, אבל כשיש קיטעי קישור או דמויות שמדברות איני שומע אותם לחלוטין אלא רק את רעשי הרקע. יש לי כרטיס קול די פשוט של CREATIVE SOUNDBLASTER PCI ובהגדרות של הסאונד מבוטלים לי אוטומטית ה- HW MIXING וה- EAX אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by ofer_shm,

היי הורדתי את הקובץ :FIFA.06.CloneDVD-MiRROR.mdf ובשביל לצרוב אותו באלכוהול אני צריך את הקובף MDS שלו ואין לי אותו!!! מישהו יכול לשלוח לי אותו בבקשה???? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  24. פה יש סרט שמראה אפשרות אחת מהשליטה בשלט http://www.gamershell.com/download_11370.shtml לי זה ניראה מאוד קרוב לשליטה בעכבר ומקלדת רק שבשלט הזה אפשר לנוח על כורסה שמשחקים אני רק מקווה שהמהפכה תהיה זולה כמו שהשמועות אומרות מה אתם חושבים על השלט?? ולמי שלא יודע הוא גם מזה תנועה וגם יש לו רכיב שמזכיר אקדח אור וגם יש לו אפשרות לתוספות

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים