משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
GAMER.CO.IL פתחו שרת חדש של 32 שחקנים שרת רנקד כמעט כל הזמן הוא מלא אבל אפשר להיכנס כשרוצים אייפי: 199.203.85.67:16567
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שפיתוח המשחק כמעט הושלם ע"י הבעלים (לא זוכר את השם), הוחלט לבטל את המשחק כי "אין שוק למשחקי הרפתקה".. סוף סוף מישהו קנה את הזכויות וישלים את פיתוח המשחק! עכשיו רק נותר לקוות שמשהו דומה יקרה לKQ9 http://www.telltalegames.com/sam_and_max
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
אם כן, תעזרו לי רגע המשחק עולה לי חלק עם ההגדרות הכי גבוהות ושומעים טוב והDX מעודכן (9.0c) אבל עדיין המשחק מתרסק לוינדוס במסכי טעינה... הורדתי את כל ההגדרות והכל ועידכנתי דרייברים מה שעזר בהרבה לגרפיקה ואפילו התקנתי את המשחק מחדש ועדיין לא עזר! גם שמתי את הפאצ' החדש 1.1 וכלום! help!@!
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חוץ מM3, קררה ג'יטי, RX8, מוסטנג GT
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הזמן כל כמה זמן נתקע לי המשחק. גם אחרי חצי דקה של משחק וגם לאחר כמה מסלולים - הוא פשוט קופא ואני צריך לכבות את המחשב כי כלום לא עובד. יש לי כרטיס מסך 9600XT,ג'יגה זיכרון ומעבד AMD 3200 64BIT,אני עם הדרייבר האחרון הכי חדש אבל ניסיתי גם גירסה קודמת (5.5). אצל חבר שלי עם מחשב ישן יותר זה לא נתקע וגם לו יש את אותו סוג כרטיס מסך אז התחלפתי איתו בכרטיס ועדיין המשחק נתקע לי ככה שזה לא הכרטיס מסך שלי. אפילו פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר ואני כבר מיואש - אגב משחק מקורי. מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
זה עדיין בשלב הראשון ואחרי שעליתי בסולם וקפצתי בעזרת העצים- הרגתי שני חיילים שלהם ואז יש גם בצד שני עצים אבל אני לא יודע איך להגיע אליהם.. זה אחרי כבר הצלילה של הברז האדום ויצאתי כבר למנהרה גבוהה מאוד עם חלונות סורגים גבוהים ויש לי שם עוד גשר עצים אבל הוא גבוה אז אני לא יודע איך להגיע אליו... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
קניתי הגה דוושות והילוכים ליצירת USB עכשיו איך אני מחבר אותו שיעבוד לי במשחקים?ואיך מתקינים אותו?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הסתדרתי עם הבעיה הזאת אבל צצה לי בעיה חדשה שכבר תיקנתי פעם קודמת אבל שחכתי איך .. פעם קודמת לפי מה שאני זוכר העברתי את הקובץ הזה ידנית אבל הפעם זה לא עובד.. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב אז ככה .. כל פעם שאני מגיע ל80 אחוז התקנה של המשחק עולה לי החלון הבא : מישהו יודע אולי מה העיה :s05: תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
שמעתי שמועות כי אמור לצאת בקרוב משחק חדש של Need For Speed ,מה ידוע לכם בנדון? ???
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי הגה דוושות והילוכים איזה משחקים עם גרפיקה טובה כמו ניד פור ספיד יכולים לעבוד עם הגה תגידו לי שמות של משחקים טובים שיעבדו עם הגה והילוכים
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק יוריס רבנג' ומה שקורה זה שלאחר ההתקנה אני מנסה להפעיל את המשחק והוא נכנס עושה מסך שחור ויוצא. אותו דבר קורה לי גם ברד אלרט 2. בדקתי את כל האפשרויות מדרייבר חדש לכרטיס מסך ועד התקנת דירקט איקס -הגרסה החדשה ביותר. המערכת שלי היא: intel p4 3.0 fx5200 512RAm
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק SWAT 4 עברתי 4 שלבים והוא אינו מציג יותר עוד שלבים ברשימה. מה זה אמור להביע? השאלה מכוונת למי שיש את המשחק ומי שיודע תשובה... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי הוא חוזר???? ??? : :s05: שרך אגב חבר שלי אמר לי שאם אני רוצה להוסיף ידנית אני צריך להוסיף ולעשות ריסטרט למחשב וזה לא עובד אולי משהוא אחר? ???
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי.. אני צריך עזרה עם ההתקנה, פתחתי את קבצי ה ISO לתיקיות ולחצתי על AUTORUN ..(בהארדיסק) הכנסתי קוד וזה התחיל להתקין עד שהוא הגיע לשלב שהוא ביקש את CD2 ... אז ככה, לא משנה איפה שמתי את התיקיה CD2 זה לא עזר.. מה עושים ?! תודה .
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש וקיבל איתו את המשחק Prince of Persia: The sands of time אצלו זה פועל מצויין אבל ניסיתי להתקין אותו אצלי ובסוף ההתקנה המחשב מודיע שחסר הקובץ E:/autorun/Pop_GFX/back1.bmp יש למשהו מושג מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איזה רשימה שחורה בדיוק אתה נכנס
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב של אחותי... כל פעם שהיא נכנסת למשחק כל המסך מתמלא קוורים ואי אפשר לעשות כלום ומתי שעושים Ctrl+Alt+Delete זה ממזער תמשחק וחוזר לשולחן עבודה ללא הקווים האלה ואז שחוזרים למשחק הקווים חוזרים, רק אחרי ריסט הקווים האלה נעלמים וארי כמה דקות שוב חוזרים פעם הם חזרו אחרי חצי שעה עכשיו הם חוזרים אחרי 2 דקות. המסך זה BenQ FP71G+ (דק 8MS) הכרטיס מסך Albatron geforce 5200 128mb מעבד amd athlon xp 1500 זיכרון 512SDR המשחק זה סימס2+אוניברסיטה+חיי לילה התקנתי את זה גם אצלי וזה עובד מצויין בלי שום בעיה. מותקנים הדרייורים הכי חדשים, אין סיכוי לוירוס כי המחשב לא מחובר לאינטרנט ניסיתי לחבר את המסך לDVI ולחיבור הרגיל אותו דבר בשניהם ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הדרייור, גם לא עזר עם ההגדרו…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בוקר אור, בעקבות הצקות בלתי פוסקות מחברים שמשחקים WOW, וביקורות מצויינות שקראתי ברשת, החלטתי סוף סוף גם אני לרכוש את המשחק ולהפוך לגיימר זומבי חסר חיים לכמה חודשים טובים... הבעיה היא שאני לא יודע איזו גירסה לקנות - האירופאית או האמריקאית? משיהו שאני מכיר חוזר מארה"ב בעוד כמה זמן ויכול להביא איתו את הגירסה האמריקאית ממש בזול אבל אני לא יודע האם כדאי בגלל עניין הלאגים לשרתים שם. הגירסה האירופאית אמנם יותר יקרה בסופו של דבר (בגלל המחירים בארץ) אבל שמעתי שהלאגים שם יותר נסבלים. מישהו יכול לעשות לי מעט סדר בבלאגן ולעזור לי בנושא הזה? איזו גירסה כדאי לרכוש ולמה לדעתכם? תודה רבה לעונים וסופשבוע נעים לכולנו.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי דום 3 וסיימתי אותו תוך שעתיים וחצי... מה זה ? זה המשחק שעבדו עליו 3 שנים? מה נסגר? גם ככה הוא משעמם אחרי 3 שלבים (אחרי שהגרפיקה יצאה מהעכוז) פתאום אני נלחם נגד מפלצת גדולה ומעפנה?? מה אתם חושבים? אני צודק או שמה אני חי בסרט?....
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי ת'דמו.. עכשיו חלק מהאימונים אני לא מצליח חחח לדוגמא של הbreaking יש לי בעיה של to long breaking מה עושים? -- אפשר לשחק שם IP2IP?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק דרך ביטורנט בשם " Fifa 2006 rebuilt.torrnet " עכשיו התקנתי ושאני לוחץ על ההתקנה לא עולה בכלל הוצאתי את הקראק וזה הוסיף למשחק התקנה אבל שאני לוחץ זה גם לא עולה רשום שמקור הידע לא חוקי מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
על איזה משחק מירוץ מכוניות סטייל ניד פור ספיד אנדר ג אתם ממליצים!למחשב האישי! אני יודע שמוסט וונטד יוצא עוד שבוע אבל בא לי לנסות משהו אחר! רוב המחשקים שנפלו לידי היו בלשון המעטה מאכזבים מאוד!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-